Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

nu ma silii sa vb urat aci ,SW=cu inghitire :blushing2  :P

te invata eu Gabi, iti place sa degusti nectarul, sa simti cum trece prin tine esenta barbatului,hranindu-te cu vitalitatea lui.

si pt ca te-am 'rezolvat' pastreaza-mi o bucatica de placinta :D

  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu ma silii sa vb urat aci ,SW=cu inghitire :blushing2  :P

aaah.. adica tot CIM, doar ca mai specific

Am crezut ca e vorba de altceva si nu stiu eu :)

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce-ati facut aici? Strop de mancare n-am vazut pe pagina asta!

 

Na, sa mai revenim la topic. Ghiciti ce contine :D

 

post-189927-0-05942200-1452344618_thumb.jpg

 

Nu se risca nimeni sa ghiceasca? hai ca 2-3 ingrediente de baza sunt usor de ghicit!

  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Nu se risca nimeni sa ghiceasca? hai ca 2-3 ingrediente de baza sunt usor de ghicit!

nici nu imi dau seama ce îi..., sare/piper daca nu îi desert si zahar daca îi desert :huh:

  • Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nici nu imi dau seama ce îi..., sare/piper daca nu îi desert si zahar daca îi desert :huh:

la desert se mai pune si sare, uneori :D

Garantez ca are sare...

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca insistati atata sa ghiciti, va zic :P

 

E un fel de orez (integral) cu curry. facut in felul urmator:

 

Mai intai am luat 3 pulpe de pui si le-am tocat la satar. Am ras niscaiva morcov si am taiat cubulete niste ghimbir. Carnea am piperat-o si sarat-o.

 

post-189927-0-06043100-1452346522_thumb.jpg

 

Am rumenit si un pumn de alune de padure; cea mai mare parte le-am zdrobit, grosier.

Orezul imi place sa-l tavalesc in cratita unsa cu un strop de ulei, si sa-l plimb pe-acolo pana incepe sa se umfle foarte, foarte putin. Apoi torn cam de 3 ori mai multa apa decat orez (ar trebui mai multa la orez integral, da' aveti rabdare). Am adaugat o lingurita plina bine de curry si un praf sanatos de chilli. Dupa ce fierbe, sub capac, vreo 10-15 minute il las fara capac si il las sa fiarba la foc mic, pana scade aproape complet.

 

Intr-un alt vas calesc restul ingredientelor. Ghimbirul primul, carnea apoi (trebuie avut grija cu o paleta sa se desparta toate bucatelele, sa nu iasa chiftele). Morcovul se adauga cand carnea incepe sa se rumeneasca. Am mai adaugat un praf de curry, si dupa vreo 5 minute de rumeneala am adaugat lapte de nuca de cocos. Cand incepe laptele sa fiarba se rastoarna orezul si alunele peste. Se amesteca din cand in cand si se lasa pe foc mititel pana scade.

 

Eu am folosit asa:

o cana mica (150ml) de orez;
350g carne de pui;
500ml lapte de nuca de cocos;
50g alune de padure (crude);
1 morcov;
100g (o radacina mai mare) de ghimbir;
condimente: 1-2 lingurite de curry, piper, chili (dupa gust) si sare.

 

PS: n-are nevoie de altceva langa.. e o mancare completa, cu garnitura integrata :P

  • Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Daca insistati atata sa ghiciti, va zic :P

 

E un fel de orez (integral) cu curry. facut in felul urmator:

 

Mai intai am luat 3 pulpe de pui si le-am tocat la satar. Am ras niscaiva morcov si am taiat cubulete niste ghimbir. Carnea am piperat-o si sarat-o.

 

attachicon.gifwhat 2.jpg

 

Am rumenit si un pumn de alune de padure; cea mai mare parte le-am zdrobit, grosier.

Orezul imi place sa-l tavalesc in cratita unsa cu un strop de ulei, si sa-l plimb pe-acolo pana incepe sa se umfle foarte, foarte putin. Apoi torn cam de 3 ori mai multa apa decat orez (ar trebui mai multa la orez integral, da' aveti rabdare). Am adaugat o lingurita plina bine de curry si un praf sanatos de chilli. Dupa ce fierbe, sub capac, vreo 10-15 minute il las fara capac si il las sa fiarba la foc mic, pana scade aproape complet.

 

Intr-un alt vas calesc restul ingredientelor. Ghimbirul primul, carnea apoi (trebuie avut grija cu o paleta sa se desparta toate bucatelele, sa nu iasa chiftele). Morcovul se adauga cand carnea incepe sa se rumeneasca. Am mai adaugat un praf de curry, si dupa vreo 5 minute de rumeneala am adaugat lapte de nuca de cocos. Cand incepe laptele sa fiarba se rastoarna orezul si alunele peste. Se amesteca din cand in cand si se lasa pe foc mititel pana scade.

 

Eu am folosit asa:

o cana mica (150ml) de orez;

350g carne de pui;

500ml lapte de nuca de cocos;

50g alune de padure (crude);

1 morcov;

100g (o radacina mai mare) de ghimbir;

condimente: 1-2 lingurite de curry, piper, chili (dupa gust) si sare.

 

PS: n-are nevoie de altceva langa.. e o mancare completa, cu garnitura integrata :P

  Chapeau, Chef! :hihat

  • Like 6
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

O lasagna semiprefabricata de la Lidl  :laugh2

Eu, desi imi place sa gatesc, sunt cam lenes, asa ca mai mananc si semipreparate de-astea. Edenia, mi se pare, e marca cea mai buna la lasagna, din ce am incercat pana acum.

  • Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vii diseară la o fasole?  :blushing2

  • Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vii diseară la o fasole?  :blushing2

breee,ii cu carnati ?? :crazylove

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Iaaaaar? =))

iar ce???gelosule-mi-o trage o data pe an, :blushing2

  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da, făcuți de mine.

ma luat Gebeleisys  :innocent da 2 ore de cand asteapta, :icon_cry

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Are și el o vârstă, înţelege-l și tu :))

duce meyyy-da are lista mare  :blushing2

  • Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ma luat Gebeleisys  :innocent da 2 ore de cand asteapta, :icon_cry

fasole n-o sa-ti dau.. dar carnat am... cu oua albastre, de la atata asteptare!

  • Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

hai dy minii ce ma asteapta,cine ma pune pe mine sa nu imi astup gura ??? :slap2

  • Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ma luat Gebeleisys  :innocent da 2 ore de cand asteapta, :icon_cry

Bine, te sun pe la 12 ! :laugh2

  • Like 3
  • Minus 2

  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

mi so acrit de la atata carne așa ca am facut o zamă de șelată :laugh2  adică supă de salată :)  https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t34.0-12/12483554_1084109554962039_1331579460_n.jpg?oh=caa8c40a0f56bffee16b1230f35017ec&oe=5693364A

  • Like 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...