sioux Reputație: -1542 Postat August 18, 2017 Oras:Calator prin lume . Oras:Calator prin lume . Postat August 18, 2017 ))))
lovematuresex Reputație: 34 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Salutare tuturor Nimic nou despre Samanta? Chiar nu a mai fost nimeni cu ea?
lovematuresex Reputație: 34 Postat Septembrie 28, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 28, 2017 Nu inghite. Daca ajung la amandoua te anunt.ok msvezi ca ii place sperma pe fata
scorpionul Reputație: 1954 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 Salutare tuturor, gata fratilor am ajuns intr-un final si la Samanta. Da, femeia e mai selecta serviciile sunt super lux, pana am ajuns sa o cunosc daca nu am trecut la teste de mi se luase mie dar m-am ambitionat sa o fut si nu-mi pare rau deloc. Milfa rau de tot si pe deasupra cred ca este si puti nimfo, are o placere sa se futa si sa suga ca numai ce ma gandesc mi se scoala din nou si tocmai ce ne-am despartit.Femeia ii place viata mai vrea si alceva cum este si vorba "de aceiasi mancare te cam saturi si vrei alceva" asa si ea imbina placerea cu utilul si pula si ceva banuti pt sufletul ei (manichiura, pedichiura, coafor, etc...). Distractia a costat 100 euro sau echivalentul in ron ca timp 2.5 aproape 3 ore. Ce au spus confrati despre ea este perfect adevarat, oral, normal, sperma pe fata, pe burta pe tate. Mie unu ca servicii mi-a placut mult de tot, imi tremura picioarele si carnea pe mine am trecut pe la un mega image sa-mi iau o ciocolata si ceva sa manac si sa beau ca nu mai am vlaga deloc,nici telfonul in mana nu reusesc sa-l mai tin. Fratilor merita rau de tot.De vizitat: bineinteles.Hai sa auzim numai de bine ca eu numai pot deloc parca zici ca m-a batut numai am pot deloc, cred ca trag un pui de somn in masina (bine ca am geamuri fumuri pe spate si nu ma vede lumea).Salutare tuturor. 5
7uuupp Reputație: 4864 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 Salutare tuturor, gata fratilor am ajuns intr-un final si la Samanta. Da, femeia e mai selecta serviciile sunt super lux, pana am ajuns sa o cunosc daca nu am trecut la teste de mi se luase mie dar m-am ambitionat sa o fut si nu-mi pare rau deloc. Milfa rau de tot si pe deasupra cred ca este si puti nimfo, are o placere sa se futa si sa suga ca numai ce ma gandesc mi se scoala din nou si tocmai ce ne-am despartit.Femeia ii place viata mai vrea si alceva cum este si vorba "de aceiasi mancare te cam saturi si vrei alceva" asa si ea imbina placerea cu utilul si pula si ceva banuti pt sufletul ei (manichiura, pedichiura, coafor, etc...).Distractia a costat 100 euro sau echivalentul in ron ca timp 2.5 aproape 3 ore. Ce au spus confrati despre ea este perfect adevarat, oral, normal, sperma pe fata, pe burta pe tate. Mie unu ca servicii mi-a placut mult de tot, imi tremura picioarele si carnea pe mine am trecut pe la un mega image sa-mi iau o ciocolata si ceva sa manac si sa beau ca nu mai am vlaga deloc,nici telfonul in mana nu reusesc sa-l mai tin. Fratilor merita rau de tot.De vizitat: bineinteles.Hai sa auzim numai de bine ca eu numai pot deloc parca zici ca m-a batut numai am pot deloc, cred ca trag un pui de somn in masina (bine ca am geamuri fumuri pe spate si nu ma vede lumea).Salutare tuturor.Ceva poze...pentru 100E ni se poate prezenta?
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 Salutare tuturor, gata fratilor am ajuns intr-un final si la Samanta. Da, femeia e mai selecta serviciile sunt super lux, pana am ajuns sa o cunosc daca nu am trecut la teste de mi se luase mie dar m-am ambitionat sa o fut si nu-mi pare rau deloc. Milfa rau de tot si pe deasupra cred ca este si puti nimfo, are o placere sa se futa si sa suga ca numai ce ma gandesc mi se scoala din nou si tocmai ce ne-am despartit.Femeia ii place viata mai vrea si alceva cum este si vorba "de aceiasi mancare te cam saturi si vrei alceva" asa si ea imbina placerea cu utilul si pula si ceva banuti pt sufletul ei (manichiura, pedichiura, coafor, etc...).Distractia a costat 100 euro sau echivalentul in ron ca timp 2.5 aproape 3 ore. Ce au spus confrati despre ea este perfect adevarat, oral, normal, sperma pe fata, pe burta pe tate. Mie unu ca servicii mi-a placut mult de tot, imi tremura picioarele si carnea pe mine am trecut pe la un mega image sa-mi iau o ciocolata si ceva sa manac si sa beau ca nu mai am vlaga deloc,nici telfonul in mana nu reusesc sa-l mai tin. Fratilor merita rau de tot.De vizitat: bineinteles.Hai sa auzim numai de bine ca eu numai pot deloc parca zici ca m-a batut numai am pot deloc, cred ca trag un pui de somn in masina (bine ca am geamuri fumuri pe spate si nu ma vede lumea).Salutare tuturor.Are cam 50 de ani, cum s-a scris mai sus ?Nu e clar, 100 euro 3 ore ?Anal ?
scorpionul Reputație: 1954 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 Salutare, am inchiriat o camera, iar timpul petrecut cam asta a fost timp in care s-a tras 3 gloante, am predat cheia cu vreo 15-20 min inainte de expirare.Nu cred ca are 50, nu am intrebat-o, dar sigur are 40 si ceva.Anal, de data aceasta nu dar nici nu a comentat cand am bagat un deget dou in gaurica, data viitoare voi insista.
