ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 3, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 3, 2015 Amada cand este nunta?
Administrator pisicuts Reputație: 114428 Postat Iunie 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 3, 2015 Amada cand este nunta? cand o sa tocmeasca barbatul cu zestre si cu bani
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Amada cand este nunta? Cred ca la pastele iepei...
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 3, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 3, 2015 Cred ca la pastele iepei... Ups nu este nici un barbat norocos?Faceti nunta ca eu aduc palinca!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 3, 2015 Buna dimineaţa! Cred că, in loc de cafea , pe-aici s-a băut apa câinelui.PS: Ciuculel, pălinca mai pă seară , cu clisă şi ceapă roşă
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Ups nu este nici un barbat norocos?Faceti nunta ca eu aduc palinca! Noroc, nu gluma, cine crezi ca se risca? Mai ales ca aia buni sunt deja luati... Buna dimineaţa! Cred că, in loc de cafea , pe-aici s-a băut apa câinelui.PS: Ciuculel, pălinca mai pă seară , cu clisă şi ceapă roşă La ce anume te referi?
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 3, 2015 Noroc, nu gluma, cine crezi ca se risca? Mai ales ca aia buni sunt deja luati... La ce anume te referi? La vechile discutii mai putin principiale...
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 3, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 3, 2015 Noroc, nu gluma, cine crezi ca se risca? Mai ales ca aia buni sunt deja luati... Asa crezi tu numai ca aia buni sunt luati!Sunt luati de prosti sau.......cum??
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 La vechile discutii mai putin principiale... Ce am mai spus si acum de dimineata?Am mai suparat cu ceva? Asa crezi tu numai ca aia buni sunt luati!Sunt luati de prosti sau.......cum??
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 3, 2015 Nu mai răspunde la provocări. Fii mai pozitivă, la fel cum ai dat răspunsul celui ce căuta o fată in Ploiesti. Deci, se Poate!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Nu mai răspunde la provocări. Fii mai pozitivă, la fel cum ai dat răspunsul celui ce căuta o fată in Ploiesti. Deci, se Poate! Banuiesc ca nu ar trebui sa raspund nici la asta, pare tot o provocare... Sunt pozitiva, dar si realista, uneori doar glumesc.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 Să dea Dumnezeu atât să strângi din darul de la nuntă: http://i59.tinypic.com/6glxs0.jpg 2 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 3, 2015 http://www.buzzinn.net/img/bizarre-and-odd/property-of-mafia/property-of-mafia05.jpg Să le fi aşezat şi tu frumos şi să le fi pus pă culori 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 3, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 3, 2015 upsss da a e vorba de asa ceva ma ofer eu Amada ce zici?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 upsss da a e vorba de asa ceva ma ofer eu Amada ce zici? Impartim banii si divortam? Macar asa ne intalnim si noi... 1 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 3, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 3, 2015 Impartim banii si divortam? Macar asa ne intalnim si noi... da !asa este ok!pe cand facem nunta?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2015 da !asa este ok!pe cand facem nunta? Sa dau niste kg jos ca sa nu arat ca o balena in rochie alba... Te anunt dupa ce se rezolva...
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 3, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 3, 2015 Sa dau niste kg jos ca sa nu arat ca o balena in rochie alba... Te anunt dupa ce se rezolva... ioi sper ca nu dureaza o vesnicie?ca vreau sa plec in concediu in Maldive!
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 3, 2015 Pulifrici, eu nu sunt agresiva nativ, nimic nu da dovada de asta, eu doar raspund celor ca tine cu ce cauta...Tu vrei sa fii umilit, tu vrei sa te chinui pentru ca retraiesti anumite memorii si in loc sa treci peste ele, tu vrei sa le traiesti iar...Retraiestele si de 100 ori, dar fa-o in plm fara mine, baga-te-as in ma-ta care te-a distrus! Azi sunt si in dispozitie de blestem, sa-ti dau putin poate iti trece? Hai ca te-am scos de la ignore(v-am scos),si pot sa dau si quote...prea #vă-o luati in cap,nesimțiții drecu........Repet,nu am nimic cu faptul ca te imbeti pana te pişi pe tine,si te trezesti dimineata cu ochi de chinezoiaca si miros de pişat pe la nas,si vrei sa faci un duş(finally),si nu e apă calda,nici rece ,dar nu-i problema pentru tine,fiindca mai deschizi o sticla,o golesti si pe aia,pana ti se amortesc(IAR) toate simturile,si tot aşa,you keep going wiz the bottles ....nu am nimic cu tine fiindca preferi sa fii singura(preferinta venita din cauza refuzurilor pe care le-ai primit),si ca ai decis sa bați #bărbațiisacidebox... nu am nimic cu tine ca-ti dai ca disperata in cărti si fasole,in speranta ca maine va fi mai bine,ca nu vei mai gasi cacat uscat de sclav(gen s-a cacat sclavul sub covor fiindca i-ai aratat ca infernul exista ), sub #traversa din sufragerie...nu am nimic cu tine nici atunci cand vad scris ca ti se arunca sclavii de la etaj,in speranta ca vor scapa de #necuratu',sau ca te păcălesc ca merg(ei merg) pana jos la magazin,sa ia o stica de rachiu,si o cutie de margarina Linco,dar ei fug mancand pamantul,la fel,de frica lu' necuratu'...dar am ceva cu tine cand vad ca apelezi la blesteme,sau ca le bagi in discutie,sau ca te gandesti la ele,#futețiaş ditamai flegmoiul verde pe frunte,sa ți se scurga pe nas...#Sânerio: Daca am avea oportunitatea de a ne cunoaste(random,bineinteles,fiindca nu vânez nici guşteri,nici bufnițe alcoliste,momentan este ce manca...),ti-as fute un scuipat direct in ochi,de față cu lumea(dar nu as face sa para ca te scuip,#maşface ca tusesc,sau ca stranut ),probabil te-ai enerva cumplit,si ai incerca sa vii spre mine,sa-mi fuți vreuna...Asta as astepta! ...sa para self defence,ca apoi eu sa te plachez...Aş fi mandru de mine...si satisfacut .Oare vei intelege vreodata ca nu toti barbatii accepta sa fie fie batuti(si sa si plateasca) de #nedominatoare,sau dominatoare d-astea wannabe,cu mari frustrari,si dereglari psihice?Da-mi voie sa ma indoiesc....... 1 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 3, 2015 Nu stiam ca de ce are mama.Credeam ca s-a nascut din iarba. Mama ta este vegetariană?
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 3, 2015 http://thehockeywriterscom.c.presscdn.com/wp-content/uploads/2010/12/Louis-I-think-this-is-the-beginning-of-a-beautiful-friendship-casablanca-9495267-720-540.jpg
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2015 Postat Iunie 3, 2015 Hai ca te-am scos de la ignore(v-am scos),si pot sa dau si quote...prea #vă-o luati in cap,nesimțiții drecu........Repet,nu am nimic cu faptul ca te imbeti pana te pişi pe tine,si te trezesti dimineata cu ochi de chinezoiaca si miros de pişat pe la nas,si vrei sa faci un duş(finally),si nu e apă calda,nici rece ,dar nu-i problema pentru tine,fiindca mai deschizi o sticla,o golesti si pe aia,pana ti se amortesc(IAR) toate simturile,si tot aşa,you keep going wiz the bottles ....nu am nimic cu tine fiindca preferi sa fii singura(preferinta venita din cauza refuzurilor pe care le-ai primit),si ca ai decis sa bați #bărbațiisacidebox... nu am nimic cu tine ca-ti dai ca disperata in cărti si fasole,in speranta ca maine va fi mai bine,ca nu vei mai gasi cacat uscat de sclav(gen s-a cacat sclavul sub covor fiindca i-ai aratat ca infernul exista ), sub #traversa din sufragerie...nu am nimic cu tine nici atunci cand vad scris ca ti se arunca sclavii de la etaj,in speranta ca vor scapa de #necuratu',sau ca te păcălesc ca merg(ei merg) pana jos la magazin,sa ia o stica de rachiu,si o cutie de margarina Linco,dar ei fug mancand pamantul,la fel,de frica lu' necuratu'...dar am ceva cu tine cand vad ca apelezi la blesteme,sau ca le bagi in discutie,sau ca te gandesti la ele,#futețiaş ditamai flegmoiul verde pe frunte,sa ți se scurga pe nas...#Sânerio: Daca am avea oportunitatea de a ne cunoaste(random,bineinteles,fiindca nu vânez nici guşteri,nici bufnițe alcoliste,momentan este ce manca...),ti-as fute un scuipat direct in ochi,de față cu lumea(dar nu as face sa para ca te scuip,#maşface ca tusesc,sau ca stranut ),probabil te-ai enerva cumplit,si ai incerca sa vii spre mine,sa-mi fuți vreuna...Asta as astepta! ...sa para self defence,ca apoi eu sa te plachez...Aş fi mandru de mine...si satisfacut .Oare vei intelege vreodata ca nu toti barbatii accepta sa fie fie batuti(si sa si plateasca) de #nedominatoare,sau dominatoare d-astea wannabe,cu mari frustrari,si dereglari psihice?Da-mi voie sa ma indoiesc.......E' da bine ce ai scris ? .................... Ti-am dat punct .........sunt sigur ca e' da bine...........
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 3, 2015 E' da bine ce ai scris ? .................... Ti-am dat punct .........sunt sigur ca e' da bine........... Sa nu fii pe lista de blesteme...te-a cam mancat intre buci,sa dai punct!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum