relu1982 Reputație: 47 Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Salutare , Vizitat azi de dimineata aceasta căprioară drăguță in locatia din Popa Șapcă, intalnirea a fost la superlativ ca de obicei, notele sunt de prisos dar le dăm ca sa fim corecți: ON 9 aici avea 10 daca făcea un deep intens. GFE 10 are un talent aparte, FK la greu Normal 10 Codul 150 Locația 9 nu este lux dar nu ai ce sa.i reproșezi Aspect față/corp 9 m.a așteptat exact cum am cerut, nimic de reprosat Finalul a fost demenetial cu un COM de senzație, Dragilor sa fiti politicosi cu ea, eu zic ca merita fiecare minut! Spor la futut, bulani ! 1 Link spre comentariu
tanardinarges Reputație: 75 Postat Decembrie 20, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Buna, nu pot sa te mai sun acum, am incercat azi sa dau de tine dar nu ne am sincronizat... poti sa ma programezi maine (marti) incepand cu 16:30 sau 17:00 pentru o ora sau 2 ? Mersi in avans si abia astept sa te revad daca se poate . Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 14 ore, relu1982 a spus: Salutare , Vizitat azi de dimineata aceasta căprioară drăguță in locatia din Popa Șapcă, intalnirea a fost la superlativ ca de obicei, notele sunt de prisos dar le dăm ca sa fim corecți: ON 9 aici avea 10 daca făcea un deep intens. GFE 10 are un talent aparte, FK la greu Normal 10 Codul 150 Locația 9 nu este lux dar nu ai ce sa.i reproșezi Aspect față/corp 9 m.a așteptat exact cum am cerut, nimic de reprosat Finalul a fost demenetial cu un COM de senzație, Dragilor sa fiti politicosi cu ea, eu zic ca merita fiecare minut! Spor la futut, bulani ! Multumesc,te pup si te mai astept cu drag😘 Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 13 ore, tanardinarges a spus: Buna, nu pot sa te mai sun acum, am incercat azi sa dau de tine dar nu ne am sincronizat... poti sa ma programezi maine (marti) incepand cu 16:30 sau 17:00 pentru o ora sau 2 ? Mersi in avans si abia astept sa te revad daca se poate . Buna,din pacate nu pot la acele ore dar suna-ma sau lasa-mi un mesaj pe tel sa stabilim.Pupici Link spre comentariu
cataboss75 Reputație: 26 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Revizitat pt a nu stiu cata oara pe Carmen. Aceleasi servicii de calitate. Superba din toate punctele de vedere. Nu stiu unde vad carcotasii fund mare dinti stricati mirosuri urate in casa. Carmen arata din ce in ce mai bine. Te simti cu ea ca si cu o iubita, amanta ,etc. Te pup Carmen si de abia astept sa ne revedem Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Acum 30 minute, cataboss75 a spus: Revizitat pt a nu stiu cata oara pe Carmen. Aceleasi servicii de calitate. Superba din toate punctele de vedere. Nu stiu unde vad carcotasii fund mare dinti stricati mirosuri urate in casa. Carmen arata din ce in ce mai bine. Te simti cu ea ca si cu o iubita, amanta ,etc. Te pup Carmen si de abia astept sa ne revedem Multumesc si eu te pup si te astept cu drag❤ Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Buna ai disponibilitate astăzi ? ( pana la ce oră? ) Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Dragilor sa aveti un Crăciun Fericit alaturi de cei dragi.Toate cele bune!Va pup si va imbratisez🤗😍 1 Link spre comentariu
Okmll Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Astăzi ești dispo? pup Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5456 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Crăciun fericit și ție alături de cei dragi tie 🍷💋 1 Link spre comentariu
bertus Reputație: -296 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 pare interesanta 🥰 Link spre comentariu
xxx1969 Reputație: 326 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Crăciun fericit Carmen ! 1 Link spre comentariu
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Partajează Postat Decembrie 30, 2021 Pe seara i-am facut o ultima vizita pe anul 2021. Totul la superlativ. Dupa o ora am plecat tremurand de fericire. - prietenii stiu de ce ! Un an nou fericit ! Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Multumesc,te pup si un an nou fericit!La multi ani tuturor!😊❤ Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 31, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Fiind cu treburi câteva zile prin Pitești, mi-am dorit tare mult să o cunosc pe Carmen. Din păcate în perioada asta, bănuiesc că fata nu duce lipsă de clienți și nici nu dispune de mult timp liber, posibil să nu fie foarte curioasă de noi cunoștințe. Citind ulterior câteva din comentariile de aici, m-am resemnat oarecum... Chiar dacă pentru mine fusese principala atracție din oraș. Aia e. Nu-mi rămâne decât să sper ca pe viitor să-mi surâdă și mie norocosul când voi mai avea drum pe aici. Un an nou mai bun tuturor, plin de realizări, satisfacții și multă sănătate!! Link spre comentariu
liviu4ever Reputație: 6 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Decembrie 31, 2021 buna Crmen se poate azi o programare la tine Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 31, 2021 1 oră în urmă, Cozonac7 a spus: Fiind cu treburi câteva zile prin Pitești, mi-am dorit tare mult să o cunosc pe Carmen. Din păcate în perioada asta, bănuiesc că fata nu duce lipsă de clienți și nici nu dispune de mult timp liber, posibil să nu fie foarte curioasă de noi cunoștințe. Citind ulterior câteva din comentariile de aici, m-am resemnat oarecum... Chiar dacă pentru mine fusese principala atracție din oraș. Aia e. Nu-mi rămâne decât să sper ca pe viitor să-mi surâdă și mie norocosul când voi mai avea drum pe aici. Un an nou mai bun tuturor, plin de realizări, satisfacții și multă sănătate!! Buna,imi pare rau ca nu ne-am sincronizat,sigur te astept alta data cu drag,pupici,un An Nou fericit!🤗😍 1 Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Acum 17 minute, liviu4ever a spus: buna Crmen se poate azi o programare la tine Buna ,astăzi nu.Revin pe 2 ianuarie sau 3 Link spre comentariu
liviu4ever Reputație: 6 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Decembrie 31, 2021 ok Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5456 Postat Decembrie 31, 2021 Partajează Postat Decembrie 31, 2021 La mulți ani! Sa fi sanatoasa și iubita 🍷🍷🍾🌹🌹🌹🌹🌹 1 Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Decembrie 31, 2021 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 31, 2021 Acum 54 minute, fratelo 1968 a spus: La mulți ani! Sa fi sanatoasa și iubita 🍷🍷🍾🌹🌹🌹🌹🌹 Multumesc,la multi ani!!!🤗😍😊❤ Link spre comentariu
liviu4ever Reputație: 6 Postat Ianuarie 8, 2022 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Ianuarie 8, 2022 Buna Carmen se poate azi o programare la tine Link spre comentariu
Okmll Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 Pune și tu poze noi te rog pup Link spre comentariu
notaxmar Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2022 Partajează Postat Ianuarie 12, 2022 Buna Carmen, lucrezi? Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Buna scumpilor,astăzi va astept pana la 16:30🤗😍 Link spre comentariu
Postări Recomandate