obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Mai 13, 2015 mi-e dor de ea ca nimanui ca unui vechi nomad de drumul luiport rani adinci in ochi si-n trupvesmintele de-argint le ruppai pai pai pai parrrarar rai , parai parai.astept , trecutele iubiriconturul bratelor subtiri si parul amintit de ploi si vechea urma din noroi dar urma ei s-a sters de mult , de cine azi sa mai ascult de greieri sau de carabusi de vintu; care-nchide usi? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 13, 2015 Propagandist pentru Ponta. A dat cu mucii în fasole, din pacate! Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 picoane, fara politica, vorbeam despre interpretarea poeziei si despre libidosenie Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 se vede ca nu fumezi Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 cauta pe yu tube music ; lautaresca veche. apoi discutam Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 mi-e dor de ea ca nimanui ca unui vechi nomad de drumul luiport rani adinci in ochi si-n trupvesmintele de-argint le ruppai pai pai pai parrrarar rai , parai parai.astept , trecutele iubiriconturul bratelor subtiri si parul amintit de ploi si vechea urma din noroi dar urma ei s-a sters de mult , de cine azi sa mai ascult de greieri sau de carabusi de vintu; care-nchide usi? io inteleg ca nu i se mai scoala !!!! Sa bage limba, degetele si mustata....aaa, pusca + cureaua lata. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Amu' nu stiu de nea Tudor, da poezia e scrisa de Ion Banuta, ala o fi fost libidinos saracu, nea Tudor nu cred, doar trubadur (vezi si "Au innebunit salcamii") http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/b/ion-banuta-6zunstu/mi-e-dor-de-ea-6zuztht.html#.VVOUU5MpqSo 3 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2015 Lautar? In nici un caz.Libidinos,poate pt unii,personal nu-l consider asa,dar oricum ar fi,este singurul artist la care spectacolele se tin cu casa inchisa 4 4 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2015 http://i61.tinypic.com/fd6ec8.jpg 3 1 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 io inteleg ca nu i se mai scoala !!!! Sa bage limba, degetele si mustata....aaa, pusca + cureaua lata.ca fapt divers, cind eram mai tinerel am fost un pic abuzat de o doamna barnmanita care era la vremea respectiva la etatea respectabila de vreo 37 de ani.purtam mustata futeam turistele din hotelul in care ea muncea la baraveam cu ea o relatie gen amanda -obiectiv. la modul la care ea nu ma inghitea delocpina intr-o seara tirziu cind nici un taxi nu isi facea aparitia , iar eu agatam barul, mort de beat. anii 89 , no benzin ,no taxi, ma roaga sa o duc acasa in constanta.. eu aveam masina , dar nu aveam carnet. venisem din olanda ,cu sofer , soferul a plecat si m-a lasat cu masina parcata in fata hotelului ce sa fac? ma ofer drept taxi desi nu condusesem deloc pina atuncipe drum ne imprietenimo invit la mine vine stam si bem , fumam , imi era rusine sa ma dau la ea , era cu vreo 12 ani ,mai mare ca mine, eram timorat.ma inhibasem-a intrebat daca poate dormi la mine i-am zis ca sforai si ea sforaia , mi-a zismi-a zis apoi ca nu suporta sa doarma in pat cu o alta persoana la modul la care aveam un singur pat in apartamentdestul de injositor, ar fi urmat sa ma ofer sa dorm pe jos in casa meapina la urma ne-am imbatat si ne-am apucat de sex fara inhibitiiam fost in forma maxima , am prestat ca un loverboy, doamna multumita, ne fumam tigarile dupa si incepe sa imi povesteasca despre tudor gheorghe,din motive etice nu pot dezvalui detalii , dar concluza ar fi ca in afara de mine , numai trubadurul libidinos a fost capabil sa o satisfaca asa cum isi dorea. Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 13, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Mai 13, 2015 Dpdv muzical, e un interpret extraordinar (in umila mea opinie). Mie unuia imi place mult, recunosc.Eram copil cand l-am vazut in nu-stiu-ce recital la mare (pe la Mamaia, daca nu ma insel) si imi amintesc ca m-a impresionat teribil cum te putea face, ca spectator, sa-ti vina sa plangi, apoi sa razi, iar sa plangi, iar sa razi... la intervale de cateva minute. Am avut norocul unui loc in fata si, din cate concerte am vazut la viata mea pana in prezent, a fost singurul interpret pe care l-am vazut clar, lacrimand sincer si autentic, in timp ce canta o piesa (Albatrosul ucis). Au trecut cativa ani de atunci, am avut placerea sa-l mai "prind" live de cateva ori si pot sa zic ca orice concert de-al lui, in principiu, merita cu adevarat vazut si experimentat la fata locului. N-am stiut, insa, ca a facut propaganda politica; e pacat daca e asa, indiferent de care parte s-a orientat... 3 Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Lautar? In nici un caz.Libidinos,poate pt unii,personal nu-l consider asa,dar oricum ar fi,este singurul artist la care spectacolele se tin cu casa inchisa Pai si Banica Jr cu Bubulina? :laugh2 La Fuego a fost cineva? Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 Amu' nu stiu de nea Tudor, da poezia e scrisa de Ion Banuta, ala o fi fost libidinos saracu, nea Tudor nu cred, doar trubadur (vezi si "Au innebunit salcamii") http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/b/ion-banuta-6zunstu/mi-e-dor-de-ea-6zuztht.html#.VVOUU5MpqSoion banuta? interesant, nu stiam . in poezia originala nu apre refrenul :pai pai pai pai parra ra rai parai parai Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 purtam mustata . ce costumatie? aveai geaca de piele din aia gen' 70? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 13, 2015 se vede ca nu fumezi Ba fumez! Tabacioc. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 13, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Partajează Postat Mai 13, 2015 Pai si Banica Jr cu Bubulina? :laugh2 La Fuego a fost cineva? l-am descoperit pe sorinel de LA PLOPENIMARINELA 1 Link spre comentariu
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 13, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Partajează Postat Mai 13, 2015 mi-e dor de ea ca nimanui ca unui vechi nomad de drumul luiport rani adinci in ochi si-n trupvesmintele de-argint le ruppai pai pai pai parrrarar rai , parai parai.astept , trecutele iubiriconturul bratelor subtiri si parul amintit de ploi si vechea urma din noroi dar urma ei s-a sters de mult , de cine azi sa mai ascult de greieri sau de carabusi de vintu; care-nchide usi?Asta freaca pula pe note muzicale , sperand ca intr-o zi o sa i se mai scoale ....... Mai da-l in pula mea ca a futut destul la viata lui.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Mie Gheorghe Zamfir mi se pare putin "dus cu pluta", din ce am auzit... si citit :no2 http://m.b1.ro/stiri/monden/dezvaluire-soc-elena-ceausescu-a-fost-dezvirginata-de-tatal-lui-gheorghe-zamfir-45670.html Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2015 Pai si Banica Jr cu Bubulina? :laugh2 Lasa mah,asta a avut alt public tinta,centuriste de Mall...gen si toate gospodinele care lacrimeaza pe la telenovele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum