Sari la conținut

oamenii și media

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mă,blegule,eu,în clipa de față,mă aflu la Grand Hyatt,în ce oraș este irelevant, unde plătesc prea mult pentru un amărâtă sticlă de vin alb și unde o nesimțită încearcă să mă convingă că ea muncește în real estate, de parcă nu ar scrie pe fruntea ei, prostituată.

Tu, în afară de forumul ăsta, ai mai fost pe undeva?

Aaaa,si tu acum te lauzi in fata palmasilor ca noi sau ce? Nu erai tu daca nu pomeneai de asa ceva,nu? Categoria gen...dau cu sapa pe afara si sunt smeker

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Mă,blegule,eu,în clipa de față,mă aflu la Grand Hyatt,în ce oraș este irelevant, unde plătesc prea mult pentru un amărâtă sticlă de vin alb și unde o nesimțită încearcă să mă convingă că ea muncește în real estate, de parcă nu ar scrie pe fruntea ei, prostituată.

...

Prinzi Tvr1 international,in camera de hotel? :)

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Atâta timp cât nu ajungi tu la ele, cred că e redusă probabilitatea.

Asta dacă nu cumva te enervezi tu puțin.

Hai sictir jagosule  :laugh2

• Like 3
  • Oras:pretutindeni
Postat

Atâta timp cât nu ajungi tu la ele, cred că e redusă probabilitatea.

Asta dacă nu cumva te enervezi tu puțin.

Ai mancat ceva azi sau te bagi in seama cu pulili noastre pe stomacul gol???  plimbatule :)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Iar a aparut distrusul asta, manca-i-ar pizda Sofiei?!?! 

Unde zice ca e el?!?! In ce tara?!?! Si ce mai zice, ca are viata perfecta si fute femei de 200 euro?!?! Esti in plm, distrusul dreaq...daca ar fi fost asa, erai fericit si nu ai fi intrat aici sa-ti versi frustrarile si sa te lauzi cu ... himere. Al dreaq capsunar =)) =)) Iertati-l, l-a batut soarele prea mult in cap si nu stie ce cacat infuleca p-aci.  :laugh2

Este ca fara sa dai bani, nu vezi pizda decat in reviste?!?! 

Pickmare? De cat timp sugi pula?!?!  :laugh2

• Like 1
Postat

Dintotdeauna, se stieeeee   =))

http://a1.ro/uploads/modules/news/0/2011/2/28/63120/618x397_13835534594ce83cef.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Undisclosed
Postat

Unde zice ca e el?!?! In ce tara?!?! Si ce mai zice, ca are viata perfecta si fute femei de 200 euro?!?! Esti in plm, distrusul dreaq...daca ar fi fost asa, erai fericit si nu ai fi intrat aici sa-ti versi frustrarile si sa te lauzi cu ... himere. Al dreaq capsunar =)) =)) Iertati-l, l-a batut soarele prea mult in cap si nu stie ce cacat infuleca p-aci. :laugh2

Pickmare? De cat timp sugi pula?!?! :laugh2

Bine,tu.E cum spui tu.

Cum stai cu gramatica?

Postat

Pune-l pe manelist să localizeze ip-ul, țăranco.

"Dacă-ai timp, firește.

Postat

"Dacă-ai timp, firește.

Sugi puncte puncte pula tuturor manelistilor

Ai mai fost o data prost,iar semnalizezi?

• Like 1
  • Minus 4
Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Unde zice ca e el?!?! In ce tara?!?! Si ce mai zice, ca are viata perfecta si fute femei de 200 euro?!?! Esti in plm, distrusul dreaq...daca ar fi fost asa, erai fericit si nu ai fi intrat aici sa-ti versi frustrarile si sa te lauzi cu ... himere. Al dreaq capsunar =)) =)) Iertati-l, l-a batut soarele prea mult in cap si nu stie ce cacat infuleca p-aci.  :laugh2

Dar poate ca Sofia o avea si ea demnitatea ei...

• Like 1
Postat

Ce limbaj, domle, ce limbaj =))

Tu ce cauti la ora asta?  :laugh2

Postat

Taci ma...nu ma da-n fapt :innocent

Bine boss,oricum nu citeste pe aici :laugh2

Postat

Pe asta ma bazam :)

Nush de ce am o senzatie naspa asa ,cum ca trebuie sa gatesti ceva special,curand

• Like 1
  • Minus 4
Postat

"Dacă-ai timp, firește.

Sa-i sugi pula manelistului si sa incerci sa zici "zau" cu ea in amigdale...ia zi, cum stai cu suptul pulii, nu mai ocoli subiectul..Cum e sa sugi pula fara sa-ti placa s-o sugi dar sa fii nevoit s-o sugi ca sa ai bani de wifi sa te dai mare la noi ca esti nu stiu pe unde, capsunarule?!?! Vezi ca daca vreau am si eu IP din ce tara vreau, papagal prost si laudaros =))

Taranca e ma-ta ca a cacat un frustrrat labar si trist ca tine...btw, nu s-a sinucis inca de suparare?!? ;)

P.S. Sa-i sugi pula si lui Mod 1. Vezi ca lui ii place cu face fuck. =)) =))

P.S.S. Manca-i-ai pizda Sofiei....la desert!

P.S.S>S> Prostavane, vrei sa-ti caut postarile unde o ardeai cu dezacordul in spinare?!?! Prost mai esti si plin de prostia din tine... mars in plm de masochist...recunoaste ca te-ai inscris din nou fiindca iti place enorm muia virtuala. Sofiaaaaaaa, rezolva baiatul...umple-i gura, te rog!

• Like 2
Postat

Sa-i sugi pula manelistului si sa incerci sa zici "zau" cu ea in amigdale...ia zi, cum stai cu suptul pulii, nu mai ocoli subiectul..Cum e sa sugi pula fara sa-ti placa s-o sugi dar sa fii nevoit s-o sugi ca sa ai bani de wifi sa te dai mare la noi ca esti nu stiu pe unde, capsunarule?!?! Vezi ca daca vreau am si eu IP din ce tara vreau, papagal prost si laudaros =))

Taranca e ma-ta ca a cacat un frustrrat labar si trist ca tine...btw, nu s-a sinucis inca de suparare?!? ;)

P.S. Sa-i sugi pula si lui Mod 1. Vezi ca lui ii place cu face fuck. =)) =))

P.S.S. Manca-i-ai pizda Sofiei....la desert!

P.S.S>S> Prostavane, vrei sa-ti caut postarile unde o ardeai cu dezacordul in spinare?!?! Prost mai esti si plin de prostia din tine... mars in plm de masochist...recunoaste ca te-ai inscris din nou fiindca iti place enorm muia virtuala. Sofiaaaaaaa, rezolva baiatul...umple-i gura, te rog!

Dat fiind faptul că ataci " o mamă ", îmi arată că te-am enervat puțin ori așa ești tu, o țigancă.Cu impresii de primă balerină.

Așadar, să le luăm pe rând.

Toanto,poate ai auzit și tu de ip static. Aici chiar nu mai divaghez, că dăm în penibil.

A ajuns și la tine un banc din anii 90? Eu, când ți-am zis că ești precum țăranca plivitoare de ceapă, care își închipuie că seralul e facultate, ai făcut pe mahalagioaica.

Eu, căpșunar? Să de-a Domnul să ajungi și tu pe "plantația" mea.Poate așa nu o sa mai prestezi felații pe 25 de euro.

Iar o dai cu frustrarile? Cine face aici pe primadona? Tu sau eu?

Eu știu ceea ce sunt, nu am nimic de demonstrat. Și știu ce ești tu și care este prețul tău, pe care chiar tu ți l-ai stabilit.Ieftin

Am cumpărat aseară de le Tesco-ul local 1 kg de cireșe cu 25 de euro.Pe cat prestezi tu o felație? 20-25? Ăsta este prețul tău, 1 kg de cireșe, realizezi asta?

Poate te umfli iarăși în pene că eu te-am abordat.Ori alții.

Nu e motiv sa crească mândria de țigancă în tine, atâta timp cât ești abordată ca să ți se spună ca ești toanta.

Numai bine.

Postat

Du-te mah in mm ca nu am chef de tine la ora asta....mai tarziu, dupa ce-mi beau cafeaua, revin si te mai iau putin la pula.

Cum sa nu ma iau de proasta de ma-ta cand a cacat asemenea specimen, huh?!?! Este imposibil... =))

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bai da' voi nu va mai saturatz de mm sp si alte alea? Ca zboara pe tot forumul! Nu mai are omu' ce sa citeasca interesant mai deloc!

Da' stiu, sunt total off topic!

• Like 2
  • Minus 2
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Adevărul  e că că IDIOTUL nu putea să-și găsească un nick mai potrivit! :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 7
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...