delusione Reputație: -291 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2017 Subscriu desilusione !Momentan nimeni nu stie nimic )) 2
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2017 Postat Februarie 15, 2017 Cand va spuneam ca femeia raspunde greu la tel si ca deja are cercul ei de clienți(in perioada aia mai dădea anunțuri dar cred ca la mișto)dădeați cu pietre!!!asta e păcat ca nu am punctat si eu la ea 1
kiviak Reputație: 206 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 15, 2017 Cand va spuneam ca femeia raspunde greu la tel si ca deja are cercul ei de clienți(in perioada aia mai dădea anunțuri dar cred ca la mișto)dădeați cu pietre!!!asta e păcat ca nu am punctat si eu la eaDA boss raspundea greu ca i se luase de marlani.Avea nr meu si al altor cunoscuti in agenda deja,asa ajungeam la ea.Acum nu mai stim nimic de ea,sincer am trecut cu masina pe acolo deseori in speranta ca vad macar o lumina aprinsa...si eram pregatit sa bat la usa la tupeu,daca asta insemna sa o intalnesc din nou...
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 DA boss raspundea greu ca i se luase de marlani.Avea nr meu si al altor cunoscuti in agenda deja,asa ajungeam la ea.Acum nu mai stim nimic de ea,sincer am trecut cu masina pe acolo deseori in speranta ca vad macar o lumina aprinsa...si eram pregatit sa bat la usa la tupeu,daca asta insemna sa o intalnesc din nou...pai tu crezi ca acolo locuia?sigur era aptm inchiriatPai
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2017 Lasati oameni buni fata in pace! Nu vedeti ca nici pe forum nu a mai intrat din aprilie anul trecut? 4
dodo01 Reputație: 175 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2017 DA boss raspundea greu ca i se luase de marlani.Avea nr meu si al altor cunoscuti in agenda deja,asa ajungeam la ea.Acum nu mai stim nimic de ea,sincer am trecut cu masina pe acolo deseori in speranta ca vad macar o lumina aprinsa...si eram pregatit sa bat la usa la tupeu,daca asta insemna sa o intalnesc din nou...Lol. Asa ceva? Banuiesc ca stii ca mai exista si alte femei. Sper adica:)).Asta deja e dubios...
Membru Premium il pupparo Reputație: 22538 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 17, 2017 Nu e frate dubios. Daca ii placea omului enorm fata si a facut o pasiune ( nevinovata ) pentru ea , a sperat ca o v-a regasi cumva.Personal, si mie imi lipsesc mai multe fete din trecut ( si cred ca multora de pe aici ) , nu dau nume acum .Iar fratele Kiviak cu siguranta stie multe fete . Nu imi permit sa ii iau eu apararea confratelui Kiviak , dar am intervenit pentru ca il inteleg perfect. 3
kiviak Reputație: 206 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 17, 2017 Multumesc frate il puparo,tu ai inteles perfect ce am vrut sa zic.
dodo01 Reputație: 175 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2017 Eu inteleg pasiunea. Si eu aveam pt Micky si Laura Popescu, dar nu mi-as permite da bat la usa lor. Nici sa le urmaresc, chiar si "nevinovat":)). Daca era ceva mutual exista sansa cumva sa pastrati legatura.Eu sunt subiectiv..asa ca..nu va luati dupa mine. Nu o lua personal.
delusione Reputație: -291 Postat Mai 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2017 Mai traieste gagica asta ? Mai stie cineva ceva ? Imi e dor de un oral de al ei ... nota 10 era..
podaru Reputație: 126 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 21, 2019 Era piesa..pizda asta
podaru Reputație: 126 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 7, 2019 Ups
kiviak Reputație: 206 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 7, 2019 UpsCe am tresarit :)
delusione Reputație: -291 Postat Iulie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2020 UN MARE UP CA POATE O GASIM!!!!!!!!!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum