visualosd Reputație: 3 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Love you Carmen! 1 Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Love you Carmen!💋⤠1 Link spre comentariu
batranu4791 Reputație: 417 Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Vreau si eu kisss....dar mai mult....Te pup frumoaso. 1 Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Vreau si eu kisss....dar mai mult....Te pup frumoaso.Si eu 💋💋⤠Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 11, 2018 😗 7 Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Buna dimi dragii mei,astăzi va astept pana la 17💗 6 Link spre comentariu
visualosd Reputație: 3 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Nice! :gifs_ojos 1 Link spre comentariu
terenteterente Reputație: 244 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Buna dimi dragii mei,astăzi va astept pana la 17 Poate imi explici si mie plublic de ce ieri cand am avut programare la ora 11, mi-ai spus ca ai programare la dentist si ca ai uitat. Asta dupa mesajul de anulare primit la 10:45 si dupa ce eu ti-am raspuns ca inteleg ca ai fidelii tai pe care ii bagi in fata dar nici ciar asa sa pui oamenii pe drumuri la modul cel mai nesimitit. Observ ca la ora 10:30 ai dat mesaj ca esti disponibila pana la ora 17:00.Unii dintre noi nu sunt niste terchea berchea sa arda timpul pe drumuri degeaba cu cei de teapa ta, mai au si alte lucruri importante de facut.Nu vreau sa te numesc asa cum esti defapt, dar tine cont ca atitudinea asta este defaimatoare. Poate eu am prea multe pretentii de la persoana ta, dar te-am cunoscut altfel.Nu am vrut sa dau detalii publice, dar trebuie sa stie si altii pentru a-si lua in calcul orice nesimitire de genul. Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Poate imi explici si mie plublic de ce ieri cand am avut programare la ora 11, mi-ai spus ca ai programare la dentist si ca ai uitat. Asta dupa mesajul de anulare primit la 10:45 si dupa ce eu ti-am raspuns ca inteleg ca ai fidelii tai pe care ii bagi in fata dar nici ciar asa sa pui oamenii pe drumuri la modul cel mai nesimitit. Observ ca la ora 10:30 ai dat mesaj ca esti disponibila pana la ora 17:00.Unii dintre noi nu sunt niste terchea berchea sa arda timpul pe drumuri degeaba cu cei de teapa ta, mai au si alte lucruri importante de facut.Nu vreau sa te numesc asa cum esti defapt, dar tine cont ca atitudinea asta este defaimatoare. Poate eu am prea multe pretentii de la persoana ta, dar te-am cunoscut altfel.Nu am vrut sa dau detalii publice, dar trebuie sa stie si altii pentru a-si lua in calcul orice nesimitire de genul.La cum o știu eu pe Carmen ori intr-adevar s-a intamplat ceva (vezi ca anunturile pe Publi 24 se reposteaza automat pana cand sunt oprite) ori ai calcat pe bec cu ceva... 2 Link spre comentariu
terenteterente Reputație: 244 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Aprilie 13, 2018 La cum o știu eu pe Carmen ori intr-adevar s-a intamplat ceva (vezi ca anunturile pe Publi 24 se reposteaza automat pana cand sunt oprite) ori ai calcat pe bec cu ceva... Asa o stiu/stiam si eu pe Carmen. Dar am si aflat, ca fidelii au prioritate si nu mai tine cont de nimic. Am intalnit-o de doua ori in trecut si la capitolul educatie stau foarte bine. Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Atunci ai facut altceva....Taman ca cei fideli inteleg si pot sa astepte... 1 Link spre comentariu
batranu4791 Reputație: 417 Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Carmen sigur a avut probleme dar sa ști că ora când postează ceva apare cu o oră în urmă cred că nu s-au actualizat ceva la forumÎn rest poți să fi cel mai fidel client când are si ea probleme chiar are si anunță ori sms ori sună.Oricum ar fi este singura fata educată si cu foarte mult bun simț acum fiecare cu părerea lui 1 Link spre comentariu
batranu4791 Reputație: 417 Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Și dacă chiar nu ne putem abține si vrem neapărat atunci ne putem răzbuna pe colegele ei pe moment dar vrem nu vrem tot la ea revenim Nu stiu cum fac alții dar nu te poți supăra doar din atâta lucru O zi frumoasă tuturor. Link spre comentariu
maverickboy Reputație: 148 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Dar ce a facut atata de rau?A anulat programarea cu u n sfert de ora inainte,altele nu mai raspund deloc si vai de ele,ea daca si-a adus aminte ca are altceva de facut...are tot dreptul,nu e batut in cuie,pot aparea neprevazute la oricine,sa fim seriosi,mai vorbeai de educatie cand tu jignesti pentru ca fata a avut bunul simt de a anula programarea.Este decizia ei daca te va mai primi pe viitor.Bafta! Link spre comentariu
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Ghinion... Link spre comentariu
grigoroiu11 Reputație: 633 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 13, 2018 salut Link spre comentariu
castagaia Reputație: 27 Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Bai dar ce dracu cand alta nu-ti mai raspunde si te lasa fara sa sti nimik cum este.zi mersi ca a avut vunul simt ca a anuntat.nu ar face carmen asa nu o vad in stare 1 Link spre comentariu
castagaia Reputație: 27 Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Arata fata din toate care sunt care sa aibe caracterul si comportamentul lui carmen nu o sa gasesti ce dracu bagati mintile in cap 1 Link spre comentariu
george vranici Reputație: 80 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Draga Terente nu stiu cat de bine o cunosti tu pe Carmen dar sincer iti spun ca esti intr-o eroare sau ai alte scopuri ascunse.Toti cei care o cunosc observ ca nu sunt de acord cu tine asa cum nici eu nu pot fi.Daca ai mai frecventat multe fete si crezi ca s-au comportat mai bine cu tine du-te la ele si las-o in pace pe ea.Daca nu ti-ar fi anulat programarea si stateai sa astepti degeaba in parcare era mai bine?Sa stii ca eu am vizitat-o pe Carmen ultima data acum 3 zile si m-am simtit minunat cu ea.Sunt chiar nerabdator sa o revad.Sa stii ca mi s-a intamplat si mie o data sa-mi anuleze o programare.Dar nu cred ca e un capat de tara.Oriunde se poate intampla.Iar aici trebuie sa fim mai intelegatori decat la service sau la dentist.Carmen nu e o fata rea poate chiar a avut o problema.Nu cred ca ti-a anulat programarea fara un motiv intemeiat. 1 Link spre comentariu
batranu4791 Reputație: 417 Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 E ce sa mai când mai dai cu telefonul de pământ se mai amestecă numerele si probabil de aceea sa si creat confuzia .Colegu nemulțumit o fi nemerit în altă parte nu la cea pe care o știm noiAcu trebe iar să mă duc la Carmen să verific dacă sa schimbat au ba .Spor la toată lumea. 1 Link spre comentariu
dragos sugaciu Reputație: 41 Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Am vizitat-o pe Carmen saptamana aceasta marti.Am facut programare cu 2 ore inainte si cand am ajuns in zona nu am stat mai mult de 5 minute si am fost in aparamentul ei.Nu mai insir acum toata povestea pentru ca ar trebui sa ma repet.Pricum am petrecut o ora impreuna cu ea de neuitat.Este o fata stilata,educata si stie sa-ti ofere ceea ce vrei.I-am oferi la final cadoul de 250 lei cu multa placere si multumit fiind de prestatia ei.Din partea mea numai note de 10 la toate capitolele.Multumesc draga Carmen si nu fi suparata daca unora nu le placi.Cred ca ai destul de multi admiratori. 1 Link spre comentariu
visualosd Reputație: 3 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Carmen is the best!!! Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Aprilie 15, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 15, 2018 Nice! :gifs_ojosThank you😠1 Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Aprilie 15, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 15, 2018 Buna dimineata scumpi mei,astăzi sînt pana in 15💗 8 Link spre comentariu
yuventus Reputație: 56 Postat Aprilie 15, 2018 Oras:TM Oras:TM Partajează Postat Aprilie 15, 2018 Alege tu cu ce sa-ncep cand vreau sa te descriuFiindca nici eu nu stiu ce poate fi mai perfectBuzele tale, trupul divin sau pielea moale sau poate ochiiOchii aceia ce aduna o lume mai buna sub privireIn loc de ura, toate relele din lume tu le vindeci cu ochiiEsti fata din vis, stăteai în faţa meaA fost de-ajuns o privire ce n-o pot.. n-o pot uitaCu braţele-amândouă, încerc să te găsescSă fiu cu tine e tot ce pot să îmi dorescAfară numai vântul, gonind prin noapte spuneaSă las în urmă timpul ce mult prea, prea iute treceaAş ajunge dacă drumul către tine ar fi deschisDa, aş fi însăşi noaptea dac-ai fi tu fata din vis Din ce am citit pana acum din recenzile lasate mi-ai atras atentia. Duminica placuta si spor la sex. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate