Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

zeama e defapt sos de la tocanita , mie imi place cu sos mult :yummy

Sa vezi atunci farfuria mea cand imi pun macaroane si tocanita.. garantat macaroanele nu se vad de sos :laugh2

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Inca in refacere dupa cura de carnuri din decembrie: o salata cu tot ce m-o dus capu' - frunze de salata verde, rosii cherry, ardei kapia, ridichi, avocado, ceapa rosie, castravete, cateva feliute de dovlecel, masline, telemea din ulei cu mirodenii, ceva seminte... si nu bag mana-n foc ca n-o mai fost si altele, da' zau ca-i greu sa le retii pe toate.

post-53465-0-19564500-1453927660_thumb.jpg

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Inca in refacere dupa cura de carnuri din decembrie: o salata cu tot ce m-o dus capu' - frunze de salata verde, rosii cherry, ardei kapia, ridichi, avocado, ceapa rosie, castravete, cateva feliute de dovlecel, masline, telemea din ulei cu mirodenii, ceva seminte... si nu bag mana-n foc ca n-o mai fost si altele, da' zau ca-i greu sa le retii pe toate.

attachicon.gifIMGP3739-3.jpg

Un lighean ai făcut? :)

• Like 2
Link spre comentariu

Un lighean ai făcut? :)

Pai nu se spune ca mancarurile preparate in cantitate mare (tuci / ceaun etc) sunt cele mai bune la gust? Salata de ce-ar face exceptie de la regula?:)

Serios acuma, n-a fost chiar asa mult, mai ales ca am mancat trei persoane. Poate-i iluzie optica de la cum e incadrata poza. E numa' un bol zdravan si-atat...

• Like 5
Link spre comentariu

Pai nu se spune ca mancarurile preparate in cantitate mare (tuci / ceaun etc) sunt cele mai bune la gust? Salata de ce-ar face exceptie de la regula?:)

Serios acuma, n-a fost chiar asa mult, mai ales ca am mancat trei persoane. Poate-i iluzie optica de la cum e incadrata poza. E numa' un bol zdravan si-atat...

Serios acu', să vă fie dă bine :)

Peseu: nu mă lua-n seamă, sunt glumeţ...doar mă știi :)

• Like 2
Link spre comentariu

Cu riscul de a deveni monoton, tot din seria "pauza dupa exces de carnuri": cum nu-s singurul din casa care face cumparaturile, m-am pomenit brusc cu un broccoli si vreo 20 de verzisoare de Bruxelles. Si cu o mare criza de inspiratie despre cum sa le gatesc...

Ergo, episodul 1 (ieri) = oarece mancare cu broccoli + varza de Bruxelles + dovlecel, in sos tomat cu diverse condimente:

post-53465-0-73660500-1454099928_thumb.jpg

...si episodul 2 (azi) = supa de broccoli + varza de Bruxelles + cealalta jumate din dovlecel :), cu taitei:

post-53465-0-81849700-1454099984_thumb.jpg

Pe maine gata cu refacerea, se anunta carnati proaspeti fierti in zeama de varza, la garnitura inca ma gandesc... ;)

• Like 8
Link spre comentariu

Arata apetisant,tu ori faci mancare buna ori face telefonul poze frumoase...hai sa ai pofta

Multumesc frumos de apreciere. Telefonul rar ajunge sa faca poze; de regula-i unu' din vreo 2-3 aparate foto - care se nimereste mai la indemana, dar oricum nimic extravagant sau foarte scump. Ma straduiesc si io cum pot, atat la #masterchefuit, cat si la pozat... ;)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Cu riscul de a deveni monoton, tot din seria "pauza dupa exces de carnuri": cum nu-s singurul din casa care face cumparaturile, m-am pomenit brusc cu un broccoli si vreo 20 de verzisoare de Bruxelles. Si cu o mare criza de inspiratie despre cum sa le gatesc...

Ergo, episodul 1 (ieri) = oarece mancare cu broccoli + varza de Bruxelles + dovlecel, in sos tomat cu diverse condimente:

attachicon.gifIMGP3744_i.jpg

...si episodul 2 (azi) = supa de broccoli + varza de Bruxelles + cealalta jumate din dovlecel :), cu taitei:

attachicon.gifIMGP3750_i.jpg

våduve amandoua? :(

• Like 1
Link spre comentariu

våduve amandoua? :(

Deh, asa s-a comandat de la imparatie...

Pe maine in schimb, carnatii proaspeti deja asteapta in frigider; numa' sa scot o cana de moare de varza din butoi ;)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

maine fac o oala de ”zamă dă păsulă”/fasole cu ciolan afumat  de stă mîța in coadă :laugh2 am pus păsula la muit ăă pardon muiat de amu seara  ;)

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t34.0-12/12626002_1095095183863476_2009690905_n.jpg?oh=6d589d3d2dd8c9134a1cc10e404a3feb&oe=56AD51E7https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t34.0-12/12665590_1095095270530134_2116193183_n.jpg?oh=ba0457b9e51b4e2f4b7a5ad66f2e4e57&oe=56AE786C

• Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...