evil12 Reputație: 169 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 Salutare, am inchiriat o camera, iar timpul petrecut cam asta a fost timp in care s-a tras 3 gloante, am predat cheia cu vreo 15-20 min inainte de expirare.Nu cred ca are 50, nu am intrebat-o, dar sigur are 40 si ceva.Anal, de data aceasta nu dar nici nu a comentat cand am bagat un deget dou in gaurica, data viitoare voi insista.Annilingus presteaza ?
scorpionul Reputație: 1954 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 Annilingus presteaza ?Eu unul nu sunt nici fan, dar nici nu am cerut.
evil12 Reputație: 169 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 ok msvezi ca ii place sperma pe fataFk ofera ?
scorpionul Reputație: 1954 Postat Octombrie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2017 Fk ofera ?Da
Membru Premium il pupparo Reputație: 22643 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Octombrie 4, 2017 Bate spre 50. Acum 7-8 ani cred ca avea 40 , 40 si un pic, dar se tine bine nimic de zis. 7
7uuupp Reputație: 4864 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Poate daca ar fi avut varianta de 1 ora as fi abordat problema, nu am 3 ore liber, fara sa fiu cautat. Pretul raportat la 3 ore este competitiv.
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 mai, sa dovedit ca sa fute neprotejat cu clienti si voi tot il cautati in continuare? ivi ar place sa luati si voi sida sau epatita?
scorpionul Reputație: 1954 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 Doar oralul a fost fara protectie, cu cei vechi nu stiu cum procedeaza.Din cate am inteles mai pastreaza legatura cu inca 4 persoane si o face ocazional (astea or fi or baliverne bla, bla, bla, sau chiar o fi spus adevarul doar ea stie).
scorpionul Reputație: 1954 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 Dar oricum femeia se fute rau de tot si nu cred ca o face stric pt bani se vede ca este destul de ingrijita si cocheta are o situatie financiara destul de ok dar mai vrea si ceva supliment cate odata.De fapt nu am futut-o eu, pur si simplu m-a futut ea pe mine. 2
g0ttt Reputație: 102 Postat Octombrie 4, 2017 Postat Octombrie 4, 2017 Dar oricum femeia se fute rau de tot si nu cred ca o face stric pt bani se vede ca este destul de ingrijita si cocheta are o situatie financiara destul de ok dar mai vrea si ceva supliment cate odata.De fapt nu am futut-o eu, pur si simplu m-a futut ea pe mine. Salut scorpionule, Multumim pentru aportul adus pe forum prin recenziile tale! Mereu ai fost obiectiv si ai oferit informatii elocvente. Cum ai luat legatura cu distinsa doamna? Numai bine!
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 4, 2017 Bate spre 50. Acum 7-8 ani cred ca avea 40 , 40 si un pic, dar se tine bine nimic de zis.Multele futaiuri o tin in forma frate. Fara pula multa s-ar usca imediat. 😊 7
scorpionul Reputație: 1954 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 Salut scorpionule, Multumim pentru aportul adus pe forum prin recenziile tale! Mereu ai fost obiectiv si ai oferit informatii elocvente. Cum ai luat legatura cu distinsa doamna? Numai bine!Prin email-ul de la topic, dar nu te astepta sa-ti raspunda repede, mie mi-a raapuns dupa vreo 2 saptamani, in timpul acesta nu o bombarda cu ale email-uri ca ti-a dat reject. 2
lovematuresex Reputație: 34 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 5, 2017 Annilingus presteaza ?PRESTEAZA , CHIAR II PLACE SA FACA ASTA
lovematuresex Reputație: 34 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 5, 2017 Salutare, am inchiriat o camera, iar timpul petrecut cam asta a fost timp in care s-a tras 3 gloante, am predat cheia cu vreo 15-20 min inainte de expirare.Nu cred ca are 50, nu am intrebat-o, dar sigur are 40 si ceva.Anal, de data aceasta nu dar nici nu a comentat cand am bagat un deget dou in gaurica, data viitoare voi insista.insista pentru analacum o saptamana m-am vazut cu ea , mi a spus ca negociaza cun tip sexul analdupa descriere tu esti norocosultotul e sa o exciti foarte tare sa o lingi in cur si sa ii bagi 2 degete pe urma sigur vreae innebunita dupa sperma mai ales pe fata
lovematuresex Reputație: 34 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 5, 2017 insista pentru analacum o saptamana m-am vazut cu ea , mi a spus ca negociaza cun tip sexul analdupa descriere tu esti norocosultotul e sa o exciti foarte tare sa o lingi in cur si sa ii bagi 2 degete pe urma sigur vreae innebunita dupa sperma mai ales pe fataeu am futut o in cur totul e sa nu o faci durcel mai bine e sa o pui deasupra ta sa se infiga ea in pulaatunci sigur intra toata 2
scorpionul Reputație: 1954 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2017 eu am futut o in cur totul e sa nu o faci durcel mai bine e sa o pui deasupra ta sa se infiga ea in pulaatunci sigur intra toataMultumesc mult pt sfaturi, chiar am sa tin cont data viitoare.
scorpionul Reputație: 1954 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2017 eu am futut o in cur totul e sa nu o faci durcel mai bine e sa o pui deasupra ta sa se infiga ea in pulaatunci sigur intra toataMultumesc mult pt sfaturi, chiar am sa tin cont data viitoare.
lovematuresex Reputație: 34 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2017 Multumesc mult pt sfaturi, chiar am sa tin cont data viitoare.SA FII SANATOS BAFTA LA SAMANTAPUNE SI TU O POSTARE DUPA CE O VEZI 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum