Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

attachicon.gifimage.jpeg

 

Somon cu piure dă mazăre, plm.

 

Pasta aia verde zici ca e din filme horror, no offense :)

 

https://media3.giphy.com/media/13X0R2NNg8iXGU/200_s.gif

  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

 noroc frați mei , surorile mele  bacchus si,o băgat coada cu un vin alb :2808.gif  :P https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t34.0-12/12463880_1079647035408291_919084175_n.jpg?oh=3539b73e5fb5fa2255e608f2cb175387&oe=568C80E3

  • Like 12
Vizitator
Reputație: 0
Postat

 noroc frați mei , surorile mele  bacchus si,o băgat coada cu un vin alb :2808.gif  :P https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t34.0-12/12463880_1079647035408291_919084175_n.jpg?oh=3539b73e5fb5fa2255e608f2cb175387&oe=568C80E3

nu mai punetz vinu' in sticle de suc..... ii schimba gustu'n pula mea

  • Like 6
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

nu mai punetz vinu' in sticle de suc..... ii schimba gustu'n pula mea

n.am damigeana aci la garsoniera ;)

  • Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

n.am damigeana aci la garsoniera ;)

sticle de apa  ;)

  • Like 8
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12498424_1079667878739540_2034019924_n.jpg?oh=d8a41ffb98daf978e438b5ec84f15456&oe=568D8C40 ;) :69 frisca am supt.o/lins.o

  • Like 14
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Cand eram la facultate, umbla din gura-n gura o "pilda" sub forma dilemei: ce savurezi mai intens, ce are mai mult farmec? pizza uriasa cu de toate, pe care ti-o comanzi in ziua cand a intrat bursa, sau painea cu pateu pe care o mananci la sfarsitul lunii, cand bursa intra abia maine si tu, lihnit de foame, ai mai descoperit intr-un buzunar 5 lei de care uitasesi? 

 

La asta ma gandeam azi dimineata, cand, proaspat intors de la neamuri, inca singur (deh, familionu' inca se mai lafaie in vacanta, io vreau sa-mparatesc lumea si m-am intors la lucru, vorba lu' Jili), dupa un drum lung si un somn scurt, m-o pălit, domnule, o foame de nu va pot povesti. No, frate, descurca-te cu ce poti, cu frigiderul relativ gol, ca vreme de vreo 3 saptamani n-a fost nimeni acasa...

 

Ergo - fiert cremvursti luati de pe drum, rumenit in tigaie niste feliute de sunca crud-uscata, afumata, pusa pe paine cu unt si trantit deasupra, in lipsa de inspiratie, doua oua posate. Dom'le, o fi fain sa faci pe masterchef-u' si sa gatesti cu dichis mancaruri deosebite, da' cat de bine poa' sa pice din cand in cand cate-un dish de asta de burlaceala, nu-i adevarat.

 

De cand am aprins aragazu' si pana a ajuns totu' la mine in burta cred ca n-or trecut mai mult de 15 minute (inclusiv poza)... :)

 

post-53465-0-20045600-1451996008_thumb.jpg

  • Like 14
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cand eram la facultate, umbla din gura-n gura o "pilda" sub forma dilemei: ce savurezi mai intens, ce are mai mult farmec? pizza uriasa cu de toate, pe care ti-o comanzi in ziua cand a intrat bursa, sau painea cu pateu pe care o mananci la sfarsitul lunii, cand bursa intra abia maine si tu, lihnit de foame, ai mai descoperit intr-un buzunar 5 lei de care uitasesi? 

 

La asta ma gandeam azi dimineata, cand, proaspat intors de la neamuri, inca singur (deh, familionu' inca se mai lafaie in vacanta, io vreau sa-mparatesc lumea si m-am intors la lucru, vorba lu' Jili), dupa un drum lung si un somn scurt, m-o pălit, domnule, o foame de nu va pot povesti. No, frate, descurca-te cu ce poti, cu frigiderul relativ gol, ca vreme de vreo 3 saptamani n-a fost nimeni acasa...

 

Ergo - fiert cremvursti luati de pe drum, rumenit in tigaie niste feliute de sunca crud-uscata, afumata, pusa pe paine cu unt si trantit deasupra, in lipsa de inspiratie, doua oua posate. Dom'le, o fi fain sa faci pe masterchef-u' si sa gatesti cu dichis mancaruri deosebite, da' cat de bine poa' sa pice din cand in cand cate-un dish de asta de burlaceala, nu-i adevarat.

 

De cand am aprins aragazu' si pana a ajuns totu' la mine in burta cred ca n-or trecut mai mult de 15 minute (inclusiv poza)... :)

 

attachicon.gifIMG_1467-4.jpg

Mi-aduce aminte de micul meu dejun englezesc cu ceai negru si fasole din conserva :)

 

post-189927-0-37774000-1452022593_thumb.jpg

 

(asa imi plac mie ochiurile, tari ca piatra.. daca vad galbenusu' curgand in farfurie renunt la mancare :P - asa ca le sparg in tigaie)

  • Like 9
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Mi-aduce aminte de micul meu dejun englezesc cu ceai negru si fasole din conserva :)

 

Si eu m-am gandit (in treacat) la fasole, azi dimineata, dar cum n-am avut conserve... those were the conditions that prevailed, vorba lu' Jimmy Durante ;)

 

In alta ordine de idei, Craciunul asta n-am avut carnati de casa, in schimb azi am luat niste carnati proaspeti de la o macelarie locala in care am incredere. In mod normal ii fierb in zeama pura de varza murata, dar acum m-a chinuit talentu', asadar am diluat-o cu apa si am adaugat, in schimb, oregano. Am mai fiert cativa cartofi pe care, dupa ce s-au racit, i-am amestecat cu un dressing facut din hrean ras in otet, amestecat cu sare, smantana si ceapa rosie tocata.

 

Dupa ce am trantit deasupra cateva masline si am picurat si niste ulei, tot de masline, farfuria a inceput sa arate cat de cat acceptabil. Nu-s fan al gustului ultra-picant, dar uneori cateva picaturi (nu mai mult) de sos Tabasco fac minuni. Asa a fost si acuma. Bun, dom'le, bun, delicios... :)

 

post-53465-0-83231800-1452032242_thumb.jpg

  • Like 12
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Cand eram la facultate, umbla din gura-n gura o "pilda" sub forma dilemei: ce savurezi mai intens, ce are mai mult farmec? pizza uriasa cu de toate, pe care ti-o comanzi in ziua cand a intrat bursa, sau painea cu pateu pe care o mananci la sfarsitul lunii, cand bursa intra abia maine si tu, lihnit de foame, ai mai descoperit intr-un buzunar 5 lei de care uitasesi? 

 

La asta ma gandeam azi dimineata, cand, proaspat intors de la neamuri, inca singur (deh, familionu' inca se mai lafaie in vacanta, io vreau sa-mparatesc lumea si m-am intors la lucru, vorba lu' Jili), dupa un drum lung si un somn scurt, m-o pălit, domnule, o foame de nu va pot povesti. No, frate, descurca-te cu ce poti, cu frigiderul relativ gol, ca vreme de vreo 3 saptamani n-a fost nimeni acasa...

 

Ergo - fiert cremvursti luati de pe drum, rumenit in tigaie niste feliute de sunca crud-uscata, afumata, pusa pe paine cu unt si trantit deasupra, in lipsa de inspiratie, doua oua posate. Dom'le, o fi fain sa faci pe masterchef-u' si sa gatesti cu dichis mancaruri deosebite, da' cat de bine poa' sa pice din cand in cand cate-un dish de asta de burlaceala, nu-i adevarat.

 

De cand am aprins aragazu' si pana a ajuns totu' la mine in burta cred ca n-or trecut mai mult de 15 minute (inclusiv poza)... :)

 

u know how to poach eggs :)

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

u know how to poach eggs :)

Las' ca si voi, fetelor, stiti cum sa-ncingeti niste oua! :P

  • Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Mi-aduce aminte de micul meu dejun englezesc cu ceai negru si fasole din conserva :)

 

attachicon.gifmic dejun englezesc (9).jpg

 

(asa imi plac mie ochiurile, tari ca piatra.. daca vad galbenusu' curgand in farfurie renunt la mancare :P - asa ca le sparg in tigaie)

Teoretic se completează cu nişte ciuperci fripte şi o roşie coaptă plus amestecul de ceai cu lapte , unt si gem

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Teoretic se completează cu nişte ciuperci fripte şi o roşie coaptă plus amestecul de ceai cu lapte , unt si gem

Si niste carnaciori fripti si niste hash browns (crochete de cartofi)... stiu, da' nici la 100de kg nu pot sa bag atata in mine, la o singura masa (si in ceai am adaugat lapte - dupa ce am facut poza - nu toata lumea apreciaza, la noi, laptele in ceai :D)

  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

u know how to poach eggs :)

 

Pai nu-i mare filosofie... apa la 70 de grade (sa iasa bule micute de pe fundu' oalei, sa nu ajunga sa clocoteasca), eventual o lingura de otet in apa si... sa fie proaspete ouale, cam atata :) (mai obisnuiam uneori sa fac vartej cu lingura in mijlocu' oalei, dar am observat ca nu prea are importanta)

  • Like 4
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Pai nu-i mare filosofie... apa la 70 de grade (sa iasa bule micute de pe fundu' oalei, sa nu ajunga sa clocoteasca), eventual o lingura de otet in apa si... sa fie proaspete ouale, cam atata :) (mai obisnuiam uneori sa fac vartej cu lingura in mijlocu' oalei, dar am observat ca nu prea are importanta)

likeeeee

mie rotirea aia imi place cel mai mult,fie din obisnuita,fie ca e jucaus un vartej intr-o oala cu apa.dar daca sunt proaspete nu se imprastie

  • Like 3
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Ecschiuzmi?!

 

ce vrei nonorocito? selfish plaja.

  • Like 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Pai nu-i mare filosofie... apa la 70 de grade (sa iasa bule micute de pe fundu' oalei, sa nu ajunga sa clocoteasca), eventual o lingura de otet in apa si... sa fie proaspete ouale, cam atata :) (mai obisnuiam uneori sa fac vartej cu lingura in mijlocu' oalei, dar am observat ca nu prea are importanta)

 

stie rozkendra sa gateasca cum stiu eu sa dau la strung

  • Like 10

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif


  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

stie rozkendra sa gateasca cum stiu eu sa dau la strung

 

sculer matriter

  • Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...