Sari la conținut

Ma declar usor nemultumita... Cand se va face si o categorie pt cybersex, cam girls etc

Postări Recomandate

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bă, ce-i aici? Bar de negri?  :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

Mărturisesc că pt mine sunt noutăti , dar as fi curios in ce procent s-ar gasi submisivi aici in comparatie cu ce  e acolo

se gasesc multi, dar desi natura lor e submisiva e un teritoriu nou pt ei fata de tarile vestice care ceva mai bine fixate niste chestii principale. si eu invat despre. de aexemplu acum sunt la ceva ce ma facineaza si lucrez sa ii reuseasca hipnoza erotica

Vizitator
Reputație: 0
Postat

multe sunt hazlii rau de tot si imi petrec ziua distrandu-ma ieri l-am avut pe fidelul meu de 1 an care in pricipiu este f pasionat de armata, secrete militare etc asa ca trebuie sa il leg, sedez, si sa il excit fara a ii permite sa isi dea drumul pana ce nu imi spune toate planurile militare. toate astea in timp ce vb cu un accent rusesc si eu nu stiu rusa:))) si ma abtin din rasputeri sa nu ma troznesc un ras isteric auzindu-mi vocea si sa stric tensiunea jocului lol

Tu esti aici ? :)

http://www.dailymotion.com/video/xmrlmq_hypnotist-kendra-ii_creation

Postat

aia care injurau sunt ceva nevrotici, eu care ma apropii de schizofrenie cum zicea Jil sunt psihotica, asta ca sa nu ma numesc psihopata lol. altii sunt complet relaxati prin modalitati diverse unu beat, altu cu undita, altu cu rezultate sportive

• Oras:sud
Postat

Bă, ce-i aici? Bar de negri?  :laugh2

Mai rău! Dă ciudăţenii ! Da ne obişnuim

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

aia care injurau sunt ceva nevrotici, eu care ma apropii de schizofrenie cum zicea Jil sunt psihotica, asta ca sa nu ma numesc psihopata lol. altii sunt complet relaxati prin modalitati diverse unu beat, altu cu undita, altu cu rezultate sportive

Deci tu esti puterea exemplului

Postat

se gasesc multi, dar desi natura lor e submisiva e un teritoriu nou pt ei fata de tarile vestice care ceva mai bine fixate niste chestii principale. si eu invat despre. de aexemplu acum sunt la ceva ce ma facineaza si lucrez sa ii reuseasca hipnoza erotica

Sună un pic periculos

Postat

Mai rău! Dă ciudăţenii ! Da ne obişnuim

freak show lol  eu va recomand tuturor un serial australian (lumea bordelurilor) care mie mi-a placut si un episod din primul sezon includea si o sesiune de bdsm . e pt toti iubitori de sex , na stiti ca in Australia bordelurile sunt legale se numeste Satisfaction din anu 2007

Vizitator
Postat

Hmm... :thinking :)

Postat

Sună un pic periculos

nu nu este ma degraba senzual decat periculos si are cel mai greu si mai profund. imbina exercitii de respiratie yoghina folosirea vocii asa incat sa ii creeze o stare oarecum transcedentala. In princiu se face cu un prim plan ori la buze  o voce f cursiva si calma indicatii de respiratie si relaxare ori un prim plan la ochi dar aici e dificil. trebuie sa ai o privire mereu expresiva chia daca esti in camera, un machiaj desavarsit si sa nu iti pierzi concentrarea niciodata. este f f obositor pentru domnina f relaxant pt submisiv

Postat

nu nu este ma degraba senzual decat periculos si are cel mai greu si mai profund. imbina exercitii de respiratie yoghina folosirea vocii asa incat sa ii creeze o stare oarecum transcedentala. In princiu se face cu un prim plan ori la buze  o voce f cursiva si calma indicatii de respiratie si relaxare ori un prim plan la ochi dar aici e dificil. trebuie sa ai o privire mereu expresiva chia daca esti in camera, un machiaj desavarsit si sa nu iti pierzi concentrarea niciodata. este f f obositor pentru domnina f relaxant pt submisiv

Oricum e necesară o pregătire teoretică, o oarecare iniţiere

Postat

poftim un exemplu potrivit

Vizitator
Postat

Hopa, Rossy le cunoaste ;) Brava fata, poate introduci si tu subiectul asta prin Romanica, (stii tu, neuro-hipnoza, hipnoza prin sunete binaurale si monoaurale, hipnoza erotica, orgasm denial prin hipnoza, etc. )

Postat

evident, trebuie sa stii yoga, sa te bagi tu insati untr-un state mind potrivit inainte fara sa te blegesti, ceva chillout si trance ajuta inainte. etc etc. sa fii de un calm desavarsit si totusi puternica si enegica. si f soft, nu poti sa o faci cu dminarea clasica in care faci misto de el il faci loser si razi de el. dar asa ceva te oboseste pe tine f mult

• Like 1
Vizitator
Postat

:no2 Eu sunt fotograf, chestia cu tipul asta de hipnoza am aflat-o prima data cand am vazut Alias, pentru cine a vazut serialul, si de asemenea apare in The Fringe, iarasi foarte bun serial !

Postat

Hopa, Rossy le cunoaste ;) Brava fata, poate introduci si tu subiectul asta prin Romanica, (stii tu, neuro-hipnoza, hipnoza prin sunete binaurale si monoaurale, hipnoza erotica, orgasm denial prin hipnoza, etc. )

sunt incantata sa vad pe cineva familiarizat cu aceste concepte xo. 

• Like 1
Postat

oricum este o parte din bdsm care nu are treaba cu umilirea ori pedepsele. si e un tranfer de enegie total de asta eu dupa asa sesiune nu as mai avea alta in aceasi zi. bdsm nu inseamna doar sa snopesti persoane si sa le jignesti, (aici caz amuzan de acu cateva luni cand o prietena domina din alta tara si-a diszlocat umau folosind un dildo pe un sub . el nu avea nici pe dracu murea de placere, ea injura dupa sesiunea ca b sa stea in repaus :))))

Postat

Yoga e un alt fenomen compex si oarecum cotradictoriu, e de discutat gradul de acceptare si de intelegere al fenomenului, mai ales ca vine dintr-un alt spatiu geografic, la multe mii km de aici, si care pleaca de la alta spiritualitate iar aceasta translatie nu e tot timpul asemenea -ca la geometrie, de ex, 

Postat

Yoga e un alt fenomen compex si oarecum cotradictoriu, e de discutat gradul de acceptare si de intelegere al fenomenului, mai ales ca vine dintr-un alt spatiu geografic, la multe mii km de aici, si care pleaca de la alta spiritualitate iar aceasta translatie nu e tot timpul asemenea -ca la geometrie, de ex, 

yoga occidentala nu prea are treaba cu yoga de la mama ei. yoga occidentala e un work out pribn diverse posturi si exercitii de respiratie, in timp ce yoga autentica implica o meditatie spirituala in care sa iti gasesti aromnia prin relaxare totala

Postat

offf era pe aici piconas febletea mea si m-am luat cu explicatii si am uitat sa ii rimit un pupic :D :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.