Sari la conținut

oamenii și media

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dat fiind faptul că ataci " o mamă ", îmi arată că te-am enervat puțin ori așa ești tu, o țigancă.Cu impresii de primă balerină.

Așadar, să le luăm pe rând.

Toanto,poate ai auzit și tu de ip static. Aici chiar nu mai divaghez, că dăm în penibil.

A ajuns și la tine un banc din anii 90? Eu, când ți-am zis că ești precum țăranca plivitoare de ceapă, care își închipuie că seralul e facultate, ai făcut pe mahalagioaica.

Eu, căpșunar? Să de-a Domnul să ajungi și tu pe "plantația" mea.Poate așa nu o sa mai prestezi felații pe 25 de euro.

Iar o dai cu frustrarile? Cine face aici pe primadona? Tu sau eu?

Eu știu ceea ce sunt, nu am nimic de demonstrat. Și știu ce ești tu și care este prețul tău, pe care chiar tu ți l-ai stabilit.Ieftin

Am cumpărat aseară de le Tesco-ul local 1 kg de cireșe cu 25 de euro.Pe cat prestezi tu o felație? 20-25? Ăsta este prețul tău, 1 kg de cireșe, realizezi asta?

Poate te umfli iarăși în pene că eu te-am abordat.Ori alții.

Nu e motiv sa crească mândria de țigancă în tine, atâta timp cât ești abordată ca să ți se spună ca ești toanta.

Numai bine.

No comment!  :slap2

Postat

Te-aș ruga frumos să nu mai recurgi la injurii jenante la adresa unor persoane care nu au de-a face cu dialogul nostru.

Nu ca m-ar fi atins în mod special, însă e urât, chiar și aici, în mediul virtual.

De fiecare dată când apelezi la asemenea vocabular, demonstrează că, într-un fel,ceea ce ți s-a spus, te-a afectat.

Îți reamintesc că nu ai capacitatea de a mă "domina", în afară de limbajul de mahala, după cum bine am observat.

Și nu pentru că ai fi prostituată, ci pentru că nu ai resursele necesare.

Realitatea noastră se rezumă la adevăruri palpabile, în majoritatea cazurilor.Tu, în naivitatea și extazul tău efemer, poți să o dregi la infinit cu bancul ăla vechi de 15 ani, însă palpabil este următorul lucru :Tu ești o prostituată pe 25 de euro.Atât ceri tu pe tine.

Tu o sugi.Nu o fac eu.Nici mama mea ori a ta.Doar tu.

Aici am incheiat discuția cu tine.

No comment 2!

:laugh2

• Oras:Ucea
Postat

Eu cand ti-am zis ca ma confunzi cu centurista de ma-ta, nu ai vrut sa ma crezi, capsunarule... stii care este diferenta dintre mine si proasta de ma-ta?!?! Ea o suge, ca si tine, fara sa-i placa gustul pulii dar o baga pana-n gat ca e grea viata... ;)

Adevarul ca trebuie sa fie fantastic de frustrant sa faci ceea ce nu-ti place si sa fii nevoit sa o arzi cu curu'n sus si cu soarele-n cap toata ziua...pentru 25 euro. =)) =))

Mai panarama ca ma-ta nu exista pe lumea asta...stii de ce, nu?!?! Ca nu te-a cacat cand era gravida in doar 3 luni sa scape lumea de o scursura frustrata si fara viata...d-aia este plina lumea de frustrati...ca nu fac cretinele avorturi la timp. 

Sa-i sugi pula moderatorului forumului ....hai ca poate-ti arunca una de 50 euro sa-ti poti lua liber 2 zile. 

Tu nu mai poti de nervi, de invidie ce ai pe Pisicuts, manca-i-ai coaiele  :laugh2  Esti un mare imbecil...cand viata este atat de frumoasa, tu te-ai nascut ...trist. Huooooo...

LE. Degeaba o dai cu viata ta frumoasa...oamenii fericiti, cu adevarat fericiti, impliniti si multumiti, nu se dau mari cu ce au ei decat daca ce au ei este la stadiul de ..... vis. ;) Nu ai de unde sa stii tu ce este acest sentiment...

No comment 0...

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Sperante desarte cu topicul asta... :)

pre_1459176256__bani-de-8-martie-344x460

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Up

sa inteleg ca bucatarul asta respins la Master Chef a fost la Insula Iubirii si i-a suflat unu iubita?

• Like 1
Vizitator Beraru
Postat

Miskine, am un raspuns decent pt. intrebarea ta. Mai esti interesat?

Postat

Up

sa inteleg ca bucatarul asta respins la Master Chef a fost la Insula Iubirii si i-a suflat unu iubita?

Ai mai sus la ce mă refeream. În afară de Picon, n-am văzut nici un deontolog să intervină, ca reacție la haznaua care i-a fost turnată în cap. Dar ne mirăm, că ce-o avea de-i așa de "imbecil"... Păi, pula mea, ce-ar putea să aiba...?

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Am observat un lucru interesant...ca acum un an eram mai prost si ipocrit decat acum.

Imi tot vine 'expresia' aia retardata in cap cu "whop whop eroina",a lui zorro moldoveanul,cand ajung la vreo concluzie,mi-as cărăşelul in media. :)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Te rog.

Am timp de palavrageala 1-2 ore.

Pana nu vin stăpânii.

:)

dupa 1-2 ore vei reveni cu priveghi pentru mijkin?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Ai mai sus la ce mă refeream. În afară de Picon, n-am văzut nici un deontolog să intervină, ca reacție la haznaua care i-a fost turnată în cap. Dar ne mirăm, că ce-o avea de-i așa de "imbecil"... Păi, pula mea, ce-ar putea să aiba...?

Buna ironia cu picon deontologul.

Ion Cristoiu' de pe nimfomane.com

Eu prefer sa ma consider un hibrid nereusit Mircea Dinescu-C.V.Tudor-U.Eco

Ce hazna si unde?

Vezi unde duce dragostea neimpartasita?

Hitler a ras evreii.Tu doar rautati la adresa mea.

Vizitator Beraru
Postat

Te rog.

Am timp de palavrageala 1-2 ore.

Pana nu vin stăpânii.

Eu am 10 la baterie. Deci nu-ti face sperante. La mine e minutu' si procentu'. In 10 minute n-am timp ni'ca. Revin, promit!

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

circumvolutiunea circumsferica datorată consinonstelor mazocosmice care nu adera la infinitul panaceului universal, iti transmite: Baga-ti pula in omniprezenta, omnistienta si perfectiunea ta, si bine ai revenit !

Postat

Suntem sclavii clipei imediate si nimeni nu ne arata unde sa privim.

Oamenii nu prea-și trăiesc prezentul (momentul). Cam trăiesc în trecut sau, și mai rău, în viitor.

Că alegem să ne trăim "momentul", prost ( ăla de care pomeneai la începutul topicului), e altă poveste. Probabil că simțim nevoia să fim "superiori". Umilința și modestia sunt lecții greu de digerat...

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...