Sari la conținut

Se marita Amada!!!

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce topic obosit! :)

Simt putina invidie........... :)

• Administrator
Reputație: 114428
  • Oras:La butoane
Postat

amanda se marita doar daca plateste barbatul cu ora

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:aer
Postat

Simt putina invidie........... :)

Cateodata parca ma forțează să............ :)

• Minus 3
  • Oras:aicisha
Postat

E jignire?

Nicidecum! Eu tin la amada si-i doresc binele. Daca vroiam sa jignesc as fi zis de advanced ;)

• Like 1
Postat

Nicidecum! Eu tin la amada si-i doresc binele. Daca vroiam sa jignesc as fi zis de advanced ;)

Si eu as fi vrut sa scriu,initial,ca dă toate cu amada are kissing in front of a waterfall?,in the light of the tropical sun,dar la fel,nu as fi considerat ca ar fi jignire... :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Si eu as fi vrut sa scriu,initial,ca dă toate cu amada are kissing in front of a waterfall?,in the light of the tropical sun,dar la fel,nu as fi considerat ca ar fi jignire... :)

Saruturile amandei se fura...si eu n-am indeajuns de mult cloroform pt a dobori asa ceva :)

• Like 1
Postat

Momentan se prezinta petitorii :) Tocmai ai intrat si tu in ring.

cand este nunta baieti?

si cine este mirele pana la urma?

Era sa intreb tu ce aduci la masa? Dar apoi am reflectat si m-am gandit ca e usor interpretabil si dusmanii vegheaza mereu.

Postat

Saruturile amandei se fura...si eu n-am indeajuns de mult cloroform pt a dobori asa ceva :)

Nu ai sau nu vrei sa cari? :)

O pui pe ea "sa-şi care cloroformul"(cum si-a cărat Gizăs crucea),o păcăleşti ca-i alcool dublu rafinat,ca vrei sa faci țuică din frunze de bambus si palmier,in mijlocul padurii tropicale! :)

• Minus 3
Postat

Nu ai sau nu vrei sa cari? :)

O pui pe ea "sa-şi care cloroformul"(cum si-a cărat Gizăs crucea),o păcăleşti ca-i alcool dublu rafinat,ca vrei sa faci țuică din frunze de bambus si palmier,in mijlocul padurii tropicale! :)

Nu zici rau...aproape m-ai convins. Si daca nu-i indeajuns? Unde plm fug eu prin padurea tropicala? Tin sa mentionez ca sunt alb si blond. Ai vazut in toate filmele ca bau-bau pe-astia ii prinde si-i mananca. Nu-mi plac sansele mele.

• Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Ca să nu vină cu mâna goală, brigada să aduce unu" pă altu"

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Momentan se prezinta petitorii :) Tocmai ai intrat si tu in ring.

Era sa intreb tu ce aduci la masa? Dar apoi am reflectat si m-am gandit ca e usor interpretabil si dusmanii vegheaza mereu.

da imi spuneti cand este nunta eu aduc palinca!

nu conteaza cat trebuie anul asta am facut vreo 1,300 de litri,cred ca ajunge nu?

Postat

da imi spuneti cand este nunta eu aduc palinca!

nu conteaza cat trebuie anul asta am facut vreo 1,300 de litri,cred ca ajunge nu?

Pai si noi invitatii+mirele ce facem?

Postat

Nu zici rau...aproape m-ai convins. Si daca nu-i indeajuns? Unde plm fug eu prin padurea tropicala? Tin sa mentionez ca sunt alb si blond. Ai vazut in toate filmele ca bau-bau pe-astia ii prinde si-i mananca. Nu-mi plac sansele mele.

O sticla de Bucovina,de 2 litri(ai putea sa o pacalesti cu alea de 2.5 litri,le rupi eticheta gen :) ),zici ca nu-i de ajuns???Ma indoiesc...

Mergi sigur pe sansele tale,nu te gandi la fuga,fiindca asta te poate panica,debusola,si intr-adevar,nu-i de gluma cu padurea tropicala...so,stay focus,si ia-o doar pe cararute,in caz de...........dar nu te gandi,lasa gandul fugarelii sa treaca pe langa urechia ta :),ca un microb nesimnificativ ce este el....

Postat

Imi raman in cap crengile alea plasate ideal pt a-mi intrerupe sprintul. Nu vreau sa fiu primele 4 minute din Jaws.

Piei satana si nu ma mai ispiti ca arunc cu moaste spre tine. 

• Like 1
Postat

Imi raman in cap crengile alea plasate ideal pt a-mi intrerupe sprintul. Nu vreau sa fiu primele 4 minute din Jaws.

Piei satana si nu ma mai ispiti ca arunc cu moaste spre tine. 

Cercetatorii britanici au descoperit ,intr-un final,ca moastele ar cam fi,o expresie cam dura de altfel,piela pulii against duhul nesfant(satana,cum se zice),la fel ca si usturoiul,impotriva vampirilor!

E.u.T: :)

Postat

Eu credeam ca de-aia pute toata tara a mujdei din shaworma...pt protectie. Dupa cate-mi zici tu, e doar un hobby.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

De ce, daca iti spun sa-i sugi pula nu te jignesc, te excit.

Deci nu-ti spun asta.

Doar ce ti-a spus si Marean, suferi de invidie. Fata de oricine. Get help.

Daca ma mai provoci, ma iau si de ma-ta...

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

De ce, daca iti spun sa-i sugi pula nu te jignesc, te excit.

Deci nu-ti spun asta.

Doar ce ti-a spus si Marean, suferi de invidie. Fata de oricine. Get help.

Daca ma mai provoci, ma iau si de ma-ta...

Ti-am dat cu plus! :laugh2  Ca esti draguta!

Am si eu o problema. In vechile haremuri, multe erau lesbi! Ca dehhh saracele, sa aiba o programare la 100 de zile, greu! Pana lasa Sultanul papucii in fata usii fetelor li se usca pista.

In haremul tau cred ca vor fi poponari. Ca ce sa faca si ei saracii! :)

Da; nu-i bai ca vad ca ei se iubesc deja mult! :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ti-am dat cu plus! :laugh2  Ca esti draguta!

Am si eu o problema. In vechile haremuri, multe erau lesbi! Ca dehhh saracele, sa aiba o programare la 100 de zile, greu! Pana lasa Sultanul papucii in fata usii fetelor li se usca pista.

In haremul tau cred ca vor fi poponari. Ca ce sa faca si ei saracii! :)

Da; nu-i bai ca vad ca ei se iubesc deja mult! :laugh2

http://i1197.photobucket.com/albums/aa436/bucuros/tumblr_md1qiarxn61qduen9o1_400_zps5ae0f267.gif

• Like 2
Postat

Amado,fă zdremțet(scriu pe limba ta),daca eu aş fi nebun,si as avea probleme de personalitate,si as bea sa-mi bag 'amarul' ,in diabet,si sa ma fac cat un Vacă,si nu as fi in stare(pentru ca,efectiv,nu as putea sa fiu :) ) sa relationez cu absolut nimeni din jurul meu,pentru ca singuratatea ar fi prietena mea de nadejde,atat reală,cat si imaginară,si daca nu as putea sa leg 2 cuvinte,atunci cand as fi 'provocat in scris',pentru ca furie,ură,neputință,asta ar insemna ca ar trebui sa am ceva cu mama ta?Cu sigurantă nu,pentru ca refuz ca cred ca ea este vinovata pentru monstrul care zace in tine...cu siguranta ea nu stie nimic de existenta lui,altfel ar fi fost sigura ca are gemeni,sau siamezi.

E.u.T: Sa nu te ambalezi,fiindca te am la igore de vreo saptamana,las-o pe mama... am raspuns si eu acum fiindca am vazut quote de la un tip caruia nu cred ca i-am spus vreodata ca am impresia ca el este submisive...submisive male. :)...Cu ajutorul meu,ai.mai castigat un client! :)

• Like 1
  • Minus 3

• Administrator
Reputație: 114428
Postat

Amado,fă zdremțet(scriu pe limba ta),daca eu aş fi nebun,si as avea probleme de personalitate,si as bea sa-mi bag 'amarul' ,in diabet,si sa ma fac cat un Vacă,si nu as fi in stare(pentru ca,efectiv,nu as putea sa fiu :) ) sa relationez cu absolut nimeni din jurul meu,pentru ca singuratatea ar fi prietena mea de nadejde,atat reală,cat si imaginară,si daca nu as putea sa leg 2 cuvinte,atunci cand as fi 'provocat in scris',pentru ca furie,ură,neputință,asta ar insemna ca ar trebui sa am ceva cu mama ta?Cu sigurantă nu,pentru ca refuz ca cred ca ea este vinovata pentru monstrul care zace in tine...cu siguranta ea nu stie nimic de existenta lui,altfel ar fi fost sigura ca are gemeni,sau siamezi.

E.u.T: Sa nu te ambalezi,fiindca te am la igore de vreo saptamana,las-o pe mama... am raspuns si eu acum fiindca am vazut quote de la un tip caruia nu cred ca i-am spus vreodata ca am impresia ca el este submisive...submisive male. :)...Cu ajutorul meu,ai.mai castigat un client! :)

pre_1433267850__giphy10.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...