n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Nu e rău că vorbesti pe scurt dar sa vorbesti pe limba noastră. "Amada, eu, de sex femeiesc, din pacate m-am nascut cu pizda. :)"Fortuna ceca est Ai vorbit si pe limba noastra, ai inghitit si o litera la "ceca"... Spune ca esti beat, pls, ca eu recunosc ca mai beau, dar parca unii sunt beti tot timpul... Daca il mai vad pe ala cu dragostea... cred ca vomit pe monitor! Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Mai 18, 2015 Aici la petrecere doar asa frumos se vorbeste.? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 N-ai vazut ca se vorbeste si intradevar frumos? Dar depinde cu cine... Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Mai 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Mai 18, 2015 N-ai vazut ca se vorbeste si intradevar frumos? Dar depinde cu cine...Urat, foarte urat... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 18, 2015 Ai vorbit si pe limba noastra, ai inghitit si o litera la "ceca"... Spune ca esti beat, pls, ca eu recunosc ca mai beau, dar parca unii sunt beti tot timpul... Daca il mai vad pe ala cu dragostea... cred ca vomit pe monitor! Ia cu l.. ămâie. 7 6 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 18, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Mai 18, 2015 Nu ma bag in amorul vostru! E doar al vostru! Nea Cosmine, iarta-ma dar esti in urma rau de tot! Acum este amor mare intre Amandina si de ce?, doua eterne "semne" de intrebare. Picoane, iarta-ma si tu dar esti un "tradus", nu vezi bre ce limbi isi dau astia in public!? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Ia cu l.. ămâie. Te tot agiti, te tot oftici... Nu ai nici un haz si evident te chinui singur.Pe forum ai fost, dar acum esti si mai mult doar un user ca oricare altul...Iar eu aleg de cine imi place, sa te impui la cele care cred ca tu poti juca un rol in viata lor... Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 18, 2015 Ai vorbit si pe limba noastra, ai inghitit si o litera la "ceca"... Spune ca esti beat, pls, ca eu recunosc ca mai beau, dar parca unii sunt beti tot timpul... Daca il mai vad pe ala cu dragostea... cred ca vomit pe monitor! E posibil, că trebuie să ne mai hranim si noi , dar monitorul cu ce o fi greşit? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 E posibil, că trebuie să ne mai hranim si noi , dar monitorul cu ce o fi greşit? Cu nimic saracul, asa cum nici cel pe care l-am spart tot din cauza la un bosorog libidinos care imi tot batea apropouri legat de sex... Mai sunt pe aici care isi amintesc de laptopul cu ecranul spart, nu mai stiu daca am povestit de ce era spart...Singurul lucru care au inteles ei a fost ca eram prea amarata, nu ca m-am descarcat pe laptop ca sa nu-l las pe ala... Mai bine nu-mi aminteam, daca vedeai ce avea in casa.... Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 18, 2015 Vorba unuia : Ireparabilul nu se mai repară Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Mai 18, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Mai 18, 2015 care e teoria ta amanda Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 18, 2015 Te tot agiti, te tot oftici... Nu ai nici un haz si evident te chinui singur.Pe forum ai fost, dar acum esti si mai mult doar un user ca oricare altul...Iar eu aleg de cine imi place, sa te impui la cele care cred ca tu poti juca un rol in viata lor... Recunoaste frumoaso că mă iubești la nebunie! Nu-i așa că fără mine gura nu miroase-a floare/ fără mine viața n-are rost/ supt privirea mea mângâietore/ fericită adesea tu ai fost ... 7 6 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 18, 2015 Cine autorul? Cine postează primul are un premiu Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Recunoaste frumoaso că mă iubești la nebunie! Nu-i așa că fără mine gura nu miroase-a floare/ fără mine viața n-are rost/ supt privirea mea mângâietore/ fericită adesea tu ai fost ... Te iubesc cu castroanele in cap pe care le iau pe puncte, scarbosule! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 18, 2015 https://youtu.be/mXyNlRpqI7w Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Bata-te NOROCUL AMANDINO !!! Ai avut dreptate in ceea ce a privit prima parte a zilei.Vorbesc foarte serios. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Mai 18, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Mai 18, 2015 Te iubesc cu castroanele in cap pe care le iau pe puncte, scarbosule! 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 18, 2015 Ce vrei să insinuezi motane-șăf? Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Ce vrei să insinuezi motane-șăf? Simuleaza o "manuella", Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 18, 2015 Sau stimulează 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Mai 20, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Mai 20, 2015 s-a cumintit amanda? Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 20, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 20, 2015 Măine e sărbătoare. O fi trăind spiritual Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20, 2015 Iar e sarbatoare? Nu am avut chef nici de forum azi...Ma intalnesc cu tot mai putini oameni, dar totusi zilnic cineva ma dezamageste...Irlandezul a facut o mare gafa, nu vreau sa-l mai vad, alte cateva persoane cunoscute de mai mult timp... si persoane noi...Nu caut perfectiune, dar plm, lumea parca nu mai stie de bun simt. The end pentru azi.Doar daca ma pun pe baut si incep sa scriu prostii... Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Mai 20, 2015 ai incercat sa ma cauti pe mine? Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Mai 20, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Mai 20, 2015 Iar e sarbatoare? Nu am avut chef nici de forum azi...Ma intalnesc cu tot mai putini oameni, dar totusi zilnic cineva ma dezamageste...Irlandezul a facut o mare gafa, nu vreau sa-l mai vad, alte cateva persoane cunoscute de mai mult timp... si persoane noi...Nu caut perfectiune, dar plm, lumea parca nu mai stie de bun simt. The end pentru azi.Doar daca ma pun pe baut si incep sa scriu prostii... 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum