Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Paste cu rosii cherry - usturoi calit putin in ulei de masline, adaugate deasupra rosiile cherry taiate jumatati, rumenit putin totul, presarat sare, piper, busuioc (din pacate uscat ca n-am avut proaspat), oregano, patrunjel tocat, apoi turnat deasupra si farfalle-le (evident fierte in prealabil...). Servite cu niste cascaval de casa razuit pe deasupra...

post-53465-0-96425200-1453846218_thumb.jpg

• Like 10
Link spre comentariu

Astazi m-am delectat cu traditionalul pad thai.

Amice, aia in mod sigur nu e mana ta, e mana de indian toată ziua.

Am mai observat si alte discrepante, gen "trafic infernal" la 6 dimineața si alte rahatisuri dar forumul e mare, găsești destui care sa te creadă, daca asta urmaresti.

PS daca vrei sa vii cu argumente contra, îți dau eu o idee: pune o poza cu mana ca sa comparam.

Sau daca ai vrut sa zici ca ai mancat ce a ramas de la ala, atunci îmi retrag acuzatia.

• Like 4
Link spre comentariu

Amice, aia in mod sigur nu e mana ta, e mana de indian toată ziua.

Am mai observat si alte discrepante, gen "trafic infernal" la 6 dimineața si alte rahatisuri dar forumul e mare, găsești destui care sa te creadă, daca asta urmaresti.

PS daca vrei sa vii cu argumente contra, îți dau eu o idee: pune o poza cu mana ca sa comparam.

Sau daca ai vrut sa zici ca ai mancat ce a ramas de la ala, atunci îmi retrag acuzatia.

Amice.Buddy.:)

Da o tura pe Sukhumvit sau Ratchada la 6 dimineața.Si mai vb.

Cheers.:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...