m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Ianuarie 21, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 :clapp Pofta buna! Reteta e numai buna, personal nu pun tabasco pentru ca nu mananc iute si arunc si niste afine uscate (inmuiate un pic in lapte ca se hidrateze). 5 5 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 sunt racit cobza, ma dor toate alea, zici ca sunt batut cu paru, n-am pofta de nimic, zici ca mananc pleava, n-am gust, n-am miros deci ai scapat de måscarealå. 3 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 21, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Sa vina Lana sa-ti faca un masaj cu Carmol ! Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Mai bune ca ale Corinuțeihttps://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12105791_682111485259405_6822559768300880461_n.jpg?oh=4060eed7857ca0f45612b8cf224795e0&oe=5731BF89 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Mai bune ca ale Corinuțeihttps://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12105791_682111485259405_6822559768300880461_n.jpg?oh=4060eed7857ca0f45612b8cf224795e0&oe=5731BF89 pofta buna! Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Poftim la masă.Nu suntem singurihttps://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/10501670_1717757651777370_7117414131106362421_n.jpg?oh=4007e633d627ecd3cc007ddf2575c4d9&oe=572F57B4 3 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 :clapp Pofta buna! Reteta e numai buna, personal nu pun tabasco pentru ca nu mananc iute si arunc si niste afine uscate (inmuiate un pic in lapte ca se hidrateze). Saru' mana! Pana acum cativa ani nici eu nu mancam mai nimic picant. Nu stiu de ce, la un moment dat am inceput, totusi, sa savurez unele mancaruri cu un pinch de "iuteala". Tot nu sunt, si nu cred ca voi fi vreodata, fan al gustului toxic, care arde si la intrare si la iesire - dar o foaaarte usoara "nota" picanta a ajuns sa-mi placa, uneori. In ideea asta am picurat tabasco si in pateu... Ca idee despre cat de iute gatesc de obicei, o sticluta de Tabasco rezista, la noi in frigider, mai mult de un an 3 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Sau, mai bine, așa https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11755479_1695548370664965_817382683699146941_n.jpg?oh=d53229638fcf0966dc77db17f976aba7&oe=574876ED 4 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Sau, mai bine, așa https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11755479_1695548370664965_817382683699146941_n.jpg?oh=d53229638fcf0966dc77db17f976aba7&oe=574876EDioi mai bine pită cu pateu decat dăștia 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Colegu' de forum klm112 a reusit sa ma bage-n boala, c-a povestit pe ceva thread despre pateul de ficat facut in casa. Nemaiputand rezista pohtei, Universul a decis: fie ce-o fi, io stiu una si buna - imi fac pate. No, zis si facut: azi in drum spre casa, m-am bagat pe la macelaria din cartier si-am luat vreun kil de ficat de porc (majoritatea prefera de pui, dar eu unul nu ma prea omor dupa ficatul de pasare in general). Ar fi fost indicat sa-l tin putin in lapte, sa se patrunda, da' cine-o mai avut rabdare? Am incins putin ulei intr-o cratita cu fund gros si am tocat inauntru o ceapa si niste cubulete de slanina. Cand ceapa a inceput sa devina usor sticloasa (inca NU rumena), am dat focul la mic si am pus ficatul, taiat cuburi, asa grosier. Le-am lasat sa se rumeneasca putin, amestecand sa nu se prinda, pana am curatat un pastarnac mic si doi morcovi, pe care i-am bagat inauntru si am turnat lapte, cat sa acopere toata lucrarea. Cu vin rosu ar fi mers mai bine, da' n-am (mai ) avut. Am adaugat niste usturoi pisat, sare, piper, putin cimbru, putina boia, o foaie de dafin, 2-3 sprituri de Tabasco si am lasat totu' sa fiarba vreo 40 minute. Apoi am scurs zeama, am lasat vreo 10 minute sa se raceasca ficatul si restul ingredientelor, apoi am pus vreo juma' de pachet de unt, vreo 2 linguri de smantana si am pasat totul cu mixerul (ideal ar fi fost sa treaca si prin masina de tocat carne, da' am lasat-o la tara). Lasat pe pervazu' geamului sa se raceasca la ger, pus pe paine de casa (no ma rog, facuta in casa la masina de paine, ca n-am chiar atatia nervi sa fac si paine 100% traditional)... ai de plm, nici de aranjat pentru poze n-o mai fost vreme. Asta inseamna sa te caci in el plating sa-ti fie cu adevarat FOAME..! IMGP3728.jpgFelicitări nene! Îmi pare rău, nu mai am puncte... Rețeta lui Picon Ficat de vițel (cca. 500 g) și cam 200 g de ficat de curcan sau pui ( prefer pe cel de curcan pentru că e mai puțin sfărâmicios).Îi pun la fiert separat cu boabe de piper, o foaie de dafin și puțin cimbru. Când sunt fierti, îi pun într-un vas să se răcească puțin, îi tai destul de mărunt, dar nu foarte, îi pun într-un vas înalt, pun unt (cam jumătate de pachet sau mai mult), sare, piper, f. puțin tabasco/chili și dau la blender.Atât! O rețetă simplă, cu gust natural, de ficat și sănătos. 6 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Felicitări nene! Îmi pare rău, nu mai am puncte... Rețeta lui Picon Ficat de vițel (cca. 500 g) și cam 200 g de ficat de curcan sau pui ( prefer pe cel de curcan pentru că e mai puțin sfărâmicios).Îi pun la fiert separat cu boabe de piper, o foaie de dafin și puțin cimbru. Când sunt fierti, îi pun într-un vas să se răcească puțin, îi tai destul de mărunt, dar nu foarte, îi pun într-un vas înalt, pun unt (cam jumătate de pachet sau mai mult), sare, piper, f. puțin tabasco/chili și dau la blender.Atât! O rețetă simplă, cu gust natural, de ficat și sănătos. O sa fac si eu.....daca nu imi iese ,te trimit la Randunica! Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Rețeta lui Picon (......) Saru' mana pentru idee, niciodata n-am incercat cu ficat de vitel. Chiar m-ai facut curios, data viitoare sigur incerc! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Pate vegetal n'aveti careva reteta ? Ala de la Mandy cu ardei imi place cel mai mult, darnu am prieteni la fabrica, chiar as fi curios cum se face ! :blushing2 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Ianuarie 21, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 ... o sticluta de Tabasco rezista, la noi in frigider, mai mult de un an Nu e nevoie sa o tii in frigider, nu se lipeste nici o bacterie de chestia aia... In acelasi spirit, eu am o sticla de acum aproape doi ani, cred ca inca mai e plina 75-80% LE: Uite, daca nu ma crezi pe mine: http://www.tabasco.com/mcilhenny-company/faqs-archives/#where-should-tabasco-be-stored 3 5 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 21, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Nu stiu ce e la voi tocanita , dar la mine e carne in care poti pune legume (ceapa obligatoriu din belsug, macar 2-3 la juma de kil de carne) Iti spun eu, tocanita e pörkölt. Papricasul e tocanita de pui in cu boia de ardei (paprika aka poprică). 2 6 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Ianuarie 21, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Sau, mai bine, așa Ce e sosul ala rosu pe paste? Si ce paste sunt alea? Cu piper? Ca busuioc nu vad... Homarul e cu unt?C'mon baga detalii Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Ce e sosul ala rosu pe paste? Si ce paste sunt alea? Cu piper? Ca busuioc nu vad... Homarul e cu unt?C'mon baga detalii Pare crab (homar), cu shrimps si paste ! Dar nu stiu unde a gasit Marian minunatia asta, nu prea cred sa fie asa ceva la noi in oras ori nu iau masa in oras prea des... :laugh2 :slap2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 O sa fac si eu.....daca nu imi iese ,te trimit la Randunica! Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 21, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Asta inseamna sa te caci in el plating sa-ti fie cu adevarat FOAME..! Io cre'ca de fapt tu nici nu mananci. Tie iti place sa faci de mancare si sa faci poze. Poze pe care le postezi aici ca sa-ti bati joc de noi. PS: Jur ca tocmai am ras un steak cu garnitura de hribi si dupa ce am citit postarea ta si m-am benoclat la poza a inceput sa-mi ploua in gura.Curata bataie de batjocura. 3 6 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Ianuarie 21, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Pare crab (homar), cu shrimps si paste ! Dar nu stiu unde a gasit Marian minunatia asta, nu prea cred sa fie asa ceva la noi in oras ori nu iau masa in oras prea des... :laugh2 :slap2 Pe homar l-am vazut. Plus ca s-a speriat Gabita de el . Insa nu vad nici un shrimp in pastele alea Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 21, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 1 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Pe homar l-am vazut. Plus ca s-a speriat Gabita de el . Insa nu vad nici un shrimp in pastele aleaAlea ca rosiile arata de fapt a niste shrimpi... da na, ma rog, fiecare vede ce-i este pofta cred ! :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Pana mea...nu mai am puncte! Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Ianuarie 21, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Alea ca rosiile arata de fapt a niste shrimpi... da na, ma rog, fiecare vede ce-i este pofta cred ! :laugh2Cred ca ai dreptate, alea sunt rosii .Dar eu tot sper ca vine Marian sa ne lamureasca.... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Pana mea...nu mai am puncte! Nici eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum