Vizitator sscorpion Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 În zona Bucov cine mai este ? Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Gradina zoo 1 Link spre comentariu
Vizitator peterson33 Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2020 Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Ceva calități are... dar 250 lei... depaseste adevarul totusi.50/70. Nu 250 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 50/70. Nu 250250 cere pentru deplasare la hotel 1 ora Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Ianuarie 19, 2020 Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 250 cere pentru deplasare la hotel 1 oraSi totusi parca... nu se prea merita... Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Si totusi parca... nu se prea merita...Eu am incercat.o pe parcare, de doua ori oral și odată normal...e curata vorbăreață dar se vede că e pe făcut bani rapid, ultima data nici nu ajunsesem în parcare eram in sensul de la shoping city a sunat.o un client și i.a spus da că e la lucru și se întoarce în 2 minute....îți dai seama ce bine mi.a picat Link spre comentariu
umcradu Reputație: 99 Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Stiti vreo traseista care face deepthorat in zona Ploiesti? Link spre comentariu
4bogd4 Reputație: 158 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Tipa aia cu strungareata, de la metro, mai activează? A mai văzut-o cineva? Eventual și un interval orar... Link spre comentariu
aduuu22 Reputație: 35 Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 CU CINE merg si eu la una din asta ? Link spre comentariu
huaweiph Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Referitor la fata de la el Ila am crezut ca e o bomba dar nu face nici 30 lei nu e urâți a da zgârie rău te rupe pe ciocan și are figuri gen mai ai mult de parca plătești cu bani rupți... 50 on Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Daca era o bomba... nu statea la strada. Recenziile ei sunt bunicele. Referitor la comportament, chiar e ok fata. Probabil nu ai prins.o tu in toane bune. Link spre comentariu
huaweiph Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Am fost de 2 ori o data am prin pe plecare și daia dar totuși tipic de la strada la meserie nu e waw cum se zice nici la aspect..... A fost o blonda la popas la plopi spre Cioran aia era și frumușică și meserie făcea și la camera pe București se cunoștea.. Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Am inteles. Da... uite, ceva peste fata asta, gasesti ziua la Lido Garbea. E o tigancusa acolo, cu un corp extraordinar. Tate mari, deloc lasate, te lasa sa le iei in mana, sa le pupi, si cur de zici ca a facut sport toata viata. Asta vara statea doar in blugi si in sutien. Eu am fost de 3 ori la ea, si de fiecare data nu am regretat. Link spre comentariu
bcristian98 Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Salut!Mi-a cam atras atentia fata dintre judetean si giratoriul suspendat, are careva idee ce intervale orare are? Link spre comentariu
laur001 Reputație: 434 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Ccolegu, la Lido sunt 3 fete...O roscata si 2 brunete.Toate fac OPCare e cea de care mentionezi? Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Salut!Mi-a cam atras atentia fata dintre judetean si giratoriul suspendat, are careva idee ce intervale orare are?Stai liniștit e terminata o găsești după 11.30 ziua Link spre comentariu
romania1989 Reputație: 4 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Fata de la lido, are pana in 20 de ani, brunete si destul de slaba? Am gasit o intr o seara la decathlon, carefour, si de atunci nu am mai gasit o. Voiam sa mai trec la ea. Link spre comentariu
albatros96 Reputație: 28 Postat Ianuarie 28, 2020 Telefon: 0770065488 Oras:Ploiesti Telefon: 0770065488 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Am inteles. Da... uite, ceva peste fata asta, gasesti ziua la Lido Garbea. E o tigancusa acolo, cu un corp extraordinar. Tate mari, deloc lasate, te lasa sa le iei in mana, sa le pupi, si cur de zici ca a facut sport toata viata. Asta vara statea doar in blugi si in sutien. Eu am fost de 3 ori la ea, si de fiecare data nu am regretat. Vara asta am oprit si eu acolo (mi-a placut prea tare cum arata) , am negociat putin cu ea dar a zis ca nu face oral ,nici un ruptul capului nu a vrut asa ca am plecat.Peste ceva timp trec dinnou si vad cum o ia cineva fix cand am ajuns eu asa ca m-am multumit cu cealalta fata(romanca , acolo din ce stiu eu sunt 2 romance si o gipsanca) care a meritat 100%.Aveti grija cei cu masini joase ca e pericol pe unde va baga. Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Da. Sunt mai multe fete. Eu am fost doar cu tigancusa aia bruneta. Are un corp extraordinar. Si tate mari si frumoase...si cur rotund si tare. Nu am incercat oralul. Doar NP. E interesanta tipa. 1 Link spre comentariu
toxyc94 Reputație: 3 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Pe la ce ora sunt ele pe acolo ? Link spre comentariu
umcradu Reputație: 99 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Tigancusa asta de la Lido este curata,mirosuri suspecte la pasarica?cum ti s a parut? Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Dupa ora 13. Asta asa...generalizand. Despre tigancusa aia, pot spune ca e curata, fara mirosuri, parfumata, fardata. E ok ca si caracter. Ce mi.a placut la ea... mi.a dat cca.10 servetele umede, dupa actiune. Link spre comentariu
thewrathfate Reputație: 63 Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 Trecut azi pe la Lido. Tigancusa aia mai carnoasa nu mai este in tara. Am testat.o azi pe sora mai mica a ei. Slabă, din toate punctele de vedere. La fata seamana cu cea care este plecata. Amabila totusi. Curata. Calitatea serviciului insa, lasa de dorit. Am optat pt un NP la 50 lei. Link spre comentariu
danlimbistul Reputație: 12 Postat Februarie 3, 2020 Partajează Postat Februarie 3, 2020 Știe cineva de fata blonda de pe dn1 la ieșire din ciolpani spre ploiesti? Link spre comentariu
crocodilul dvd Reputație: 1062 Postat Februarie 8, 2020 Oras:Timisoara, Alba Iulia Oras:Timisoara, Alba Iulia Partajează Postat Februarie 8, 2020 Bah fraților am prins săptămâna trecută la intrare in Ploiești pe DN o brunetă maxim de buna. Curata fara mirosuri tatuaje ce mai nebunie....mai rar găsești la strada asa ceva. 60 oral 70 normal.Am convenit cu ea la 60 normalul dar cand ne-am apucat de treaba a luat-o si sus un pic. M-am intors in aproximativ o oră din Ploiești cu gândul sa o mai iau o tură....din pacate nu mai era. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum