JackBlackTM Reputație: -371 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Ianuarie 4, 2016 image.jpeg Somon cu piure dă mazăre, plm. Pasta aia verde zici ca e din filme horror, no offense https://media3.giphy.com/media/13X0R2NNg8iXGU/200_s.gif
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 4, 2016 noroc frați mei , surorile mele bacchus si,o băgat coada cu un vin alb https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t34.0-12/12463880_1079647035408291_919084175_n.jpg?oh=3539b73e5fb5fa2255e608f2cb175387&oe=568C80E3 12
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 noroc frați mei , surorile mele bacchus si,o băgat coada cu un vin alb https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t34.0-12/12463880_1079647035408291_919084175_n.jpg?oh=3539b73e5fb5fa2255e608f2cb175387&oe=568C80E3nu mai punetz vinu' in sticle de suc..... ii schimba gustu'n pula mea 6
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 4, 2016 nu mai punetz vinu' in sticle de suc..... ii schimba gustu'n pula mean.am damigeana aci la garsoniera 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 n.am damigeana aci la garsoniera sticle de apa 8
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 4, 2016 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12498424_1079667878739540_2034019924_n.jpg?oh=d8a41ffb98daf978e438b5ec84f15456&oe=568D8C40 frisca am supt.o/lins.o 14
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 5, 2016 Cand eram la facultate, umbla din gura-n gura o "pilda" sub forma dilemei: ce savurezi mai intens, ce are mai mult farmec? pizza uriasa cu de toate, pe care ti-o comanzi in ziua cand a intrat bursa, sau painea cu pateu pe care o mananci la sfarsitul lunii, cand bursa intra abia maine si tu, lihnit de foame, ai mai descoperit intr-un buzunar 5 lei de care uitasesi? La asta ma gandeam azi dimineata, cand, proaspat intors de la neamuri, inca singur (deh, familionu' inca se mai lafaie in vacanta, io vreau sa-mparatesc lumea si m-am intors la lucru, vorba lu' Jili), dupa un drum lung si un somn scurt, m-o pălit, domnule, o foame de nu va pot povesti. No, frate, descurca-te cu ce poti, cu frigiderul relativ gol, ca vreme de vreo 3 saptamani n-a fost nimeni acasa... Ergo - fiert cremvursti luati de pe drum, rumenit in tigaie niste feliute de sunca crud-uscata, afumata, pusa pe paine cu unt si trantit deasupra, in lipsa de inspiratie, doua oua posate. Dom'le, o fi fain sa faci pe masterchef-u' si sa gatesti cu dichis mancaruri deosebite, da' cat de bine poa' sa pice din cand in cand cate-un dish de asta de burlaceala, nu-i adevarat. De cand am aprins aragazu' si pana a ajuns totu' la mine in burta cred ca n-or trecut mai mult de 15 minute (inclusiv poza)... 14
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2016 Cand eram la facultate, umbla din gura-n gura o "pilda" sub forma dilemei: ce savurezi mai intens, ce are mai mult farmec? pizza uriasa cu de toate, pe care ti-o comanzi in ziua cand a intrat bursa, sau painea cu pateu pe care o mananci la sfarsitul lunii, cand bursa intra abia maine si tu, lihnit de foame, ai mai descoperit intr-un buzunar 5 lei de care uitasesi? La asta ma gandeam azi dimineata, cand, proaspat intors de la neamuri, inca singur (deh, familionu' inca se mai lafaie in vacanta, io vreau sa-mparatesc lumea si m-am intors la lucru, vorba lu' Jili), dupa un drum lung si un somn scurt, m-o pălit, domnule, o foame de nu va pot povesti. No, frate, descurca-te cu ce poti, cu frigiderul relativ gol, ca vreme de vreo 3 saptamani n-a fost nimeni acasa... Ergo - fiert cremvursti luati de pe drum, rumenit in tigaie niste feliute de sunca crud-uscata, afumata, pusa pe paine cu unt si trantit deasupra, in lipsa de inspiratie, doua oua posate. Dom'le, o fi fain sa faci pe masterchef-u' si sa gatesti cu dichis mancaruri deosebite, da' cat de bine poa' sa pice din cand in cand cate-un dish de asta de burlaceala, nu-i adevarat. De cand am aprins aragazu' si pana a ajuns totu' la mine in burta cred ca n-or trecut mai mult de 15 minute (inclusiv poza)... IMG_1467-4.jpgMi-aduce aminte de micul meu dejun englezesc cu ceai negru si fasole din conserva (asa imi plac mie ochiurile, tari ca piatra.. daca vad galbenusu' curgand in farfurie renunt la mancare - asa ca le sparg in tigaie) 9
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 5, 2016 https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12509063_448648821991828_7061247578584562101_n.jpg?oh=15fd42a71a2cefa78ee9a7ec170d4447&oe=5707C4BF 3 2
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 5, 2016 Mi-aduce aminte de micul meu dejun englezesc cu ceai negru si fasole din conserva Si eu m-am gandit (in treacat) la fasole, azi dimineata, dar cum n-am avut conserve... those were the conditions that prevailed, vorba lu' Jimmy Durante In alta ordine de idei, Craciunul asta n-am avut carnati de casa, in schimb azi am luat niste carnati proaspeti de la o macelarie locala in care am incredere. In mod normal ii fierb in zeama pura de varza murata, dar acum m-a chinuit talentu', asadar am diluat-o cu apa si am adaugat, in schimb, oregano. Am mai fiert cativa cartofi pe care, dupa ce s-au racit, i-am amestecat cu un dressing facut din hrean ras in otet, amestecat cu sare, smantana si ceapa rosie tocata. Dupa ce am trantit deasupra cateva masline si am picurat si niste ulei, tot de masline, farfuria a inceput sa arate cat de cat acceptabil. Nu-s fan al gustului ultra-picant, dar uneori cateva picaturi (nu mai mult) de sos Tabasco fac minuni. Asa a fost si acuma. Bun, dom'le, bun, delicios... 12
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 6, 2016 Cand eram la facultate, umbla din gura-n gura o "pilda" sub forma dilemei: ce savurezi mai intens, ce are mai mult farmec? pizza uriasa cu de toate, pe care ti-o comanzi in ziua cand a intrat bursa, sau painea cu pateu pe care o mananci la sfarsitul lunii, cand bursa intra abia maine si tu, lihnit de foame, ai mai descoperit intr-un buzunar 5 lei de care uitasesi? La asta ma gandeam azi dimineata, cand, proaspat intors de la neamuri, inca singur (deh, familionu' inca se mai lafaie in vacanta, io vreau sa-mparatesc lumea si m-am intors la lucru, vorba lu' Jili), dupa un drum lung si un somn scurt, m-o pălit, domnule, o foame de nu va pot povesti. No, frate, descurca-te cu ce poti, cu frigiderul relativ gol, ca vreme de vreo 3 saptamani n-a fost nimeni acasa... Ergo - fiert cremvursti luati de pe drum, rumenit in tigaie niste feliute de sunca crud-uscata, afumata, pusa pe paine cu unt si trantit deasupra, in lipsa de inspiratie, doua oua posate. Dom'le, o fi fain sa faci pe masterchef-u' si sa gatesti cu dichis mancaruri deosebite, da' cat de bine poa' sa pice din cand in cand cate-un dish de asta de burlaceala, nu-i adevarat. De cand am aprins aragazu' si pana a ajuns totu' la mine in burta cred ca n-or trecut mai mult de 15 minute (inclusiv poza)... u know how to poach eggs
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 6, 2016 lua-mi-ai oulili-n gura 2
lana Reputație: 3245 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 6, 2016 lua-mi-ai oulili-n gura Ecschiuzmi?! 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 6, 2016 Ecschiuzmi?!4 real, get that checked n underneath.not that pleasant ....
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 u know how to poach eggs Las' ca si voi, fetelor, stiti cum sa-ncingeti niste oua! 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 6, 2016 Zici? 3 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 6, 2016 Mi-aduce aminte de micul meu dejun englezesc cu ceai negru si fasole din conserva mic dejun englezesc (9).jpg (asa imi plac mie ochiurile, tari ca piatra.. daca vad galbenusu' curgand in farfurie renunt la mancare - asa ca le sparg in tigaie)Teoretic se completează cu nişte ciuperci fripte şi o roşie coaptă plus amestecul de ceai cu lapte , unt si gem
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Teoretic se completează cu nişte ciuperci fripte şi o roşie coaptă plus amestecul de ceai cu lapte , unt si gemSi niste carnaciori fripti si niste hash browns (crochete de cartofi)... stiu, da' nici la 100de kg nu pot sa bag atata in mine, la o singura masa (si in ceai am adaugat lapte - dupa ce am facut poza - nu toata lumea apreciaza, la noi, laptele in ceai )
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 6, 2016 u know how to poach eggs Pai nu-i mare filosofie... apa la 70 de grade (sa iasa bule micute de pe fundu' oalei, sa nu ajunga sa clocoteasca), eventual o lingura de otet in apa si... sa fie proaspete ouale, cam atata (mai obisnuiam uneori sa fac vartej cu lingura in mijlocu' oalei, dar am observat ca nu prea are importanta) 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 6, 2016 Pai nu-i mare filosofie... apa la 70 de grade (sa iasa bule micute de pe fundu' oalei, sa nu ajunga sa clocoteasca), eventual o lingura de otet in apa si... sa fie proaspete ouale, cam atata (mai obisnuiam uneori sa fac vartej cu lingura in mijlocu' oalei, dar am observat ca nu prea are importanta)likeeeeemie rotirea aia imi place cel mai mult,fie din obisnuita,fie ca e jucaus un vartej intr-o oala cu apa.dar daca sunt proaspete nu se imprastie 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 6, 2016 Ecschiuzmi?! ce vrei nonorocito? selfish plaja. 3
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 6, 2016 Pai nu-i mare filosofie... apa la 70 de grade (sa iasa bule micute de pe fundu' oalei, sa nu ajunga sa clocoteasca), eventual o lingura de otet in apa si... sa fie proaspete ouale, cam atata (mai obisnuiam uneori sa fac vartej cu lingura in mijlocu' oalei, dar am observat ca nu prea are importanta) stie rozkendra sa gateasca cum stiu eu sa dau la strung 10
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 6, 2016 stie rozkendra sa gateasca cum stiu eu sa dau la strung sculer matriter 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum