Sari la conținut

TOP:Carmen- 0725841648 / 0747143286 / 0748554985

intens

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal

Buna dimi dragii mei,astăzi va astept pana la 17

Poate imi explici si mie plublic de ce ieri cand am avut programare la ora 11, mi-ai spus ca ai programare la dentist si ca ai uitat. Asta dupa mesajul de anulare primit la 10:45 si dupa ce eu ti-am raspuns ca inteleg ca ai fidelii tai pe care ii bagi in fata dar nici ciar asa sa pui oamenii pe drumuri la modul cel mai nesimitit. Observ ca la ora 10:30 ai dat mesaj ca esti disponibila pana la ora 17:00.

Unii dintre noi nu sunt niste terchea berchea sa arda timpul pe drumuri degeaba cu cei de teapa ta, mai au si alte lucruri importante de facut.

Nu vreau sa te numesc asa cum esti defapt, dar tine cont ca atitudinea asta este defaimatoare. Poate eu am prea multe pretentii de la persoana ta, dar te-am cunoscut altfel.

Nu am vrut sa dau detalii publice, dar trebuie sa stie si altii pentru a-si lua in calcul orice nesimitire de genul.

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti

Poate imi explici si mie plublic de ce ieri cand am avut programare la ora 11, mi-ai spus ca ai programare la dentist si ca ai uitat. Asta dupa mesajul de anulare primit la 10:45 si dupa ce eu ti-am raspuns ca inteleg ca ai fidelii tai pe care ii bagi in fata dar nici ciar asa sa pui oamenii pe drumuri la modul cel mai nesimitit. Observ ca la ora 10:30 ai dat mesaj ca esti disponibila pana la ora 17:00.

Unii dintre noi nu sunt niste terchea berchea sa arda timpul pe drumuri degeaba cu cei de teapa ta, mai au si alte lucruri importante de facut.

Nu vreau sa te numesc asa cum esti defapt, dar tine cont ca atitudinea asta este defaimatoare. Poate eu am prea multe pretentii de la persoana ta, dar te-am cunoscut altfel.

Nu am vrut sa dau detalii publice, dar trebuie sa stie si altii pentru a-si lua in calcul orice nesimitire de genul.

La cum o știu eu pe Carmen ori intr-adevar s-a intamplat ceva (vezi ca anunturile pe Publi 24 se reposteaza automat pana cand sunt oprite) ori ai calcat pe bec cu ceva...

• Like 2
Link spre comentariu

La cum o știu eu pe Carmen ori intr-adevar s-a intamplat ceva (vezi ca anunturile pe Publi 24 se reposteaza automat pana cand sunt oprite) ori ai calcat pe bec cu ceva...

Asa o stiu/stiam si eu pe Carmen. Dar am si aflat, ca fidelii au prioritate si nu mai tine cont de nimic. Am intalnit-o de doua ori in trecut si la capitolul educatie stau foarte bine.

Link spre comentariu

Carmen sigur a avut probleme dar sa ști că ora când postează ceva apare cu o oră în urmă cred că nu s-au actualizat ceva la forum

În rest poți să fi cel mai fidel client când are si ea probleme chiar are si anunță ori sms ori sună.

Oricum ar fi este singura fata educată si cu foarte mult bun simț acum fiecare cu părerea lui

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Dar ce a facut atata de rau?A anulat programarea cu u n sfert de ora inainte,altele nu mai raspund deloc si vai de ele,ea daca si-a adus aminte ca are altceva de facut...are tot dreptul,nu e batut in cuie,pot aparea neprevazute la oricine,sa fim seriosi,mai vorbeai de educatie cand tu jignesti pentru ca fata a avut bunul simt de a anula programarea.Este decizia ei daca te va mai primi pe viitor.Bafta!

Link spre comentariu

Draga Terente nu stiu cat de bine o cunosti tu pe Carmen dar sincer iti spun ca esti intr-o eroare sau ai alte scopuri ascunse.Toti cei care o cunosc observ ca nu sunt de acord cu tine asa cum nici eu nu pot fi.Daca ai mai frecventat multe fete si crezi ca s-au comportat mai bine cu tine du-te la ele si las-o in pace pe ea.Daca nu ti-ar fi anulat programarea si stateai sa astepti degeaba in parcare era mai bine?Sa stii ca eu am vizitat-o pe Carmen ultima data acum 3 zile si m-am simtit minunat cu ea.Sunt chiar nerabdator sa o revad.Sa stii ca mi s-a intamplat si mie o data sa-mi anuleze o programare.Dar nu cred ca e un capat de tara.Oriunde se poate intampla.Iar aici trebuie sa fim mai intelegatori decat la service sau la dentist.Carmen nu e o fata rea poate chiar a avut o problema.Nu cred ca ti-a anulat programarea fara un motiv intemeiat.

• Like 1
Link spre comentariu

E ce sa mai când mai dai cu telefonul de pământ se mai amestecă numerele si probabil de aceea sa si creat confuzia .Colegu nemulțumit o fi nemerit în altă parte nu la cea pe care o știm noi

Acu trebe iar să mă duc la Carmen să verific dacă sa schimbat au ba .

Spor la toată lumea.

• Like 1
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe Carmen saptamana aceasta marti.Am facut programare cu 2 ore inainte si cand am ajuns in zona nu am stat mai mult de 5 minute si am fost in aparamentul ei.Nu mai insir acum toata povestea pentru ca ar trebui sa ma repet.Pricum am petrecut o ora impreuna cu ea de neuitat.Este o fata stilata,educata si stie sa-ti ofere ceea ce vrei.I-am oferi la final cadoul de 250 lei cu multa placere si multumit fiind de prestatia ei.Din partea mea numai note de 10 la toate capitolele.Multumesc draga Carmen si nu fi suparata daca unora nu le placi.Cred ca ai destul de multi admiratori.

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:TM
  • Oras:TM

Alege tu cu ce sa-ncep cand vreau sa te descriu

Fiindca nici eu nu stiu ce poate fi mai perfect

Buzele tale, trupul divin sau pielea moale sau poate ochii

Ochii aceia ce aduna o lume mai buna sub privire

In loc de ura, toate relele din lume tu le vindeci cu ochii

Esti fata din vis, stăteai în faţa mea

A fost de-ajuns o privire ce n-o pot.. n-o pot uita

Cu braţele-amândouă, încerc să te găsesc

Să fiu cu tine e tot ce pot să îmi doresc

Afară numai vântul, gonind prin noapte spunea

Să las în urmă timpul ce mult prea, prea iute trecea

Aş ajunge dacă drumul către tine ar fi deschis

Da, aş fi însăşi noaptea dac-ai fi tu fata din vis

Din ce am citit pana acum din recenzile lasate mi-ai atras atentia. Duminica placuta si spor la sex.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...