Sari la conținut

Andreea - 0763031162 (Nufaru)

Vizitator vladutz

Postări Recomandate

• Telefon: -
  • Oras:Oradea
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea

Și eu te pup  :kiss3 , mulțumesc  :blushing2  :kiss3

Andreea este mult muuult overrated. Eu am fost la ea acum cateva luni. Se crede printesa universului. E o smecherasa si mie nu mi plac smecherasele deloc. Dar gusturile nu se duscuta.

If you don't treat me like a princess don't expect to be treated like a prince  .... anyway mulțumesc pentru părere, mă uitam câte recenzii ai postate dar .... e prea mult de citit ...  șmecherule   :laugh2

post-15015-0-11321900-1484151704_thumb.jpg

• Like 19
Link spre comentariu
Vizitator all_star
Reputație: 0

Și eu te pup  :kiss3 , mulțumesc  :blushing2  :kiss3

If you don't treat me like a princess don't expect to be treated like a prince  .... anyway mulțumesc pentru părere, mă uitam câte recenzii ai postate dar .... e prea mult de citit ...  șmecherule   :laugh2

Nu e smecher, e doar un troll prost de gura.                                                                                                                                           PS :  ai ramas la fel de sexy si frumoasa.  Te pup  :kissing2

Link spre comentariu
Vizitator all_star
Reputație: 0

Desigur, peste 6 luni :), când o să ai 18 ani   ;)

Chiar crezi ca-i **spam editat**, ma cam indoiesc.  Eu cred c-a zis-o asa la caterinca.  Cel mai bine ar fi sa-i ceri buletinul sa te convingi, in caz ca te va vizita !!! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...