hingherul Reputație: 481 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Ianuarie 17, 2019 am tot fost zilele astea cu treaba in Ploiesti si Paulestiunde ati zis voi, la intersectia DN1 cu drumul care merge pe langa un lac catre Paulesti nu era decat o fata de cca 165-170, parca mai spre plinuta, brunetaasta este ? 1
kaba86 Reputație: 70 Postat Ianuarie 17, 2019 Postat Ianuarie 17, 2019 am tot fost zilele astea cu treaba in Ploiesti si Paulestiunde ati zis voi, la intersectia DN1 cu drumul care merge pe langa un lac catre Paulesti nu era decat o fata de cca 165-170, parca mai spre plinuta, brunetaasta este ?O găsești la intersecția dn1 cu drumul ce duce la paulesti între orele 12.00-16.00 si seara la benzinăria petrom de la km6 2
radu77 Reputație: 2040 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Ianuarie 17, 2019 am tot fost zilele astea cu treaba in Ploiesti si PaulestiPazea frate @catelu' !Da tarcoale fratili @hingheru' :) :) 3
emachines Reputație: 868 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 18, 2019 am tot fost zilele astea cu treaba in Ploiesti si Paulestiunde ati zis voi, la intersectia DN1 cu drumul care merge pe langa un lac catre Paulesti nu era decat o fata de cca 165-170, parca mai spre plinuta, brunetaasta este ?După sărbători e mai plinuta 1
umcradu Reputație: 99 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Daca o lingi bine inainte in cur si pizda sa vezi ce treaba buna face dupa 2
umcradu Reputație: 99 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Daca o lingi bine inainte in cur si pizda sa vezi ce treaba buna face dupa 2
umcradu Reputație: 99 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Se excita foarte mult cand primeste limbi 2
mateidaniel2000 Reputație: 25 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Pe bune.... voi citiți ce scrieti? 2
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 18, 2019 Te ai gandit sa ne certi?:)) 4
hingherul Reputație: 481 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Ianuarie 18, 2019 am tot fost zilele astea cu treaba in Ploiesti si Paulestiunde ati zis voi, la intersectia DN1 cu drumul care merge pe langa un lac catre Paulesti nu era decat o fata de cca 165-170, parca mai spre plinuta, brunetaasta este ?asta este....un pic cam bulanoasa, plinuta 3
whiteoak Reputație: 1106 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 19, 2019 asta este....un pic cam bulanoasa, plinutaNu despre asta e vorba... Cea in cauza arata foarte ok la corp, fata o strica rau! 2
hingherul Reputație: 481 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Oras:Cetatea Domneasca Targoviste Postat Ianuarie 19, 2019 Nu despre asta e vorba... Cea in cauza arata foarte ok la corp, fata o strica rau!inseamna ca nu mai este prin zona, am tot fost doua saptamani si nu am vazut-oasteapta ghioceii :)sau e in Dubai, la refacere :) 3
emachines Reputație: 868 Postat Ianuarie 19, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 19, 2019 asta este....un pic cam bulanoasa, plinutaDoamne ferește aia îmi rupe canapeaua daca o pun la treaba 3
zota95 Reputație: 8 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 29, 2019 Salutare colegi ceva fete pe traseu buzau- ploiești ????
plcnfbne Reputație: 52 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 Ea e tipa de la Paulesti sau e numai cineva care seamana extrem de bine cu ea?https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/46515916_680510189017226_2583595181286621184_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=d3215d6008a3ea9aeef4297d68fe5e82&oe=5CF12464 2
laur001 Reputație: 434 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 29, 2019 Nu e ea
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 29, 2019 Nu cred ca este ea. 2
emachines Reputație: 868 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 29, 2019 Sa va povestesc zilele trecute cu pitica de langa ghighiu...prind cursa bucuresti - ramnicul sarat plec la 9 si ceva din bucuresti pe la 10 30 pe centura de est a ploiestiului...mergand asa cu gandurile mele fix unde am vazut data trecuta fata aia frumoasa vad o bruneta mica de statura in blugi si geaca, opresc nu apuc sa spun ceva si imi enumera 30 oral 40 normal..optez pentru oral ajung in locul cu pricina ma intreaba protejat sau neprotejat, bineinteles optez protejat la care ma aproba ca e mai bine asa...deci stia ceva scoate din geanta un prezervativ dala de 50 bani ca la chioscurile de ziare cu femei dezbracate pe ambalaj ii atrag atentia la care ma asigura ca sunt mai rezistente ca durex..ma rog, da un sms rapid banuiesc ca era macroul prin zona si se pune fata la supt si suge ..suge chiar se pricepe mai tragea mucii iar sugea am inteles.o era frig afara...si nu am de lucru si ma uit spre ea niciodata nu am vazut asa unghii...e bine ca femeie sa ai unghii dar cu pamant sub ele...negre...jegoase....am inteles de ce m.a aprobat la protejat.... finalizat si plecat...30 lei 4
