picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 21, 2016 E amestecata cu branzele,oua si putina faina.Eu asa ii fac,cu un pahar de iaurt/sana etc langa astia fierbinti )Nu mai puneți frate făină în sosuri, că vă futeți stomacul! 6 2
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Ianuarie 21, 2016 Nu mai puneți frate făină în sosuri, că vă futeți stomacul! Poate sunt uMpic introvertiti si le-o placea sa se f*te in ei insisi! Zic si "io".
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 21, 2016 Nu mai puneți frate făină în sosuri, că vă futeți stomacul! Pastrati faina pentru trup 4
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Ianuarie 21, 2016 Pastrati faina pentru trup De ce, vrei sa o perpelesti uMpic in tigaie!? 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Ianuarie 21, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Ianuarie 21, 2016 De ce, vrei sa o perpelesti uMpic in tigaie!? Eu as perpeli-o umpic © dar nu in tigaie... 2 5
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Ianuarie 21, 2016 Eu as perpeli-o umpic © dar nu in tigaie...Si eu sunt de aceeasi parere cu tine, da' "neste unii da pa acia" au inceput sa incurce retetele. Doamna merita uMpc mai mult, si nu numai perpelita 1
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 22, 2016 Io cre'ca de fapt tu nici nu mananci. Tie iti place sa faci de mancare si sa faci poze. Poze pe care le postezi aici ca sa-ti bati joc de noi. Dom'le, imi place intr-adevar si sa fac de mancare, si sa fac poz(n)e - iar de batut joc, nu, nu ma prea omor cu asta. De mancat ce-am gatit, in schimb, oioioiii... let's put it this way, nu am nevoie de bocanci grei ca sa fiu sigur ca nu ma ia vantu' pe strada... 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 22, 2016 Dom'le, imi place intr-adevar si sa fac de mancare, si sa fac poz(n)e - iar de batut joc, nu, nu ma prea omor cu asta. De mancat ce-am gatit, in schimb, oioioiii... let's put it this way, nu am nevoie de bocanci grei ca sa fiu sigur ca nu ma ia vantu' pe strada... si pun pariu ca ai si fese bombate, specificul zodiei tale, numai bune de plesnit
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 22, 2016 si pun pariu ca ai si fese bombate, specificul zodiei tale, numai bune de plesnit Vrei sa-i dai la buci? 4 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 22, 2016 Vrei sa-i dai la buci?cu palma peste o fesa. una singura 1
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 22, 2016 Scuze, @thecat! Nu "meritai"... 4 2
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 22, 2016 Treceți la desert, pofticioșii și pofticioasele mele !http://www.andreilaslau.ro/wp-content/uploads/2016/01/clatite-1-2f9e1051261a67_05595400_opt.jpgte.am prins asta e poza luata de pe net , ei ei 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2016 Postat Ianuarie 22, 2016 te.am prins asta e poza luata de pe net , ei ei toate pozele luate de el sunt de pe net daca-i urmaresti postarile o sa intelegi.. Eu nu am vazut nimic serios de la el in nici un thread unde scrie 6 4
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 22, 2016 te.am prins asta e poza luata de pe net , ei ei Fute-l, nu-l lasa! 2 2
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 22, 2016 fese bombate, specificul zodiei tale Uite de-asta-s interesante forumurile, dom'le. In fiecare zi mai inveti cate-un lucru nou... Vrei sa-i dai la buci? Scuze, @thecat! Nu "meritai"... Bre, mata esti ceva ruda cu Donitz, Shaworma, Euflo, Beraru, Andreea_good etc? Plm, is o serie de useri pe-aici care imi omoara tastatura dupa tastatura, toate contaminate cu cafea, cola, bere, apa, ce se nimereste... 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 22, 2016 Uite de-asta-s interesante forumurile, dom'le. In fiecare zi mai inveti cate-un lucru nou... Bre, mata esti ceva ruda cu Donitz, Shaworma, Euflo, Beraru, Andreea_good etc? Plm, is o serie de useri pe-aici care imi omoara tastatura dupa tastatura, toate contaminate cu cafea, cola, bere, apa, ce se nimereste... de toate tre sa te invat ))xoxoxooxon topic {sa nu ma injure Ticutza in gand} am mancat asta\zi pana acum juma de oala de piftie singura 2
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 22, 2016 no decat poze copiate de pe net mai bine pită cu clisă/slănină prăjită (nu am mancat de anu trecut)https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12625795_1090907967615531_845122438_n.jpg?oh=84dba2ddc14b53e32b9124da629a3540&oe=56A467EA 9
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 22, 2016 no decat poze copiate de pe net mai bine pită cu clisă/slănină prăjită (nu am mancat de anu trecut) Ai de PLM... Dom'le, io incerc sa lucrez, dar degeaba, sunt un perfectionist si la mine-n casa totu' tre' sa functioneze perfect.Sunt 100% sigur ca in ultima vreme am observat niste probleme cu becul din frigider: ba se-aprinde, ba nu-i asa convins, parca nu arde cum trebe... plm.Hotarat lucru, eu ma ridic, imi iau sculele si ma duc sa investighez... 4
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 22, 2016 Postat Ianuarie 22, 2016 Ai de PLM... Dom'le, io incerc sa lucrez, dar degeaba, sunt un perfectionist si la mine-n casa totu' tre' sa functioneze perfect. Daca se intampla sa ajungi in zona Mures/Bistrita-Nasaud chiar la intrarea in BN inainte de Teaca, este o pensiune. Nu mai retin numele, insa au cea mai buna ciorba de fasole cu ciolan afumat din toata zona. Also...daca cumva ajungi in Bangkok prin zona Sukhumvit statia BTS Udom Suk soi 26...una dintre cele mai bune rate in sos de soia.Trust me on that Marean, daca ajungi. ..oh wait ....nu ai cum,n-ai cu ce....Mai bine iesi la bere pe forum....))))) TheCat,ce parere ai tu despre forumul asta?De manichiura mea ce zici?
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 22, 2016 Daca se intampla sa ajungi in zona Mures/Bistrita-Nasaud chiar la intrarea in BN inainte de Teaca, este o pensiune.Nu mai retin numele, insa au cea mai buna ciorba de fasole cu ciolan afumat din toata zona.De asta zici ma kinuitule de soarta? )
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 22, 2016 Postat Ianuarie 22, 2016 Asa radeam ( si eu ), atunci cand copchilul s-a indragostit.Pe forum!!!! Glumesc, doar e forum de caterincă, nu terorizam prostituate, right?
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 22, 2016 Asa radeam ( si eu ), atunci cand copchilul s-a indragostit.Pe forum!!!! Glumesc, doar e forum de caterincă, nu terorizam prostituate, right? ai nu e prostituata. era fana mea numarul unu de la facultate, nehalitule
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 22, 2016 Uf... am rezolvat, verificat, toate conexiunile sunt OK, becul functioneaza normal.No bine, bine, o durat ceva mai mult, ca la un moment dat m-am impiedicat de niste jumari si-o ceapa rosie si-o trebuit sa fac curatenie. Amu back to work... Daca se intampla sa ajungi in zona Mures/Bistrita-Nasaud chiar la intrarea in BN inainte de Teaca, este o pensiune.Nu mai retin numele, insa au cea mai buna ciorba de fasole cu ciolan afumat din toata zona. Also...daca cumva ajungi in Bangkok prin zona Sukhumvit statia BTS Udom Suk soi 26...una dintre cele mai bune rate in sos de soia.Trust me on that Marean, daca ajungi. ..oh wait ....nu ai cum,n-ai cu ce.... Mai bine iesi la bere pe forum.... )))))TheCat,ce parere ai tu despre forumul asta?De manichiura mea ce zici? Cu riscul de a ma repeta, jupane, motane, my furry friend, fratele meu cu coada si gherutze, de ce PWLA lu' Lenin nu se mai pot desparti citatele in bucati, sa-i raspunzi omului pe rand, organizat, la fiecare paragraf?? Sau - restul colegilor - voua va merge, numa' pe mine ma persecuta...? Amu' Miskine, pe rand cu scuze pentru dezorganizare: Unu la mana, n-am nicio jena sa trec frecvent prin zona de care zici. Daca te referi cum vii dinspre Reghin -> Lunca -> incepi sa urci dealul spre Teaca, inainte de-a intra in padure, acolo-s doua pensiuni: una pe dreapta, Izvorul Luncii sau ceva de genu', si una pe stanga, Glasul Padurii parca. Pe asta din urma o stiu bine si-i cunosc si pe proprietari (ma rog, "cunosc" = la nivel de discutii la cafea). Ciolan n-am mancat, ca zona nu mi-e (foarte) departe de casa, asa ca de regula by the time I get there, e fie prea devreme, fie prea tarziu sa ma bag la chestii de-astea copioase Dar e bine de retinut... Doi, in Bangkok n-am ajuns. O sa-i dau pontul lui taica-meu, el ii plimbaretu' familiei (din motive de job), si daca va-ntalniti pe-acolo, da el o bere. Pe Marian nu-l cunosc ca n-am pile prin primarii, dar gurile rele "zice" ca in spatele paravanului de mistocareala, e om serios. Forumul... e in contratimp cu mine, dupa cum am mai zis. E plictisitor cand stau prin zona si distractiv cand sunt plecat... Manichiura ta la momentul prezent, e, probabil, mai curata decat a mea. Am surubarit ieri la masina (sa-mi repar singur ce pot la masini e una din pasiuni) si al dracu' ulei de motor, de fiecare data cand ma ating de el imi ia 2-3 zile bune de frecat cu peria pana se duc complet toate urmele 5
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 22, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 22, 2016 ca sa vad cu cine vorbesti am folosit CTRL+F si am tastat cativa utilizatori din tema.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum