Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Piata Universitatii
Postat

ce eforturi sa faca? suge pula

cu talent  :icecream

Eeeee....... greu de supt ,tu stii cat efort depune ?

pistol cu apa  :hooray

Bă, lăsați-o în pace pă mamae asta, că numa' ia știe ce eforturi face să-și țină topingu' sus!

toping cu ciocolata si frisca  :eek

Postat

De-un gang-bang când o mai pui?

ai nevoie sa ti o indese vreunu din multimea adunata in fanteziile tale?  :slap2

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

ai nevoie sa ti o indese vreunu din multimea adunata in fanteziile tale?  :slap2

Ziceam să-ți aduci aminte de vremuri de mult apuse. Nevoile mele se rezumă la pizda femeilor, nu a bărbaților.

Postat

Gata am aflat :) mersi , 250 roni ora nu? :))) Picon aberezi big time , Andreea e un must have

te pup.250 ron o ora,dar ma poti suna pentru mai multe detalii  :kiss3

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Gata am aflat :) mersi , 250 roni ora nu? :))) Picon aberezi big time , Andreea e un must have

Ce aberez? Că doamna prestatoare veterană, refuză să posteze poze recente, să știm pe ce dăm banii? Nu știu cât de must have e acum, știu că era pe vremuri și de aceea este nevoie de amărâtele alea de poze. 

Atât am avut de comentat. Crezi că aberez? 

Postat

Ce aberez? Că doamna prestatoare veterană, refuză să posteze poze recente, să știm pe ce dăm banii? Nu știu cât de must have e acum, știu că era pe vremuri și de aceea este nevoie de amărâtele alea de poze. 

Atât am avut de comentat. Crezi că aberez? 

daca nu-ti place de ea, ii faci cateva complimente dupa care pleci :laugh2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

daca nu-ti place de ea, ii faci cateva complimente dupa care pleci :laugh2

Sa-i cumpere si niste flori ca un barbat galant ce este

Postat

Sa-i cumpere si niste flori ca un barbat galant ce este

sare la pula repede, cu gagica asta nu tine romantismul

• Like 2
Postat

sare la pula repede, cu gagica asta nu tine romantismul

Eu zic ca tine ca este nascuta mai devreme decat unii dintre noi 

Postat

Du te la ea :) sigur nu regreti, prestatia nu s a schimbat cred .

Nu îmi e de bani, dar îmi dai tu timpul pierdut? Și nervii, dacă nu-mi place cum arată? Nu e mai corect să pună 2-3 poze recente? De ce mai e forumul ăsta? Avem fiecare gusturi diferite, nu ne putem lua doar după amintirile unuia sau altuia, pentru că inclusiv tu, crezi că nu s-a schimbat prestația.

Zic și eu ... 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Picoane bai eu o stiu pe fata de pe vremea cand exista vechiul forum ddc cu Adrastatos cu aia pana mea. Era printre cele mai apreciate la vremea aia , tin minte cand i am facut prima vizita chiar am plecat extaziat, cu toate ca nu era top model . Ulterior stiu ca trecuse la alt level , facea doar outcall pe preturi mai mari :) dar niciodata nu mi-a lasat o impresie neplacuta!

Pentru mine e in top :) alaturi de Clara Kraft , Sarlota, Louise ... chiar ma miram de ce aici nu a avut succes . E si o fata desteapta , ai ce discuta cu ea, volubila , caterincoasa :) eu zic sa o vizitezi. Cat sa fi imbatranit. Sau asteapta sa o vizitez eu cand am timp :)) ce- i drept nu am mai vazut-o de vreo 7-8 ani

Postat

Picoane bai eu o stiu pe fata de pe vremea cand exista vechiul forum ddc cu Adrastatos cu aia pana mea. Era printre cele mai apreciate la vremea aia , tin minte cand i am facut prima vizita chiar am plecat extaziat, cu toate ca nu era top model . Ulterior stiu ca trecuse la alt level , facea doar outcall pe preturi mai mari :) dar niciodata nu mi-a lasat o impresie neplacuta!

Pentru mine e in top :) alaturi de Clara Kraft , Sarlota, Louise ... chiar ma miram de ce aici nu a avut succes . E si o fata desteapta , ai ce discuta cu ea, volubila , caterincoasa :) eu zic sa o vizitezi. Cat sa fi imbatranit. Sau asteapta sa o vizitez eu cand am timp :)) ce- i drept nu am mai vazut-o de vreo 7-8 ani

Q.E.D. 

Eu se spuneam? 

Postat

Q.E.D. 

Eu se spuneam? 

picoane,ce nu intelegi e ca eu nu tin musai sa ma vizitezi :) iar daca vrei poza recenta iti dau si tie cum i am dat lui brett in privat si ca sa vezi ....s a lasat de comentat :)))))

Postat

aici sunt apreciata din umbra :icecream ,in rest de 20 pagini incoace doar unu a mai scris ceva si l au atacat   :slap2

Postat

picoane,ce nu intelegi e ca eu nu tin musai sa ma vizitezi :) iar daca vrei poza recenta iti dau si tie cum i am dat lui brett in privat si ca sa vezi ....s a lasat de comentat :)))))

poza are rezolutie foarte mica si esti imbracata complet deci este neconcludenta

Daca vrei sa-mi arati cat de buna esti de pula, trimite-mi o poza suficient de mare, nu un avatar

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...