Sari la conținut

A fost banat Futaciosul, ce ma fac?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pisicuts, l-ai banat pe amicul meu Futaciosul? Inteleg ca o fi calcat el pe bec dar acum eu cu cine ma mai injur? :laugh2  :laugh2  Ramane Marean dar el e mai bland, e din alta liga. Futacios era un fel de dinozaur de 30 de tone, dadeai in el si greu se clintea. Il intepai cu acul in curs si abia tresalta...ii bagai grenada sub cur si dupa explozie se scarpina cu doua degete))) Bine, cred ca deja si-a facut un cont nou dar pana sa isi faca iar reputatia aia de Muhamad Ali ii va lua ceva timp...iar eu cu cine mai imi dau bobarnace? :blushing2 Ce ma fac?

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Poate ca, totusi , nu a fost banat. Poate ca oltenia sau moldova...

• Like 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

iar eu cu cine mai imi dau bobarnace? :blushing2 Ce ma fac?

Poti sa iti dai bobarnace cu pula mea. =))))

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed
Postat

Aștept ca, pentru a nu ajunge în mâinile dușmanilor, susținătorii acestuia să aplice codul Bushido, dacă tot s-au apărat/promovat unii pe alții.

Sepukku is the answer.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pisicuts, l-ai banat pe amicul meu Futaciosul? Inteleg ca o fi calcat el pe bec dar acum eu cu cine ma mai injur? :laugh2  :laugh2  Ramane Marean dar el e mai bland, e din alta liga. Futacios era un fel de dinozaur de 30 de tone, dadeai in el si greu se clintea. Il intepai cu acul in curs si abia tresalta...ii bagai grenada sub cur si dupa explozie se scarpina cu doua degete))) Bine, cred ca deja si-a facut un cont nou dar pana sa isi faca iar reputatia aia de Muhamad Ali ii va lua ceva timp...iar eu cu cine mai imi dau bobarnace? :blushing2 Ce ma fac?

http://web3.protv.ro/assets/rgt/app/2014/03/06/6.gif

• Like 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

http://web3.protv.ro/assets/rgt/app/2014/03/06/6.gif

Ai inceput sa prinzi............ :)

• Minus 3
Vizitator
Postat

Ai inceput sa prinzi............ :)

......intr-un final..........  :)

• Like 1
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Fuck si tu ceva, ce altceva? :doggystyle

PArerea mea... :habarnam

• Like 1
Postat

Adevaru' e ca nu stiu cum si de ce a comis-o Futaciosul de a fost banat dar din cate am vazut aici fie s-a luat de Rindunica, fie de Sorina, fie a facut o recenzie falsa. Ca de la jigniri si insulte nu se prea ia ban pe forum. Acum depinde si pe cine injuri...ca daca te iei de un carnivor din categoria super-grea e nasol)))  :laugh2 Acum evident toata lumea sta cu ochii beliti pe forum sa vada cand apare primul user nou care ar putea fi chiar el. O vreme o sa stea cuminte, adica maxim 3-4 zile, zi o saptamana, dupa aia firea il va impiedica sa stea tranquillo si iar ajunge scandalagiul de serviciu))) Deh, destinul lui, sa isi ia pumni si palme))) :no2  :slap2

• Minus 1
Postat

......intr-un final..........   :)

Triestete mare pe tine mai Mareane....ai ramas fara aliatul principal. Acum esti in bataia vantului))) :no2  Repede, cauta alti sprijinitori ca singur nu te vad bine...nu te prinde"neutralitatea", nu e genul tau)))) :laugh2

• Minus 1
Vizitator
Postat

Adevaru' e ca nu stiu cum si de ce a comis-o Futaciosul de a fost banat dar din cate am vazut aici fie s-a luat de Rindunica, fie de Sorina, fie a facut o recenzie falsa. Ca de la jigniri si insulte nu se prea ia ban pe forum. Acum depinde si pe cine injuri...ca daca te iei de un carnivor din categoria super-grea e nasol)))  :laugh2 Acum evident toata lumea sta cu ochii beliti pe forum sa vada cand apare primul user nou care ar putea fi chiar el. O vreme o sa stea cuminte, adica maxim 3-4 zile, zi o saptamana, dupa aia firea il va impiedica sa stea tranquillo si iar ajunge scandalagiul de serviciu))) Deh, destinul lui, sa isi ia pumni si palme))) :no2  :slap2

http://cdn.sptdigital.com/sites/ro.axn/files/house_everybody_dies_510x383_0.jpg

Vizitator
Postat

Triestete mare pe tine mai Mareane....ai ramas fara aliatul principal. Acum esti in bataia vantului))) :no2  Repede, cauta alti sprijinitori ca singur nu te vad bine...nu te prinde"neutralitatea", nu e genul tau)))) :laugh2

https://lh3.googleusercontent.com/-_2Eyg9U9LKw/UothW1sUnKI/AAAAAAAA2z8/JJgQw8sdgxM/w426-h327/cattail.gif

• Like 2
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Triestete mare pe tine mai Mareane....ai ramas fara aliatul principal. Acum esti in bataia vantului))) :no2 Repede, cauta alti sprijinitori ca singur nu te vad bine...nu te prinde"neutralitatea", nu e genul tau)))) :laugh2

mocassine mai poti suge atitea pule?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

mocassine mai poti suge atitea pule?

Inca unul care nu-si poate controla tristetea si frustrarile....bai Ciucurele tata, de ce tragi in pianist? Plm, parca din cauza mea ar fi fost banat...micule mameluc in plus si agramat (dovedit de Sorina cu textul in fatza) :laugh2  de ce sari ca ars? Ai tu vreo pula in plus si vrei sa ti-o umezesti? Un sfat - trece-ti-o printre craci si baga-ti-o in cur, sa vezi senzatie...(nu am experimentat ca o am scurta dar mi-a zis unu cu mataranga de 30 de cm ca e marfa senzatia) :blushing2

• Minus 1
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

iti spun eu ce faci

ii sugi pula

asa banat cum e

Vizitator takayama
Postat

manca-mi-ai sunca dintre picioare =))))

Da un punct pt poza si efort manca-ti-as :)

Postat

Da un punct pt poza si efort manca-ti-as :)

nu stiu cine pula mea de prost esti, ca iti dadeam  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2

Vizitator takayama
Postat

nu stiu cine pula mea de prost esti, ca iti dadeam  :laugh2  :laugh2

Tot la nivel de primata ai ramas,cum ti se da atentie,cum te lingi sub coada;si mai si razi singur,bucuros :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...