miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Oamenii nu prea-și trăiesc prezentul (momentul). Cam trăiesc în trecut sau, și mai rău, în viitor. Că alegem să ne trăim "momentul", prost ( ăla de care pomeneai la începutul topicului), e altă poveste. Probabil că simțim nevoia să fim "superiori". Umilința și modestia sunt lecții greu de digerat... Iti multumesc ca mi-ai deschis ochii. Pentru mine, de acum incolo, nimic nu va mai la fel. Nu mai simt deloc nevoia de a posta. Pa.
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 28, 2016 Suntem sclavii clipei imediate si nimeni nu ne arata unde sa privim. Nici macar noi! 1 4
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 28, 2016 Iti multumesc ca mi-ai deschis ochii.Pentru mine, de acum incolo, nimic nu va mai la fel.Nu mai simt deloc nevoia de a posta. Pa. Ai avut tentative de suicid? Cine te-a convins să renunți...? Plm, nu mai am emoticons... 2 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 28, 2016 Ai avut tentative de suicid? Cine te-a convins să renunți...?Plm, nu mai am emoticons... Ma gandeam intr-un timp...ca daca miskin si eu ne-am fi pus sa ii scoatem caracterul lui picon,in evidenta ,prin fiecare postarea de-a lui,probabil acesta din urma ar fi zis ca a sfatui si a indruma trebuiesc acoperite cu oja alba... ...la fel si acum,sesizand stilul tau de a observa traume ,pot sa zic ca daca m-as pune cu tine sa-l ironizam pe Ironic nu stiu,dar poate l-am fi facut sa se confeseze...ca da,intr-adevar,a existat acolo un abuz din partea verisorului mai mare de la sat,fibros de la coasa ,actiunea petrecandu-se undeva in copilarie...vacanta de vara! 1 4
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 28, 2016 Ma gandeam intr-un timp...ca daca miskin si eu ne-am fi pus sa ii scoatem caracterul lui picon,in evidenta ,prin fiecare postarea de-a lui,probabil acesta din urma ar fi zis ca a sfatui si a indruma trebuiesc acoperite cu oja alba... ...la fel si acum,sesizand stilul tau de a observa traume ,pot sa zic ca daca m-as pune cu tine sa-l ironizam pe Ironic nu stiu,dar poate l-am fi facut sa se confeseze...ca da,intr-adevar,a existat acolo un abuz din partea verisorului mai mare de la sat,fibros de la coasa ,actiunea petrecandu-se undeva in copilarie...vacanta de vara! Ete pula...! L-a abuzat hamsteru' primit de ziua lui, când a încercat să-și bage puțica printre zăbrele... 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 28, 2016 Ete pula...! L-a abuzat hamsteru' primit de ziua lui, când a încercat să-și bage puțica printre zăbrele...
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 Ma gandeam intr-un timp...ca daca miskin si eu ne-am fi pus sa ii scoatem caracterul lui picon,in evidenta ,prin fiecare postarea de-a lui,probabil acesta din urma ar fi zis ca a sfatui si a indruma trebuiesc acoperite cu oja alba... ...la fel si acum,sesizand stilul tau de a observa traume ,pot sa zic ca daca m-as pune cu tine sa-l ironizam pe Ironic nu stiu,dar poate l-am fi facut sa se confeseze...ca da,intr-adevar,a existat acolo un abuz din partea verisorului mai mare de la sat,fibros de la coasa ,actiunea petrecandu-se undeva in copilarie...vacanta de vara! Te bântui rău, văd! Nu ai somn, nu ai stare, nici gura nu-ți mai tace, nici iarba nu-ți mai place! Ai trecut pe ceva mai strong? Dacă ați fi fost ceva mai de Doamne ajută tu și Mîșkin, poate ... zic poate, aș fi fost destul de măgulit că fără a face vreun efort am ajuns să bântui mințile unora. Așa ... 6 10
gianny2 Reputație: 3 Postat Mai 28, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 28, 2016 Dupa cum ziceam pe celalat topic..mereu adduci in discutie aceeasi treaba despre deceu. Altceva nu stii, doar ca oe "ale tale" nu ti le vezi.
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 28, 2016 Te bântui rău, văd! Nu ai somn, nu ai stare, nici gura nu-ți mai tace, nici iarba nu-ți mai place! Ai trecut pe ceva mai strong? Dacă ați fi fost ceva mai de Doamne ajută tu și Mîșkin, poate ... zic poate, aș fi fost destul de măgulit că fără a face vreun efort am ajuns să bântui mințile unora. Așa ... Trebuia sa invat carte deci......
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 Trebuia sa invat carte deci...... Da! Mai ai timp.Succes!
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 28, 2016 Da! Mai ai timp.Succes! https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/13247745_1089324324439227_8677718622779854078_o.jpg 1 3
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Dat fiind faptul că este incredibil de cald afară și nu am nimic de făcut până să apună Soarele, asta cam în circa 2 ore, aș dori să supun dezbaterii o chestiune care mă frământă, cel puțin în secundele de față. De ce suntem atrași de ridicol, de penibil ori de lipsa acestuia, de oameni puși în situații ridicole, cu sau fără voia lor, aici mă refer la divertisment TV?Emisiuni de genul acelora în care se caută "talente", așa zise vedete sechestrate pe nu știu ce insulă, bucătari aspiranți, iar lista poate continua, astfel emisiuni am văzut în fiecare țară în care am călătorit. Calitatea progrmelor TV e slabă, însă asta are legătură și cu atracția morbida a noastră pentru ridicol, sa vezi oameni puși în situații jenante și sa te amuzi. PS.De când a devenit bucătăria un teatru de război și de când naiba sunt niște bucătari figuranți portretizati drept cei mai fioroși? Cu respect. Hai cu maneaua.Asa cum am promis, voi raspunde serios acestei dileme. In aceasta seara, inspirat de un eveniment recent, voi raspunde partial acestei intrebari, urmand ca ulterior sa revin cu episodul doi. Un microbist, spre exemplu, va avea mari dificultati in a gasi un raspuns corect la problema ridicata de Miskin.Un raspuns partial, dar concludent, la aceasta intrebare este dat tot de o intrebare: de ce Doru din Barlad a urlat de bucurie in aceasta seara pt. ca Real din Madrid a castigat (la lovituri de departajare - irelevant dar pune punctul pe "i") al 627-lea trofeu din istoria clubului si de ce ar fi plans cu sughituri daca Athletico era castigatoare? Este Doru unic, singurul fan Real Madrid, sau doar i se creeaza aceasta iluzie? Creste turismul in Barlad si Doru se va umple de bani? Doru merita respectul si aprecierea celor din jur, care nu sunt fani Real Madrid, pt. ca a tinut pumnii stransi echipei preferate, sau doar i se creeaza aceasta iluzie? Jucatorii Real Madrid vor imparti banii cu Doru? Maine dispar problemele lu' Doru din Barlad? Cum se schimba mai exact viata lu' Doru, acum ca echipa lui (si a altor milioane de oameni) preferata a castigat super-trofeul unei competitii ce are loc anual in Europa? ...Sau este fotbalul, in general si acest club, in mod special, o industrie gigant care, printr-un marketing genial, atrage in angrenajul ei oameni care nici macar nu mai cauta sa-si rationeze propriile trairi? Vezi tu, draga Miskin, in ecuatua ta te-ai concentrat pe un singur factor: "victima" marketingului si ai scapat din vedere "iluzionistii".Data viitoare voi vorbi despre celalalt factoe al ecuatiei. ...Va urma. 1
vistantric Reputație: -3411 Postat Mai 28, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 28, 2016 Suntem sclavii clipei imediate si nimeni nu ne arata unde sa privim.Mie îmi place in viitor... e prea drăguț. Trecutul e foarte placut, inimaginabil. Toate acestea in prezent... "trebuie" sa fie ceva. Tot eu sunt, oriunde îmi arunc si onorez trăirea. De ce sa ma rusinez...? 1
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Asa cum am promis, voi raspunde serios acestei dileme. In aceasta seara, inspirat de un eveniment recent, voi raspunde partial acestei intrebari, urmand ca ulterior sa revin cu episodul doi. Un microbist, spre exemplu, va avea mari dificultati in a gasi un raspuns corect la problema ridicata de Miskin.Un raspuns partial, dar concludent, la aceasta intrebare este dat tot de o intrebare: de ce Doru din Barlad a urlat de bucurie in aceasta seara pt. ca Real din Madrid a castigat (la lovituri de departajare - irelevant dar pune punctul pe "i") al 627-lea trofeu din istoria clubului si de ce ar fi plans cu sughituri daca Athletico era castigatoare? Este Doru unic, singurul fan Real Madrid, sau doar i se creeaza aceasta iluzie? Creste turismul in Barlad si Doru se va umple de bani? Doru merita respectul si aprecierea celor din jur, care nu sunt fani Real Madrid, pt. ca a tinut pumnii stransi echipei preferate, sau doar i se creeaza aceasta iluzie? Jucatorii Real Madrid vor imparti banii cu Doru? Maine dispar problemele lu' Doru din Barlad? Cum se schimba mai exact viata lu' Doru, acum ca echipa lui (si a altor milioane de oameni) preferata a castigat super-trofeul unei competitii ce are loc anual in Europa? ...Sau este fotbalul, in general si acest club, in mod special, o industrie gigant care, printr-un marketing genial, atrage in angrenajul ei oameni care nici macar nu mai cauta sa-si rationeze propriile trairi? Vezi tu, draga Miskin, in ecuatua ta te-ai concentrat pe un singur factor: "victima" marketingului si ai scapat din vedere "iluzionistii".Data viitoare voi vorbi despre celalalt factoe al ecuatiei. ...Va urma.Da. Dar, dupa cum sta scris pe piatra funerara a marelui Kierkegaard : "Hvad er Sandhed andet end en Leven for en Idee" Adica, "Ce este Adevarul daca nu sa Traiesti pentru o Idee, ba Doru de la Barlad?" Mi-am incheiat pledoaria. P.S.Visca el Barca y Miskin.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 29, 2016 Da. Dar, dupa cum sta scris pe piatra funerara a marelui Kierkegaard : "Hvad er Sandhed andet end en Leven for en Idee" Adica, "Ce este Adevarul daca nu sa Traiesti pentru o Idee, ba Doru de la Barlad?" Mi-am incheiat pledoaria. P.S.Visca el Barca y Miskin.Ideea pentru care trăiești tu, Mîșkine, fiind?...
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 29, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 29, 2016 Ideea pentru care trăiești tu, Mîșkine, fiind?...vrea sa fie Miss Thailand 4
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Ideea pentru care trăiești tu, Mîșkine, fiind?...Oricare ar fi, este a mea.Nu-s prea sigur pentru ce anume traiesti tu...sau crezi ca ai trait.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 29, 2016 Oricare ar fi, este a mea.Nu-s prea sigur pentru ce anume traiesti tu...sau crezi ca ai trait. Ok, atunci nu mai vorbi de alții! Și să nu te mai fută grija de alții! Și în general ar fi bine să trăiești pentru tine, nu pentru o imagine pe care vrei să ți-o creezi, pentru alții. 6 11
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Ok, atunci nu mai vorbi de alții! Și să nu te mai fută grija de alții! Și în general ar fi bine să trăiești pentru tine, nu pentru o imagine pe care vrei să ți-o creezi, pentru alții. Pai cum?Nu avem voie sau e doar un forum de curvasareala? Ti-am zis eu ca ai nimerit zicerea aia din latina. Ai gresit forma, e regretabil, insa iertam, ca suntem oameni Duplicitatea asta e ca si cum picon ar vorbi cu omul din spatele userului picon,...
picon Reputație: 1046 Postat Mai 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 29, 2016 Pai cum?Nu avem voie sau e doar un forum de curvasareala? Ti-am zis eu ca ai nimerit zicerea aia din latina.Ai gresit forma, e regretabil, insa iertam, ca suntem oameni Duplicitatea asta e ca si cum picon ar vorbi cu omul din spatele userului picon,... În mod normal, tu nu ai avea voie nici să trăiești, dar e nevoie și de sclavi! Tu nici în viață nu ai niciun rost, ce să mai zic de forum!Duplicitatea ta este că folosești fel de fel de exprimări, sofisme etc. pentru a masca pe de o parte epuizarea ideilor, pe de alta pentru a ne demonstra nouă ( de parcă ne-ar afecta într-un fel) cât dă dăștept și dă cult în cap ești tu. Nu afectează și nu ne interesează, așa cum nu ne prea afectează nici cinismul ăsta superior - zici tu. Afectează doar nesimțirea și caracterul infect pe care îl etalezi aici, crezând în mintea ta bolnavă că "e dă bine". buLache 7 10
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 29, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 29, 2016 Pai cum?Nu avem voie sau e doar un forum de curvasareala? Ti-am zis eu ca ai nimerit zicerea aia din latina.Ai gresit forma, e regretabil, insa iertam, ca suntem oameni Duplicitatea asta e ca si cum picon ar vorbi cu omul din spatele userului picon,... ai citit Analele lui Ennius?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 "Ce este Adevarul daca nu sa Traiesti pentru o Idee, ba Doru de la Barlad?" Sigur ai tradus corect? Daca da, e cea mai tembela vorba de duh pe care am auzit-o vreodata (nu-ti face griji, topul meu are sub 50 de pozitii, cu tot cu replicile celebre din filme ). Daca, in schimb, cuvantul "idee" se traduce ca: ideal, scop, tel etc., e a doua cea mai tembela vorba de duh pe care am auzit-o.Oricum, ambele variante necesita un minim proces intelectual, despre care tocmai am spus ca este inhibat. N-ai facut niciun efort in a-mi arata ca vorbim despre "idei" si nu despre banale instincte. 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 29, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 29, 2016 Sigur ai tradus corect? Daca da, e cea mai tembela vorba de duh pe care am auzit-o vreodata (nu-ti face griji, topul meu are sub 50 de pozitii, cu tot cu replicile celebre din filme ). Daca, in schimb, cuvantul "idee" se traduce ca: ideal, scop, tel etc., e a doua cea mai tembela vorba de duh pe care am auzit-o.Oricum, ambele variante necesita un minim proces intelectual, despre care tocmai am spus ca este inhibat. N-ai facut niciun efort in a-mi arata ca vorbim despre "idei" si nu despre banale instincte.nu trage Dom' Semaca, sint eu Lascarica
gogoloi Reputație: 207 Postat Mai 29, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Mai 29, 2016 De cateori cineva are o problema mica-mica, ca o pietricica in pantofi, simte nevoia sa vorbeasca despre "noi", noi facem, noi credem, pe noi, de noi, desi pietricica e la el in pantof si numai pe el il jeneaza. 1
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 De cateori cineva are o problema mica-mica, ca o pietricica in pantofi, simte nevoia sa vorbeasca despre "noi", noi facem, noi credem, pe noi, de noi, desi pietricica e la el in pantof si numai pe el il jeneaza.De acord cu tine! Ajuta-ma insa sa fac o legatura intre postarea ta si orice alta postare de pe acest thread. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum