andra25s Reputație: 8254 Postat Iunie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2015 pentru toti dragi mie,tin sa anunt ca de azi nick-ul meu se va schimba!!!!!De azi sunt ANDRA26S....deoarece azi implinesc 26 anisori!!!!va pup 5 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2015 La Multi Ani!!! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 3, 2015 Marfă...fă si puțina publicitate,investeste in tine...si mercador s-a schimbat in olx,Ing in NN,si le merge,le merge bine...O sa ai mai multi clienti,acum,cu schimbarea asta.... 3 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 3, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Iunie 3, 2015 Numai de ce nu o să se schimbe. Va rămâne veșnic prostu' forumului. )) Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 3, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Iunie 3, 2015 pentru toti dragi mie,tin sa anunt ca de azi nick-ul meu se va schimba!!!!!De azi sunt ANDRA26S....deoarece azi implinesc 26 anisori!!!!va pup La multi ani frumosi! Sa fii iubita! Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Iunie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2015 Happy b-day!!!! Link spre comentariu
titisteel Reputație: 101 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 3, 2015 La Multi Ani Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2015 La multi ani! Daca schimbi userul, nu mai trece varsta, de fapt nu-l mai schimba. Link spre comentariu
andra25s Reputație: 8254 Postat Iunie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 La Multi Ani!!!La Multi Ani!!! Merci mult!!!!pwp Link spre comentariu
andra25s Reputație: 8254 Postat Iunie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 La multi ani! Daca schimbi userul, nu mai trece varsta, de fapt nu-l mai schimba. Multumesc mult...nu schimb userul!!!!Am sa ma simt mai tanara cu "25" Link spre comentariu
andra25s Reputație: 8254 Postat Iunie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 La Multi Ani Vreau si eu asa tort!!!!!!.....merci mult pentru urare!!!!pop Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2015 Multumesc mult...nu schimb userul!!!!Am sa ma simt mai tanara cu "25" Distractie placuta! Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 3, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Iunie 3, 2015 Distractie placuta! Cin' vă prinde să vă fută! Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2015 Pai si acum ce o sa faci ? o sa schimbi nick-ul de la an la an ? , mi se pare amuzant faptul ca acorzi atat de multa atentie unui lucru atat de nesemnificativ , plm , sau te gandesti ca nu vor mai veni clienti la tine , pentru ca nick-ul tau e cu 25 si nu cu 26 ? , sincer acum , nu am nimic cu tine , nu te cunosc , da nu ti se pare ca ai chestii mai urgente si mai importante de rezolvat decat un banal nick ??? Hai , La multi Ani! , poate ti-o veni si mintea la cap intre timp. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114258 Postat Iunie 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 3, 2015 la multi ani ! Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 3, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Iunie 3, 2015 La multi ani! Cand ajungi la Andra30s se reseteaza contorul? Link spre comentariu
andra25s Reputație: 8254 Postat Iunie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 Pai si acum ce o sa faci ? o sa schimbi nick-ul de la an la an ? , mi se pare amuzant faptul ca acorzi atat de multa atentie unui lucru atat de nesemnificativ , plm , sau te gandesti ca nu vor mai veni clienti la tine , pentru ca nick-ul tau e cu 25 si nu cu 26 ? , sincer acum , nu am nimic cu tine , nu te cunosc , da nu ti se pare ca ai chestii mai urgente si mai importante de rezolvat decat un banal nick ??? Hai , La multi Ani! , poate ti-o veni si mintea la cap intre timp. Era doar o glumiță cu "Nick-ul" Merci frumos! Link spre comentariu
andra25s Reputație: 8254 Postat Iunie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 la multi ani ! Multumesc frumos, miaauuu! Te Link spre comentariu
andra25s Reputație: 8254 Postat Iunie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 La multi ani! Cand ajungi la Andra30s se reseteaza contorul? Merci frumos!!!Nu....se autodistruge!)))) Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 3, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Iunie 3, 2015 Merci frumos!!!Nu....se autodistruge! ))))Pune-i un "mod 30" sa nu patesti asta. Stii ce e "mod"? Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2015 Nu. Dar ii urez la multi ani! Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2015 Era doar o glumiță cu "Nick-ul" Merci frumos! atunci sa inteleg ce ? ca simteai doar nevoia sa ne spui ca e ziua ta , daca tot ai facut-o , ai putea macar sa ne inviti si la ziua , mancam , bem , futem si la final platim si nota...zic 1 Link spre comentariu
andra25s Reputație: 8254 Postat Iunie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 3, 2015 Pune-i un "mod 30" sa nu patesti asta. Stii ce e "mod"? Dacă tu zici..... Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 3, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Iunie 3, 2015 Dacă tu zici.....te-am bagat in ceata Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 3, 2015 Mulți și frumoși ani înainte, dragă Andra Să fii iubită și prețuită Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum