Sari la conținut

Bruneta, Drumul Taberei, 0736488562

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

MASEUZA noua in zona ofer masaj de relaxare si body la domiciliul meu. Mai multe detalii la tel. Poze reale din locatie. Drumul Taberei, 16 May 23:50

60 Lei

0736.488.562

post-150138-0-87108800-1431844950_thumb.jpg

post-150138-0-10126300-1431844956_thumb.jpg

post-150138-0-95462400-1431844960_thumb.jpg

Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
Postat

nu a fost nimeni?

Fata te asteapta. De ce nu te duci?

Postat

zii sa faci plici :atm

Iar tu in groapa cu lipici

• Like 3
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

zii sa faci plici :atm

Pleacă mă de-aici...

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
Postat

poze noi la nr asta de telefon , cine poate sa le uploadeze va rog frumos.

locatia :7 - bloc/ ap vechi, langa hanul drumetului , strada de langa parculet , dreapta , stanga printre blocuri. nu am vazut baia , doar dormitorul care e in pozele astea ultimele.

tipa : 1.60 max desi la telefon a zis 1.70 , la fata banala spre uratica , un 6-7 as da maxim

corpul : un pic de burtica dar nu ma deranjeaza daca nu e in exces , fundul frumos , rotund , ai ce plesni daca vrei dar piesa de rezistenta sunt sanii. ea zice ca sunt nr 3 desi se duc poate inspre un 4 si sunt foartr fermi si rotunzi si stau bine bine sus acolo. ceva in gen andra de la lahovary sau corina , desi mai bine infiti decat ai corinei. 8 per total aici ca e scunda si cu burtica.

am ramas ca m-au momit sanii aia ca altfel nu cred ca ramaneam.

oralul nepro la alegerea mea - 7ish asa , nu pare sa ii placa dar cat a incercat acolo 2-3 minute cu tot cu minipauze a fost bine.

normalul cam 6 asa, folosit nu stiu ce creama pe post de lubrifiant , preze chinezesc , a trecut ea on top de la sine si m-am folosit de asta sa ma joc cu sanii desi munca tot eu o faceam , am schimbat in misionar dar nu i-a placut si am trecut la capra unde am si finalizat nu dupa mult timp. este stramta dar umezire nema.

eram si printre primii clienti azi , daca nu chiar primul.

igiena 4 - dupa ceva vreme de normal m-a lovit un miros de imi doream sa plec. epilata era dar nu prea recent.

mai era o tipa in casa care vorbea la telefon dar nu s-a aratat.

de revenit ? nu nu. se gasesc alte variante mai decente prin zona.

halatul - 60 roni

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/5/28/117817471.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/5/28/117817461.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/5/28/117817481.jpg

si multumiri colegului care a deschis balul :)

• Like 3
Postat

astea sunt pozele desi tipa cu care am intrat cred ca este doar in prima pt ca in restu e o persoana mai inalta.

si acela este patul / dormitorul.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cu ceva pofta de a testa ceva  relativ ieftin, am dat un search pe forum si am gasit postul asta. Si cum am vizitat-o pe titulara topicului pe care o descrie Tuia, fata de la care am plecat multumit anul trecut, am zis sa-mi incerc norocul si sa vad daca intr-adevar fata se afla acolo. Programarea a fost facuta telefonic, chiar rapid pot spune si in 10 minute ma aflam la locatie.( se afla pe strada sibiu, se gaseste relativ usor si e stradala)

Mi-a deschis usa o tipa cu o varsta cumprisa intre 23-24 de ani, draguta si foarte ok. Lucru care m-a facut sa raman pentru o finalizare. Am primit un prosop semi-ud, fata s-a scuzat si a zis ca nu a avut timp sa se usuce, acum nu stiu daca sa o cred sau nu. Dupa improspatare am asteptat-o pe fata sa se spele, timp in care am mai auzit cateva voci in apartament.

Actiunea a fost ok, banala pot spune, fara prea multe artificii, am avut parte de un oral protejat la cererea mea(se poate si neprotejat) , normal in 2-3 pozitii si am finalizat in capra. Dupa toate astea fata s-a dus la dus, iar eu am asteptat-o in camera pana s-a intors. In timp ce ieseam din camera, am vazut-o si pe Adelina de la muncii, iar cand am dat sa ies din apartament, am dat nas in nas cu un confutacios care voia sa intre in camera.

Locatia: 6-7 , destul de curatica, apartament de 3 camere cu 3-4 fete in el

Oralul : 7-8 cateva tentative bune de deep

Normal: 5-6 un pic cam uscata fetita...

Aspectul fetei: 6-7 carne tare , draguta, dar un pic cam tacuta.

Discretie:0

Ar fi fost o experienta ok pentru pretul pe care se presteaza in acel cuib (60-120 RON) , daca nu ar fi fost faza cu colegul, probabil as mai fi revenit pentru o descarcare rapida..

• Like 3
Postat

Arata bine in ultimele doua poze, dar am o banuiala ca sunt poze fake.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Arata bine in ultimele doua poze, dar am o banuiala ca sunt poze fake.

google nu spune nimic!!!Eu cred ca sunt poze reale,sunt facute cu telefonul(motivul-calitatea pozelor lasa de dorit)!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...