Sari la conținut

Am@ndina la petrecere

Postări Recomandate

Reputație: 5026
  • Oras:sud
Postat

Amada este trista ca este singura...si uraste TOT,cumplit de tare...Amada ar avea nevoie de o relatie de iubire,de un iubit,sa scape de povara...povara fiind din plumb! :)

Dormeau adânc sicriele de plumb,

Și flori de plumb și funerar veștmânt -

Stam singur în cavou… și era vânt…

Și scârțâiau coroanele de plumb.

Dormea întors amorul meu de plumb

Pe flori de plumb, și-am început să-l strig -

Stam singur lângă mort… și era frig…

Și-i atârnau aripïle de plumb.

• Oras:Bucuresti
Postat

Amada este trista ca este singura...si uraste TOT,cumplit de tare...Amada ar avea nevoie de o relatie de iubire,de un iubit,sa scape de povara...povara fiind din plumb! :)

:laugh2  :slap2

Cine ma mai ia cu iubirea de obicei se sperie de fatza pe care o fac...  :laugh2

Decat sa mai fiu intr-o relatie cu un barbat, mai bine il chem cand am nevoie, in rest vreau sa fiu lasata in pace... 

Si chiar functioneaza pentru ca ei de obicei sunt insurati, deci nu ma sufoca... :) :rax2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:aer
Postat

:laugh2  :slap2

Cine ma mai ia cu iubirea de obicei se sperie de fatza pe care o fac...  :laugh2

Decat sa mai fiu intr-o relatie cu un barbat, mai bine il chem cand am nevoie, in rest vreau sa fiu lasata in pace... 

Si chiar functioneaza pentru ca ei de obicei sunt insurati, deci nu ma sufoca... :) :rax2

#Căcatdebou..

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Avea afriq o semnatura smechera : "Who's the more foolish...the fool or the fool who follows him? " , in alta ordine de idei....face pisic din voi ce vrea pula lui , bravo mah , ai o sticla de blue label de la mine.

• Like 3
Postat

Avea afriq o semnatura smechera : "Who's the more foolish[/size]...the fool or the fool who follows him? " , in alta ordine de idei....face pisic din voi ce vrea pula lui , bravo mah , ai o sticla de blue label de la mine.[/size]

Pai cum ai ajuns la concluzia asta?Presupun ca ai citit cele 17 pagini,nu? :)...si ala tot timp pierdut e,sa stii,chit ca intervii sau nu,sau intervii doar sa iti arati nemultumirea,sau sa lauzi munca cuiva! :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Avea afriq o semnatura smechera : "Who's the more foolish...the fool or the fool who follows him? " , in alta ordine de idei....face pisic din voi ce vrea pula lui , bravo mah , ai o sticla de blue label de la mine.

http://i.huffpost.com/gadgets/slideshows/352204/slide_352204_3811507_free.gif

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Avea afriq o semnatura smechera : "Who's the more foolish[/size]...the fool or the fool who follows him? " , in alta ordine de idei....face pisic din voi ce vrea pula lui , bravo mah , ai o sticla de blue label de la mine.[/size]

http://i.huffpost.com/gadgets/slideshows/352204/slide_352204_3811507_free.gif

Hai Rapidulețu ! :)

• Like 3
Postat

#Căcatdebou..

:laugh2

Se spune bullshit!  :laugh2

Dar nu e. :)

Teoretic trebuia sa nu-ti raspund ca sa nu-i fac trafic, dar iti raspund: Ma fut in traficul lui!  :laugh2

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

@dolores,#nuimimaidapuncte,bai bulangiule! :)))

ia cu minus, boschet  :laugh2

Postat

ia cu minus, boschet :laugh2

Văleeeu...băetule...esti câ eşti băet? Iti suna cunoscut? :)

Postat

Văleeeu...băetule...esti câ eşti băet? Iti suna cunoscut? :)

nu stiu la ce te referi.

pula mea ti-e cunoscuta(?)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am citit un pic, pe aici: Aceeasi iubire fara sfarsit Amandina - Picon. Cu diverse interferente fara importanta, decat pentru trafic. Sa fiti sanatosi toti! :)

Postat

Am citit un pic, pe aici: Aceeasi iubire fara sfarsit Amandina - Picon. Cu diverse interferente fara importanta, decat pentru trafic. Sa fiti sanatosi toti! :)

:) Ai descoperit America... :)

El acelasi nesimtit, eu la fel de incapatanata, combinatia de rusoaica+berbec+dominatoare...

Inca viseaza, la varsta lui, dupa atata timp... ca parerea lui pentru mine inseamna ceva...  :laugh2

Unii imbatranesc ca vinul, altii ca laptele... si el e un iaurt.  :laugh2

Postat

El acelasi nesimtit, eu la fel de incapatanata, combinatia de rusoaica+berbec+dominatoare...

La primul termen al sumei nu ai inversat cumva primele 2 litere?

La al doilea termen nu trebuia un substantiv de gen (secs(!)) femeiesc?

Iar punctelede suspensie imi indică o oarecare atenuare a problemei :blushing2

Postat

La primul termen al sumei nu ai inversat cumva primele 2 litere?

La al doilea termen nu trebuia un substantiv de gen (secs(!)) femeiesc?

Iar punctelede suspensie imi indică o oarecare atenuare a problemei :blushing2

Amada, eu, de sex femeiesc, din pacate m-am nascut cu pizda. :)

3 puncte pun aproape de fiecare data pentru ca vorbesc pe scurt, deci restul trebuie inteles de la sine... :)

Oricum mai sus ai scris o prostie, mi-e greu sa cred ca o sa intelegi ce am scris eu.  :laugh2  :no2

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dragoste cu năbădăi, frate Cosmin!  :laugh2

Postat

Nu  e rău că vorbesti pe scurt dar sa vorbesti pe limba noastră.

"Amada, eu, de sex femeiesc, din pacate m-am nascut cu pizda.  :)"

Fortuna ceca est

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...