Sari la conținut

TOP:Carmen- 0725841648 / 0747143286 / 0748554985

intens

Postări Recomandate

• Oras:Cuba
  • Oras:Cuba
Postat

daca te simti in clinti fideli sau cunoscuti , incerci , daca nu resesti inseamna nu esti

• Like 1
  • Oras:Pitesti
Postat

Buna Carmen! Numele meu este Costi, cred ca ne-am vazut ultima data prin octombrie. Se poate face o programare astazi? Esti disponibilă! Multumesc pentru amabilitate

Postat

Buna scumpule,din pacate am închis din nou o sa revin cand situatia va fi mai favorabilă,o sa anunt aici.Pupici si o zi frumoasa🤗ðŸ˜

• Like 1
Postat

Buna scumpule,din pacate am închis din nou o sa revin cand situatia va fi mai favorabilă,o sa anunt aici.Pupici si o zi frumoasa🤗ðŸ˜

De vina e Covidul sau BTS ul din Pitesti??😚😚
Postat

Dragule,la mine nu vine oricine,eu imi selectez clientii si vin doar cei fideli,asa ca nici vorbă de așa ceva,desigur ca de vina este numărul crescut de cazuri cu noul coronavirus.

• Like 2
Postat

Buna scumpule,din pacate am închis din nou o sa revin cand situatia va fi mai favorabilă,o sa anunt aici.Pupici si o zi frumoasa

Iti multumesc frumos pentru raspuns. Astept cu nerabdare sa te intorci sa iti fac o vizita. Te pup si ai grija de tine

• Like 1
Postat

Auzi la iei pezevenghii la " carmen" să zică de ceva boale.....păi la ia daca'i tusit sau doamn'ferr bășit..s-au nai pantofi "lustuiți"..îți iei block pă viața apoi ce higiena că decât la județean mai ghini te internezi la ea ..io asa o știu acu nam mai fostäră la ia da sigur tot așa-i ...saveți bahtalo

Vizitator anonim9207
Reputație: 0
Postat

Cine a mai fost pe la carmen? Mai e activea

Vizitator tazalp
Postat

Am reusit sa vorbesc cu ea, momentan nu mai activeaza.

Vizitator anonim9207
Postat

Se mai stie ceva de ea. A mai fost cateva.

Vizitator anonim9207
Postat

Buna Carmen. Niște poze noi,o actualizare a preturilor si poate instalezi whatsapp ar fi super.

Vizitator maximus79
Postat

Priest 13

Da bravo , nu ma gândisem , probabil da bătrânul e peștișorul de aur ...

Sa speram ca daca el e peștișorul , sa speram ... ca va spun cu siguranța si n cunoștința de cauza pe acest forum sant si niște băieți cu ochii albaștri verzi , băieți ai serviciilor ... si uite asa sa speram ca o sa auzim curând de un peștișor arestat ...

Da e clar bătrânul ori e peștișor ori drogat , ca altfel nu putea sa scrie asa ceva ...

Bătrânul , peștișorul de aur , la PUȘCÄ‚RIE ...😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Postat

Buna anonim9207,momentan nu am cont plătit si nu pot pune poze si oricum momentan astept doar musafiri fideli deci nu e nevoie de poze,cât despre cadou,este acelaș si este trecut în semnătura mea.Te pup,o zi frumoasa.ðŸ˜

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...