the 6 phantom Reputație: 33 Postat Octombrie 25, 2015 Telefon: 0721132293 Oras:Bucuresti Telefon: 0721132293 Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Buna eva, astazi lucrezi? Link spre comentariu
johnybegood Reputație: 831 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Ca sa nu mai astept pozele cerute....am dat o tura vineri pe la Eva. Nu are sens sa va măslin acțiunea... Întrucât intotdeauna a fost aceeași. GFE mare, note mari, acțiune super placfuta. De revenit...permanent. Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Deja s-a scris cam tot ce se poate scrie despre Eva, cu siguranta merita sa fie la top, propun sa fie mutata la Top si threadul inchis pana isi pune silicoane si se vopseste blonda. Link spre comentariu
johnybegood Reputație: 831 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2015 As fute-o si blonda.... Dar fara silicoane. Are deja niște sâni de nota 12. De ceva ii strice???Si da! La top cu ea! Eu am mai propus-o! Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2015 lasatz femeile sa faca ce vor Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4306 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Eu cred ca al nostru coleg glumeste, Eva chiar n-are nevoie de silicoane si chiar ar fi pacat sa-si strice frumusete de sani naturali cu niste pungi de plastic, iar blonda in nici un caz nu este. In ceea ce priveste topul, eu nu cred ca ar fi cine stie ce promovare, avand in vedere amalgamul care este acum pe acolo. 3 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Deja s-a scris cam tot ce se poate scrie despre Eva, cu siguranta merita sa fie la top, propun sa fie mutata la Top si threadul inchis pana isi pune silicoane si se vopseste blonda. Eu cred ca al nostru coleg glumeste, Eva chiar n-are nevoie de silicoane si chiar ar fi pacat sa-si strice frumusete de sani naturali cu niste pungi de plastic, iar blonda in nici un caz nu este. In ceea ce priveste topul, eu nu cred ca ar fi cine stie ce promovare, avand in vedere amalgamul care este acum pe acolo. bai sangre ejjjj nebuun??ti-au trebuit 4 ani si ceva pe forumu asta sa ajunga sa te ia lumea in serios si sa isi faca griji pentru ceea ce spui revenind on topic,la eva nu fizicu e marea jmekerie...poa sa fie verde albastra, roscata, cu tzatzele ordonate sau dezordonate....la ea atitudinea face toata jmekeria 3 3 Link spre comentariu
Vizitator Batranul George Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Eva, te- ai mutat pe Goga si nu mi- ai spus? Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Eva, te- ai mutat pe Goga si nu mi- ai spus?Aveai un apartament mai bun pentru ea? 1 3 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2015 si uite asa incepe galceava... Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Eva, te- ai mutat pe Goga si nu mi- ai spus?Vezi ca cica azi lucreaza pe Burebista cu Andreea si Ana Marya, s-ar fi spart o teava pe Goga si nu mai e apa deloc, oricum de cand spunea ca face show cu niste fete de pe aici... Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Octombrie 28, 2015 ...si Coryna cica sta intr-un apartament frumos tare si Giulia se uita la tv cand face sex. 10 10 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2015 ...si Coryna cica sta intr-un apartament frumos tare si Giulia se uita la tv cand face sex. daca esti amabil.....pa ce post se uita? Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Octombrie 28, 2015 daca esti amabil.....pa ce post se uita? Taraf...nu ti-e clar, ce mai intrebi? Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Taraf...nu ti-e clar, ce mai intrebi? in naivitatea mea inca speram sa fie altceva Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 28, 2015 daca esti amabil.....pa ce post se uita?pe ProTv-u,e fana "La Marutza",eu ma zbateam de ma luase toti draci si ea era concentrata la ce rahat manca Mamarutza :laugh2 . Link spre comentariu
johnag Reputație: 16 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Iti dai seama ca e la serviciu... tu daca ai avea timp liber la serviciu nu te-ai uita la orice prostie la TV numai sa treaca timpul mai repede?Oricum interesanta imaginea ) Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Buna tuturor!Eva mi-a atras atentia inca de cand am vizitat-o pe colega ei Adda! Dintr-o scurta conversatie am aflat ca este RAC, o zodie cu care eu ma potrivesc de minne! Plus ca ceea am vazut la ea m-a incantat teribil de mult! Imi cer scuze fata de Eva ca recenzia vine putin mai tarziu dar nu am prea avut timp in ultima vreme! Am facut programarea prin PM si am stabilit ora. Era in 27 octombrie! Ziua avea si o semnificatie mai deosebita pentru mine. Programarea confirmata si onorata de ambele parti, locatie cunoscuta dupa vizita la colega ei! Eva m-a intampinat intr-un body negru ce ii punea in evidenta formele frumoase. apartament curat cunoscut de cei ce au vizitat-o pe frumoasa caprioara! Este genul despre care in momentul cand o vezi te topesti! Surpriza era foarte mare, Eva aranjata pentru o intalnire a fost total diferita de ceea ce vazusem antereior!. Cum port palarie Eva mi-a confiscat-o spunand ca ii place foarte mult. Recunosc ca ii sta foarte bine cu ea dar i-am promis ca ii voi aduce una la fel, inca nu am gasit dar inca caut, am facut si o poza pe care o voi posta ma tarziu daca primesc confirmarea ei. Am primit umeras si invitatia sa merg la dus. Cum veneam de acasa nu am facut dar Eva a mers si in momentul cand s-a intors nu mi-a mai dat nici o sansa, a inceput cu sarutari, mangaieri si tot ceea ce m-a dus in extaz.Oralul a fost placut fara deep dar nici nu mai conta. Eva stie sa te duca in alta lume in care sa te lasi purtat de val. Are initiativa, geme placut si te face sa te simti in al 9lea cer. Am gustat si eu piersicuta, foarte placuta de altfel iar dupa preze am trecut la normal. Am inceput cu lady on top unde privelistea sanilor ei ma innebuneau, continuat cu doggy si finalizat cu misionar. A urmat socializare in care Eva exceleaza, igienizare de ambele parti si o binemeritata tigara. Partea a 2a a inceput spectaculos cu Eva vioara intai! Din pacate nu am reusit eu sa duc pana la capat, stiam ca are programare, Eva si-a dat toata silinta dar n am reusit sa finalizez! Mea culpa! Depasisem deja timpul si imi inchipuiam ca daca profit de amabilitatea Evei fac un confrate sa astepte. La halatul binecunoscut de 200 RON am lasat un bonus pentru Eva si sper sa treaca cu vederea intarzierea! Door to door cam 80 de minute!Si acum notele daca tot vreau sa sune a recenzie! Imi cer scuze fata de confrati ca nu prea ma omor decat daca e ceva spectaculos!Locatie:9.5Eva: 10+++++++, nu m-a convins ca daca are cateva kg in plus nu e suficient de sexy! Incerca sa se scuze dar la ea chiar nu e cazul! Eva e combinatia perfecta intre un chip frumos si un corp pe masura sa te scoata din minti! Si mereu mi-a creat sezatia ca sunt cu iubita mea , am si uitat de ea pe timpul intalnirii!Igiena : 10++++Oral: 9.5, cu Eva nu ai nevoie de deep, tot ce face ea e super placut!Normal 10, se implica, se umezeste natural, geme placut, contre, tot ce trebuie! Bravo Eva, stiu ca nu intotdeana iti place dar faci partenerul sa creada ca e important! Un mare plus aici!FK: 10+++++Gostosa! Cum zic brazilienii!Halat 200 plus un bonus pentru intarziere! Imi cer scuze Eva, data viitoare sper sa ma incadrez in ora!Am uitat ceva? Imi spuneti voi daca....O recomand cu multa placere, cred ca stiti si voi deja ca Eva nu mai are nevoie de recomandare!Te pup Eva si sper sa ne revedem curand! 16 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Pisicuts, fata asta are peste 20 de recenzii super-pozitive de la colorati, numai unul si unul. Nu crezi ca merita si ea la Top? 4 Link spre comentariu
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 corect! Link spre comentariu
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Pisicuts, fata asta are peste 20 de recenzii super-pozitive de la colorati, numai unul si unul. Nu crezi ca merita si ea la Top? La fel cred si eu dar poate lui Pisicuts ii este teama sa nu mareasca Eva tariful daca o pune la TOP! 5 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 cu toata consideratia pentru motan si paharu lui de pepsieu cred ca i se rupe ciocanu...omu e chill....ce vrea coiu lui aia face...si cu asta basta...ce nu e clar in asta?asta inseamna sa fii mafiot! eva da, e o companie de mare talent Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 PLM... pana si Iohannis asculta de vocea poporului. Link spre comentariu
bucurescu Reputație: -447 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 lasatz femeile sa faca ce vor Lăsați femeile să vină la mine Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Amen Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum