sex_valcea Reputație: 93 Postat Ianuarie 4, 2014 Telefon: sex_valcea Oras:valcea Telefon: sex_valcea Oras:valcea Postat Ianuarie 4, 2014 Va urez Sarbatori Fericite si va fac cadou un set de poze noi. Pupik dulce dulce Va urez Sarbatori Fericite si va fac cadou un set de poze noi. Pupik dulce dulce Pe la Valcea nu faci un drum?Piata nu e asa de buna si cred ca este nevoie de o fata noua.
julian1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 9, 2014 vodafone-ul il are inchis.
piticanie Reputație: 21 Postat Ianuarie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Postat Ianuarie 13, 2014 mai stiti ceva de carmen? tel sunt inchise...
piticanie Reputație: 21 Postat Ianuarie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Postat Ianuarie 15, 2014 da,a revenit dupa o racealaazi am fost la carmen,este aceeasi ca inaintede nota 10nu este prima data cand ajung la ea,dar nu am mai fost de ceva vremeprea mult nu am zabovit ca eram in grabadecat un oral de 10aspect 9,daca ar avea cateva kg in plus era de 10locatie 9halatul 100ronam inteles de la ea ca de maine o sa fie si colega ei.pt cei ce nu o cunoasteti,o recomand 2
george vranici Reputație: 80 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 18, 2014 Salutare dragi colegi,In ultima vreme a fost cam greu de gasit scumpa domnisoara Carmen dar dupa aproape o saptamana de cautari si asteptare iata ca am reusit din nou sa fiu langa ea.Primirea a fost calduroasa ca de obicei si cu scuzele de rigoare ca a fost si bonlavioara si ca a mai avut si probleme de familie,etc.Una peste alta eram bucuros ca sunt alaturi de ea si ma pot bucura de serviciile ei care din punctul meu de vedere sunt foarte bune.Dupa ce am schimbat cateva cuvinte am trecut la actiune.Saruturi pasionale de partea ambelor parti mai intai pe gura apoi pe corp si in zonele intime..Am inceput apoi un oral super pe care i l-am intors cu multa placere.Pasarica era ca de obicei foarte curata si buna de molfait.A urmat apoi normalul in diverse pozitii pe care le schimba si din proprie initiativa si la cererea clientului.Super.Cand s-a apropiat finalul i-am cerut sa treaca in 69.Am terminat in gurita ei in timp ce ma jucam cu limba in pasarica.Va spun sincer ca a fost extraordinar.Note - aspect fizic 9 -oral 9 -normal 10 -locatie 9Mentionez ca notele sunt conform gusturilor mele.Oricum nu cred ca cineva care nu o cunoaste si va merge la ea doar luand in calcul spusele mele va fi nemultumit.In concluzie o recomand tuturor celor care doresc si putina tandrete,nu numai servicii sexuale fara nici un fel de pasiune. 3
sycran_2012 Reputație: 166 Postat Ianuarie 28, 2014 Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Postat Ianuarie 28, 2014 despre care colega este vorba? cumva daniela ??are si ea un numar de telefon separat ?
piticanie Reputație: 21 Postat Ianuarie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Postat Ianuarie 29, 2014 Cred ca te-ai gandit prea taziu la colega ei.Din cate stiu de la Carmen,a spus ca lucreaza doar o saptamana impreuna.Dar poti sa incerci cu un tel.Cum o cheama pe dansa si nr de tel separat,nu stiu.Daca reusesti sa ajungi la ele,te asteptam cu o recenzie.Mai mult despre colega,ca pe Carmen o stim destul de bine.Bafta. 1
sycran_2012 Reputație: 166 Postat Ianuarie 30, 2014 Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Postat Ianuarie 30, 2014 Si eu o stiu pe Carmen destul de bine,doar ca nu am mai reusit sa dau de ea in ultimul timp (cateva luni bune ) ), colega ei (Daniela stiu ca o chema) am fost demult pe teilor undeva lucrau amandoua 100 Ron un numar cu amandoua,a fost o experienta frumoasa sa le dau limbi la amandoua pe rand,apoi pe una sa o fut si uneia sa ii dau limbi, mai vreau experiente dastea , si am vrut sa o incerc si pe Daniela separat ca nu am apucat .. .. dar nu mai dau de ea ... La un moment dat Daniela (colega lui Carmen) activa singura prin prundu in blocul cu Rds Rcs, dar nu am apucat sa ajung pe la ea din cauza finantelor. . .. .
triple s Reputație: 40 Postat Ianuarie 30, 2014 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Ianuarie 30, 2014 Salutare tuturor intrigat de spusele colegilor legat de o posibila colega de a lui carmen mam decis sa verific direct la sursa am sunat am programat o intalnire in 40 de minute zis si facut am ajuns la destinatie conform orei stabilite mia comunicat detalile finale si am urcat cand am ajuns surpriza..undei colega undei colega..la telefon nu am intrebato nimic legat de asta si nu mare mia fost mirarea cand mi-a spus ca nu este vorba de nici o colega lucreaza singura nu era nimeni in apartament si nici nu va lucra cu vreo colega asa ca nu stiu de unde si pana unde treaba asta cu colega..dar in fine.. asa ca daca tot am ajuns mam decis sa raman pentru o finalizare mentionez ca mi-a spus si mia atras atentia ca este bolnava si nu poate normal asa ca am optat pentru o finalizare orala..pret achitat 100 ron cat despre detalile actiunii am inceput cu un fk din partea ei si a mea urmat de sarutari pe corp..pana a ajuns la locul crimei..sa ocupat de infractor..si de zonele lui adiacente..schimbari de ritm...adanc umed..am finalizat cim..curatat locul crimei facut dus decartat banii la inceput imbracat luat la revedere si plecat.. NoteOral 9 nu stiu de ce 10 probabil ca e frig afara si nu scrie decat pana la 9Normal..Gff 10 ca de obicei deschisa la discutii naturalaLocatie curat aerisit tot ce ai nevoie pt un futai deci 10 Spor la treaba. 2
piticanie Reputație: 21 Postat Februarie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Postat Februarie 12, 2014 salutaremai stie cineva ceva de carmen?la tel nu raspundeprobabil este foarte ocupatadaca mai stiti ceva de ea,postati si voi
daddy_d Reputație: 18 Postat Februarie 26, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 26, 2014 Am incercat sa o contactez pe domnisoara ai are telefoanele inchise. Stie cineva ceva de ea?
triple s Reputație: 40 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Februarie 27, 2014 Salutari revin cu un raspuns la intrebarile voastre despre domnisoara Carmen si totodata cu o recenzie recenta ei bine acum cateva zile fiind prin oras cu ceva treaba am decis sa o sun in vederea stabiliri unei intalniri am sunat la numerele din titlu vodafone si orange..am incercat de cateva ori vazand ca nu am succes probabil era ocupata am renuntat am fumat o tigara miam rezolvat din treaba si am incercat din nou de data aceasta avand succes am stabilit sa ne vedem in 30 de minute mam prezentat la ora stabilita am sunat inainte am urcat sus pt cei ce nu stiu Carmen este o domnisoara scunda de statura placuta la vedere asteptanduma intro costumatie sexy nu dau detalii aflati singuri am stat la un pahar de vorba sa ne destindem putin am ales optiunea de 150 de ron 1 nr oral combinat cu normal eram dusat de acasa deci nu a fost nevoie de improspatare baia ok cu de toate am inceput cu saruturi fk pe corp peste tot apoi am ales oral neprotejat executat bun slow adanc umed fara graba cu atentie la zonele adiacente apoi am trecut la normal fata se implica contre nu comenteaza la pozitii dupa mai multe pozitii misionar umeri craci dogy style am finalizat in balon mam dus la baie pt improspatare am discutat putin inainte de plecare am fumat o tigara achitat suma la inceput si am plecat Notele Oral 9 Gff 10 ca de obicei pt cei dornici de o intalnire mai senzuala recomand pt cei fast fuck nu recomand Normal 9 pasarica stramta se umezeste natural Locatia ok curata cald confortabil necesarul pt o partida fiind asigurat Atitudine ca de obicei deschisa la discutii glumeata naturala Aspect 9 gusturile nu se discuta mie imi place genul slim..deci.. In rest recomand pt cei ce doresc o intalnire mai mult decat un sex banal succes si inarmativa cu rabdare pt ca merita 2
george vranici Reputație: 80 Postat Februarie 27, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 27, 2014 Dragi colegi ghinionisti,Va anunt si eu pe aceasta cale ca domnisoara Carmen nu a disparut si ca poate fi gasita la aceleasi numere de telefon.Astazi avand o zi libera m-am gandit sa-i fac o vizita si surpriza mea a fost ca mi-a raspuns de la primul apel.Poate sunt eu mai norocos.Dar daca o veti cauta in principiu intre orele 11.00-17.00 o veti gasi cu siguranta si uneori mai trebuie sa insistati ca poate e ocupata si nu raspunde atunci.Cred ca nimanui nu i-ar conveni sa fie lasat balta pentru cateva momente pentru a trata cu altcineva o intalnire.Mi se pare corect sa procedeze asa.In fine sa trecem la recenzie.Ca de oicei am fost intampinat intr-o costumatie foarte sumara si sexi ne-am sarutat prelung pentru ca nu ne vasusem de cam multa vreme si dupa o dezechipare rapida am navalit asupra pasaricii ei de care sincer imi era dor si am molfait-o pret de 10 minute fara intrerupere.Curata si foarte buna si m-a facut sa cred ca si ei i-a placut acest lucru.Am trecut apoi la normal in diferite pozitii fara nici un fel de comentariu iar la final am trecu in 69 pozitie in care am si terminat.Are o gurita fantastica suge tot si nu te lasa pana cand nu ceri tu asta.Am rasplatit-o cu un sarut pentru gestul ei dupa care ne-am spalat,ne-am luat la revedere si am plecat.In concluzie o recomand cu placere.Apropo, am discutat cu ea si am inteles ca i-ar place sa faca si sex in trei(cu doi barbati).Daca sunt amatori nu ezitati.Si acum notele:Sex oral 9Sex normal 9Curatenie 9Locatie 9In concluzie o recomand cu placere. 4
modjoma Reputație: 5 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 28, 2014 Salutare colegu George Vranici daca ne poti da mai multe detalii despre o posibila partida in 3 cu carmen ar fi ok preturi ceva la telefon cand am sunat acum 2 zile nu mi-a fost prezentata aceasta oferta este noua? Sa-u doar ti-a spus tie ca este o fantezie de a ei si doar atat si nu este inclusa in servicile ei multumesc.
george vranici Reputație: 80 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 28, 2014 Salutare colegule ModjoMa.Pentru treaba asta trebuie sa vorbesti cu ea.Nu face parte din serviciile ei obisnuite.Cu prima ocazie cand mergi la ea poti sa o intrebi.Cat despre pret, sincer nu am intrebat pentru ca nu am nici un prieten cu care sa pot face asa ceva, desi cred ca mi-ar place.Probabil ca fiind o cunostinta destul de veche a fost motivul pentru care mi-a spus acest lucru.Nu cred ca ar face-o cu persoane la prima vedere.Treci pe la ea si vezi despre ce este vorba si apoi te rog sa-mi spui si mie.Bafta.
modjoma Reputație: 5 Postat Februarie 28, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 28, 2014 Multumesc colegu de raspuns o sa trec pe la ea si o sa cer mai multe detalii si apoi o sa postez aici bafta si tie.
modjoma Reputație: 5 Postat Martie 6, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 6, 2014 Va salut dragi colegi a mai reusit cineva sa ia legatura cu domnisoara ca eu tot sun de luni inclusiv si tot incerc la ore diferite intre intervalul sugerat de colegu 11.00 si 17.00 sa imi fac o programare si nu reusesc sau e prea ocupata ca telefoanele sunt deschise sau nu binevoieste sa raspunda la ele multumesc si bafta.
modjoma Reputație: 5 Postat Martie 9, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 9, 2014 Salutari chiar nimeni nu a luat legatura cu domnisoara? Eu tot incerc sa sun dar degeaba chiar asa de ocupata este? O sa mai incerc sa sun cateva zile si renunt ca deja am o saptamana de cand incerc sa dau de domnisoara si nici un semn cata neseriozitate si neprofesionalism nu vad de ce este la top..
mamba Reputație: 0 Postat Martie 9, 2014 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Martie 9, 2014 incearca la ruxy
triple s Reputație: 40 Postat Martie 9, 2014 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 9, 2014 Salutare colegule ModjoMa legat de insuccesul tau pot sa te asigur ca nu esti singurul care se loveste de problema asta dar cand nu raspunde este ocupata cu siguranta sau tie tiar place sa raspunda la telefon in timp ce este cu tine sfatul meu mai incearca si iti garantez ca va raspunde si nu vei regreta nici o clipa nu este nevoie sa tot postezi aici mai bine ai rabdare mai incearca si vino cu o recenzie numai bine si bafta
piticanie Reputație: 21 Postat Martie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Postat Martie 12, 2014 salutare dragilorcolegule ModjoMa,eu am vb vineri cu ea la tel si mi-a raspuns chiar de la primul apeleste adevarat ca daca esti cliet mai vechi ai si mai multe propunerinu stiu cate vizite i-ai facut tu,dar mai insista ca nu ai nimic de pierduteste adevarata,de nota 10eu urmez sa o vizitez cu un prieten,dar nu m-am hotarat candsincer abia asteptbafta
modjoma Reputație: 5 Postat Martie 12, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 12, 2014 Ok multumesc de raspuns tuturor probabil am avut eu ghinion oricum cei drept momentan sunt ocupat si nu am avut timp sa mai sun ce inteleg eu de la tine in schimb este faptul ca cu cat o vizitezi mai mult ai mai multe servicii oferte cam ciudat cei drept si cam discriminatoriu daca ma intrebi pe mine dar daca ajungi pe la ea si reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus asteptam o recenzie chiar mai facut curios nefiind multe domnite care fac treaba asta in urbea noastra bafta.
george vranici Reputație: 80 Postat Martie 12, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 12, 2014 Colegule ModjoMa mai incearca pana marti 18.03 si daca nu reusesti spune-mi ca te ajut eu sa ajungi la aceasta fetita pe data de 19.03.E pacat sa ratezi.
modjoma Reputație: 5 Postat Martie 13, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 13, 2014 Salutare colegu George Vranici sa incerc pana marti 18.03 de ce pana atunci ca nu inteleg? Si ma ajuti tu sa ajung la ea pai tu ii aduci clientii sau cum ca nu inteleg esti un fel de peste sau ce sau am un termen limita probabil ca tu stii mai bine ca e pacat sa ratez ca vad ca toate postarile tale sunt facute pe acest topic la aceasta domnisoara situatia deja devine cam ciudata si cred ca mai bine ma retrag din aceasta poveste numai bine bafta 1
george vranici Reputație: 80 Postat Martie 19, 2014 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 19, 2014 Ai inteles foarte gresit colegule ModjoMa.Nu voiam decat sa te ajut gandindu-ma ca singur nu reusesti sa ajungi la Carmen.Dar observ ca te-ai dus prea departe cu imaginatia asa ca te rog descurca-te cum poti.De ce am multe postari la Carmen?Pentru ca ne cunoastem de foarte multa vreme(chiar inainte de a aparea acest topic)si pentru ca la ea am gasit ceea ce imi trebuia si imi placea si nu am obiceiul sa postez si ceea ce nu imi place.Am facut-o o data si s-au suparat colegii pe mine.Daca as fi fost pestele ei cum crezi tu nu mai aveam nevoie sa umblu pe acest site sa caut fete bune de futut.Citeste cu atentie te rog.Pot sa-ti spun insa ca zilele trecute am vizitat-o iarasi pe Carmen si mi-a raspuns din prima am stabilit sa ne vedem peste 40 minute si chiar asa a fost.Are acum un costum nou de primire a clientilor foarte frumos cu rosu si negru si foarte usor de dat jos,pantofii cu tocuri foarte inalte cunoscuti de cei care au mai trecut pe la ea si bineinteles lipiciul ei care mie imi place foarte mult.din acest motiv sunt si un client vechi si fidel si nuicidecum peste cu insinuezi tu.Asadar am inceput actiunea ca de obicei cu un sex oral din partea ei dupa care am poftit sa-i fac si eu acelasi lucru pentru ca are o scumpete de pasarica,curata,stramta si careia ii place sa te joci cu limba prin ea pana la orgasm.Apoi am trecut la normal in diverse pozitii(accepta orice),am sarutat-o toata din cap pana in talpi,iar la final am facut si un 69 si cand eram cu limba in pasarica ei m-a facut sa ma termin in gurita ei scumpa care nu lasa sa se piarda nici o picatura.Fantastic de bine.Ne-am sarutat cu foc, ne-am spalat reciproc si cam asta a fost toata povestea.Cat despre note ce sa spun:Locatie 9Curatenie 9Sex oral 9Sex normal 10O recomand cu placere tuturor. 8
Postări Recomandate