phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 nu nu, la la vagon de dormit cum zici tu s'apoi mancam 2 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 Vreau si eu sex in avion!!!!! Eu vreau si in metrou si pana acum nu mi-am indeplinit inca aceasta fantezie, din pacate a ramas la stadiul de fantasma...deocamdata In avion cred ca e cam greu sa ti-o tragi pe bune dar un oral rapid parca ar merge. Bineinteles ca tu vei sta la geam iar tipa va sti singura ce si cum sa faca, cum sa stea astfel incat sa nu fie vazuta dar si sa-i fie confortabil ... la supt. Ca sa nu ramai dator, dupa ce termini tu, puteti face schimb de locuri si te poti juca cu telecomanda de la o jucarie ce se afla la ea in chilotei, pana cand are si doamna orgasm. Succes si te asteptam cu relatarea intamplarii....asta in cazul in care nu te vedem la stirile de la ora 5 sau pe la Maruta =)) 3
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 28, 2015 Singura varianta mai safe, va luati in brate, va acoperiti cu o paturica (teoretic sunt in avioane, dar nu la orice curse), va prefaceti ca dormiti si va faceti o labuta reciproc... E chiar mai incitant luand in calcul ca o faceti pe furis, cu ceilalti in jur...Pentru ca de cele mai multe ori sunt cate 3 locuri, deci ati avea un vecin... indicat ar fi la business class unde sunt cate 2 locuri, dar asta difera in functie de avion...E o idee buna si aia cu platitul stewardess-elor, dar ai sanse mari sa refuze si atunci doar te faci de ras si stai 2 ore cu gandul ca alea fac misto de tine... Atat m-a dus imaginatia pentru asta... 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 28, 2015 Ar merge si la bussines class cum era in Seinfeld , se intindeau ca paturile , le dadea si papucei si păturică 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 28, 2015 Ar merge si la bussines class cum era in Seinfeld , se intindeau ca paturile , le dadea si papucei si păturică Nu e chiar ca in filme, dar e mai relaxant decat in economic... Paturica daca nu o gasesti in compartimentul de sus, poti sa ceri, inclusiv o perna, de papuci nu spun nimic, e cam exagerat, dar nu imposibil, in orice caz cat ai plati pentru un astfel de bilet... cumperi un tir de papuci...
tzaranu Reputație: 1095 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 in toaleta este destul de exclus. chiar daca te declari ”fit”, daca aveti mai mult de vreo 80 de kile in viu, impreuna (!!!), nu prea aveti spatiu acolo... io sunt prin zona chintalului si abia daca pot sa ma pis in tihna... in plus e destul de complicat, tre` sa se duca unul singur, sa stea cateva minute, sa deschida usa cat sa se stinga semnalul si sa se strecoare si al doilea repede (pana nu intra vreun pasager cu vezica slaba). apropo, budele de la lung curier nu sunt mai ”pricopsite” decat alea de la cursele scurte. poate mai multe, da` nu mai mari.fetele sunt mai destepte: sunt sanse mai mari pe scaun, sub paturica sau sub vreo jacheta. handjob este simplu, blowjob... poate sa mearga (ideal ar fi sa nu fie ocupat al treilea scaun), dar pentru cunni nicio sansa.nu cam prea vad motivul, dar se pare ca personalul de bord nu e foarte tolerant cu chestia asta. bine, eu nu sunt chiar vreun globe-trotter dar sunt un pic mai umblat decat media, si nici nu am vazut, nici auzit si nici macar banuit ca s-ar putea intampla.la business sunt sanse mult mai mari, dar doar la zboruri lungi.sfatul meu simplu de la țara ar fi sa zburati linistiti si sa v-o trageti groaznic la destinatie! 6
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2015 Sau mai bine futi stewardessa. Stie unde si cum. 14 7
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 Ahahahahaa...esti nebun
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2015 fetele sunt mai destepte: sunt sanse mai mari pe scaun, sub paturica sau sub vreo jacheta. handjob este simplu, blowjob... poate sa mearga (ideal ar fi sa nu fie ocupat al treilea scaun), dar pentru cunni nicio sansa. Daca cineva, mai exact un cuplu, scoate paturica sa se inveleasca pentru un zbor de 2 ore, nu mai exista niciun dubiu ca mai multi ochi vor fi atintiti asupra lor. In special daca este vorba despre o paturica miscatoare La faza cu paturica este necesar sa doarma ceilalti si nu sa se prefaca ei ca dorm ceea ce pare cam aberant in cazul unui zbor de 2 ore.
action Reputație: 153 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 28, 2015 poti sa stai pe ultimul rand, partenerul se duce la baie apoi cand se duc sa serveasca stewardesele fugi si tu. apoi iesiti pe rand. simplu ca buna ziua.
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 28, 2015 Daca tot e legala prostitutia in anumite tari, sa infiinteze si avioane care cand zboara deasupra tarilor respective sa aiba liber la desfrau... Mai greu e cu discretia, dar cine nu are nevoie de ea... Legat de senzatii tari, cineva a fost pe undeva in "lumea a 3-a", a platit cateva mii de dolari... a fost uns cu ceva placut mirositor, dupa care s-a dat liber la o gramada de fluturi care au sarit sa "linga" ce era pe corp...Din cate am inteles de la el... si barbatii pot avea orgasme multiple...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Nup, in avion nu cred ca este prea sexy, in baie, in cada, pe plaja, pe masa din bucatarie, pe acoperisul casei, da, dar in avion... nu tu loc, prea multa lume, not too funny...
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 28, 2015 Nup, in avion nu cred ca este prea sexy, in baie, in cada, pe plaja, pe masa din bucatarie, pe acoperisul casei, da, dar in avion... nu tu loc, prea multa lume, not too funny... Depinde pentru cine... La un zbor, daca avionul respectiv se mai plimba 2 minute pe pista trepidand in continuu... terminam! E haios, dar nu glumesc...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2015 Postat Aprilie 28, 2015 Sau daca prinzi turbulente, la fel, trepidatii, tangaj, am prins de astea :laugh2 Anyway, still not funny !
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 28, 2015 Sau daca prinzi turbulente, la fel, trepidatii, tangaj, am prins de astea :laugh2 Anyway, still not funny ! Alea doar te scuturau aleatoriu... Pilotul respectiv s-a plimbat ceva timp pe o pista care bineinteles este facuta din parti de beton... Cand trecea peste un separeu din asta avionul incepea sa tremure... Era ceva de genul sa am un vibrator in scaun! Apoi decolarea pe mine sincer ma excita... si golurile de aer cand mai "cade" putin avionul...Daca adrenalina nu-ti place, e normal sa nu ti se para funny... Sunt placute si alea pe indelete... PS. Mai stie cineva ceva de Bambu? Avea ceva de spus aici... 1
grigore445 Reputație: 62 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:neverland Oras:neverland Autor Postat Aprilie 28, 2015 Am cercetat, am cautat, am intrebat.. concluzia: nu ti-o trage in avion Plec maine, cu wizz, naiba stie prin ce voi trece, dar deh.... la stiri n-aveti cum sa imi vedeti mutra @Sorina: testat metrou, cam jegos dar plin de adrenalina, am primit un handjob in gondola, si defiecare data cand aud muzica frantuzeasca mi se scoala ca a unui pustan de 14 ani , asa ca incearca asta. Mai poti incerca in telecabina, mai greu pana dai fasurile jos de pe tine (era in vremea schiului) , dar cu asa o dulceata te privesc aia cand te dai jos din nebunie cu geamuri aburite si ros in obraji. De data asta scapa mandra neTradusa, dar data viitoare, cand o fi zbor de linie, am sa dau incercare multam voua 3
gabrogabro Reputație: 2349 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 28, 2015 Am cercetat, am cautat, am intrebat.. concluzia: nu ti-o trage in avion Plec maine, cu wizz, naiba stie prin ce voi trece, dar deh.... la stiri n-aveti cum sa imi vedeti mutra @Sorina: testat metrou, cam jegos dar plin de adrenalina, am primit un handjob in gondola, si defiecare data cand aud muzica frantuzeasca mi se scoala ca a unui pustan de 14 ani , asa ca incearca asta. Mai poti incerca in telecabina, mai greu pana dai fasurile jos de pe tine (era in vremea schiului) , dar cu asa o dulceata te privesc aia cand te dai jos din nebunie cu geamuri aburite si ros in obraji. De data asta scapa mandra neTradusa, dar data viitoare, cand o fi zbor de linie, am sa dau incercare multam voua Poti sa-io tragi in timpul chek-in ului, cand se imbulzeste lumea, sau cand se apleaca dupa bagaje o iei pe la spate...
carbob Reputație: 371 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Aprilie 28, 2015 Vreau si eu sex in avion!!!!! Eu vreau si in metrou si pana acum nu mi-am indeplinit inca aceasta fantezie, din pacate a ramas la stadiul de fantasma...deocamdata In avion cred ca e cam greu sa ti-o tragi pe bune dar un oral rapid parca ar merge. Bineinteles ca tu vei sta la geam iar tipa va sti singura ce si cum sa faca, cum sa stea astfel incat sa nu fie vazuta dar si sa-i fie confortabil ... la supt. Ca sa nu ramai dator, dupa ce termini tu, puteti face schimb de locuri si te poti juca cu telecomanda de la o jucarie ce se afla la ea in chilotei, pana cand are si doamna orgasm. Succes si te asteptam cu relatarea intamplarii....asta in cazul in care nu te vedem la stirile de la ora 5 sau pe la Maruta =))Tu sugi pula la semafor,nu?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2015 Nea Grigore, au zic sa-l intrebi pe Bamboocha. Daca el nu stie, nimeni nu stie! 7 7
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2015 Tu sugi pula la semafor,nu? Eu sug pula peste tot pe unde am chef. 5
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2015 Am cercetat, am cautat, am intrebat.. concluzia: nu ti-o trage in avion Plec maine, cu wizz, naiba stie prin ce voi trece, dar deh.... la stiri n-aveti cum sa imi vedeti mutra @Sorina: testat metrou, cam jegos dar plin de adrenalina, am primit un handjob in gondola, si defiecare data cand aud muzica frantuzeasca mi se scoala ca a unui pustan de 14 ani , asa ca incearca asta. Mai poti incerca in telecabina, mai greu pana dai fasurile jos de pe tine (era in vremea schiului) , dar cu asa o dulceata te privesc aia cand te dai jos din nebunie cu geamuri aburite si ros in obraji. -Poti sa-ti pui fantezia in aplicare,atata timp cat nu incerci pe aripa avionului nu ai de ce sa-ti faci griji!:-) De data asta scapa mandra neTradusa, dar data viitoare, cand o fi zbor de linie, am sa dau incercare multam voua
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:B Oras:B Postat Aprilie 29, 2015 Grigore nene, pe cursa Bucuresti -Paris operează aeronave relativ mici, cu un număr redus de pasageri. Daca vrei intr-adevăr sa o faci, daca te doare in cot de părerea celorlalti, nimic nu te împiedică ca atunci când aparadul a decolat, este la altitudinea de croaziera si mai este mult pana la aterizare, sa iti inghesui mandra la toaleta (chiar daca este mica, sunt sigur ca va descurcati). Sugestie, strecoara-i si unei stewardese ceva sa traga draperia la momentul oportun. Cine stie poate i-o tragi si ei! 3 2
grigore445 Reputație: 62 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:neverland Oras:neverland Autor Postat Aprilie 29, 2015 Dragi concetățeni, oameni buni, am făcuto și pe asta. Norocul a dat năvală peste mine. În tot avionul ăla am fost 20 de oameni, toți oameni tineri, și prinși în tablete / telefoane. Mândra mea era mai nerăbdătoare ca mine și hlizea ca o dracă de 14 ani. Așezați strategic, ne-am încins așa cum se cade, când să dăm în clocot.. s-a ridicat mândră mea de pe scaun, m-a tras nebună către baie ( a dracu înghesuială, și-n șifonier aș fi avut mai mult loc)...sus fusta, jos pantalonii , pac pac... și tremurăm din toate ciolanele. M-am simțit ca la bunica la țara, în casă mare, cu fata din vecini , ascunși și păcătoși. S-aveți poftă la savarine. 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum