seeker2 Reputație: 99 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Noiembrie 28, 2019 Salut, intreb de curiozitate, ma tot contrazic cu un prietenDaca este cineva dintre voi care a luat amenda de la jandarmi, pt futai Ce lege invoca in procesul verbal ?Legea nr. 61/1991 (17 din O.G. nr. 2/2001.)Art. 3. Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:1) savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenintari cu acte de violenta impotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natura sa tulbure ordinea si linistea publica sau sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora sau a institutiilor publice; 1
sorinph Reputație: 867 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Noiembrie 28, 2019 si daca fapta se "savarseste" in masina??? 2
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 28, 2019 si daca fapta se "savarseste" in masina???si masina este ferita, in padure sau in boscheti ?? 1
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 28, 2019 Nu conteaza, esti pe spatiu public. 5
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 28, 2019 Nu conteaza, esti pe spatiu public.Nu cred !In padure, boscheti, esti pe teritoriul lui Romsilva. Sau ogorul nu stiu cui....Daca stam si ne gandim bine, nici 10% din locurile folosite de fatuci sunt pe domeniu public..... Spatiu public - doar nu ti-o tragi pe str Gh Doja sau pe Rebublicii :laugh2 2
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 28, 2019 jandarmii merg pe ideea ca iti este frica sa nu se afle de aventura si ca platesti fara sa comentezi amenda ;) 1
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 28, 2019 Nu cred !In padure, boscheti, esti pe teritoriul lui Romsilva. Sau ogorul nu stiu cui....Daca stam si ne gandim bine, nici 10% din locurile folosite de fatuci sunt pe domeniu public..... Spatiu public - doar nu ti-o tragi pe str Gh Doja sau pe Rebublicii :laugh2Romsilva administreaza pădurile statului, tot spatiu public se zice ca este. De fapt e a poporului si ar trebui sa ne lase sa ne futem liniștiti in ea. :) 8
emachines Reputație: 868 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 28, 2019 Să sugă coitele jandarmeria că și ei apelează pe rand la domnishoare 3
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 28, 2019 Să sugă coitele jandarmeria că și ei apelează pe rand la domnishoaredeci, sa aiba grija de "zonele adiacente" :laugh2 :laugh2 :laugh2 4
radu77 Reputație: 2042 Postat Noiembrie 28, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Noiembrie 28, 2019 De fapt e a poporului si ar trebui sa ne lase sa ne futem liniștiti in ea. :)Te refereai la jandarmerie, este? :laugh2 :laugh2 4
zydor Reputație: 12 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Decembrie 1, 2019 Salutare ! Ceva pe traseu pe vremea asta?multumesc
emachines Reputație: 868 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 1, 2019 Nimic..
laur001 Reputație: 434 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 2, 2019 Hai cu update fratilorLa Bucov nu mai e blonda slimA ramas doar colega ei tot blonda putina mai facuta si a aparut o noua bunaciune, ii voi zice "bruneta care arata bine" scor 50 O, 70 N si 100 together ambele protejate. Suna telefonu n draci, ca as fi ramasAmbele in colanti Ciocane tari🥳
llaur Reputație: 41 Postat Decembrie 2, 2019 Postat Decembrie 2, 2019 Tot o bruneta buna am vazut si eu acum cateva seri in fata la Elvila. Aceleasi scoruri pe care le'ai zis si tu, imbracata cu niste colanti inflorati. Sunt curios daca e aceeasi. 1
sorinph Reputație: 867 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Decembrie 3, 2019 cum pm sa dai 100 lei la strada cu stresul ca te vede cineva, cu chinuiala in masina aproape imbracat si cu hai repede ca trece timpul de 10 min cu tot cu drum, cand la banii astia gasesti pe camera??? 1
laur001 Reputație: 434 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 3, 2019 De acord cu tine.Dar crede-ma am avut experiente bomba cu fete la strada decat pe camera.La traseiste fac doar normal
andreiph Reputație: -1 Postat Decembrie 3, 2019 Postat Decembrie 3, 2019 La ora 19.00 până la decathlon si inapoi raportez 😂 -vizavi de Ploiesti shopping city la acea benzinărie..o fata..- sensul giratoriu de la restaurant Best, direcția American tobacco..2 bucăți.- la Cablul Românesc liniste si pace. De precizat că le.am vz din traseul 1D. 1
lionel6986 Reputație: 76 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Decembrie 3, 2019 La ora 19.00 până la decathlon si inapoi raportez 😂 -vizavi de Ploiesti shopping city la acea benzinărie..o fata..- sensul giratoriu de la restaurant Best, direcția American tobacco..2 bucăți.- la Cablul Românesc liniste si pace. De precizat că le.am vz din traseul 1D. Incredibil!!! Lipsesc curvele de la Cablul Romanesc :o sărăcesc peștii băă :D
emachines Reputație: 868 Postat Decembrie 3, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 3, 2019 Or fi fost pe treabă. Nu știu de cele de la giratoriu Best unde stau
llaur Reputație: 41 Postat Decembrie 4, 2019 Postat Decembrie 4, 2019 Nu am mai vazut fete la best de 6-7 ani. Stateau vizavi de statia GPL pe vremuri. Chiar m'ai facut curios.
justforfun89 Reputație: 8 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Decembrie 4, 2019 Fratilor cu câteva săptămâni în urmă am văzut o blonda in sensul giratoriu din spatele Shopping City ... Din trecere părea buna , dar oprise un coleg și urca la el .. știe cineva de ea ? Am mai trecut după puțin timp dar nu era ..
andreiph Reputație: -1 Postat Decembrie 4, 2019 Postat Decembrie 4, 2019 Nu am mai vazut fete la best de 6-7 ani. Stateau vizavi de statia GPL pe vremuri. Chiar m'ai facut curios.Exact!
emachines Reputație: 868 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 4, 2019 Exact!Va referiți la intrarea spre frigo?
andreiph Reputație: -1 Postat Decembrie 4, 2019 Postat Decembrie 4, 2019 Va referiți la intrarea spre frigo?Ca sa fiu sincer habar n.am unde este frigo.Eu le.am vz din traseul 1D.Pur si simplu stăteau pe trotuar fără nici o reținere.
emachines Reputație: 868 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 4, 2019 Ca sa fiu sincer habar n.am unde este frigo.Eu le.am vz din traseul 1D.Pur si simplu stăteau pe trotuar fără nici o reținere.British tabaco?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum