Sari la conținut

oamenii și media

Postări Recomandate

• Oras:Undisclosed
Postat

Pana la urma cum stai cu sifilisul? esti ok?

Dorele, eu sunt de categoria semi ușoară.

Trag din greu la locul de muncă și îmi permit o primadona de 2-300 euro pe oră. De Sărbători, cresc miza.

Tu cum ești?

A durut Moldaminul?

• Oras:Bucuresti
Postat

pai...e cam vag :)

la stanga sau la dreapta dupa Ploiesti?!?   :)

ps: eu credeam ca esti de la tzara.  nu stiu sa se faca zama buna la Bucuresti, sa traiesti :)

Fac naveta intre țaranoaia si Bucuresti

Postat

Trag din greu la locul de muncă și îmi permit o primadona de 2-300 euro pe oră. De Sărbători, cresc miza.

Pikmare prost din nou

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Gata, mă, a apus Soarele.

Destul pe ziua de azi.

Postat

Cum stai cu gramatica?

De ce? vrei sa ma inveti limbi? Cunoscatorule

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Mișkin, on 21 May 2015 - 13:03, said:snapback.png

Ghost, nu cred ca doar unii sunt atrasi.

cred ca sunt...multi.

Ai dreptate .... avea o vorba cineva mai in varsta decat mine prin care explica de ce exista fitele, figurile, oamenii care se comporta ca si cum isi inchipuie ca besinile lor miros a trandafir... si acea explicatie era simpla " de prea mult bine ". Asa si cu astia dependenti de Cancan, Romanii au talente, Mister Chef, Burlacele sau  nu mai stiu eu ce plm de " emisiuni " de genu asta. De prea mult bine si de ignoranti ce sunt devin asa de atrasi de penibil. Daca ar duce-o rau ar munci, daca n-ar fi ignoranti s-ar informa. Cam de asta sunt atrasi ai nostri de penibil. Mai sunt si multe alte motive dar n-am timp sa le enumar degeaba.

Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo
Postat

Fac naveta intre țaranoaia si Bucuresti

atunci de ce nu faci un apel general la taranoaia ta?

eu promit sa fiu prezent, incognito - sa nu vezi ca sunt ...Dragnea. Liviu Dragnea.

Postat

Ai dreptate .... avea o vorba cineva mai in varsta decat mine prin care explica de ce exista fitele, figurile, oamenii care se comporta ca si cum isi inchipuie ca besinile lor miros a trandafir... si acea explicatie era simpla " de prea mult bine ". Asa si cu astia dependenti de Cancan, Romanii au talente, Mister Chef, Burlacele sau nu mai stiu eu ce plm de " emisiuni " de genu asta. De prea mult bine si de ignoranti ce sunt devin asa de atrasi de penibil. Daca ar duce-o rau ar munci, daca n-ar fi ignoranti s-ar informa. Cam de asta sunt atrasi ai nostri de penibil. Mai sunt si multe alte motive dar n-am timp sa le enumar degeaba.

Postat

.

Pt ca nu e gata crama :laugh2

Postat

Păi tocmai, că astfel de emisiuni sunt și în țări cu nivel de trai mult mai ridicat decât cel din România.

Atracția asta pentru penibil și ridicol o întâlnești și la Hans, Fritz, François sau Sven.

Însă trebuie să recunosc că, ceea ce se vede la TV în România, nu întâlnești în multe locuri.

Reputație: 3240
Postat

mosu44, on 21 May 2015 - 14:30, said:snapback.png

.

Pt ca nu e gata crama :laugh2

pai...mai baiatule:  de ce nu spui ca ai nevoie de mana de lucru?!?

ca eu am fo' ...20'j de muncitori carora nu am sa le dau de lucru!

toti...baieti de la tzara :)

Postat

mosu44, on 21 May 2015 - 14:30, said:snapback.png

pai...mai baiatule:  de ce nu spui ca ai nevoie de mana de lucru?!?

ca eu am fo' ...20'j de muncitori carora nu am sa le dau de lucru!

toti...baieti de la tzara :)

Sunt zgarcit,nu platesc

P.S la mine muncesc aia pe rachiu :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Tu cum ești?

A durut Moldaminul?

Si alea de 2-300 euro pe ora nu pot avea sifilis sau cum?

Eu sunt bine, de la cinci cruci am ajuns la doua, in maximum trei saptamani ajung pe zero :)

Ma doare-n pula, cum ar veni :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Sunt un cetățean model al unei țări model, țară în care Metadona este subvenționată din banii contribuabililor.

Hai,zi ceva la subiect,până nu îmi pierd interesul.

Imediat apare omu' cu maneaua.Nu mai avem mult timp.

Jet! :)

Lipeste-ti telecomanda cu scoci,pune baterii in ea,si schimba posturile...asta daca ti-e greu sa-ti misti curu ' de pe canapea,sa schimbi canalele...probabil ramai blocat ,in pozitia şezut,si la TV ruleaza, pe acasa.tv,inmormantarea lui Cioabă...ori pe antena1,Capatos sau Mireasa pentru tine,si zici ca totul e cacat,si ca pute...asa este,dar daca vezi cum sa prepari un fel de mancare,acasa,pe care de altfel,nu il mananci decat atunci cand firma unde lucrezi va da hrana la carciuma,de craciun si paşte,ca la '85,cu portocale si banane :),care-i #fazetele? :)

#ție ca se maimutaresc aia acolo?o fac probabil,la fel ca si tine,doar ca tu ramai cu acelasi job de cacat,timp de 30 de ani,dar aia isi mai diversifica viata,mai incearca o maslina,ceva nou,mai imping o limită,isi mai ies de sub carapace...plm....sau tu cum vrei?sa traiesti cu demnitatea in piept,si sa mori la fel,cu ea in brate,penetrata? :)...#ammaizisastaparcăcă oricum ar fi,stai linistit,peste fo' suta cinzeci de ani(chiar si mult mai putin),o sa ii doara in pulă pe stră-ştră-stră nepotii tai,de demnitatea ta :),fie ca te-ai numit Pulică,si ca erai respectat de colegii tai,si familie,pentru felul in care abordai problemele,pe nimfomane :),fie ca ai apărut la Măruță,si ai declarat ca esti gay :)...faptul ca ai existat,o sa fie o povestioara scurta,probabil,de vreun minut...si cam atat! :)

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Scatland
  • Oras:Scatland
Postat

Lipeste-ti telecomanda cu scoci,pune baterii in ea,si schimba posturile...asta daca ti-e greu sa-ti misti curu ' de pe canapea,sa schimbi canalele...probabil ramai blocat ,in pozitia şezut,si la TV ruleaza, pe acasa.tv,inmormantarea lui Cioabă...ori pe antena1,Capatos sau Mireasa pentru tine,si zici ca totul e cacat,si ca pute...asa este,dar daca vezi cum sa prepari un fel de mancare,acasa,pe care de altfel,nu il mananci decat atunci cand firma unde lucrezi va da hrana la carciuma,de craciun si paşte,ca la '85,cu portocale si banane :),care-i #fazetele? :)

#ție ca se maimutaresc aia acolo?o fac probabil,la fel ca si tine,doar ca tu ramai cu acelasi job de cacat,timp de 30 de ani,dar aia isi mai diversifica viata,mai incearca o maslina,ceva nou,mai imping o limită,isi mai ies de sub carapace...plm....sau tu cum vrei?sa traiesti cu demnitatea in piept,si sa mori la fel,cu ea in brate,penetrata? :)...#ammaizisastaparcăcă oricum ar fi,stai linistit,peste fo' suta cinzeci de ani(chiar si mult mai putin),o sa ii doara in pulă pe stră-ştră-stră nepotii tai,de demnitatea ta :),fie ca te-ai numit Pulică,si ca erai respectat de colegii tai,si familie,pentru felul in care abordai problemele,pe nimfomane :),fie ca ai apărut la Măruță,si ai declarat ca esti gay :)...faptul ca ai existat,o sa fie o povestioara scurta,probabil,de vreun minut...si cam atat! :)

8x :), cam putin

• Administrator
Reputație: 114942
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

abia astept...de fapt astept cu sufletul la gura sa vad daca are careva curaj sa intre in dialog, sa gandeasca, sa-si dea cu parerea legat de topicul deschis de tine.

soldatii au aparut deja :)

ps: daca mai apare unu', macar unu' care sa incerce o parere...ma bag si eu in vorba cu voi.

altfel...mie mi-e frica de pisicuts-patronu'. sa nu-mi dea ban.  ban pe ban.   :)

valoare 0%

talent 0%

pre_1432213167__0c7cc7_70981.jpg

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

valoare 0%

talent 0%

Motane,daca tot e la moda sa batem campii aiurea pe aici,nu faci si tu o aroganta? Da sau nu si-ti spun despre ce e vorba :laugh2

Postat

Mă,blegule,eu,în clipa de față,mă aflu la Grand Hyatt,în ce oraș este irelevant, unde plătesc prea mult pentru un amărâtă sticlă de vin alb și unde o nesimțită încearcă să mă convingă că ea muncește în real estate, de parcă nu ar scrie pe fruntea ei, prostituată.

Tu, în afară de forumul ăsta, ai mai fost pe undeva?

• Like 1

Postat

Si alea de 2-300 euro pe ora nu pot avea sifilis sau cum?

Atâta timp cât nu ajungi tu la ele, cred că e redusă probabilitatea.

Asta dacă nu cumva te enervezi tu puțin.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...