Sari la conținut

TOP:Carmen- 0725841648 / 0747143286 / 0748554985

intens

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti

Salutare Lume mai stiti ceva de domnisoara ca eu de vineri tot o sun si nu raspunde sau probabil nu vrea cu mine ca de postat vad ca posteaza

Dragule,daca nu vroiam cu tine cum spui,nu iti mai raspundean aici,simplu nu?Dacă sînt ocupată logic ca nu raspund.Mai poti reveni cu un telefon...
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: the_manyac

Salutare băieți. Vreau sa va intreb daca doar eu pățesc sau se mai află careva dintre voi în situația mea. O stiu si o vizitez de ceva ani buni pe Carmen. Doar ca....de ceva luni bune nu mai raspunde la telefon. Foarte rar raspunde....Si imi spune mereu sa insist ca imi va raspunde....Dar cu tot cu insistențe tot nu dau de ea.....Si nu stiu sincer ce sa cred....

Link spre comentariu

Dragul meu sycran,daca sînt ocupată sigur ca nu raspund...de câte ori sa scriu sau sa spun acest lucru?Nu mi se pare ok pentru persoana care este in acel moment cu mine,după ce ma eliberez raspund.Ce e asa greu de inteles?

Ai dreptate carmen si eu si cred ca toti s-ae simti naspa sa raspunzi la tel in timp ce esTi in actiune,dsr asta nu cred ca ar fi vreo suparare pana la urma tot te primeste dar fiind atat de buna normal ca este fff ocupata
Link spre comentariu

Corect. Sunt de acord cu tine. Stiu ca nu răspunzi cand esti cu cineva si asta este un mare plus....spre exemplu astăzi esti ? Vreau sa fac o programare....pentru ca la telefon nu reusesc sa dau de tine....

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...