george vranici Reputație: 80 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 16, 2018 Esti cea mai buna Carmen.Azi mi-ai oferit tot ce putea fi mai frumos si mai bun pe lumea asta.Pentru mine esti de neinlocuit.Nu am cuvinte sa-mi exprim multumirea.Cine nu ma crede sa incerce. 2
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 20, 2018 Buna dimineata😗astăzi va astept pana la 18💜 7
nelu2018 Reputație: 2 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Carmen iti multumesc ca m-am simtit ffff bine in prezenta ta abia astept sa ne revedem esti unica sa nu te schimbi ne vedem cand ma reintorc sa nu te schimbi ai grija te tine pacat ca nu te mai pot vedea maine te pup 1
iongrasu69 Reputație: 70 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Pai sigur ne astepti dar daca ai raspunde la telefon sau la mesaj ar fi super
terenteterente Reputație: 244 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 24, 2018 Femeie face selectii in functie de cine vine.Face mai multe programari la aceeasi ora dupa care selecteaza. Revine cu scuze de genul, "am uitat ca aveam programare la dentist". Probabil sunt si multi prosti care inghit prostii de genul asta, asa cum sunt unii de mai sus, care m-au atacat cand am relatat ce s-a intamplat.As putea sa postez si sms-urile ca sa se evidentieze prostia unora. Dar am zis sa nu merg pana acolo.Ma repet, am cunoscut-o altfel si nu ma asteptam sa procedeze asa.
maverickboy Reputație: 148 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Aprilie 24, 2018 Salutare.Vineri am vizitat-o pe frumoasa Carmen.M-a intampinat intr-o rochita mov,eleganta,sexi.Nu are rost sa mai detaliez,totul la superlativ,Carmen este din ce in ce mai buna,10 pe linie.Am facut programare si ora stabilita respectata in tocmai(nu cum isi inchipuie altii ca face mai multe programari).Am petrecut o ora si jumatate,cadou fara sa-mi zica ea,l-am lasat la sfarsit400lei pe care-i merita din plin.Multumesc Carmen,te pup frumoaso...pe curand. 1
batranu4791 Reputație: 417 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 Eu pot adăuga doar ca în ultima perioadă am fost puțin mai des la ea si chiar ultima dată mi-a spus că nu mă poate primi și sărevin a doua zi. A doua zi am fostära la dumneaei unde am smotocito cât pentru două întâlniri după care m-am dus la sală (de mese bineînțeles) unde am lucrat o ceafă cât harta României după am dormit freo două ceasuri la amiază ceea ce nu-mi stă în caracter dar ăsta era semn că de fapt smotoceala o primisem eu defapt.Așa este Carmen cui nu-i place sa lase mai mult loc pentru cine apreciazăAcu iar tre să sun să mă amâne apoi să mă rog de ea să-mi dea drumul să plec așa face ea până nu te sleieste de pleci aproape pe brânci nu te lasă. Așa am cunoscut-o eu si chiar îmi doresc să se schimbe este prea bună și cu mult bun simt Oricum este prea diplomată si nu o să răspundă nici aprecierilor nici criticilor decât în mod privat O zi bbună tuturor si schimbate Carmen prefer personal rochița galbenă mulată cu floricele ( cam atât vreau sa schimbi) 2
alexgama Reputație: 522 Postat Aprilie 24, 2018 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Postat Aprilie 24, 2018 Binenteles ca nu puteam sa ratez trecerea la sezon de rochita , o adevarata placere sa descoperi tot ce se afla pe sub ea , Carmen stie sa fie eleganta si incitanta in acelasi timp . Parerea mea ca la rochita aia cu floricele se potrivesc si doua codite asa mai strengaresti :girly :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos 1
batranu4791 Reputație: 417 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 Fără codițele acelea!Destul ca atunci când simți pilea moale si catifelata ,buzele dulci vezi ochii aceia în care te poți îneca verzi sau uneori albaștri te simți atât de bine,dacă ar face codițele eu unul m-as simți încurcat și aș crede că am trecut la **spam editat** .Așa e Carmen delicată și foarte finuta deci fără codițe cel puțin pentru mine Succes Carmen indiferent dacă ne primești sau nu contează doar lucrurile bune pe care doar tu ști cum să le faci 2
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 24, 2018 Carmen iti multumesc ca m-am simtit ffff bine in prezenta ta abia astept sa ne revedem esti unica sa nu te schimbi ne vedem cand ma reintorc sa nu te schimbi ai grija te tine pacat ca nu te mai pot vedea maine te pupMultumesc,te pup sa ai drum bun
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 24, 2018 Eu pot adăuga doar ca în ultima perioadă am fost puțin mai des la ea si chiar ultima dată mi-a spus că nu mă poate primi și sărevin a doua zi. A doua zi am fostära la dumneaei unde am smotocito cât pentru două întâlniri după care m-am dus la sală (de mese bineînțeles) unde am lucrat o ceafă cât harta României după am dormit freo două ceasuri la amiază ceea ce nu-mi stă în caracter dar ăsta era semn că de fapt smotoceala o primisem eu defapt.Așa este Carmen cui nu-i place sa lase mai mult loc pentru cine apreciazăAcu iar tre să sun să mă amâne apoi să mă rog de ea să-mi dea drumul să plec așa face ea până nu te sleieste de pleci aproape pe brânci nu te lasă. Așa am cunoscut-o eu si chiar îmi doresc să se schimbe este prea bună și cu mult bun simt Oricum este prea diplomată si nu o să răspundă nici aprecierilor nici criticilor decât în mod privat O zi bbună tuturor si schimbate Carmen prefer personal rochița galbenă mulată cu floricele ( cam atât vreau sa schimbi)Multumesc si te mai astept 1
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 24, 2018 Dragii mei,am fost nevoită să iau o pauza(din cauza unei raceli).Anunt cand revin,o zi minunata😙 1
pierre111 Reputație: 66 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Aprilie 25, 2018 Te rog sa ne anunti
nelu2018 Reputație: 2 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Carmen iti duc lipsa abia astept sa ma intorc
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Mai 2, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 2, 2018 Buna dragii mei,am revenit.Tin sa anunt pe această cale ca,de acum încolo care va veni răcit,gripat va face cale întoarsă spre usa...esti bolnav,stai acasa si te tratezi,nu vi la mine!Si automat va trece în lista neagra.Va multumesc pentru înțelegere,astăzi va astept pana la 18.💓 7
alinnou Reputație: 6 Postat Mai 2, 2018 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Mai 2, 2018 Ce pret carmen ?
visualosd Reputație: 3 Postat Mai 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2018 Yummy Carmen!!!
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Mai 2, 2018 Postat Mai 2, 2018 Mi se pare foarte corecta decizia ta Carmen.
okml Reputație: 1 Postat Mai 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 2, 2018 Bravo Carmen este normal ce ai decis pup
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Mai 8, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 8, 2018 Buna scumpii mei❤astăzi sînt pana in 18. 8
batranu4791 Reputație: 417 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Vreau si eu ........sa mă duc?!Cred că sigur afirmativ. 1
visualosd Reputație: 3 Postat Mai 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2018 Love you Carmen! :heart: :heart: :heart: 1
Postări Recomandate