rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 9, 2016 nu ma silii sa vb urat aci ,SW=cu inghitire te invata eu Gabi, iti place sa degusti nectarul, sa simti cum trece prin tine esenta barbatului,hranindu-te cu vitalitatea lui.si pt ca te-am 'rezolvat' pastreaza-mi o bucatica de placinta 1
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 nu ma silii sa vb urat aci ,SW=cu inghitire aaah.. adica tot CIM, doar ca mai specificAm crezut ca e vorba de altceva si nu stiu eu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Ce-ati facut aici? Strop de mancare n-am vazut pe pagina asta! Na, sa mai revenim la topic. Ghiciti ce contine Nu se risca nimeni sa ghiceasca? hai ca 2-3 ingrediente de baza sunt usor de ghicit!
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 9, 2016 Nu se risca nimeni sa ghiceasca? hai ca 2-3 ingrediente de baza sunt usor de ghicit!nici nu imi dau seama ce îi..., sare/piper daca nu îi desert si zahar daca îi desert : 4
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 nici nu imi dau seama ce îi..., sare/piper daca nu îi desert si zahar daca îi desert :la desert se mai pune si sare, uneori Garantez ca are sare...
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Daca insistati atata sa ghiciti, va zic E un fel de orez (integral) cu curry. facut in felul urmator: Mai intai am luat 3 pulpe de pui si le-am tocat la satar. Am ras niscaiva morcov si am taiat cubulete niste ghimbir. Carnea am piperat-o si sarat-o. Am rumenit si un pumn de alune de padure; cea mai mare parte le-am zdrobit, grosier.Orezul imi place sa-l tavalesc in cratita unsa cu un strop de ulei, si sa-l plimb pe-acolo pana incepe sa se umfle foarte, foarte putin. Apoi torn cam de 3 ori mai multa apa decat orez (ar trebui mai multa la orez integral, da' aveti rabdare). Am adaugat o lingurita plina bine de curry si un praf sanatos de chilli. Dupa ce fierbe, sub capac, vreo 10-15 minute il las fara capac si il las sa fiarba la foc mic, pana scade aproape complet. Intr-un alt vas calesc restul ingredientelor. Ghimbirul primul, carnea apoi (trebuie avut grija cu o paleta sa se desparta toate bucatelele, sa nu iasa chiftele). Morcovul se adauga cand carnea incepe sa se rumeneasca. Am mai adaugat un praf de curry, si dupa vreo 5 minute de rumeneala am adaugat lapte de nuca de cocos. Cand incepe laptele sa fiarba se rastoarna orezul si alunele peste. Se amesteca din cand in cand si se lasa pe foc mititel pana scade. Eu am folosit asa:o cana mica (150ml) de orez;350g carne de pui;500ml lapte de nuca de cocos;50g alune de padure (crude);1 morcov;100g (o radacina mai mare) de ghimbir;condimente: 1-2 lingurite de curry, piper, chili (dupa gust) si sare. PS: n-are nevoie de altceva langa.. e o mancare completa, cu garnitura integrata 5
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 9, 2016 O lasagna semiprefabricata de la Lidl 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 9, 2016 Daca insistati atata sa ghiciti, va zic E un fel de orez (integral) cu curry. facut in felul urmator: Mai intai am luat 3 pulpe de pui si le-am tocat la satar. Am ras niscaiva morcov si am taiat cubulete niste ghimbir. Carnea am piperat-o si sarat-o. what 2.jpg Am rumenit si un pumn de alune de padure; cea mai mare parte le-am zdrobit, grosier.Orezul imi place sa-l tavalesc in cratita unsa cu un strop de ulei, si sa-l plimb pe-acolo pana incepe sa se umfle foarte, foarte putin. Apoi torn cam de 3 ori mai multa apa decat orez (ar trebui mai multa la orez integral, da' aveti rabdare). Am adaugat o lingurita plina bine de curry si un praf sanatos de chilli. Dupa ce fierbe, sub capac, vreo 10-15 minute il las fara capac si il las sa fiarba la foc mic, pana scade aproape complet. Intr-un alt vas calesc restul ingredientelor. Ghimbirul primul, carnea apoi (trebuie avut grija cu o paleta sa se desparta toate bucatelele, sa nu iasa chiftele). Morcovul se adauga cand carnea incepe sa se rumeneasca. Am mai adaugat un praf de curry, si dupa vreo 5 minute de rumeneala am adaugat lapte de nuca de cocos. Cand incepe laptele sa fiarba se rastoarna orezul si alunele peste. Se amesteca din cand in cand si se lasa pe foc mititel pana scade. Eu am folosit asa:o cana mica (150ml) de orez;350g carne de pui;500ml lapte de nuca de cocos;50g alune de padure (crude);1 morcov;100g (o radacina mai mare) de ghimbir;condimente: 1-2 lingurite de curry, piper, chili (dupa gust) si sare. PS: n-are nevoie de altceva langa.. e o mancare completa, cu garnitura integrata Chapeau, Chef! 6 2
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 O lasagna semiprefabricata de la Lidl Eu, desi imi place sa gatesc, sunt cam lenes, asa ca mai mananc si semipreparate de-astea. Edenia, mi se pare, e marca cea mai buna la lasagna, din ce am incercat pana acum. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 9, 2016 Dă beţivi, ciorbă dă perișoare 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 9, 2016 Și tot dă beţivi, sărăţele 7
yka Reputație: 9109 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Dă beţivi, ciorbă dă perișoare IMG_20160109_171142.jpgce oarba mi's,vazui fasuiuu lui Picon-noroc cu pulanicu acela 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 9, 2016 Vii diseară la o fasole? 3 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 9, 2016 Vii diseară la o fasole? Iaaaaar? 1
yka Reputație: 9109 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Vii diseară la o fasole? breee,ii cu carnati ??
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 9, 2016 Da, făcuți de mine. 4 2
yka Reputație: 9109 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Iaaaaar? iar ce???gelosule-mi-o trage o data pe an, 1
yka Reputație: 9109 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Da, făcuți de mine.ma luat Gebeleisys da 2 ore de cand asteapta,
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 9, 2016 iar ce???gelosule-mi-o trage o data pe an, Are și el o vârstă, înţelege-l și tu ) 2
yka Reputație: 9109 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Are și el o vârstă, înţelege-l și tu )duce meyyy-da are lista mare 1
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 ma luat Gebeleisys da 2 ore de cand asteapta, fasole n-o sa-ti dau.. dar carnat am... cu oua albastre, de la atata asteptare! 2
yka Reputație: 9109 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 hai dy minii ce ma asteapta,cine ma pune pe mine sa nu imi astup gura ??? 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 9, 2016 ma luat Gebeleisys da 2 ore de cand asteapta, Bine, te sun pe la 12 ! 3 2
gogu80 Reputație: 922 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Yka lasa fasolea la sf de program... 1
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 9, 2016 mi so acrit de la atata carne așa ca am facut o zamă de șelată adică supă de salată https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t34.0-12/12483554_1084109554962039_1331579460_n.jpg?oh=caa8c40a0f56bffee16b1230f35017ec&oe=5693364A 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum