sycran_2012 Reputație: 166 Postat Septembrie 17, 2018 Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Ok. Am sa urmăresc pe forum sa vad cand revii. Pup Link spre comentariu
nelson2018 Reputație: 18 Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Ce bine ca exista inteegere Link spre comentariu
marian_za Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Buna carmen. Sunt marian o veche cunostinta de un an incerc sa dau de u . am toate nt tale de tel si degeaba nu răspunzi pe niciunul. Chiar am insistat sunând la fiecarec30 min o zi întreagă. Zi si mie Te rog frumos cum pot da de u. Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Buna dragii mei,am revenit.💗Va astept pana la 18. 4 Link spre comentariu
Vizitator riocastravetele Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2018 Partajează Postat Septembrie 20, 2018 Tot frumoasa...... Link spre comentariu
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2018 Partajează Postat Septembrie 20, 2018 Si din ce în ce mai pricepută..... Link spre comentariu
nelson2018 Reputație: 18 Postat Septembrie 21, 2018 Partajează Postat Septembrie 21, 2018 Pe zi ce trece tor mai frumoasa,sexy,si cu caracter nemaipomenit. Sa ramani asa in continuare.faci foarte multi oameni sa sa semta bine💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
lorenzzo Reputație: 977 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:UE Oras:UE Partajează Postat Septembrie 22, 2018 Mi-ai atras atentia, esti foarte sexy in poze. I love play with your sweet pussy lips to love. Beautiful big clit and pussy. In Tm pe cand? Sufletul sa-ti fie ca gandul, gandul ca vorba si vorba ca fapta. Weekend placut, spor la sex si sa ai parte la cat mai multe recenzii frumoase. Te pup si cu prima deplasare in Pitesti te voi cauta. Link spre comentariu
sycran_2012 Reputație: 166 Postat Septembrie 23, 2018 Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Telefon: the_manyac Oras:Pitesti Partajează Postat Septembrie 23, 2018 Buna Carmen, o programare cand se poate ? Multumesc ! Link spre comentariu
okml Reputație: 1 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 30, 2018 Știe cineva ceva de Carmen? Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Buna scumpilor,astăzi va astept pana la 18,va pup sa aveti o săptămână frumoasa❤ 9 Link spre comentariu
lorenzzo Reputație: 977 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:UE Oras:UE Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Buna Carmen! In Tm nu vii? Esti sexy. Link spre comentariu
Vizitator riocastravetele Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Te pup Carmen . Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Octombrie 1, 2018 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Revizitat de curand ,in ciuda faptului ca nu sunt chiar un obisnit al casei am ceva experienta cu carmen , nu puteam sa nu observ diferenta de la o luna la alta ori din pozele postate ori din vizitele mele la ea . Si asa cum probabil ati observat multi dintre voi au aparut ceva schimbari acum nu stiu daca in bine sau in rau , pentru mine este oricum perfecta.Mereu am considerat-o perfecta , de-a lungul timpului am cunoscut-o si in momente mai bune si mai proaste ca orice femeie sau barbat , cu totii avem temeri ca nu aratam chiar bine , ca suntem prea grasi sau prea slabi dar de data asta am gasit o Carmen perfect impacata cu sine , poate nu sunt schimbari decat de 2 , 3 kg dar in cazul ei este mai mult decat suficient sa se vada un fundulet rotund si ferm de pe care nu-ti mai poti dezlipii ochii si o pereche de sani tari si grei exact cat sa nu-ti desprinzi mainile de pe ei . Se recomanda schimbarea mainilor cu privirea macar odata la 2 minute , se pot incerca si unele variatiuni , pe mine unul m-a dat gata imaginea de ansamblu oriunde sarutam sau mangaiam era o incantare si pentru mine si pentru ea .Stie ca are alte forme , este mandra de ea , ii place sa se etaleze asa mai discret , ca de obicei ea are acea modestie care o caracterizeaza si te lasa pe tine sa faci toate descoperirile , binenteles ca ma ghidam dupa semnalele pe care corpul ei le transmitea , am ajuns ca in bancul ala , cand am sarutat-o pe buze ea a strans usor din picioare si mi-a spart ochelarii .... :cool: , glumesc desigur , nu port ochelari , in rest ..... :)Totul decurge altfel cu ea , nu pot spune ca am facut oral dupa aia normal , dupa aia lateral dupa aia... , nici vorba de asa ceva , dupa o ora nu pot sa spun decat ca am facut dragoste si atat .De fapt nici nu vroiam altcevaRespect , :hihat 6 Link spre comentariu
batranu4791 Reputație: 417 Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Oare există cuvinte potrivite pentru a descrie ce se întâmplă de fapt atunci când o întâlnești pe Carmen?Mulți poate o vizitează doar pentru așa-zisele "servicii" dar puțini probabil au șansa să cunoască și să simtă ce se ascunde dincolo de frumusețea și armonia corpului ei.Tot ceea ce contează pentru ea este să te simți mai mult decât bine singurul "inamic" e doar timpul ce trece intro clipă..Mulțumesc "Carmen" pentru fiecare "clipă". 4 Link spre comentariu
gelu77 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 cand ceri o suma de bani mai mare...o ceri pe ceva nu doar pe experienta trb sa arati si bine.... Ha dute la una care e fotomodel si habar nare de meserie ;)) Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Revizitat de curand ,in ciuda faptului ca nu sunt chiar un obisnit al casei am ceva experienta cu carmen , nu puteam sa nu observ diferenta de la o luna la alta ori din pozele postate ori din vizitele mele la ea . Si asa cum probabil ati observat multi dintre voi au aparut ceva schimbari acum nu stiu daca in bine sau in rau , pentru mine este oricum perfecta. Mereu am considerat-o perfecta , de-a lungul timpului am cunoscut-o si in momente mai bune si mai proaste ca orice femeie sau barbat , cu totii avem temeri ca nu aratam chiar bine , ca suntem prea grasi sau prea slabi dar de data asta am gasit o Carmen perfect impacata cu sine , poate nu sunt schimbari decat de 2 , 3 kg dar in cazul ei este mai mult decat suficient sa se vada un fundulet rotund si ferm de pe care nu-ti mai poti dezlipii ochii si o pereche de sani tari si grei exact cat sa nu-ti desprinzi mainile de pe ei . Se recomanda schimbarea mainilor cu privirea macar odata la 2 minute , se pot incerca si unele variatiuni , pe mine unul m-a dat gata imaginea de ansamblu oriunde sarutam sau mangaiam era o incantare si pentru mine si pentru ea . Stie ca are alte forme , este mandra de ea , ii place sa se etaleze asa mai discret , ca de obicei ea are acea modestie care o caracterizeaza si te lasa pe tine sa faci toate descoperirile , binenteles ca ma ghidam dupa semnalele pe care corpul ei le transmitea , am ajuns ca in bancul ala , cand am sarutat-o pe buze ea a strans usor din picioare si mi-a spart ochelarii .... :cool: , glumesc desigur , nu port ochelari , in rest ..... :) Totul decurge altfel cu ea , nu pot spune ca am facut oral dupa aia normal , dupa aia lateral dupa aia... , nici vorba de asa ceva , dupa o ora nu pot sa spun decat ca am facut dragoste si atat . De fapt nici nu vroiam altceva Respect , :hihatMultumesc,te pup si te mai astept❤ 2 Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Oare există cuvinte potrivite pentru a descrie ce se întâmplă de fapt atunci când o întâlnești pe Carmen?Mulți poate o vizitează doar pentru așa-zisele "servicii" dar puțini probabil au șansa să cunoască și să simtă ce se ascunde dincolo de frumusețea și armonia corpului ei.Tot ceea ce contează pentru ea este să te simți mai mult decât bine singurul "inamic" e doar timpul ce trece intro clipă..Mulțumesc "Carmen" pentru fiecare "clipă".Si eu iti multumesc si te mai astept.Pup💗 1 Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 3, 2018 😠11 Link spre comentariu
visualosd Reputație: 3 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Și din față Carmen 😘😠Link spre comentariu
carmen_pitesti Reputație: 978 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Octombrie 6, 2018 ❤ 11 Link spre comentariu
supermax Reputație: 281 Postat Octombrie 6, 2018 Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Sânii sunt din ce în ce mai mari.Trebuie să-i revăd. :D Link spre comentariu
lorenzzo Reputație: 977 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:UE Oras:UE Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Astfel de sâni ar trebuii interzişi. :) Sânii reprezinta un punct de atractie al oricarei femei. Nice pics. Link spre comentariu
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2018 Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Numai buni de sarutat ! Link spre comentariu
bumbelbe Reputație: 53 Postat Octombrie 6, 2018 Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Intr adevăr Carmen a mai luat câteva kg în plus...dacă pana acum arata bine acum arata sublim fundul bombata,sânii din ce în ce mai superbi iar sfarcuri le alea tocmai bune de suptși cum a spus cineva mai sus asta se reflecta asupra ei... radiază când o privești ,lucește nu ți mai vine sa pleci de la ea.Trebuie sa avem grija de ea este o piatra prețioasă foarte rara nu trebuie sa o pierdem.Te pup Carmen abia aștept sa te revăd . 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate