Sari la conținut

Locuri "traseiste"

Postări Recomandate

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

De ce nu mai sunt fetitele la intersectia spre Paulesti...

Au pus o camera exact peste drum de biroul lor :)

Și ele răspund:â€Afirmativâ€.🤣🤣🤣🤣🤣

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Colegul cu masina gri care ai oprit la duduia de la Pod langa Petrom potigrafu esti pe aici ?

Posibil 🙈

• Oras:Ploiesti
Postat

Ba fratilor aseara ora 19:20 eram pe centura sa intru in Ploiesti pe la West Mall..pana in sensu giratoriu catre Parc Vest era o bruneta pe dreapta...e noua cred...stie cineva ceva?

• Like 2
Postat

Ăsta seară pe 19, la Decathlon, o ciorică urâtă, după vreo 10 minute m-am întors, nu mai era asta, era o gagică, părea ok, nu puteam opri, știe cineva ceva de ea?

Postat

Ba fratilor aseara ora 19:20 eram pe centura sa intru in Ploiesti pe la West Mall..pana in sensu giratoriu catre Parc Vest era o bruneta pe dreapta...e noua cred...stie cineva ceva?

E buna dameza

Op/on 50 lei

NP 50

combinat 100,acțiunea se desfășoară sub podul de la mărășești,momentan e ferit dar cu timpul o sa dam si de jandarmi

• Like 2
Postat

Vizitat domnisoara de care va ziceam...de la sensul din Parc la Vest.

50 ON cu finalizare orala

50 NP

Locatia intr adevar sub pod

Dar eu am bagat masina in poarta la Tacrom vis a vis de unde sta ea...avand folii spate + fata n am avut stres...

E urata zona...te poate vedea cineva cunoscut, zona tranzit f mare...

Sa trecem la detalii.

Luat un ON cu CIM la 50 lei ce sa va spun nota 9

Tipa e beton, asa oral apasat, adanc, ba fratilor bun rau de tot...incepuse o melodie m am uitat pe navi 3:45 a durat pana la CIM...nu mi s-a mai intamplat asta demult..

Tipa curata, fara figuri, fara fițe fata de restu cu 60 oralul si doar cu prezervativ.

Nu m a grabit deloc.

A supt-o excelent ce sa o mai lungim

Ce sa mai zic de alea de la apartament care te grabesc sau "baby, daca vrei fara, 50 in plus" hai sa morti tu...sa le trezească cineva la realitate.

• Like 3
Postat

Am fost Si Eu si confirm tot ce a apus colegul mai sus merita din plin. Vreau sa incerc si la normal revin cu recenzia

• Like 2
  • Oras:Paris
  • Oras:Paris
Postat

Vizitat domnisoara :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 de care va ziceam...de la sensul din Parc la Vest.

50 NP

• Like 2
  • Oras:ploiesti
Postat

Daca nu va suparati si santeti amabili spuneti si voi pe la ce ora aproximativ cat de cat. Multumesc anticipat.

Postat

Este acum la treaba...am văzut-o când veneam de la Strejnic...o sa încerc și eu în seara asta....dar nu știu dacă o face cu taximetriști 😂😂😂

• Oras:Peste tot și nicăieri.
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
Postat

Vizitat domnisoara de care va ziceam...de la sensul din Parc la Vest.

50 NP

Locatia intr adevar sub pod

Dar eu am bagat masina in poarta la Tacrom vis a vis de unde sta ea...avand folii spate + fata n am avut stres...

E urata zona...te poate vedea cineva cunoscut, zona tranzit f mare...

Sa trecem la detalii.

Luat un ON cu CIM la 50 lei ce sa va spun nota 9

Tipa e beton, asa oral apasat, adanc, ba fratilor bun rau de tot...incepuse o melodie m am uitat pe navi 3:45 a durat pana la CIM...nu mi s-a mai intamplat asta demult..

Tipa curata, fara figuri, fara fițe fata de restu cu 60 oralul si doar cu prezervativ.

Nu m a grabit deloc.

A supt-o excelent ce sa o mai lungim

Ce sa mai zic de alea de la apartament care te grabesc sau "baby, daca vrei fara, 50 in plus" hai sa morti tu...sa le trezească cineva la realitate.

Lauree o întrebare scurtă pentru tine frate..de ce nu i-ai dat notă maximă (10) dacă te-a rupt în 3:45 (de bucăți)?? ðŸ˜ðŸ˜ ÃŽn privința ta aia care primește 10 trebuie să scadă sub un minut ? Sau...? ÃŽntreb doar..nu dau în cap.Baftă!🙂

• Like 2
  • Oras:București
Postat

As avea o rugăminte la voi, unde este acest West Park? Am căutat pe Google, îl găsesc dar nu îmi dau seama unde este pod în acea zonă.

Va întreb fiindcă eu nu sunt din Ploiesti, dar îl tranzitez frecvent.

Mulțumesc :)

Postat

Nu reușesc sa editez mesajul anterior.

Am găsit undeva in zona Decatlon. Bănuiesc că acolo este nu?

• Oras:@#$%
  • Oras:@#$%
Postat

Nu man, caută parcul municipal Vest. Intrarea spre parc se face prin giratoriul cu pricina ;)

Postat

Nu man, caută parcul municipal Vest. Intrarea spre parc se face prin giratoriul cu pricina ;)

Mulțumesc. Spre seara voi da și eu câteva ture prin zona. Poate e cu noroc.

ðŸ‘

Postat

Am trecut și eu și mai devreme și acum erau vreo 5 mașini așteptau 😅😂😂mai ceva ca la MEC era unu cu un Ford stătea săracu de 2 ore pe putin.

Eu am prins o de 2 ori op dar la așa coada nu ma mai bag😅😂

• Like 2
Postat

Salut acum 5 minute am plecat de acolo am asteptat crca 15-20 min nu a aparut dar era aglomeratie 3 sau 4 masini la rand ma duc pe la 21:45sa vedem ce si cum

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...