Sari la conținut

Eva bruneta lasciva Piata Muncii 0727607699

Vizitator evasexy24

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Eu cred ca al nostru coleg glumeste,  :) Eva chiar n-are nevoie de silicoane si chiar ar fi pacat sa-si strice frumusete de sani naturali cu niste pungi de plastic, iar blonda in nici un caz nu este. In ceea ce priveste topul, eu nu cred ca ar fi cine stie ce promovare, avand in vedere amalgamul care este acum pe acolo. :)

• Like 3
Link spre comentariu

Deja s-a scris cam tot ce se poate scrie despre Eva, cu siguranta merita sa fie la top, propun sa fie mutata la Top si threadul inchis pana isi pune silicoane si se vopseste blonda.

Eu cred ca al nostru coleg glumeste,  :) Eva chiar n-are nevoie de silicoane si chiar ar fi pacat sa-si strice frumusete de sani naturali cu niste pungi de plastic, iar blonda in nici un caz nu este. In ceea ce priveste topul, eu nu cred ca ar fi cine stie ce promovare, avand in vedere amalgamul care este acum pe acolo. :)

bai sangre ejjjj nebuun??

ti-au trebuit 4 ani si ceva pe forumu asta sa ajunga sa te ia lumea in serios si sa isi faca griji pentru ceea ce spui =))

revenind on topic,

la eva nu fizicu e marea jmekerie...poa sa fie verde albastra, roscata, cu tzatzele ordonate sau dezordonate....la ea atitudinea face toata jmekeria ;)

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Eva, te- ai mutat pe Goga si nu mi- ai spus?

Vezi ca cica azi lucreaza pe Burebista cu Andreea si Ana Marya, s-ar fi spart o teava pe Goga si nu mai e apa deloc, oricum de cand spunea ca face show cu niste fete de pe aici...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Buna tuturor!

Eva mi-a atras atentia inca de cand am vizitat-o pe colega ei Adda! Dintr-o scurta conversatie am aflat ca este RAC, o zodie cu care eu ma potrivesc de minne! Plus ca ceea am vazut la ea m-a incantat teribil de mult! Imi cer scuze fata de Eva ca recenzia vine putin mai tarziu dar nu am prea avut timp in ultima vreme! Am facut programarea prin PM si am stabilit ora. Era in 27 octombrie! Ziua avea si o semnificatie mai deosebita pentru mine. Programarea confirmata si onorata de ambele parti, locatie cunoscuta dupa vizita la colega ei! Eva m-a intampinat intr-un body negru ce ii punea in evidenta formele frumoase. apartament curat cunoscut de cei ce au vizitat-o pe frumoasa caprioara! Este genul despre care in momentul cand o vezi te topesti! Surpriza era foarte mare, Eva aranjata pentru o intalnire a fost total diferita de ceea ce vazusem antereior!. Cum port palarie Eva mi-a confiscat-o  spunand ca ii place foarte mult. Recunosc ca ii sta foarte bine cu ea dar i-am promis ca ii voi aduce una la fel, inca nu am gasit dar inca caut, am facut si o poza pe care o voi posta ma tarziu daca primesc confirmarea ei. Am primit umeras si invitatia sa merg la dus. Cum veneam de acasa nu am facut dar Eva a mers si in momentul cand s-a intors nu mi-a mai dat nici o sansa, a inceput cu sarutari, mangaieri si tot ceea ce m-a dus in extaz.Oralul a fost placut fara deep dar nici nu mai conta. Eva stie sa te duca in alta lume in care sa te lasi purtat de val. Are initiativa, geme placut si te face sa te simti in al 9lea cer. Am gustat si eu piersicuta, foarte placuta de altfel iar dupa preze am trecut la normal. Am inceput cu lady on top unde privelistea sanilor ei ma innebuneau, continuat cu doggy si finalizat cu misionar. A urmat socializare in care Eva exceleaza, igienizare de ambele parti si o binemeritata tigara. Partea a 2a a inceput spectaculos cu Eva vioara intai! Din pacate nu am reusit eu sa duc pana la capat, stiam ca are programare, Eva si-a dat toata silinta dar n am reusit sa finalizez! Mea culpa! Depasisem deja timpul si imi inchipuiam ca daca profit de amabilitatea Evei fac un confrate sa astepte. La halatul binecunoscut de 200 RON am lasat un bonus pentru Eva si sper sa treaca cu vederea intarzierea! Door to door cam 80 de minute!

Si acum notele daca tot vreau sa sune a recenzie! Imi cer scuze fata de confrati ca nu prea ma omor decat daca e ceva spectaculos!

Eva: 10+++++++, nu m-a convins ca daca are cateva kg in plus nu e suficient de sexy! Incerca sa se scuze dar la ea chiar nu e cazul! Eva e combinatia perfecta intre un chip frumos si un corp pe masura sa te scoata din minti! Si mereu mi-a creat sezatia ca sunt cu iubita mea , am si uitat de ea pe timpul intalnirii!

Igiena : 10++++

Oral: 9.5, cu Eva nu ai nevoie de deep, tot ce face ea e super placut!

Normal 10, se implica, se umezeste natural, geme placut, contre, tot ce trebuie! Bravo Eva, stiu ca nu intotdeana iti place dar faci partenerul sa creada ca e important! Un mare plus aici!

FK: 10+++++Gostosa! Cum zic brazilienii!

Halat 200 plus un bonus pentru intarziere! Imi cer scuze Eva, data viitoare sper sa ma incadrez in ora!

Am uitat ceva? Imi spuneti voi daca....

O recomand cu multa placere, cred ca stiti si voi deja ca Eva nu mai are nevoie de recomandare!

Te pup Eva si sper sa ne revedem curand!

• Like 16
Link spre comentariu

cu toata consideratia pentru motan si paharu lui de pepsi

eu cred ca i se rupe ciocanu...omu e chill....ce vrea coiu lui aia face...si cu asta basta...

ce nu e clar in asta?

asta inseamna sa fii mafiot!

eva da, e o companie de mare talent

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...