sorinu Reputație: 3230 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Decembrie 24, 2015 acuma am vazut scorul..300 ron finalizarea? aoleu mama dar unde ne credem aicii...ma apuc serios de l@b@ inseamna
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 24, 2015 acuma am vazut scorul..300 ron finalizarea? aoleu mama dar unde ne credem aicii...ma apuc serios de l@b@ inseamna Luxul costa si nu toti si.l permit . Realiza.ti cat de penibili sunteti ? Nu trebuie sa ma jigniti pe mine ca nu aveti voi bani 1 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 24, 2015 Luxul costa si nu toti si.l permit . Realiza.ti cat de penibili sunteti ? Nu trebuie sa ma jigniti pe mine ca nu aveti voi bani noi realiza.mvoi realiza-tiei/ele realizea.za sau realizeaz.a? cum plm este varianta de lux ca eu mi`s sarac? p.s. cred ca nici goooooooogle translate nu stie! 3
sorinu Reputație: 3230 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Decembrie 24, 2015 Mda...adevarul e ca noi realiza-m multe pe aici si grameticele esti grele rau de tot eee mami daca nu ti-a placut scoala si ai fost golanca de mica ce sa iti fac...nu faceam referire la tine..doar ziceam si eu asa ca ete scump...dar vad ca ai sarit repede in sus, stai linistita baietii de aici nu castiga minimul pe economie iar daca noi nu am avea bani..nici tu nu o sa ai Punct
ronaldobrazil Reputație: 87 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 24, 2015 Am sa-l rog pe Mos sa-ti aduca 365 de zile de inactivitate...ca sa nu mai ceri 300 pe o finalizare
sorinu Reputație: 3230 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Decembrie 24, 2015 Ma fata poate sa ceara si 10000 E pe finalizare e treaba ei pana la urma...problema e ca are gurita cam mare cateodata ( si stim noi de ce o are mare nu ? )
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 24, 2015 Am sa-l rog pe Mos sa-ti aduca 365 de zile de inactivitate...ca sa nu mai ceri 300 pe o finalizare La cat de bine imi merge ma cam mananca manuta sa maresc pretul . Pai cine esti tu sa imi pui pret mie ? E corpul meu si cer cat vreau eu ! Vrei sa vi la mine si d.aia plangi si tu ? Saracutul de tine 1
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 24, 2015 si la cat vrei sa maresti?
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 24, 2015 si la cat vrei sa maresti?Este fix problema mea ce pret pun pe timpul si corpul meu . Voi nu aveti dreptul sa judecati daca este un pret corect sau nu , nu ma cunoasteti dar aveti tupeul de a va da cu parerea . De unde pana unde ? 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 24, 2015 corect! unii zic ca ii meriti, altii zic ca nu! fiecare are dreptul sa decida daca te cheama sau nu pt servicii! spor!
pompescu72 Reputație: 11 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Inel 2 Oras:Inel 2 Postat Decembrie 25, 2015 Am avut cateva intalniri cu roxana2.Imi place cum ma lucreaza si asta ma face sa apelez la ea de cate ori am chef sa dau o muita.Arata bine la corp, este ingrijita, supla, curata, tot ce trebuie. La fata nu cazi pe spate cand o vezi,dar este draguta. Si tatele le are frumoase, picioarele si fundul, pielea, tot. Imi place de ea cum arata si cum se poarta. Este foarte draguta.Ca actiune o sa descriu scurt, fara detalii prea multe. E mai frumos sa o descoperiti voi.De apreciat ca nu e genul care te grabeste, face sex cu pasiune,se umezeste natural,pare ca ii place ce face. Are o pizda frumoasa si curata,ti-e drag sa o lingi.Oralul e bun spre foarte bun,nu pune mainile pe instrument, fara DT,cu atentie zonelor invecinate si cu supt de oute.Le are,ce mai...Dupa oral,la normal,incepe actiunea cu destula implicare,mangaieri si imbratisari,a stat ea deasupra,se misca incet si bine,apoi pozitia clasica a misionarului.Am inceput sa pompez la greu,ea a inceput sa dea contre,dupa care m-a indemnat sa i-o trag pe la spate. Nu am rezistat prea mult in aceasta pozitie si am finalziat.Dupa parerea mea daca va avea aceiasi prestatie mereu va ajunge in top in scurt timp.Are o atitudine generala profi si incitanta.Se implica si chiar te simti bine,ai cu cine sa vorbesti si inainte si dupa si asta contribuie mult la atmosfera.De recomandat fara sa ma gandesc de doua ori.Concluzie,o superfata.Aspect: 9 intorci capul dupa ea pe stradaIgiena: 10Atitudine: 10Oral:9Normal:9GFE:9Tarif:400 ora 3
mada69 Reputație: 6826 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2015 utilizator inscris astazirecenzie favorabila facuta astazi ))))) 2 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 25, 2015 utilizator inscris astazirecenzie favorabila facuta astazi ))))) ce dubios nu ? cred ca e treaba voastra si a lu' pisicuts ca investigati acest caz
mada69 Reputație: 6826 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2015 nu nu eu doar vroiam sa scot in evidenta ce persoana deosebita si speciala esti tu si cum prima recenzie este la tine 3 1
pompescu72 Reputație: 11 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Inel 2 Oras:Inel 2 Postat Decembrie 25, 2015 utilizator inscris astazirecenzie favorabila facuta astazi ))))) nu nu eu doar vroiam sa scot in evidenta ce persoana deosebita si speciala esti tu si cum prima recenzie este la tine la cat timp de la inscriere trebuia sa postez prima recenzie favorabila si la ce fata,ca nu stiu care sunt obiceiurile pe aici? 2
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2015 Da-i pace, toti am copiat la scoala macar o data in viata!Sa fim sănătoși e tot ce contează! 1 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 25, 2015 Da-i pace, toti am copiat la scoala macar o data in viata!Sa fim sănătoși e tot ce contează!Nu ma bagati pe mine in asta , eu nici macar nu stiu cine este 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2015 la cat timp de la inscriere trebuia sa postez prima recenzie favorabila si la ce fata,ca nu stiu care sunt obiceiurile pe aici?nu am zis nimic gen cui trebuia facuta prima recenzie sau la ce perioada de la inscrieredoar am sesizat coincidenta si nu este prima coincidenta de genul astadar cum am zis este si cealalta posibilitate de a fi recenzie facuta chiar de un client la muuult deosebita si speciala roxana )) 1 1
pompescu72 Reputație: 11 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Inel 2 Oras:Inel 2 Postat Decembrie 25, 2015 nu am zis nimic gen cui trebuia facuta prima recenzie sau la ce perioada de la inscrieredoar am sesizat coincidentasi nu este prima coincidenta de genul astadar cum am zis este si cealalta posibilitate de a fi recenzie facuta chiar de un client la muuult deosebita si speciala roxana ))Chiar este deosebita ,poti sa o incerci si nu o sa regreti. 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2015 pai nu e ea deosebita mersi pt recomandare))) 1 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2015 Prea multe discutii de cate ori o fata cere mai mult. Pana la urma inteleg ca arata foarte bine deci pretul e justificat in primul rand de aspectul fizic. Cine vrea sa futa o bunaciune trebuie sa aiba bani nenica! Mi se pare normal! 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 27, 2015 . 4
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Decembrie 27, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Decembrie 27, 2015 Off, nu prea iti place sa fii nebagata in seama asa-i? Cum se mai linistesc treburile pe topicul tau, cum faci tu ceva sa iesi in evidenta. Parca aveai o abundenta de clienti si nu aveai nevoie de prea multa promovare dar vad ca te cam intereseaza sa fii in capul afisului 4
roxana2 Reputație: 565 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Decembrie 27, 2015 Off, nu prea iti place sa fii nebagata in seama asa-i? Cum se mai linistesc treburile pe topicul tau, cum faci tu ceva sa iesi in evidenta. Parca aveai o abundenta de clienti si nu aveai nevoie de prea multa promovare dar vad ca te cam intereseaza sa fii in capul afisuluiImi delectez clientii cu poze noi , tu nu faci parte din ei . Plangi in alta parte si nu mai suferii pentru mine . Te pup :-h 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2015 Dar chiar ma intreb dc talibanu marele curvar al Constantei nu te viziteaza?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum