panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 11, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 11, 2017 Se fac acusi trei sapt de cand lipseste... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 12, 2017 Se fac acusi trei sapt de cand lipseste...Așa ... și? 3 2 Link spre comentariu
il caragiale fara numar Reputație: 25 Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Așa ... și?Taci, mă, transpiratule! Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Așa ... și? Ia zi, Picoane, cum e treaba, de fapt? Si-a rezolvat problemele alea de care ti-a spus tie? 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 13, 2017 Ia zi, Picoane, cum e treaba, de fapt? Si-a rezolvat problemele alea de care ti-a spus tie?Habar nu am. Am scris aici, ceea-ce mi-a spus ea, când am vizitat-o și anume, că la un moment dat, va dispărea din peisaj vreo 2-3 săptămâni, pentru a rezolva unele probleme. Asta se întâmpla acum vreo 3 luni. 3 2 Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Habar nu am. Am scris aici, ceea-ce mi-a spus ea, când am vizitat-o și anume, că la un moment dat, va dispărea din peisaj vreo 2-3 săptămâni, pentru a rezolva unele probleme. Asta se întâmpla acum vreo 3 luni. Hmmm... pe pagina precedenta spuneai ca ai fost acum o luna... acum vad ca sunt 3, cand mandra nici macar nu revenise... Esti sigur? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 13, 2017 Hmmm... pe pagina precedenta spuneai ca ai fost acum o luna... acum vad ca sunt 3, cand mandra nici macar nu revenise... Esti sigur?Am spus "mai mult" de o lună. Recenzia am făcut-o la jumătatea lunii martie, cam la 2 săptămâni după ce am vizitat-o, deci sunt cam două luni și jumătate, la puțin timp după ce a revenit. Prost sunt eu, că furnizez informații pentru unii stau să facă tetrapilectomie! 4 2 Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Am spus "mai mult" de o lună. Recenzia am făcut-o la jumătatea lunii martie, cam la 2 săptămâni după ce am vizitat-o, deci sunt cam două luni și jumătate, la puțin timp după ce a revenit. Prost sunt eu, că furnizez informații pentru unii stau să facă tetrapilectomie! Oricum, ceva e dubios. Daca te-a anuntat pe tine si pe inca unul de pe forum ar fi putut sa scrie ceva aici, sa stie toata lumea... Plus ca telefonul e inchis non stop de atunci! Pana la urma e treaba ei, eu sper doar sa nu aiba legatura cu analizele alea medicale pe care le astepta... 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 13, 2017 Oricum, ceva e dubios. Daca te-a anuntat pe tine si pe inca unul de pe forum ar fi putut sa scrie ceva aici, sa stie toata lumea... Plus ca telefonul e inchis non stop de atunci! Pana la urma e treaba ei, eu sper doar sa nu aiba legatura cu analizele alea medicale pe care le astepta...Dacă telefonul "de serviciu" e închis, e clar că nu lucrează. Analize medicale nu se fac doar pentru bts-uri, dacă nu știai și pe de altă parte, Luiza nu s-a remarcat niciodată printr-o prezența prea activă pe forum -acesta, ar putea fi un reproș. 4 2 Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Tocmai, ca analize bts mi-a spus ca asteapta. Iar legat de prezenta pe forum... pai cat dai un sms sa anulezi o intalnire atat iti ia sa anunti pe forum. In fine, vom vedea ce si cum cand va reveni, daca va reveni. Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Dacă telefonul "de serviciu" e închis, e clar că nu lucrează. Analize medicale nu se fac doar pentru bts-uri, dacă nu știai și pe de altă parte, Luiza nu s-a remarcat niciodată printr-o prezența prea activă pe forum -acesta, ar putea fi un reproș.Tocmai, ca analize bts mi-a spus ca asteapta. Iar legat de prezenta pe forum... pai cat dai un sms sa anulezi o intalnire atat iti ia sa anunti pe forum. In fine, vom vedea ce si cum cand va reveni, daca va reveni. Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 13, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 13, 2017 Cata agitatie... Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Mai 15, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 15, 2017 Panoramic, ce vrei de la Luiza? Vrei sa ii faci recenzie? 😆😆😆 6 Link spre comentariu
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 Macar sa se trateze ea bine de BTS daca le are sau o are si sa revina sanatoasa...desi va fi obligata sa mai scada din halat ca stie acum tot curvaru de BTS si clientela va fi mai putina. 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 sa nu speculam aiurea, nu a afirmat nimeni ca s-ar fi imbolnavit de BTS de la Luiza 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 16, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 16, 2017 Lăsaţi fata-n pace 2 3 Link spre comentariu
abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 17, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Mai 17, 2017 Așa ... și?Picon e la HR, la el conyeaza Link spre comentariu
luizabrunetik Reputație: 247 Postat Mai 17, 2017 Telefon: [email protected] Telefon: [email protected] Partajează Postat Mai 17, 2017 Cata agitatie...lipsesc din cauza unor probleme personale nu are nicio legatura nicio analiza...cui am spus de niste analize erau cu totul altceva nicidecum pt bts.in fine..Intradevar o sa lipsesc o perioada nu am scris nimic deoarece nu intru de pe tel meu personal pe forum.ma scuzatiVa anunt eu cand ma intorc si terminati va rog cu tampeniile astea va rog!Va pup 11 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Mai 17, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 17, 2017 Cata agitatie...lipsesc din cauza unor probleme personale nu are nicio legatura nicio analiza...cui am spus de niste analize erau cu totul altceva nicidecum pt bts.in fine..Intradevar o sa lipsesc o perioada nu am scris nimic deoarece nu intru de pe tel meu personal pe forum.ma scuzatiVa anunt eu cand ma intorc si terminati va rog cu tampeniile astea va rog!Va pup nu au ce fute...nu au ce face...vorbesc aiurea!!! mai ales ionut_1 care arunca cu petarde sa induca lume in eroare. 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 17, 2017 Picon e la HR, la el conyeazaCe conyaza, mon cher? Link spre comentariu
masaj_iony Reputație: -425 Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Așa ... și?Ești un prost! Zic Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 nu au ce fute...nu au ce face...vorbesc aiurea!!! mai ales ionut_1 care arunca cu petarde sa induca lume in eroare.Nu stiu cum sa ti-o zic cat mai elegant, fara sa te jignesc, dar esti un mare prost! Daca ai fi citit atent ce am scris ai fi inteles pana si tu ca doar am remarcat coincidenta intre ceea ce mi-a spus fata, ca asteapta niste analize, si disparitia ei - temporara, se pare - din peisaj. Ai mai fi inteles si precizarea ca nu o acuz de nimic, legat de bts, mai ales ca mi-a facut oralul neprotejat, iar primul numar a fost cu finalizare orala. Daca as fi avut cea mai mica suspiciune ca am luat ceva, fii sigur ca as fi scris aici cu toate amanuntele, pentru ca asta e rolul forumului. Dar pentru ca a fost totul in regula, m-am rezumat doar la a remarca o coincidenta, ce-i drept parandu-mi, mie, dubioasa. Sper ca ai inteles acum ce am scris. Este ok sau ai nevoie sa/ti fac si un desen ajutator? PS Luiza, cum am scris si intr-o postare anterioara, voi reveni la tine cu cea mai mare placere! 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 17, 2017 Nu stiu cum sa ti-o zic cat mai elegant, fara sa te jignesc, dar esti un mare prost! Daca ai fi citit atent ce am scris ai fi inteles pana si tu ca doar am remarcat coincidenta intre ceea ce mi-a spus fata, ca asteapta niste analize, si disparitia ei - temporara, se pare - din peisaj. Ai mai fi inteles si precizarea ca nu o acuz de nimic, legat de bts, mai ales ca mi-a facut oralul neprotejat, iar primul numar a fost cu finalizare orala. Daca as fi avut cea mai mica suspiciune ca am luat ceva, fii sigur ca as fi scris aici cu toate amanuntele, pentru ca asta e rolul forumului. Dar pentru ca a fost totul in regula, m-am rezumat doar la a remarca o coincidenta, ce-i drept parandu-mi, mie, dubioasa. Sper ca ai inteles acum ce am scris. Este ok sau ai nevoie sa/ti fac si un desen ajutator? PS Luiza, cum am scris si intr-o postare anterioara, voi reveni la tine cu cea mai mare placere!Păi nene, atunci de ce te-ai tot agitat pe tema asta? Nu era de ajuns doar o postare/întrebare, fără să faci atâtea valuri? Mi-ai ținut mie evidența când am fost la ea, cand am postat etc. Toate astea, au dus la concluzia că fie trollezi, fie o harțuiești, iar Laury, a fost cel care a reactionat mai apăsat. Așa se întâmplă când postăm fără să gândim! 4 2 Link spre comentariu
ionut_1 Reputație: 6 Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Păi nene, atunci de ce te-ai tot agitat pe tema asta? Nu era de ajuns doar o postare/întrebare, fără să faci atâtea valuri? Mi-ai ținut mie evidența când am fost la ea, cand am postat etc. Toate astea, au dus la concluzia că fie trollezi, fie o harțuiești, iar Laury, a fost cel care a reactionat mai apăsat. Așa se întâmplă când postăm fără să gândim!Incerci sa fii la fel de prost ca el si culmea este ca-ti iese de minune! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 17, 2017 Incerci sa fii la fel de prost ca el si culmea este ca-ti iese de minune!Băi pulete, stai dreaq, să nu te verși! 3 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum