klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 18, 2015 Amada este trista ca este singura...si uraste TOT,cumplit de tare...Amada ar avea nevoie de o relatie de iubire,de un iubit,sa scape de povara...povara fiind din plumb! Dormeau adânc sicriele de plumb,Și flori de plumb și funerar veștmânt -Stam singur în cavou… și era vânt…Și scârțâiau coroanele de plumb. Dormea întors amorul meu de plumbPe flori de plumb, și-am început să-l strig -Stam singur lângă mort… și era frig…Și-i atârnau aripïle de plumb.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2015 Amada este trista ca este singura...si uraste TOT,cumplit de tare...Amada ar avea nevoie de o relatie de iubire,de un iubit,sa scape de povara...povara fiind din plumb! Cine ma mai ia cu iubirea de obicei se sperie de fatza pe care o fac... Decat sa mai fiu intr-o relatie cu un barbat, mai bine il chem cand am nevoie, in rest vreau sa fiu lasata in pace... Si chiar functioneaza pentru ca ei de obicei sunt insurati, deci nu ma sufoca... 1 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 18, 2015 Cine ma mai ia cu iubirea de obicei se sperie de fatza pe care o fac... Decat sa mai fiu intr-o relatie cu un barbat, mai bine il chem cand am nevoie, in rest vreau sa fiu lasata in pace... Si chiar functioneaza pentru ca ei de obicei sunt insurati, deci nu ma sufoca... #Căcatdebou.. 1 3
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2015 Avea afriq o semnatura smechera : "Who's the more foolish...the fool or the fool who follows him? " , in alta ordine de idei....face pisic din voi ce vrea pula lui , bravo mah , ai o sticla de blue label de la mine. 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 18, 2015 Avea afriq o semnatura smechera : "Who's the more foolish[/size]...the fool or the fool who follows him? " , in alta ordine de idei....face pisic din voi ce vrea pula lui , bravo mah , ai o sticla de blue label de la mine.[/size] Pai cum ai ajuns la concluzia asta?Presupun ca ai citit cele 17 pagini,nu? ...si ala tot timp pierdut e,sa stii,chit ca intervii sau nu,sau intervii doar sa iti arati nemultumirea,sau sa lauzi munca cuiva! 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 18, 2015 Avea afriq o semnatura smechera : "Who's the more foolish...the fool or the fool who follows him? " , in alta ordine de idei....face pisic din voi ce vrea pula lui , bravo mah , ai o sticla de blue label de la mine.http://i.huffpost.com/gadgets/slideshows/352204/slide_352204_3811507_free.gif 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2015 Postat Mai 18, 2015 Avea afriq o semnatura smechera : "Who's the more foolish[/size]...the fool or the fool who follows him? " , in alta ordine de idei....face pisic din voi ce vrea pula lui , bravo mah , ai o sticla de blue label de la mine.[/size]http://i.huffpost.com/gadgets/slideshows/352204/slide_352204_3811507_free.gifHai Rapidulețu ! 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 18, 2015 Hai Rapidulețu ! Hai sictir! http://funnyblog.ro/wp-content/uploads/2010/11/pisica_22.gif 3 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2015 #Căcatdebou.. Se spune bullshit! Dar nu e. Avea afriq o semnatura smechera : "Who's the more foolish...the fool or the fool who follows him? " , in alta ordine de idei....face pisic din voi ce vrea pula lui , bravo mah , ai o sticla de blue label de la mine. Teoretic trebuia sa nu-ti raspund ca sa nu-i fac trafic, dar iti raspund: Ma fut in traficul lui!
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 18, 2015 @dolores,#nuimimaidapuncte,bai bulangiule! ))
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 18, 2015 @dolores,#nuimimaidapuncte,bai bulangiule! ))ia cu minus, boschet
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 18, 2015 ia cu minus, boschet Văleeeu...băetule...esti câ eşti băet? Iti suna cunoscut?
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 18, 2015 Văleeeu...băetule...esti câ eşti băet? Iti suna cunoscut? nu stiu la ce te referi.pula mea ti-e cunoscuta(?)
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 18, 2015 nu stiu la ce te referi.pula mea ti-e cunoscuta(?)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2015 nu stiu la ce te referi.pula mea ti-e cunoscuta(?) Asta a sunat cam gay...
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 18, 2015 Io zic sa incepeti la 22:30. Pana atunci ne facem toti rost de popcorn, bere, alune si stabileste cineva si cotele la pariuri. Daca faceti pariuri intrati pe http://nimfomane.com/forum/topic/43264-topic-pentru-pariori/page-9?do=findComment&comment=786338Da' mai bine nu! 1 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2015 Cică diseara o să fie lună plină: http://i62.tinypic.com/28stvro.jpg 3 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 18, 2015 Salcam, va e pofta ? _DSC6131.JPG Este! Am bagat zilele astea un salcam la tigaie in zama de clatite! Excelent! Mmmmm 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 18, 2015 Am citit un pic, pe aici: Aceeasi iubire fara sfarsit Amandina - Picon. Cu diverse interferente fara importanta, decat pentru trafic. Sa fiti sanatosi toti!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2015 Am citit un pic, pe aici: Aceeasi iubire fara sfarsit Amandina - Picon. Cu diverse interferente fara importanta, decat pentru trafic. Sa fiti sanatosi toti! Ai descoperit America... El acelasi nesimtit, eu la fel de incapatanata, combinatia de rusoaica+berbec+dominatoare...Inca viseaza, la varsta lui, dupa atata timp... ca parerea lui pentru mine inseamna ceva... Unii imbatranesc ca vinul, altii ca laptele... si el e un iaurt.
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 18, 2015 Nu ma bag in amorul vostru! E doar al vostru!
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 18, 2015 El acelasi nesimtit, eu la fel de incapatanata, combinatia de rusoaica+berbec+dominatoare... La primul termen al sumei nu ai inversat cumva primele 2 litere?La al doilea termen nu trebuia un substantiv de gen (secs(!)) femeiesc?Iar punctelede suspensie imi indică o oarecare atenuare a problemei
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2015 La primul termen al sumei nu ai inversat cumva primele 2 litere?La al doilea termen nu trebuia un substantiv de gen (secs(!)) femeiesc?Iar punctelede suspensie imi indică o oarecare atenuare a problemei Amada, eu, de sex femeiesc, din pacate m-am nascut cu pizda. 3 puncte pun aproape de fiecare data pentru ca vorbesc pe scurt, deci restul trebuie inteles de la sine... Oricum mai sus ai scris o prostie, mi-e greu sa cred ca o sa intelegi ce am scris eu.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 18, 2015 Am citit un pic, pe aici: Aceeasi iubire fara sfarsit Amandina - Picon. Cu diverse interferente fara importanta, decat pentru trafic. Sa fiti sanatosi toti! Dragoste cu năbădăi, frate Cosmin!
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 18, 2015 Nu e rău că vorbesti pe scurt dar sa vorbesti pe limba noastră. "Amada, eu, de sex femeiesc, din pacate m-am nascut cu pizda. :)"Fortuna ceca est 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum