estrogen Reputație: 1676 Postat Decembrie 5, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 5, 2019 Eu o recomand pe Antonia. E foarte sexy.
raisamasaj Reputație: 4 Postat Decembrie 5, 2019 Postat Decembrie 5, 2019 Salut în seara asta vor lucra domnișoarele. Sara, Laura, Adelina, Ella, Bianca, Lavinia, Adina, Elena și iasmina
berkeley Reputație: 421 Postat Decembrie 6, 2019 Postat Decembrie 6, 2019 Eu o recomand pe Antonia. E foarte sexy.Poti detalia un pic, te rog? Si cum e masajul, cum se comporta. 1
estrogen Reputație: 1676 Postat Decembrie 6, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 6, 2019 E înaltă, sâni mari și fermi extrem de comunicativa și inteligentă. Ai ce povesti cu ea. Piersicuta impecabila la fel și anusul. Curul superb, talie tot ce vrei. Extrem de senzuală se excita în draci, geme, se mișcă bine. Masajul de relaxare de nota 10, masajul erotic de nota 11. Pacat ca nu poti s-o futi altfel e ca și o iubită ce mai... 2
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 6, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Postat Decembrie 6, 2019 Vizitat de n ori acest salon de masaj, ultima data am intrat cu Sofia parca din cate imi amintesc, o fata slabuta, cu sanii lasati si micuti, la receptie am cerut un pahar de vin insa domnisoara mia explicat ca nu are asa ceva decat energizant, nici bere nu aveau, intrat cu fata in camera si intins pe burta incepe cu un masaj de relaxare bine executat, incercand sa vorbesc cu fata care era super complexata de sanii aia si dadea raspunsuri intr-o doaga, no problem nu am luato pentru a-mi descrie istoria romaniei, imi zice ca ma pot intoarce unde o pot ptivi mai bine plm draguta la fata, sanii aia cam asa si asa, eu amator de sani, ok zic hai sa vad la erotic cum excelezi, incepe fata cu o laba cu mult ulei, placuta zic eu la un moment dat, se lipeste de mine un lucru bun, si dai la laba, plm, se urca peste mine, atingeri, eu bolovan plm, se chinuie sa ma termine dar pl, iesim la o tigara in baie dupa care mai achit o ora, ce plm trebuia sa plec terminat de acolo, aici a facut brand fata, i-am tonifiat la maxim mana dreapta, care se scuza ca deja ii amortise:))) zic riscul meseriei, mai face ea ce face pe acolo si dupa un timp cand eu ii ziceam ca o mai iau si a treia ora, iar ea se scuza ca nu mai sta, deja era obosita de la atata laba:)) zic hai sa termin si eu, mai freaca ea pe acolo ce freaca si decartez si eu la un moment dat, ma sterge, mai stam un pic de povesti dupa care se termina si muzica, end-ul muzicii era si terminarea orei. Atitudine-7 cam plictisita, pentru receptie 10, data viitoare sa fie vin si bere Laba-4, am atinso un pic pe sani, in rest nimic, eram prea concentrat pe.muzica ambientala Locatie-8, fara bere sau vin, aspect 9 Baraca de asteptare-ma gandeam la revelioanele trecute deci un 8 Concluzie-nu recomand aceasta fata dar sunt unele care chiar isi fac treaba, gen Antonia, Lavinia Apropo ziceau ca salonul se va uni cu cel de pe modach imbre. 3
raisamasaj Reputație: 4 Postat Decembrie 6, 2019 Postat Decembrie 6, 2019 Salut! În seara asta le puteți găsi pe domnișoarele:Elena, Alina, Adelina, Ella, Bianca, Adina, Alexandra. Pt. A vedea domnișoarele va așteptăm pe site-ul nostru www.masajedelux.ro la secțiunea galerie iar pt alte detalii și programări ne găsiți la numere afișate pe site. O seara frumoasa
sophiedee Reputație: 356 Postat Decembrie 6, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 6, 2019 Sunt permisive fetele?
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 7, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Postat Decembrie 7, 2019 Ce fete sunt pe zi azi?
raisamasaj Reputație: 4 Postat Decembrie 7, 2019 Postat Decembrie 7, 2019 Salut în seara asta le puteți găsi pe domnișoarele: Alina, Laura, Ella,Bianca,Alexandra,Adina,Sara,Adela si Bella.
ma3strul Reputație: 8 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 8, 2019 La hotel ce preț este ?
cristi curvar Reputație: 91 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Decembrie 9, 2019 La acest salon trebuie reglat ceasul, o oră are 40 de minute 2
ionion2 Reputație: 63 Postat Decembrie 9, 2019 Postat Decembrie 9, 2019 La acest salon trebuie reglat ceasul, o oră are 40 de minuteAsta e nașpa , mai bine ar cere bani mai mulți și nu ar fura din timp.
andreimuresan Reputație: 8 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 10, 2019 Buna, Mi-ati putea recomanda o fata mai slabuta care sa nu fie foarte inalta?
raisamasaj Reputație: 4 Postat Decembrie 10, 2019 Postat Decembrie 10, 2019 Neata, azi lucram cu Anca, Andreea, Antonia, sofia si Rebeca și Adela
bulangiuu Reputație: 369 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 10, 2019 Buna, aveti ceva fete siliconate ? Sau in general cu sanii mari... naturali. Mersi !
silversurfer Reputație: 1 Postat Decembrie 12, 2019 Postat Decembrie 12, 2019 Bunã! La show lesbi ce se întâmplã exact? Care e gradul de implicare?
raisamasaj Reputație: 4 Postat Decembrie 12, 2019 Postat Decembrie 12, 2019 Salut astazi vom lucra cu Bianca, Ella, Sara, Adelina, Adina, Iasmina, Alina, Bella, Alexandra pt. Programări și detalii suplimentare va stam la dispoziție la numerele afișate pe site-ul nostru www.masajedelux.ro
testtestt Reputație: 12 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 12, 2019 Aveti destul de multe fete care nu au poza pe site. Ati putea pune niste poze pe site sau aici cu ele ? Sau o descriere despre ele ? Bianca,Adina,Iasmina,Bella,Alexandra Mulțumesc.
testtestt Reputație: 12 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 13, 2019 Aveti destul de multe fete care nu au poza pe site. Ati putea pune niste poze pe site sau aici cu ele ? Sau o descriere despre ele ? Bianca,Adina,Iasmina,Bella,Alexandra Mulțumesc.???
cristi curvar Reputație: 91 Postat Decembrie 14, 2019 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Decembrie 14, 2019 ???Nu le place să răspundă, noi că și clienți nu suntem respectați. Spre exemplu , Cleo, oferă răspunsuri
estrogen Reputație: 1676 Postat Decembrie 14, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 14, 2019 Las ca e bine ca cel puțin postează fetele de la masaj.
cristi curvar Reputație: 91 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Decembrie 15, 2019 Las ca e bine ca cel puțin postează fetele de la masaj.Cu puțin ne mulțumim, puțin o să primim. Nu ne fac un favor prin faptul că postează fetele de la masaj, își fac reclamă 1
ionion2 Reputație: 63 Postat Decembrie 15, 2019 Postat Decembrie 15, 2019 Cu puțin ne mulțumim, puțin o să primim. Nu ne fac un favor prin faptul că postează fetele de la masaj, își fac reclamăNu e de folos sa vezi niste nume daca nu ai măcar o poza.
estrogen Reputație: 1676 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 15, 2019 Cu puțin ne mulțumim, puțin o să primim. Nu ne fac un favor prin faptul că postează fetele de la masaj, își fac reclamăMie îmi convine.
raisamasaj Reputație: 4 Postat Decembrie 15, 2019 Postat Decembrie 15, 2019 Salut Azi lucram cu Sara, Ella, Alexandra, Adina, Alina, Laura! Pt mai multe detali și programări va stam la dispoziție la numerele afisate pe site-ul nostru www.masajedelux.ro. O seara frumoasa!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum