n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Nu imi ajunge, Depun eforturi majore ca sa ma ingras, adica nu mai depun nici un efort... Nu ai nevoie de mine acolo... Dar raman ce sunt si daca ai nevoie vreodata... o sa fiu langa tine. 1 1
yka Reputație: 9109 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Depun eforturi majore ca sa ma ingras, adica nu mai depun nici un efort... Nu ai nevoie de mine acolo... Dar raman ce sunt si daca ai nevoie vreodata... o sa fiu langa tine. Nu ma intereseaza constitutia ta,si fara chestii din astea ieftine,optimista te vreau berbeacooooooooooEsti un suflet foarte bun !!!Normal ca am nevoie,te inteleg foarte mult.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Nu ma intereseaza constitutia ta,si fara chestii din astea ieftine,optimista te vreau berbeacooooooooooEsti un suflet foarte bun !!!Normal ca am nevoie,te inteleg foarte mult. Berbeaco, sunt optimista...Te simt, ai un suflet, ai principii, ai remuscari... ai tot ce apreciez eu la un om.Plm, acum si mie imi vin lacrimi... Nu te parasesc, dar acum o sa plec.
yka Reputație: 9109 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Berbeaco, sunt optimista...Te simt, ai un suflet, ai principii, ai remuscari... ai tot ce apreciez eu la un om.Plm, acum si mie imi vin lacrimi... Nu te parasesc, dar acum o sa plec. Eu chiar o fac,cineva care imi este mie drag,mi-a dat un Pm foarte trist...Sunt puternica,dar nu de fier in interior.La EL tin cu adevarat,chiar daca nu l-am vazut niciodata.Exista oameni adevarati,si pe acest forum,nu numai futai. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Eu chiar o fac,cineva care imi este mie drag,mi-a dat un Pm foarte trist...Sunt puternica,dar nu de fier in interior.La EL tin cu adevarat,chiar daca nu l-am vazut niciodata.Exista oameni adevarati,si pe acest forum,nu numai futai. Esti protejata, multe javre acum te invidiaza... nu-ti face griji.Esti binecuvantata, sa spunem asa, primesti energie pozitiva...O sa vezi ca, cu cel care vorbesti... nu este pentru tine, nu vrea decat ceva, dar nu stie cum...Ai rabdare, in cateva zile totul se va regla de la sine...
yka Reputație: 9109 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Esti protejata, multe javre acum te invidiaza... nu-ti face griji.Esti binecuvantata, sa spunem asa, primesti energie pozitiva...O sa vezi ca, cu cel care vorbesti... nu este pentru tine, nu vrea decat ceva, dar nu stie cum...Ai rabdare, in cateva zile totul se va regla de la sine... Nu vorbi asa,e vorba de DINO!!! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Cineva crede ca asta este o joaca si ca ea este manipulata, ma manipuleaza pe mine sau eu pe ea... Keep dreaming!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Nu vorbi asa,e vorba de DINO!!! De ce ai tine la Dino cu adevarat? In sensul de om inteleg si eu am tinut la el, dar de ce te gandesti in sensul de barbat?...Dino, daca iau biciul ies toate bolile din tine! Lasa fata in pace!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 17, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 17, 2015 Nu vorbi asa,e vorba de DINO!!! Salutări calduroase si multă sănătate, Mezozoicului, din partea mea 2 1
yka Reputație: 9109 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 De ce ai tine la Dino cu adevarat? In sensul de om inteleg si eu am tinut la el, dar de ce te gandesti in sensul de barbat?...Dino, daca iau biciul ies toate bolile din tine! Lasa fata in pace! In sensul de OM,niciodata ca si barbat si ce fac eu aici! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Gata. Ma ia durerea de cap... Prea multe opinii, aiurea...Yka, Noapte buna si vise frumoase!
yka Reputație: 9109 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Se vorbeste cifrat pe aici ! Nu,doar ca esti luat la misto daca expui exact problema,in Pm vorbim.
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 17, 2015 am lipsit putin din peisaj cu o pitzi si ma inselati deja cu DINO...
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2015 Multă sănătate lu' Mezozoicu' ! Dino, dacă cetești pe aici, să stii că multi sunt alături de tine. 7 6
yka Reputație: 9109 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 am lipsit putin din peisaj cu o pitzi si ma inselati deja cu DINO... Fara misto la adresa lui,ma mancat limba pe mine,Te ROG FOARTE MULT! 1
yka Reputație: 9109 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Cineva crede ca asta este o joaca si ca ea este manipulata, ma manipuleaza pe mine sau eu pe ea... Keep dreaming! Prea putin imi pasa de parerile celor inrobiti pe viata de bani,eu tin cont de cei umani..
yka Reputație: 9109 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Gata. Ma ia durerea de cap... Prea multe opinii, aiurea...Yka, Noapte buna si vise frumoase! Asemenea,multumesc.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Si iar au rasarit... cand am spus ca plec... Sa vedem, parca trolle... vroia primul sa spun ce gandeste... Sa-l lasam pe Dolores in fata? Nu ar fi cu suparare, doar ca e prea las... ceva mai putin decat picon...Deci, cine e primul?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2015 Postat Mai 17, 2015 Val Di Fiemme cineva ? https://www.youtube.com/watch?v=pP3-pzpiAyQ
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2015 Si iar au rasarit... cand am spus ca plec... Sa vedem, parca trolle... vroia primul sa spun ce gandeste... Sa-l lasam pe Dolores in fata? Nu ar fi cu suparare, doar ca e prea las... ceva mai putin decat picon...Deci, cine e primul? Să mori tu? Iar beuși pufoaică?
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 17, 2015 Si iar au rasarit... cand am spus ca plec... Sa vedem, parca trolle... vroia primul sa spun ce gandeste... Sa-l lasam pe Dolores in fata? Nu ar fi cu suparare, doar ca e prea las... ceva mai putin decat picon...Deci, cine e primul? Eu las? Ce vrei sa-ti spun, fa proasto? Crezi ca n-am curajul sa spun lumii ca te duci sa te tratezi la cap? )
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2015 Ce să mai trateze bre? Nu mai există niciun tratament.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Să mori tu? Iar beuși pufoaică? Nu esti acasa acum?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2015 Ce să mai trateze bre? Nu mai există niciun tratament. In sensul ca acum nu esti acasa, desi ar cam fi cazul... Eu las? Ce vrei sa-ti spun, fa proasto? Crezi ca n-am curajul sa spun lumii ca te duci sa te tratezi la cap? ) Esti rupt de oboseala...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum