Sari la conținut

Trafic...

Postări Recomandate

• Oras:aicisha
Postat

Nasol!

Na ca te citez sa nu ma mai certi...

Stiu, taman cand vroiam sa-ti dau si eu...ma revansez.

• Oras:Oriunde
Postat

Daca nu este un subiect,putem sa creăm unul,implicare ai vointa sa fie! :)...decat sa stai pandac,sa vrei sa scrii dar sa nu o faci,poate uneori din frustrare,sau poate din scarba fata de unii useri,nu cred ca e ok...si sa rabufnesti cateodata,putin cate putin,ca ceva 'nu iti place',sau sa insisti #fanatik ca nu halesti prostia,ai atat!...

Eu m-am scarbit de cand cu ingineru',si trimiterile lui spre morte neamurilor si userilor,am inceput sa iau iar totul la caterinca,cand ala il si provoca,si nu il bana...acum,mai nou,se uita in mesajele private ale userilor,sa provoace scandal...intr-adevar,tot cea ce face @pisicuts,face pentru a-si crea trafic,bani,pula lui,depinde si cum o faci insa,altii se fut si in cur sa ajunga sus!

Eu sincer intru aici pentru maxim 5 useri,sa le mai bad postarile,sa ne mai intepam,sa mai radem,dar in rest,prostitutie pe fata,din ambele tabere...mai nasol este ca lumea a inceput sa ia lucrurile personal,forumul fiind o cascada de aruncat frustrari,este o lume nu nebuna,ci ciudată la modul wtf! :)

Trebuie sa vezi doar partea buna a lucrurilor,care iti aduc tie starea aia de #bamaintelegecineva,in rest,caterinca si năut cu câŕnați,tipic romanesc Bergenbier! :)

Suparare mare... :(

Nu spun ce am simtit, e spatiul tau privat... 

Nici de sfaturi nu ai nevoie...

Le descurci tu pana la urma... :)

• Oras:aer
Postat

Na ca te citez sa nu ma mai certi...

Stiu, taman cand vroiam sa-ti dau si eu...ma revansez.

Regards! :)

Postat

Suparare mare... :(

Nu spun ce am simtit, e spatiul tau privat... 

Nici de sfaturi nu ai nevoie...

Le descurci tu pana la urma... :)

Oare cine esti,cu adevarat?

Postat

Oare cine esti,cu adevarat?

Ai avut ocazia sa ma cunosti... :)

Clone nu am, mai deschid "n-am.ce.face.acum" daca nu am cont, e de rezerva, atat.

Postat

Ai avut ocazia sa ma cunosti... :)

Clone nu am, mai deschid "n-am.ce.face.acum" daca nu am cont, e de rezerva, atat.

Dar nu am avut vreo intentie sa te cunosc,deci nu o poti numi ocazie...deep,nu? :)

Postat

Dar nu am avut vreo intentie sa te cunosc,deci nu o poti numi ocazie...deep,nu? :)

Vad ca vrei acum, dar nu mai ai ocazia... :)

Deep? Cu atat mai mult.  :laugh2

Postat

Vad ca vrei acum, dar nu mai ai ocazia... :)

Deep? Cu atat mai mult.  :laugh2

Shit!...... :)

• Administrator
Reputație: 114577
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Amada e secretara Pisicului,da' nu vrea sa spuna !

doar daca ar fi pitipoanca si ar avea sanii mari

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

adaverau-i ca numai cu printese umbli. :slap2

Postat

adaverau-i ca numai cu printese umbli. :slap2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Sanii sunt peste 4 deja... Pitipoanca la ce se refera? Ca trebuie sa-mi cumperi ultimul tip de telefon, o fusta/bijuterie si un parfum?  :laugh2

Secretara sunt pe salariu, platesti? :)

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

@Lopix, postarea mea nu s-a vrut a fi "anti-manele". Manelele au fost doar un exemplu, o metafora pentru ceea ce doream sa ilustrez. Daca vrei, poti inlocui in text, ideea manelelor de Revelion, cu Acces Di(n)rect sau Cacatos sau grila Kanal D in prime time. Doream doar sa arat ca si aici pe forum, ca si in media in general, ceea ce e cuminte, inteligent si decent, in general nu "vinde", nu are trecere, in comparatie cu scandalul, mistoul grosolan si prost-gustul. Da' nicicum nu-i bine: daca o zici direct, esti acuzat ca esti cry-baby si te plangi; daca tii pentru tine, te amaraste "?dece"-ul ca stai ca pandacu' si postezi rautacios :)

@?eced-ule, mai sus glumeam; am inteles unde bati si o sa incerc sa bag la cap. Am mai rarit-o cu postarile pentru ca de multe ori analizez si ajung la concluzia ca n-am nimic inteligent de spus la obiect, si atunci... mai bine tac. Dar o sa incerc sa ma feresc de prea multa malitiozitate ;)

• Like 2
Reputație: 10279
Postat

Pitipoanca la ce se refera? Ca trebuie sa-mi cumperi ultimul tip de telefon, o fusta/bijuterie si un parfum?  :laugh2

"Iubitule, mai vreau un iPhone 6!"

"Pai si celalalt...?"

"Celalalt imi ia iPad..."

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Amandina nu e bine sa o iei de secretara :no2 :no2 . Daca nu-i convine ceva si se 'nerveaza se duce la patron de-i da 2-3 bice pe spinare, de ajunge ea patron si ala saracu paznic. :laugh2 :laugh2

Postat

"Iubitule, mai vreau un iPhone 6!"

"Pai si celalalt...?"

"Celalalt imi ia iPad..."

:laugh2

Corect, daca ma fac pitzipoanca, deschid un magazin de telefoane...  :laugh2

Nu esti rau, nu mai asculta prostiile lui dc... Pacifist ai fost si ramai, uneori ti-e greu sa mai colorezi pentru ca ai si tu ceva pe suflet, ca orice om...

Pula de DC e un drac caruia ii place sa se hraneasca cu problemele altora, in rest e "perfect"...  :laugh2

Esti un sufletel, sper ca nu sunt prea siropoasa, dar sincer apreciez felul tau de a fi... da dovada de putere... :)

:hug1

Postat

:laugh2

Corect, daca ma fac pitzipoanca, deschid un magazin de telefoane...  :laugh2

Nu esti rau, nu mai asculta prostiile lui dc... Pacifist ai fost si ramai, uneori ti-e greu sa mai colorezi pentru ca ai si tu ceva pe suflet, ca orice om...

Pula de DC e un drac caruia ii place sa se hraneasca cu problemele altora, in rest e "perfect"...  :laugh2

Esti un sufletel, sper ca nu sunt prea siropoasa, dar sincer apreciez felul tau de a fi... da dovada de putere... :)

:hug1

I got dibs on him. Hands off, ca-l strici.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...