kaba86 Reputație: 70 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 Sa va povestesc zilele trecute cu pitica de langa ghighiu...prind cursa bucuresti - ramnicul sarat plec la 9 si ceva din bucuresti pe la 10 30 pe centura de est a ploiestiului...mergand asa cu gandurile mele fix unde am vazut data trecuta fata aia frumoasa vad o bruneta mica de statura in blugi si geaca, opresc nu apuc sa spun ceva si imi enumera 30 oral 40 normal..optez pentru oral ajung in locul cu pricina ma intreaba protejat sau neprotejat, bineinteles optez protejat la care ma aproba ca e mai bine asa...deci stia ceva scoate din geanta un prezervativ dala de 50 bani ca la chioscurile de ziare cu femei dezbracate pe ambalaj ii atrag atentia la care ma asigura ca sunt mai rezistente ca durex..ma rog, da un sms rapid banuiesc ca era macroul prin zona si se pune fata la supt si suge ..suge chiar se pricepe mai tragea mucii iar sugea am inteles.o era frig afara...si nu am de lucru si ma uit spre ea niciodata nu am vazut asa unghii...e bine ca femeie sa ai unghii dar cu pamant sub ele...negre...jegoase....am inteles de ce m.a aprobat la protejat.... finalizat si plecat...30 leiSincer după ce I.am dat muie lu tigancusa asta am făcut duș de două ori și am făcut si interiorul la masina ca sa iasa mirosul din ea.Ps nu o recomand 3
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Ianuarie 30, 2019 Sa va povestesc zilele trecute cu pitica de langa ghighiu...prind cursa bucuresti - ramnicul sarat plec la 9 si ceva din bucuresti pe la 10 30 pe centura de est a ploiestiului...mergand asa cu gandurile mele fix unde am vazut data trecuta fata aia frumoasa vad o bruneta mica de statura in blugi si geaca, opresc nu apuc sa spun ceva si imi enumera 30 oral 40 normal..optez pentru oral ajung in locul cu pricina ma intreaba protejat sau neprotejat, bineinteles optez protejat la care ma aproba ca e mai bine asa...deci stia ceva scoate din geanta un prezervativ dala de 50 bani ca la chioscurile de ziare cu femei dezbracate pe ambalaj ii atrag atentia la care ma asigura ca sunt mai rezistente ca durex..ma rog, da un sms rapid banuiesc ca era macroul prin zona si se pune fata la supt si suge ..suge chiar se pricepe mai tragea mucii iar sugea am inteles.o era frig afara...si nu am de lucru si ma uit spre ea niciodata nu am vazut asa unghii...e bine ca femeie sa ai unghii dar cu pamant sub ele...negre...jegoase....am inteles de ce m.a aprobat la protejat.... finalizat si plecat...30 lei:))))) isi tragea mucii. Sa imo bag pula :)))))) 2
nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 30, 2019 Sa va povestesc zilele trecute cu pitica de langa ghighiu...prind cursa bucuresti - ramnicul sarat plec la 9 si ceva din bucuresti pe la 10 30 pe centura de est a ploiestiului...mergand asa cu gandurile mele fix unde am vazut data trecuta fata aia frumoasa vad o bruneta mica de statura in blugi si geaca, opresc nu apuc sa spun ceva si imi enumera 30 oral 40 normal..optez pentru oral ajung in locul cu pricina ma intreaba protejat sau neprotejat, bineinteles optez protejat la care ma aproba ca e mai bine asa...deci stia ceva scoate din geanta un prezervativ dala de 50 bani ca la chioscurile de ziare cu femei dezbracate pe ambalaj ii atrag atentia la care ma asigura ca sunt mai rezistente ca durex..ma rog, da un sms rapid banuiesc ca era macroul prin zona si se pune fata la supt si suge ..suge chiar se pricepe mai tragea mucii iar sugea am inteles.o era frig afara...si nu am de lucru si ma uit spre ea niciodata nu am vazut asa unghii...e bine ca femeie sa ai unghii dar cu pamant sub ele...negre...jegoase....am inteles de ce m.a aprobat la protejat.... finalizat si plecat...30 leiS-a dezghetat pamantul si o fi fost femeia la sapat😂 2
emachines Reputație: 868 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 30, 2019 Sincer după ce I.am dat muie lu tigancusa asta am făcut duș de două ori și am făcut si interiorul la masina ca sa iasa mirosul din ea.Ps nu o recomandNu as avea curajul neprot 2
pax123 Reputație: 145 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2019 La blejoi nu mai misca nimic?
nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 30, 2019 Poti sa iei boli si de la cele de drum dar si cele care au locatie .Cel mai bine e sa faci totul protejat si stai fara griji chiar daca oralul nu are nici un farmec cu balonas. 1
cosmi_ale85 Reputație: 398 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 31, 2019 Nu as avea curajul neprotUnde pui ca altii au dat limbi in cur la fete de la strada...gen tipa de la intersectia cu Paulesti !Nici nu vreau sa imi imaginez... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum