Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

dupa ce te-am sunat vineri seara si a ramas sa te sun inainte sa vin spre tine nu ai mai dat niciun semn. ti-e teama ca te mananc? :P

• Oras:Piata Universitatii
Postat

Anal practici? Ai si o colega sau lucrezi singura?

Te pup

oral si normal,nu anal,pup 

Postat

Nu vreau sa deranjez sau sa fiu inteles gresit, insa umpli thread ul cu smile uri dar o poza din 2017 nu am gasit si nici rabdarea necesara s o gasesc, n am avut o in cele 68 de pagini.

Nu crezi ca ar trebui facut ceva cu asta?

Postat

Nu vreau sa deranjez sau sa fiu inteles gresit, insa umpli thread ul cu smile uri dar o poza din 2017 nu am gasit si nici rabdarea necesara s o gasesc, n am avut o in cele 68 de pagini.

Nu crezi ca ar trebui facut ceva cu asta?

cand imi voi face selfie singura o sa apara si poza pe 20(...). este plin netul cu pozele mele si corespund cu realitatea.te pup

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Am sunat si aseara si astazi in repetate randuri din pacate niciun raspuns. Nu vrei sa raspunzi parerea mea,prima data am zis ca esti ocupata ca ai client,am revenit dupa 40 min fara rezultat,astazi la fel... din partea mea un - si nici nu voi mai apela vreodata

In urma recenziilor am vrut sa testez si eu,dar atunci cand nu ti se raspunde,consider ca persoana respectiva te ignora

O zi bună

Postat

Am sunat si aseara si astazi in repetate randuri din pacate niciun raspuns. Nu vrei sa raspunzi parerea mea,prima data am zis ca esti ocupata ca ai client,am revenit dupa 40 min fara rezultat,astazi la fel... din partea mea un - si nici nu voi mai apela vreodata

In urma recenziilor am vrut sa testez si eu,dar atunci cand nu ti se raspunde,consider ca persoana respectiva te ignora

O zi bună

raspund cand am disponibilitate :slap2 o zi buna si tie 

• Telefon: 073232
  • Oras:Sibiu
  • Telefon: 073232
  • Oras:Sibiu
Postat

raspund cand am disponibilitate :slap2 o zi buna si tie

Haide si la Sibiu te rugam frumos!
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Reduceri de Black Fraiday ceva???...doar$$$ nu crezi ca merita si barbatii surprize?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...