Sari la conținut

TOP PUNCTE REPUTATIE

Postări Recomandate

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Pisicuts, a venit momentul reintroducerii punctelor de reputatie minus si banare automata la -10. Te scutim pe tine de clickuri.

Sa zicem ca apare troll nou: pam-pam 10 minusuri=ban=criza=isterie.

• Like 1
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Pisicuts, a venit momentul reintroducerii punctelor de reputatie minus si banare automata la -10. Te scutim pe tine de clickuri.

Sa zicem ca apare troll nou: pam-pam 10 minusuri=ban=criza=isterie.

Io de cand i-am zis... poate pe tine te-asculta :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

asa cum multi pusti din ziua de azi se dau cunosca_tori cum ca ar intelege comunismul, sau alte ere anterioare existentei lor, in cel mai fin si acurat mod posibil, in acelasi fel vor fi multe persoane (si sunt deja) care vor emite opinii cu aer atotcunosc_ator, referitor la ce "era inainte" si ce "e acum".

continuand, intrebarea mea e inainte de ce anume?

a fost vreo revolutie, vreun moment 0 pe forum, vreun punct fix exact in timp, de cotitura, de inflexiune?!?!??! NUUU. forumul a evoluat (sau involuat, cum vreti) din cum era la inceput, si cum e astazi in mod treptat, luna cu luna, an cu an, o data cu aparitia multora, si disparitia altora, odata cu multe idei noi si altele mai vechi.

singurul lucru constant in viata este schimbarea :)

prin urmare, speciile care au avut cea mai mare capacitate de adaptare la noul mediu au rezistat. cine nu NU.

asa si cu forumul, atat timp cat mai e pe lungimea ta de unda, esti aici, cand nu, nu te retine nimeni

totul se rezuma la ce vrea pisic

si din punctul meu de vedere era normal sa fie asa, atat timp cat totul era 100% gratis.

dar din moment ce observ ca numarul de useri premium (pentru care platesti) sunt exponential mai multi pe zi ce trece, e clar ca lumea cere ceea ce mai nou ofera acest forum in ultima vreme, ceea ce a fost indrumat de pisic sa ofere

deci omul s-ar putea sa fi prevazut bine "cerintele si tendintele publicului"

practic el pune la dispozitie curtea sa, jucariile sale, si prin urmare cui ii convin si ii plac se joaca cu ele, cui nu, pleaca acasa, sau in alta curte. ATAT DE SIMPLU.

azi nu cred ca mai e vreo regula pe bune care sa mai conteze pentru acest forum, nici in privinta punctelor, nici in privinta rangului userilor, in nici o privinta

ceea ce mai conteaza este doar daca ai sau nu mesagerie privata (desi poti trai si fara ea la modalitatile de comunicare din ziua de azi), si sa injuri la modul "simpatic" si fara sa exagerezi, pentru ca altfel, nu va imaginati ca se intampla vreo tragedie, nuuuu, doar iti baneaza contul, si trebuie sa pierzi alte 5 minute sa faci o adresa de mail si un alt cont, e deranjant exact :)

practic si pe intelesul tuturor se incurajeaza "libertinismul" in toate formele lui, intriga in toate formele si continuturile ei, dinamismul necontrolat in asa fel incat sa nu se plictiseasca nimeni pe aici 

asta poate fi benefic sau nu, dar cu siguranta va fi doar o noua epoca a acestui forum

peste 2-3-4 ani la fel de bine vom putea gasi altceva pe aici

PS: nu va lasati indusi in eroare de data de la care am userul, presupunand in consecinta ca nu ii cunosc inceputurile

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...