Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 nu trage Dom' Semaca, sint eu LascaricaBifez una. Mai ai 49 de incercari.
gogoloi Reputație: 207 Postat Mai 29, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Mai 29, 2016 demonstra nouă
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 29, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 29, 2016 Bifez una. Mai ai 49 de incercari.Herakles a avut doar 12, crezi ca eu is brusli, fiu' lu' vandam facut cu cintia rotrok, din filmu' cu angelina joli cand se fute anal cu rambo?
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 29, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 29, 2016 De acord cu tine! Ajuta-ma insa sa fac o legatura intre postarea ta si oroce alta postare de pe aceat thread.Toț sântem praf dă stele... Sau praf, plm 1 3
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 29, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 29, 2016 Toț sântem praf dă stele... Sau praf, plm500 euroi gramu'
picon Reputație: 1046 Postat Mai 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 29, 2016 demonstra nouă Da nouă, unora dintre membrii forumului, cu care se află într-o anumită stare de ... hai să nu-i spun chiar conflict.Ești mai eficient pe topicul ăla cu zmardoiala de auto-apărare, parol!
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 29, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 29, 2016 Da nouă, unora dintre membrii forumului, cu care se află într-o anumită stare de ... hai să nu-i spun chiar conflict.Ești mai eficient pe topicul ăla cu zmardoiala de auto-apărare, parol!lasa-l ca se-ncurca in zenkutsu-dachi cand trece din kokutsu-dachi 1
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Sigur ai tradus corect? Daca da, e cea mai tembela vorba de duh pe care am auzit-o vreodata (nu-ti face griji, topul meu are sub 50 de pozitii, cu tot cu replicile celebre din filme ). Daca, in schimb, cuvantul "idee" se traduce ca: ideal, scop, tel etc., e a doua cea mai tembela vorba de duh pe care am auzit-o.Oricum, ambele variante necesita un minim proces intelectual, despre care tocmai am spus ca este inhibat. N-ai facut niciun efort in a-mi arata ca vorbim despre "idei" si nu despre banale instincte.Pentru ce idee-ideal crezi tu ca traieste picon...pe forum?
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Picon+Lynx=Love Poate o fi picon indrumatorul violatorului de babe
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 29, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 29, 2016 Picon+Lynx=Love Poate o fi picon indrumatorul violatorului de babe poate-ti fac un fratior daca ma-ta poate sa fete din muie
gogoloi Reputație: 207 Postat Mai 29, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Mai 29, 2016 Da nouă, unora dintre membrii forumului, cu care se află într-o anumită stare de ... hai să nu-i spun chiar conflict.Ești mai eficient pe topicul ăla cu zmardoiala de auto-apărare, parol!Se cearta, dar numai tie ti se pare ca vrea sa demonstreze ceva. Mie, unuia, mi se pare ca scrie prostii ca tot omu'. 1
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 poate-ti fac un fratior daca ma-ta poate sa fete din muieMacar tu injuri cu cratima, nu ca picon.Respecte eterne.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 29, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 29, 2016 Macar tu injuri cu cratima, nu ca picon.Respecte eterne. regrete pentru tine 1
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 regrete pentru tineNu toti am fost binecuvântati sa ne nastem in Vaslui. Am sa supravietuiesc.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 29, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 29, 2016 Nu toti am fost binecuvântati sa ne nastem in Vaslui. Am sa supravietuiesc. vino la Podu'Nalt sa-ti dau mue pe scari 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 29, 2016 Se cearta, dar numai tie ti se pare ca vrea sa demonstreze ceva. Mie, unuia, mi se pare ca scrie prostii ca tot omu'.Ar trebui să vorbești pentru tine, îmi permit să-ți zic!Stima!
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Alter ego-ul moldovenesc al lui picon, lynx.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 29, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 29, 2016 Alter ego-ul moldovenesc al lui picon, lynx. clonatule cauta-ti eprubeta cu smegma s-o bei in seara asta pentru ca maine e always kk kola
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 clonatule cauta-ti eprubeta cu smegma s-o bei in seara asta pentru ca maine e always kk kolaSi tu ce bei, ba asta?Picon la pet de 2 litri?
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 29, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 29, 2016 Si tu ce bei, ba asta?Picon la pet de 2 litri? la 3,5 litri zeama din neamul curcubitaceelor
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Pentru ce idee-ideal crezi tu ca traieste picon...pe forum?Probabil ca pentru un ideal care nu coincide cu al meu. Nu stiu daca acesta exista cu adevarat, daca este "unul sau mai multe", daca se limiteaza strict la acest forum si, cel mai important, nu ma intereseaza.In mediul online nu am probleme cu nebunii, prostii, snobii, vanitosii, orgoliosii, megalomanii, narcisistii, egoistii, fricosii, lenesii etc., decat atunci cand oricare dintre acestia da dovada de intoleranta sau se crede superior din punct de vedere moral (ambele in sens biblic-irational).Pe cei multi, mentionati mai sus, ii ridiculizez uneori, daca simt ca au prea multe defecte, dar fara ranchiuna. Intolerantii si virtuosii sunt insa total incompatibili cu stilul meu de viata. 2
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 N-ai facut niciun efort in a-mi arata ca vorbim despre "idei" si nu despre banale instincte.Pentru ca, din pacate, insa nu mai putin fascinant si interesant, nu ai inteles ideea mea si ai deturnat subiectul intr-o directie eronata, dar, repet, negresit interesanta la un pahar de vin alb.Picon nu beau. Eu ma refeream la atractia aceasta morbida, chiar fetis, pentru ridicol.Parca am devenit consumatori de freakshows.Evident programe gen Romanii au talent sau X Factor au ca scop descoperirea de noi talente, insa la fel de importanti pentru show sunt si "looserii" ori cei care se fac de ras. Vorbisem acum 3 saptamani in Abu Dhabi, in timp ce eram in tranzit catre sclavageala mea de toate zilele, cu un araboc, dupa spusele lui, cotizant al Daesh.Foarte mult insight avea omul. Dupa parerea lui aceste doua componente, societatea si televiziunea nu pot fi dihotomizate.Mi-a tinut o lectie despre felul cum societatea si tv se influenteaza reciproc, adica una pe alta. Iar totul poate a inceput cu aceasta obsesia a prezentulului, lucrurile obisnuite, gen Cum sa ne aranjam casa?, Cine face cea mai buna fasole frecata? Cum ar trebui sa arate gradina?Toate acestea au legatura cu autenticul si omul privat, ergo idealizarea acestuia in televiziune.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 29, 2016 Atracția asta morbidă pentru ridicol, dar și pentru sordid, scandal etc. a existat întotdeauna, televiziunea și netul nefăcând altceva decât să satisfacă această atracție. Este soră cu plăcerea sadică de a umili, ridiculiza, a se distra pe seama altora, a defectelor reale sau închipuite, Ea apare chiar din copilărie, deci se pare că ne naștem cu ea, unii în mai mare, alții în mai mică măsură. Cred că ați observat sadismul cu care sunt taxați copiii grași, slăbănogi, ochelariști, crăcănați, bâlbâiți etc. de către ceilalți copii. De ce? Așa om fi noi, rasa umană blestemată. 11
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Nu te-a lasat vanitatea sa nu postezi si tu ceva...acolo...memorabil, orice, numai sa dea bine.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 29, 2016 Nu te-a lasat vanitatea sa nu postezi si tu ceva...acolo...memorabil, orice, numai sa dea bine. Da!buLache.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum