Sari la conținut

Salon Raiza - 0748272441 / 0752801530 (Str. Madach Imre nr 47 )

Postări Recomandate

Postat

Buna seara! in seara asta le gasiti pe domnisoarele : ,,Adina,Laura,Sara,Ella,Lavinia,Sonia,Iasmina,Alexandra . Pentru a va putea face o idee despre domnisoarele noastre va invitam pe site-ul nostru la sectiunea: Galerie,iar pt.detalii suplimentare si programari va stam la dispozitie la numerele afisate pe site-ul nostru www.masajedelux.ro. O seara frumoasa in continuare

Postat

Deși i-mi promisesem că nu o să mai trec pe la acest salon, lipsa fetelor disponibile la alte saloane m-am făcut să mai încerc odată. Dezastru total, am făcut programare și ajung la salon, disponibilă doar domnișoara Maria, achit taxa pentru o oră și urc sus însoțit de ea. Masaj de relaxare cat de cât decent, după care începe cel erotic, aici am parte de "nu pune mâna acolo" și de o labă pot spune disperata, finalizez și spre surprinderea mea domnișoara merge la dus, după care mă invită și pe mine la duș, spunandu-mi că este gata. Muzica încă mai canta, deci nu trecuse timpul platit, dezgustat de acest tratament fac duș, mă îmbrac și ieșim din camera, mă uit la telefon și constat că de când am sunat la poartă și până am ieșit din cameră au trecut 30 minute. Concluzia este că acest salon trebuie evitat, pur și simplu ne prostesc pe față. Sunt foarte curios daca cei care postează din partea salonului pe acest topic vor avea ceva de spus

Buna ziua!

Ne pare rau pentru neplacerea creata! Ne-ar fi placut sa ne explicati situatia neplacuta inainte de a pleca,pentru a putea remedia situatia favorabil pentru  ambele parti! De aceea avem rugamintea sa ne contactati  sau sa veniti  pana la sediul nostru pentru a putea gasi o solutie pentru aceasta experienta mai putin placuta!

Va multumim!

Numarul de telefon 0749885373

• Oras:Hunedoara
Postat

Buna ziua!

Ne pare rau pentru neplacerea creata! Ne-ar fi placut sa ne explicati situatia neplacuta inainte de a pleca,pentru a putea remedia situatia favorabil pentru  ambele parti! De aceea avem rugamintea sa ne contactati  sau sa veniti  pana la sediul nostru pentru a putea gasi o solutie pentru aceasta experienta mai putin placuta!

Va multumim!

Numarul de telefon 0749885373

Buna, nu am postat această experiență neplăcută pentru a primi bani înapoi sau alte avantaje, am postat pentru a atentiona și alți consumatori de masaj erotic în primul rând să o evite pe Maria și în al doilea rând asupra nerespectării clientului. Nu sunt genul certăreț cu toate că în momentul când am plecat am vrut sa întreb domnișoara de la recepție câte minute are o oră, dar decât să discut contradictoriu am preferat sa plec liniștit. Apropo, eu nu am fost atent, dar cu siguranță aveți camere de supraveghere, puteți verifica ceea ce am spus
  • Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Mai Raiza nu mai tot scrie clișeele alea cu uitatu pe site ca ni s-a cam aplecat de câte ori le-ai scris. Mai bine mai da câte un copy paste cu câte o poza de acolo și pune și aici din când în cand.

Postat

Buna seara! in seara asta le gasiti pe domnisoarele : ,,Adina,Alina,Sofia,Laura,Larisa,Sara si Lavinia . Pentru a va putea face o idee despre domnisoarele noastre va invitam pe site-ul nostru la sectiunea: Galerie,iar pt.detalii suplimentare si programari va stam la dispozitie la numerele afisate pe site-ul nostru www.masajedelux.ro. O seara frumoasa in continuare

• Oras:In timp!
Postat

Buna seara, vizitat salonul raisa de pe modach noua locatie, dupa cateva beri stinse cu vodca am zis sa vad ce mai e nou la salon fata de brancusi, luat telefonul si sunat la cateva numere pe care le.stiam de la salon, nem tudom plm, am intrat aici si am luat alt numar, "adta bun fost", virbit cu o fata careia i-am si cerut un vin, sau daca are vin, nu mai stiu, eram aburit, mi-a zis fata ca are doar ZAREA zic bun, ajuns la locatie intru pe poarta, bat la usa frumos ca baietii, usa se deschide iar o fata ma invita inauntru, ma asez pe un coltar sau canapea rosie, rosie cred eu ca era, daca gresesc e de la alcool, fata cheama fetele disponibile printre care se afla si elena, cunoscuta de mine inca de anul trecut, luat fata si paharul de vin, platit 150 de tigri si urcat cu fata sus, ma invita fata la dus, dusat bine si dupa hop in pat, povestit cu elena minute bune, mai o gura de vin, actiunea incluzand masajul nu-mi aduc aminte, dupa acea ora cer alta fata, elena merge jos si vine cu o alta, platit inca 150 de tigri, parca laura o chema pe a doua, avea si ochelari, sper ca bine zic:)), incepe un masaj de ma durea paharul de vin, mecanic rau, i-am zis nu stiu ce iar pe la jumate sau mai repede am cerut alta fata, venit urmatoarea fata, yasmina sau cam asa ceva, care a inceput un masaj de am mai stat inca o ora cu ea, a mai fost o fata dar dupa atatea veri, stinse cu vodca si vin nu i-am retinut numele, per total stat vreo 5 sau 6 ore nu mai stiu,

Dintre toate o recomand pe Yasmina si pe elena plus si pe cealalta fata caruia nu-i mai stiu numele, insa daca citeste Yasmina topic-ul sa zica ea numele ei, desi mie mi-a spus de vreo zece ori dar am uitat.

VIN BUN, FETE DE TREABA, YASMINA THE BEST.

PER TOTAL LABA, INSA DISTRACTIA A FOST MAXIMA, NO LIMIT.

• Like 2
Postat

uite ma pizda ti-am dat si un punct de apreciere! jos palaria! eu de cand iti zic ca esti doar un labar:))). ce plm 

P.S. la radio Guerilla era la un moment dat un tip , ceva lautar sau oricum unu ce si-a dat vocea astora pt . diverse autoreclame. era ceva cu " binili invinge'. asta imi vine acum in minte sincer: 'adevarul invinge'. ce-i labar labar se cheama. :)))). laba si povesti. asta e viata jegosului asta badboy:))))) si kills. :)) . a omorat o laba. dar sincer de apreciat sinceritatea lui. jos palaria :hihat . sa recunoasca pentru ...a nu stiu cata oara ca merge pa 'povestit' si la o laba. sau mai multe:). e ceva . bravo ba badboy. ar trebui sincer sa iti schimbi nickname-ul: labatristakills :)))). sau labarulpovestitor sau labarulucigas:)))))))))))))). te-n plm. peste labar e o premiera sa imi bag pula:))))))))). uite te poti numi: onanofish:)))))))))))).

Buna seara, vizitat salonul raisa de pe modach noua locatie, dupa cateva beri stinse cu vodca am zis sa vad ce mai e nou la salon fata de brancusi, luat telefonul si sunat la cateva numere pe care le.stiam de la salon, nem tudom plm, am intrat aici si am luat alt numar, "adta bun fost", virbit cu o fata careia i-am si cerut un vin, sau daca are vin, nu mai stiu, eram aburit, mi-a zis fata ca are doar ZAREA zic bun, ajuns la locatie intru pe poarta, bat la usa frumos ca baietii, usa se deschide iar o fata ma invita inauntru, ma asez pe un coltar sau canapea rosie, rosie cred eu ca era, daca gresesc e de la alcool, fata cheama fetele disponibile printre care se afla si elena, cunoscuta de mine inca de anul trecut, luat fata si paharul de vin, platit 150 de tigri si urcat cu fata sus, ma invita fata la dus, dusat bine si dupa hop in pat, povestit cu elena minute bune, mai o gura de vin, actiunea incluzand masajul nu-mi aduc aminte, dupa acea ora cer alta fata, elena merge jos si vine cu o alta, platit inca 150 de tigri, parca laura o chema pe a doua, avea si ochelari, sper ca bine zic:)), incepe un masaj de ma durea paharul de vin, mecanic rau, i-am zis nu stiu ce iar pe la jumate sau mai repede am cerut alta fata, venit urmatoarea fata, yasmina sau cam asa ceva, care a inceput un masaj de am mai stat inca o ora cu ea, a mai fost o fata dar dupa atatea veri, stinse cu vodca si vin nu i-am retinut numele, per total stat vreo 5 sau 6 ore nu mai stiu,

Dintre toate o recomand pe Yasmina si pe elena plus si pe cealalta fata caruia nu-i mai stiu numele, insa daca citeste Yasmina topic-ul sa zica ea numele ei, desi mie mi-a spus de vreo zece ori dar am uitat.

Postat

uite ma pizda ti-am dat si un punct de apreciere! jos palaria! eu de cand iti zic ca esti doar un labar:))). ce plm

P.S. la radio Guerilla era la un moment dat un tip , ceva lautar sau oricum unu ce si-a dat vocea astora pt . diverse autoreclame. era ceva cu " binili invinge'. asta imi vine acum in minte sincer: 'adevarul invinge'. ce-i labar labar se cheama. :)))). laba si povesti. asta e viata jegosului asta badboy:))))) si kills. :)) . a omorat o laba. dar sincer de apreciat sinceritatea lui. jos palaria :hihat . sa recunoasca pentru ...a nu stiu cata oara ca merge pa 'povestit' si la o laba. sau mai multe:). e ceva . bravo ba badboy. ar trebui sincer sa iti schimbi nickname-ul: labatristakills :)))). sau labarulpovestitor sau labarulucigas:)))))))))))))). te-n plm. peste labar e o premiera sa imi bag pula:))))))))). uite te poti numi: onanofish:)))))))))))).

Bibane acuma se vede cat esti de prost tragemias pula prin cerul guri tale, asta e salon de masaj prostane, daca ma mai sugi la cateva postari poate mai inveti cate ceva, ca prost esti peste masura😂😂

Postat

Ba labatristakills cum se numeste unu care sta 5 sau 6 ore intr-un loc in care laba e tot ce primesti? :))))))))))). du-te-n plm ca eu ti-am zis ca esti atat de prost ca aproape mi-e mila de tine. :))))))))) cum plm sa stai 5 sau 6 ore sa te labezi? :)))))). cat de baiat rau poti fi? pardon labar rau:)))))))))). ba badboy tu chiar esti o pizda proasta. 

Bibane acuma se vede cat esti de prost tragemias pula prin cerul guri tale, asta e salon de masaj prostane, daca ma mai sugi la cateva postari poate mai inveti cate ceva, ca prost esti peste masura

Postat

Ba labatristakills cum se numeste unu care sta 5 sau 6 ore intr-un loc in care laba e tot ce primesti? :))))))))))). du-te-n plm ca eu ti-am zis ca esti atat de prost ca aproape mi-e mila de tine. :))))))))) cum plm sa stai 5 sau 6 ore sa te labezi? :)))))). cat de baiat rau poti fi? pardon labar rau:)))))))))). ba badboy tu chiar esti o pizda proasta.

Bibane chiar esti prost, pacat de ma-ta ca nu ti-a pus perna pe cap la nastere, mare pacat😂

Postat

Ba labatristakills cum se numeste unu care sta 5 sau 6 ore intr-un loc in care laba e tot ce primesti?

Nu toata lumea sufera de ejaculare precoce.

Postat

:))) zise cel ce nu a futut nimic. da-te-n plm de impotent jegos. tu vorbesti ma pizda? si tu preferi 5 sau 6 ore de laba ca sa te consideri 'barbat'? vai de pula voastra. confirmari d'astea bazate pe laba doar labagii prefera. dar tu esti prea prost sa intelegi. evident ca pentru tine faptul ca unu sta 5 ore la labareala reprezinta o mandrie. cat de barbat e.:)))))))))) te-n gura de jeg.

Nu toata lumea sufera de ejaculare precoce.

Postat

...

Cat ai plătit in total, Inteleptule? Am un amic care ar vrea sa mearga tot asa, 5 sau 6 ore, dar ca sa te intreaca, el vrea sa intre cu cate doua maseuze deodata, deci la dublu, de 5 sau 6 ori. Oare au 10 sau 12 fete? Dar vin rose?

Postat

Cat ai plătit in total, Inteleptule? Am un amic care ar vrea sa mearga tot asa, 5 sau 6 ore, dar ca sa te intreaca, el vrea sa intre cu cate doua maseuze deodata, deci la dublu, de 5 sau 6 ori. Oare au 10 sau 12 fete? Dar vin rose?

Bai scarabeu, calculeaza pretul salon-ului pe ora, aduna sau inmulteste cu 6, plus bautura si vezi cat iti da la patrat, atata matematica cred ca ai si tu sugemiai pula cu maximus de mana sa nu va plictisiti in solo percutarea😂😂

Postat

:))) rade toata lumea de tine labarule. cat de prost sa fii iin plm sa ajungi asa un labar? laba e visul tau erotic prostane. pai ba badboy , ca sa o citez pe Dana, Danutza " ai vazut tu mafiot sa mearga la laba". pai ba badboy mafiotii fut ma . nu se duc sa plateasca pt laba trista. 6 ore. ai vazut tu mafiot sa povesteasca ba badboy? pai ce baiat rau esti tu ma? unu care merege la laba si la povesti? ba fatalaule:))))))))))). vai de pizda ta.

Bai scarabeu, calculeaza pretul salon-ului pe ora, aduna sau inmulteste cu 6, plus bautura si vezi cat iti da la patrat, atata matematica cred ca ai si tu sugemiai pula cu maximus de mana sa nu va plictisiti in solo percutarea

Postat

:))) zise cel ce nu a futut nimic. da-te-n plm de impotent jegos. tu vorbesti ma pizda? si tu preferi 5 sau 6 ore de laba ca sa te consideri 'barbat'? vai de pula voastra. confirmari d'astea bazate pe laba doar labagii prefera. dar tu esti prea prost sa intelegi. evident ca pentru tine faptul ca unu sta 5 ore la labareala reprezinta o mandrie. cat de barbat e. :)))))))))) te-n gura de jeg.

Singurul care tot incearca sa dovedeasca ce barbat e, esti tu.

Tragedia e ca-ti folosesti puta doar sa te pisi, norocul ca esti prea prost sa realizezi cat de tembel esti.

Postat

nu te mai agita ba kilo. lumea stie ce poti tu. relax. joc de glezna. futut pe Turzii. 30 lei. stim. ai avut grija sa fii atat de bou incat sa te 'lauzi' cu 'realizarile ' tale. da ai dreptate ma pis. pe tine oricand:)))))))))). 

P.S. nu mai zici aia cu luxu' si 150?:)))))))))

Singurul care tot incearca sa dovedeasca ce barbat e, esti tu.
Tragedia e ca-ti folosesti puta doar sa te pisi, norocul ca esti prea prost sa realizezi cat de tembel esti.

Postat

Buna seara! in seara asta le gasiti pe domnisoarele :,Adina,Paula,Sofia, Adelina,Alina,Laura si Larisa. Pentru a va putea face o idee despre domnisoarele noastre va invitam pe site-ul nostru la sectiunea: Galerie,iar pt.detalii suplimentare si programari va stam la dispozitie la numerele afisate pe site-ul nostru www.masajedelux.ro. O seara frumoasa in continuare

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Bai scarabeu, calculeaza pretul salon-ului pe ora, aduna sau inmulteste cu 6, plus bautura si vezi cat iti da la patrat, atata matematica cred ca ai si tu sugemiai pula cu maximus de mana sa nu va plictisiti in solo percutarea😂😂

Da' cu integrale triple de volum nu trebuie sa facă nimic, nici un exercițiu, un calcul, o socotitoare, nimic?

Nici o valoare nu are exercițiul in acest caz.

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Bravo Raiza (sau cum te numești acuma)!

Bravo că publici în continuare numele fetelor ce activează in ziua cu pricina.

Bravo!

P.S.: nu am vizitat, nici pe vechi, nici pe nou, salonul. Si nici nu cred ca o voi face.

Dar, oricum, cum am zis mai sus, bravo pentru consecventa.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Salut!

Care din domnisoare practica masajul cu jucarii ?

Sunt niste fete la salon care au atitudine cat de cat ok ? Nu ma intereaeaza fizicul asa mult, cat atitudinea sa fie pro client si sa aiba chef sa practice masajul.

Postat

Salut!

Care din domnisoare practica masajul cu jucarii ?

Sunt niste fete la salon care au atitudine cat de cat ok ? Nu ma intereaeaza fizicul asa mult, cat atitudinea sa fie pro client si sa aiba chef sa practice masajul.

Adina

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...