moccasin Reputație: -4 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2015 Pisicuts, l-ai banat pe amicul meu Futaciosul? Inteleg ca o fi calcat el pe bec dar acum eu cu cine ma mai injur? Ramane Marean dar el e mai bland, e din alta liga. Futacios era un fel de dinozaur de 30 de tone, dadeai in el si greu se clintea. Il intepai cu acul in curs si abia tresalta...ii bagai grenada sub cur si dupa explozie se scarpina cu doua degete))) Bine, cred ca deja si-a facut un cont nou dar pana sa isi faca iar reputatia aia de Muhamad Ali ii va lua ceva timp...iar eu cu cine mai imi dau bobarnace? Ce ma fac? 1 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 28, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 28, 2015 Cu jumatatea lui...randunica 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 28, 2015 Oras:. Oras:. Postat Mai 28, 2015 Ba Mod 1 ,vezi ce ai facut ? Toata lumea sufera 3 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 28, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 28, 2015 Poate ca, totusi , nu a fost banat. Poate ca oltenia sau moldova... 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 28, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 28, 2015 iar eu cu cine mai imi dau bobarnace? Ce ma fac?Poti sa iti dai bobarnace cu pula mea. )) 4 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 28, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 28, 2015 Iar a gresit ăsta uşa
mișkin Reputație: 344 Postat Mai 28, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Mai 28, 2015 Aștept ca, pentru a nu ajunge în mâinile dușmanilor, susținătorii acestuia să aplice codul Bushido, dacă tot s-au apărat/promovat unii pe alții. Sepukku is the answer.
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Mai 28, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Mai 28, 2015 Of, of, of, of... ce dor, ce chin, ce jaleeeeeee! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Postat Mai 28, 2015 Pisicuts, l-ai banat pe amicul meu Futaciosul? Inteleg ca o fi calcat el pe bec dar acum eu cu cine ma mai injur? Ramane Marean dar el e mai bland, e din alta liga. Futacios era un fel de dinozaur de 30 de tone, dadeai in el si greu se clintea. Il intepai cu acul in curs si abia tresalta...ii bagai grenada sub cur si dupa explozie se scarpina cu doua degete))) Bine, cred ca deja si-a facut un cont nou dar pana sa isi faca iar reputatia aia de Muhamad Ali ii va lua ceva timp...iar eu cu cine mai imi dau bobarnace? Ce ma fac?http://web3.protv.ro/assets/rgt/app/2014/03/06/6.gif 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 28, 2015 Pisicuts, l-ai banat pe amicul meu Futaciosul? Inteleg ca o fi calcat el pe bec dar acum eu cu cine ma mai injur? Ramane Marean dar el e mai bland, e din alta liga. Futacios era un fel de dinozaur de 30 de tone, dadeai in el si greu se clintea. Il intepai cu acul in curs si abia tresalta...ii bagai grenada sub cur si dupa explozie se scarpina cu doua degete))) Bine, cred ca deja si-a facut un cont nou dar pana sa isi faca iar reputatia aia de Muhamad Ali ii va lua ceva timp...iar eu cu cine mai imi dau bobarnace? Ce ma fac?http://web3.protv.ro/assets/rgt/app/2014/03/06/6.gif Ai inceput sa prinzi............ 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Postat Mai 28, 2015 Ai inceput sa prinzi............ ......intr-un final.......... 1
titilescu Reputație: 5166 Postat Mai 28, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Mai 28, 2015 Pisicuts, l-ai banat pe amicul meu Futaciosul? Inteleg ca o fi calcat el pe bec dar acum eu cu cine ma mai injur? Ramane Marean dar el e mai bland, e din alta liga. Futacios era un fel de dinozaur de 30 de tone, dadeai in el si greu se clintea. Il intepai cu acul in curs si abia tresalta...ii bagai grenada sub cur si dupa explozie se scarpina cu doua degete))) Bine, cred ca deja si-a facut un cont nou dar pana sa isi faca iar reputatia aia de Muhamad Ali ii va lua ceva timp...iar eu cu cine mai imi dau bobarnace? Ce ma fac?Fuck si tu ceva, ce altceva? PArerea mea... 1
moccasin Reputație: -4 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 28, 2015 Adevaru' e ca nu stiu cum si de ce a comis-o Futaciosul de a fost banat dar din cate am vazut aici fie s-a luat de Rindunica, fie de Sorina, fie a facut o recenzie falsa. Ca de la jigniri si insulte nu se prea ia ban pe forum. Acum depinde si pe cine injuri...ca daca te iei de un carnivor din categoria super-grea e nasol))) Acum evident toata lumea sta cu ochii beliti pe forum sa vada cand apare primul user nou care ar putea fi chiar el. O vreme o sa stea cuminte, adica maxim 3-4 zile, zi o saptamana, dupa aia firea il va impiedica sa stea tranquillo si iar ajunge scandalagiul de serviciu))) Deh, destinul lui, sa isi ia pumni si palme))) 1
moccasin Reputație: -4 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 28, 2015 ......intr-un final.......... Triestete mare pe tine mai Mareane....ai ramas fara aliatul principal. Acum esti in bataia vantului))) Repede, cauta alti sprijinitori ca singur nu te vad bine...nu te prinde"neutralitatea", nu e genul tau)))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Postat Mai 28, 2015 Adevaru' e ca nu stiu cum si de ce a comis-o Futaciosul de a fost banat dar din cate am vazut aici fie s-a luat de Rindunica, fie de Sorina, fie a facut o recenzie falsa. Ca de la jigniri si insulte nu se prea ia ban pe forum. Acum depinde si pe cine injuri...ca daca te iei de un carnivor din categoria super-grea e nasol))) Acum evident toata lumea sta cu ochii beliti pe forum sa vada cand apare primul user nou care ar putea fi chiar el. O vreme o sa stea cuminte, adica maxim 3-4 zile, zi o saptamana, dupa aia firea il va impiedica sa stea tranquillo si iar ajunge scandalagiul de serviciu))) Deh, destinul lui, sa isi ia pumni si palme))) http://cdn.sptdigital.com/sites/ro.axn/files/house_everybody_dies_510x383_0.jpg
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Postat Mai 28, 2015 Triestete mare pe tine mai Mareane....ai ramas fara aliatul principal. Acum esti in bataia vantului))) Repede, cauta alti sprijinitori ca singur nu te vad bine...nu te prinde"neutralitatea", nu e genul tau)))) https://lh3.googleusercontent.com/-_2Eyg9U9LKw/UothW1sUnKI/AAAAAAAA2z8/JJgQw8sdgxM/w426-h327/cattail.gif 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Mai 28, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Mai 28, 2015 Triestete mare pe tine mai Mareane....ai ramas fara aliatul principal. Acum esti in bataia vantului))) Repede, cauta alti sprijinitori ca singur nu te vad bine...nu te prinde"neutralitatea", nu e genul tau)))) mocassine mai poti suge atitea pule? 2 2
moccasin Reputație: -4 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 28, 2015 mocassine mai poti suge atitea pule?Inca unul care nu-si poate controla tristetea si frustrarile....bai Ciucurele tata, de ce tragi in pianist? Plm, parca din cauza mea ar fi fost banat...micule mameluc in plus si agramat (dovedit de Sorina cu textul in fatza) de ce sari ca ars? Ai tu vreo pula in plus si vrei sa ti-o umezesti? Un sfat - trece-ti-o printre craci si baga-ti-o in cur, sa vezi senzatie...(nu am experimentat ca o am scurta dar mi-a zis unu cu mataranga de 30 de cm ca e marfa senzatia) 1
Administrator pisicuts Reputație: 114487 Postat Mai 28, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 28, 2015 2
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Postat Mai 28, 2015 Poti sa iti dai bobarnace cu pula mea. ))U are "da bos"http://s22.postimg.org/icevvc3nl/3eecf90ea9e02239acb3073fb10ee695.jpg 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 28, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 28, 2015 U are "da bos"http://s22.postimg.org/icevvc3nl/3eecf90ea9e02239acb3073fb10ee695.jpg manca-mi-ai sunca dintre picioare )) 1 2
randunica Reputație: 6353 Postat Mai 28, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 28, 2015 iti spun eu ce faciii sugi pulaasa banat cum e
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Postat Mai 28, 2015 manca-mi-ai sunca dintre picioare ))Da un punct pt poza si efort manca-ti-as
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 28, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 28, 2015 Da un punct pt poza si efort manca-ti-as nu stiu cine pula mea de prost esti, ca iti dadeam 2 2
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Postat Mai 28, 2015 nu stiu cine pula mea de prost esti, ca iti dadeam Tot la nivel de primata ai ramas,cum ti se da atentie,cum te lingi sub coada;si mai si razi singur,bucuros 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum