Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

miskine, sa mi fie cu iertare, da' aia care e cu tine la masa, in poza 2, are unghiile cam nefacute(adica facute da', cu mult timp in urma) sau e vreun model specific locului?

p.s desert ce ai servit?

ce neatent am fost :(

• Like 2
Link spre comentariu

miskine, sa mi fie cu iertare, da' aia care e cu tine la masa, in poza 2, are unghiile cam nefacute(adica facute da', cu mult timp in urma) sau e vreun model specific locului?

p.s desert ce ai servit?

Hahahaha.....Io acum il inteleg pe cufuritul site-ului ca pune botul la fiecare cratima sau litera aiurea, pe Marean si pe moldovean ca ciulesc urechile, de fiecare data cand zic " boschetari ", pe Roberto ca nu e in stare sa-si scoata femeia de pe linia 2, dar de la tine ma asteptam la mai multe.......:)

De pedichiura mea ce zici?

post-194674-0-48628200-1453639925_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Hahahaha.....Io acum il inteleg pe cufuritul site-ului ca pune botul la fiecare cratima sau litera aiurea, pe Marean si pe moldovean ca ciulesc urechile, de fiecare data cand zic " boschetari ", pe Roberto ca nu e in stare sa-si scoata femeia de pe linia 2, dar de la tine ma asteptam la mai multe....... :)

De pedichiura mea ce zici?

am si zis sa-mi fie cu iertare.... am avut si eu o curiozitate, ce e rau in asta? si mai aveam o curiozitate. am vrut sa te intreb daca esti lovit la degetul mare sau te au batut pantofii dar nu te mai intreb ca te vad suparacios. daca ai de gand sa ma mascaresti, mai bine nu-mi mai raspunde

:(

• Like 3
Link spre comentariu

am si zis sa-mi fie cu iertare.... am avut si eu o curiozitate, ce e rau in asta? si mai aveam o curiozitate. am vrut sa te intreb daca esti lovit la degetul mare sau te au batut pantofii dar nu te mai intreb ca te vad suparacios. daca ai de gand sa ma mascaresti, mai bine nu-mi mai raspunde

Hahahaha....Un fel de humblebrag atitudinea ta.

Sunt putin suparat, da....Astia tot timpul aduc aperitivul la final...:)

Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

A fost la spa cu peshtishori...

Link spre comentariu

Hahahaha....Un fel de humblebrag atitudinea ta.

Sunt putin suparat, da....Astia tot timpul aduc aperitivul la final... :)

ma iei,boss, si pe mine pe la tine pe acolo? mananc si eu o paine cinstita, ca m-am saturat sa fac 2-3k pe saptamana in tara asta de cacat :(

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

mai lasati pedichiura/unghiile si treceti la masa  :foame

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t34.0-12/12463607_1092119364161058_244607568_n.jpg?oh=501f8d0cd08c62e64e2f6b788974a021&oe=56A740A1ce ”toc de pula ” :blushing2  ar mere amu ...da mo luat somnu dupa mancare :slap2

• Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

I-a căzut motostivuitorul peste deșt. De fapt, îl cheamă Amotostivuitoriței Vasile.  :laugh2

Link spre comentariu

ma iei,boss, si pe mine pe la tine pe acolo? mananc si eu o paine cinstita, ca m-am saturat sa fac 2-3k pe saptamana in tara asta de cacat :(

Am auzit de pe la unii ca este de vanzare un go go bar in Nana Plaza.

Pret negociabil, 500 k USD

Eu is baiat modest, nu am asemenea capital.

E o investitie buna.La cati piconi sunt prin zona, nu duci lipsa de clientela.

:)

Link spre comentariu

Am auzit de pe la unii ca este de vanzare un go go bar in Nana Plaza.

Pret negociabil, 500 k USD

Eu is baiat modest, nu am asemenea capital.

E o investitie buna.La cati piconi sunt prin zona, nu duci lipsa de clientela.

:)

materialu este ultima me problema. cu cine tre' sa iau legatura daca ma decid sa-l achizitionez?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...