Sari la conținut

Michelle la Constanta!

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

Ai ma lasa... ia zi, te-ai uitat de caminu' ala din Stupina?

da ma e bine, trimite-o pe ma-ta la stupina 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mai bine caută-ne tu pe afară! 

Postat

Păi da bă distrusule! Cap de pulă, e foarte bine, mult mai bine ca tine bă lindicu' principesei!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Prost ești omule!  :slap2

Postat

Nu mă oftic bă, râd de tine. Toți râdem de tine, dar tu nu-ți dai seama. :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:p-aci
Postat

Care toti bai molaule. =)) Sunteti exact aia alesi de mine, dar nu-ti dai tu seama. ;) Pune-ti in pula mea mintea la contributie, dai un reverse.

EU v-am ales! :) Era normal pe parcurs sa apara si agaricii, minionii aferenti voua. Impreuna sunteti o mana de oameni, va strang intr-un pumn.

ps: culcat!

Postat

Care toti bai molaule. =)) Sunteti exact aia alesi de mine, dar nu-ti dai tu seama. ;) Pune-ti in pula mea mintea la contributie, dai un reverse.

EU v-am ales! :) Era normal pe parcurs sa apara si agaricii, minionii aferenti voua. Impreuna sunteti o mana de oameni, va strang intr-un pumn.

pisicutule, avem aici un caz grav de turbare ammestecat cu rabie. 

chema hingherii sau eutanaziaza potaia. prea strica zen-ul pe tote topicele.

si-a pus in gind sa ne goneasca pe toti de pe forumul tau si are sanse minime sa reuseasca dar daca nu iei masuri s-ar putea sa ramii doar cu el pe forumul constantean, . si cu fut bine, ,bineinteles, clona lui. 

• Like 3
Postat

Nu prea ți-a plăcut școala, este?  :slap2

Postat

=)) Uite-l cum cerseste mila. TI-am zis ca te fac pizda mea. :slap2

sa vezi ce te fac eu sa dai 4 euro sa iti faci cont premium. o sa cheltuiesti jumate din pensia bietei coarde care te-a avortat sa ma poti injura pe mine pe forum, boule.

Postat

Nu prea ți-a plăcut școala, este?  :slap2

Pune un ? si te linistesti =)) Imi place cum ai fugit de responsabilitatea unui raspuns la subiect, dar astia sunteti voi, o gramada de https://metrouk2.files.wordpress.com/2014/11/chickens1.jpg

Nu-i nimic, eu iti voi suporta scaparile in pantaloni. Esti batran si te inteleg.

Postat

sa vezi ce te fac eu sa dai 4 euro sa iti faci cont premium. o sa cheltuiesti jumate din pensia bietei coarde care te-a avortat sa ma poti injura pe mine pe forum, boule.

http://images5.bizoo.eu/image/img360/sale/2012/3/12/Flacoane-de-sifon-2-l-cu-cap-dozaj-simplu_5724081_1331566445.jpgesti pizda mea. Ti-am zis ca o sa te imblanzesc. :)

Postat

tragea-ti-ar michelle un jet in muie , sa te trezesti la realitate bai defloratule in gaoz.

Postat

apropo , michelle ,platesc eu deranjul si aduc si sapun daca esti dispusa sa ii speli fata cu pisat nespalatului de ddpof.

Postat

Tu deja ai luat-o rau pe aratura. Esti idiotu' grupului si cu siguranta ai ragusit. Fa o pauza, prostule. :)

Postat

Alte injuraturi cu mame ai? Ai urat-o tare mult pe ma-ta, asa-i? Sa stii ca nu e vina ei ca ai ajuns un ratat!

Cam atat te duce mintea... si sa-ti bati joc de curve cu "arta" ta, penibilule.

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Care toti bai molaule. =)) Sunteti exact aia alesi de mine, dar nu-ti dai tu seama. ;) Pune-ti in pula mea mintea la contributie, dai un reverse.EU v-am ales! :) Era normal pe parcurs sa apara si agaricii, minionii aferenti voua. Impreuna sunteti o mana de oameni, va strang intr-un pumn. ps: culcat!

Care toti bai molaule. =)) Sunteti exact aia alesi de mine, dar nu-ti dai tu seama. ;) Pune-ti in pula mea mintea la contributie, dai un reverse.EU v-am ales! :) Era normal pe parcurs sa apara si agaricii, minionii aferenti voua. Impreuna sunteti o mana de oameni, va strang intr-un pumn. ps: culcat!

Bai zdreanta, tu nu alegi pe nimeni. Esti doar un handicapat pe care îl supăra adevărul. Cine iti spune adevărul in fata, adica GUNOIULE, este dusmanul tau. Chiar esti un gunoi si esti omniprezent etalandu-ti idiotenia. A mă fost unul dar este o diferenta enorma intre el si tine. Ala avea ceva in cap cahiar daca in cele din urma si-a facut-o cu mana lui, in timp ce tu esti doar un obsedat. Paraliticule social, moral si fizic, tu nu "alegi" pe nimeni, soarta a fost si este vitrega cu tine, asa ca taci in nemernicia ta! Daca ai sânge ininstalatie, creează nene un topic si spune ce iti framanta mintea bolnava. Chiar nu merita sa intrii ca un avorton in topicul asta!

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Ati futut si topicul asta

daca pisicut si admini tolereaza sifilitici ca ddpof de  ce nu? 

o sa ajunga sifiliticul sa distruga tot forumul. ce mai conteaza?

unii muncesc sa aduca informatii si altii polueaza cu prezenta lor infecta , tipic romaneste.

by the way , 

sa-i fut mortii si vii lui ddpof si fut bine

praful sa se aleaga de toti labagii care sug pula la morti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...