_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 26, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 26, 2015 Ai ma lasa... ia zi, te-ai uitat de caminu' ala din Stupina?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 26, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 26, 2015 Ai ma lasa... ia zi, te-ai uitat de caminu' ala din Stupina?da ma e bine, trimite-o pe ma-ta la stupina
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 26, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 26, 2015 Vezi ca ti-am lasat o recomandare pe undeva. Caut-o!
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 29, 2015 Mai bine caută-ne tu pe afară!
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 29, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 29, 2015 S-a trezit si cap de pula. Ai bifat-o si p-asta, acum iesi.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 29, 2015 Păi da bă distrusule! Cap de pulă, e foarte bine, mult mai bine ca tine bă lindicu' principesei! Prost ești omule!
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 29, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 29, 2015 Te oftici, du-te in cacat, te ofici tare. ps: culcat!
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 29, 2015 Nu mă oftic bă, râd de tine. Toți râdem de tine, dar tu nu-ți dai seama.
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 29, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 29, 2015 Care toti bai molaule. Sunteti exact aia alesi de mine, dar nu-ti dai tu seama. Pune-ti in pula mea mintea la contributie, dai un reverse.EU v-am ales! Era normal pe parcurs sa apara si agaricii, minionii aferenti voua. Impreuna sunteti o mana de oameni, va strang intr-un pumn. ps: culcat!
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 29, 2015 Care toti bai molaule. Sunteti exact aia alesi de mine, dar nu-ti dai tu seama. Pune-ti in pula mea mintea la contributie, dai un reverse.EU v-am ales! Era normal pe parcurs sa apara si agaricii, minionii aferenti voua. Impreuna sunteti o mana de oameni, va strang intr-un pumn. ps: culcat!pisicutule, avem aici un caz grav de turbare ammestecat cu rabie. chema hingherii sau eutanaziaza potaia. prea strica zen-ul pe tote topicele.si-a pus in gind sa ne goneasca pe toti de pe forumul tau si are sanse minime sa reuseasca dar daca nu iei masuri s-ar putea sa ramii doar cu el pe forumul constantean, . si cu fut bine, ,bineinteles, clona lui. 3
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 29, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 29, 2015 Uite-l cum cerseste mila. TI-am zis ca te fac pizda mea.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 29, 2015 Care toti bai molaule. Sunteti exact aia alesi de mine, dar nu-ti dai tu seama. Pune-ti in pula mea mintea la contributie, dai un reverse.EU v-am ales! Era normal pe parcurs sa apara si agaricii, minionii aferenti voua. Impreuna sunteti o mana de oameni, va strang intr-un pumn. ps: culcat! Nu prea ți-a plăcut școala, este?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 29, 2015 i-a placut doar sa suga pula , de mic, a invatat de la ma-sa.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 29, 2015 Uite-l cum cerseste mila. TI-am zis ca te fac pizda mea. sa vezi ce te fac eu sa dai 4 euro sa iti faci cont premium. o sa cheltuiesti jumate din pensia bietei coarde care te-a avortat sa ma poti injura pe mine pe forum, boule.
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 30, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 30, 2015 Nu prea ți-a plăcut școala, este? Pune un ? si te linistesti Imi place cum ai fugit de responsabilitatea unui raspuns la subiect, dar astia sunteti voi, o gramada de https://metrouk2.files.wordpress.com/2014/11/chickens1.jpg Nu-i nimic, eu iti voi suporta scaparile in pantaloni. Esti batran si te inteleg.
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 30, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 30, 2015 sa vezi ce te fac eu sa dai 4 euro sa iti faci cont premium. o sa cheltuiesti jumate din pensia bietei coarde care te-a avortat sa ma poti injura pe mine pe forum, boule.http://images5.bizoo.eu/image/img360/sale/2012/3/12/Flacoane-de-sifon-2-l-cu-cap-dozaj-simplu_5724081_1331566445.jpgesti pizda mea. Ti-am zis ca o sa te imblanzesc.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 30, 2015 tragea-ti-ar michelle un jet in muie , sa te trezesti la realitate bai defloratule in gaoz.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 30, 2015 apropo , michelle ,platesc eu deranjul si aduc si sapun daca esti dispusa sa ii speli fata cu pisat nespalatului de ddpof.
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 30, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 30, 2015 Tu deja ai luat-o rau pe aratura. Esti idiotu' grupului si cu siguranta ai ragusit. Fa o pauza, prostule.
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 30, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 30, 2015 Alte injuraturi cu mame ai? Ai urat-o tare mult pe ma-ta, asa-i? Sa stii ca nu e vina ei ca ai ajuns un ratat! Cam atat te duce mintea... si sa-ti bati joc de curve cu "arta" ta, penibilule.
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 30, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 30, 2015 Care toti bai molaule. Sunteti exact aia alesi de mine, dar nu-ti dai tu seama. Pune-ti in pula mea mintea la contributie, dai un reverse.EU v-am ales! Era normal pe parcurs sa apara si agaricii, minionii aferenti voua. Impreuna sunteti o mana de oameni, va strang intr-un pumn. ps: culcat!Care toti bai molaule. Sunteti exact aia alesi de mine, dar nu-ti dai tu seama. Pune-ti in pula mea mintea la contributie, dai un reverse.EU v-am ales! Era normal pe parcurs sa apara si agaricii, minionii aferenti voua. Impreuna sunteti o mana de oameni, va strang intr-un pumn. ps: culcat!Bai zdreanta, tu nu alegi pe nimeni. Esti doar un handicapat pe care îl supăra adevărul. Cine iti spune adevărul in fata, adica GUNOIULE, este dusmanul tau. Chiar esti un gunoi si esti omniprezent etalandu-ti idiotenia. A mă fost unul dar este o diferenta enorma intre el si tine. Ala avea ceva in cap cahiar daca in cele din urma si-a facut-o cu mana lui, in timp ce tu esti doar un obsedat. Paraliticule social, moral si fizic, tu nu "alegi" pe nimeni, soarta a fost si este vitrega cu tine, asa ca taci in nemernicia ta! Daca ai sânge ininstalatie, creează nene un topic si spune ce iti framanta mintea bolnava. Chiar nu merita sa intrii ca un avorton in topicul asta! 3 2
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 30, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 30, 2015 Alesule, gura!
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 Ati futut si topicul asta
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 30, 2015 Ati futut si topicul astadaca pisicut si admini tolereaza sifilitici ca ddpof de ce nu? o sa ajunga sifiliticul sa distruga tot forumul. ce mai conteaza?unii muncesc sa aduca informatii si altii polueaza cu prezenta lor infecta , tipic romaneste.by the way , sa-i fut mortii si vii lui ddpof si fut binepraful sa se aleaga de toti labagii care sug pula la morti
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2015 Postat Iulie 30, 2015 Pe zi ce trece mai clar... http://d35brb9zkkbdsd.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/02/mentalhealth.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum