Sari la conținut

Am@ndina la petrecere

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Jet fai nasoalo,culegi acum ce ai semanat de-a lungul timpului

Eu am plecat, nu am nimic de cules, dar tu mori dupa fructe pe care nu o sa le mai vezi... :)

Frumusete rara. :)

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

amandaaaa, nuuu! staaai! nuu plecaaaa! :(

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Eu am plecat, nu am nimic de cules, dar tu mori dupa fructe pe care nu o sa le mai vezi... :)

Frumusete rara. :)

Hei tu .... unde pana mea vrei sa pleci ?  :flowers2  Ia reactiveaza-ti Amandina, sau macar ramai pe "n-am ce face acum", ca vreau sa-ti mai citesc replicile taioase, sarcastice, inteligente si belicoase. Nu mai fi asa extremista draga :wink2,  oricum vor fi de astia ca mine care te vor citi cu placere .... ,putini da' buni, si ma cam doare in pula de cui nu-i convine chestia asta. Asa ca baga-ti mintile in cap si lasa sinuciderile astea forumistice, ca o sa imi lipsesti :hihat .

• Like 2
Postat

Hei tu .... unde pana mea vrei sa pleci ?  :flowers2  Ia reactiveaza-ti Amandina, sau macar ramai pe "n-am ce face acum", ca vreau sa-ti mai citesc replicile taioase, sarcastice, inteligente si belicoase. Nu mai fi asa extremista draga :wink2,  oricum vor fi de astia ca mine care te vor citi cu placere .... ,putini da' buni, si ma cam doare in pula de cui nu-i convine chestia asta. Asa ca baga-ti mintile in cap si lasa sinuciderile astea forumistice, ca o sa imi lipsesti :hihat .

:)

Pentru cei ca tine nu pot renunta, va (te) simt, altfel nu mai eram demult aici... :)

:kiss3

• Like 3
  • Minus 1
Reputație: 9109
Postat

:)

Pentru cei ca tine nu pot renunta, va (te) simt, altfel nu mai eram demult aici... :)

Hmmm,iar ma dai la spate, :blushing2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cat e scorul ? :)

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

si ma cam doare in pula de cui nu-i convine chestia asta. 

;)

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10978561_405145333019157_6872989379726690431_n.jpg?oh=351278160bf6796ceb9aff9d71c7e603&oe=56063EED

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sa nu uit, plm, mi se pare corect sa pun totul la punct daca tot imi faceti deja inmormantarea... :)

Ilexus prin picon nu ti-a spus ca eu am lasat crucea si lucruri la ultima mea locatie si ca am platit pana sa plec mai mult de jumatate de an 130 ron pe zi?

Crezi ca trebuia sa mai dau niste bani? :)

Purtati un virus, serios, cine intra in contact cu picon si accepta sa fie cateaua lui... se schimba imediat...

Ilexus era cat pe ce sa mai schimbe gandirea cuiva, bine ca omul are cu ce sa gandeasca...

Prosti sunt si o sa ramana unii, cu asta traiesc altii...

Vai de capul tau.

Fă. tu crezi că altă treabă nu am decât să mă fută grija de tine?  :slap2  Iți dai prea multă importanță ... vorba lui Phoenix ... nu că nu mi-ai supt-o , o faci chiar cu talent  :atm  :laugh2

Postat

Fă. tu crezi că altă treabă nu am decât să mă fută grija de tine?  :slap2  Iți dai prea multă importanță ... vorba lui Phoenix ... nu că nu mi-ai supt-o , o faci chiar cu talent  :atm  :laugh2

Razbunarea anului !!!

Trebuie sa returnez o cashcheta  :gifs_ojos  :2808.gif

:bow  Ma sacrific eu pintru Amandina mea,

:feet

• Like 1
Postat

... albaștri ...

Postat

Fa? :)

Vezi ca ai ajuns la o varsta, in care vrei sa fii respectat, dar tot ca un... vorbesti.

La adunari asta invatati unul de altul?

Si tot tu imi spui ca sunt penibila...  :laugh2

Postat

Vezi ca ai ajuns la o varsta, in care vrei sa fii respectat, dar tot ca un... vorbesti.

Domnul Picon,se excita enorm cand vorbeste cu mine  :girly

Iarta-l de data asta,

Postat

de la mine a invatat :( trebuie sa recunosc.  :blushing2

Postat

Vorbesc fiecăruia pre limba lui. Atăt meriți ... fă! 

• Like 7
  • Minus 6
Vizitator
Postat

Ia, fetelor, ia lasati cearta, pentru voi :kiss3 :blushing2 post-155932-0-24856600-1431883838_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Amandinoooooo,rau te suparasi,incepu furtunyka in Buturesti...

Stai cumintica,

Postat

Domnul Picon,se excita enorm cand vorbeste cu mine  :girly

Iarta-l de data asta,

Yka, imi placi, stii, dar asa cum m-a dezgustat comentariul cu Obiectiv (desi acum cred ca suntem ok, dar oricum nu mi-as mai dori imaginea aia...) asa si ce faci tu cu Picon... as prefera sa nu ma priveasca si sa nu fie in conversatie... mai ales ca el acum e beat ca un porc si vorbeste ca un magar...  :no2

Postat

Yka, imi placi, stii, dar asa cum m-a dezgustat comentariul cu Obiectiv (desi acum cred ca suntem ok, dar oricum nu mi-as mai dori imaginea aia...) asa si ce faci tu cu Picon... as prefera sa nu ma priveasca si sa nu fie in conversatie... mai ales ca el acum e beat ca un porc si vorbeste ca un magar...  :no2

Ok,stai ca e cu pietre,pe buneeeeeeeeee,geamurile... :kiss3

Vizitator
Postat

Va trimit si eu o floare, chiar virtuala, si voi nimic :(

Postat

Va trimit si eu o floare, chiar virtuala, si voi nimic :(

Sper sa simti limbuta, :*  :ellao  :*

Vizitator
Postat

Sper sa simti limbuta, :*  :ellao  :*

:laugh2 :blushing2 :hug1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...