justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 12, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12746408_1102545343118460_715146955_n.jpg?oh=f52883af160be4d9c1be2cb0886c1920&oe=56C03899facuta intre doua.... 10 Link spre comentariu
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 12, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Partajează Postat Februarie 12, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12746408_1102545343118460_715146955_n.jpg?oh=f52883af160be4d9c1be2cb0886c1920&oe=56C03899facuta intre doua.... ala sper ca nu e ... de la penultimul client 2 Link spre comentariu
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 12, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Partajează Postat Februarie 12, 2016 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12670091_1755549744675968_3353178543761629914_n.jpg?oh=52ad4376d25709c287e64f65136bd6ba&oe=5736C0A1 Pe ce plaja suge... pardon vinde porumbul? 1 1 Link spre comentariu
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 12, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Partajează Postat Februarie 12, 2016 Gabi, Corina, ia priviti voi ce v-am pregatit . Tagliatele cu fructe de mare. 4-5 catei de ustoroi, caliti in ulei de masline, se adauga sepiile, crevetii si scoicile (eu pun scoici Saint-Jacques scoase din cochilie, dar daca nu aveti puneti ce gasiti, vongole sunt OK), se calesc un pic si se sting cu un pahar generos de vin alb (in cazul de fata Chardonnay), se adauga vreo 3-4 rosii bine coapte tocate marunt, si se inabusa pentru vreo 10-15 minute, sa se patrunda bine. Cand e gata sosul se pun langustinele, astea de obicei nu trebuie sa fiarba mult, cu cat le tineti mai mult pe foc cu atat se va pierde textura, personal le tine maxim doua minute in cratita acoperita. Pastele se fierb separat asa cum scrie pe ambalaj; dupa ce se fierb se scurg si se amesteca cu umpic de unt, se presara imbelsugat cu piper proaspat macinat si patrunjel tocat si se lasa umpic sa "respire". Platingu' e simplu, se face un "pat" de paste si se agauga sosul deasupra, un praf de sare, piper si patrunjel. Naparat se "impreuneaza" cu un Chablis (sau cu orice Chardonnay). IMG_20160211_195206.jpgIMG_20160211_200005.jpgIMG_20160211_203513.jpg LE: am uitat sa va povestesc de desert, este un "Trois chocolats sur croustillant pralinoise" de la cofetarie, peste care am adaugat eu un praf de scortisoara, cateva seminte de pin si niste ciocolata ca sa dea bine. Unde lucrezi frate? Hai ca intentionez sa deschid o carciuma. 1 1 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Februarie 12, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Februarie 12, 2016 Unde lucrezi frate? Hai ca intentionez sa deschid o carciuma. Mersi dar am deja un job la o spalatorie... https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11988277_602813929858109_925348893792982628_n.jpg?oh=77ce2313ba2bc69cc3c115bca3c13e9a&oe=572DB3B2 10 5 Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 12, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Februarie 12, 2016 ala sper ca nu e ... de la penultimul clientPe cel al urmatorului client il pastreaza pentru tine. 1 Link spre comentariu
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 12, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Partajează Postat Februarie 12, 2016 Mersi dar am deja un job la o spalatorie... https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11988277_602813929858109_925348893792982628_n.jpg?oh=77ce2313ba2bc69cc3c115bca3c13e9a&oe=572DB3B2Ai uitat sa adaugi sosul!!! 1 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 12, 2016 ala sper ca nu e ... de la penultimul clientde ala nu bag mana in foc da pt asta garantez ca is ficatei de pui tot cu mamaliga (am facut iara alta) https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t34.0-12/12695741_1102693683103626_717000483_n.jpg?oh=4db8a5f107cb266110b049fd167a42e1&oe=56BFE03C 13 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 12, 2016 o sa faci bulu ala cat spatele de logan 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 12, 2016 o sa faci bulu ala cat spatele de logannu.i mare ii numa bun de ... 3 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 12, 2016 nu.i mare ii numa bun de ... baga mi as in el 3 1 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 12, 2016 baga mi as in elhttps://media4.giphy.com/media/urWgsBUAZLABy/200_s.gif 7 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2016 Am vazut din greseala o reteta pe net si am zis ca neaparat trebuie sa confectionez acest sandvis.Timp de preparare...vreo 7 ore Ingrediente: 2 bucati carne de vitel...antricot sau vrabioara, cedar, cascaval, ciuperci, ceapa, patrunjel, frunze de spanac, bacon, o paine rotunda.Sa ne apucam de treaba Facem un sote de ciuperci cu ceapa...fara sa lipseasca jumatate de pahar de vin in el, la sfarsit Se prajeste carnea in ulei vegetal (nu de masline) la foc rapid cate 2 min pe fiecare parte, adaugand putin unt pe final. Se taie capacul painii si scoatem miezul din partea inferioara, dupa care adaugam in urmatoarea ordine ingredientele: o bucata carne, cedar, soteul, frunze de spanac, bacon prajit, cascaval si in final a doua bucata de carne. Il invelim in folie de aluminiu si il bagam la frigider unde trebuie sa stea presat minim 5 ore, dupa care il scoatem din folie si il bagam la cuptor 20 de minute la 120 de grade. Si iata produsul finit Hint: mare atentie la ce carne de vitel luati, ca va chinuiti atatea ore sa-l faceti si apoi nu-l puteti manca...va iau toti dracii aia mari 15 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 13, 2016 Ai trecut la munca de jos Roberto, este? Oricum, mai bine la bucătărie decât pe preșuleț! peseu... mișto chestia aia, dar îți trece foamea până termini de gătit. 6 11 Link spre comentariu
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 13, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Partajează Postat Februarie 13, 2016 Ai trecut la munca de jos Roberto, este? Oricum, mai bine la bucătărie decât pe preșuleț! peseu... mișto chestia aia, dar îți trece foamea până termini de gătit. nai inteles castea le face decat pentru sorina dasta zice aia ca nul simten pat Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 13, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 13, 2016 Am vazut din greseala o reteta pe net si am zis ca neaparat trebuie sa confectionez acest sandvis.Timp de preparare...vreo 7 ore Ingrediente: 2 bucati carne de vitel...antricot sau vrabioara, cedar, cascaval, ciuperci, ceapa, patrunjel, frunze de spanac, bacon, o paine rotunda.Sa ne apucam de treaba Facem un sote de ciuperci cu ceapa...fara sa lipseasca jumatate de pahar de vin in el, la sfarsit DSCN0250.JPGDSCN0252.JPG Se prajeste carnea in ulei vegetal (nu de masline) la foc rapid cate 2 min pe fiecare parte, adaugand putin unt pe final. DSCN0254.JPGDSCN0255.JPG Se taie capacul painii si scoatem miezul din partea inferioara, dupa care adaugam in urmatoarea ordine ingredientele: o bucata carne, cedar, soteul, frunze de spanac, bacon prajit, cascaval si in final a doua bucata de carne. DSCN0256.JPGDSCN0257.JPGDSCN0258.JPGDSCN0259.JPGDSCN0260.JPGDSCN0261.JPGDSCN0262.JPGDSCN0263.JPGDSCN0264.JPG Il invelim in folie de aluminiu si il bagam la frigider unde trebuie sa stea presat minim 5 ore, dupa care il scoatem din folie si il bagam la cuptor 20 de minute la 120 de grade. DSCN0266.JPGDSCN0267.JPG Si iata produsul finit Hint: mare atentie la ce carne de vitel luati, ca va chinuiti atatea ore sa-l faceti si apoi nu-l puteti manca...va iau toti dracii aia mari DSCN0269.JPGDSCN0271.JPGNo ala da bucatar ! ai 3 de DAAA !!! ne vedem in finala (Sorina injura.ma frumos ) 6 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2016 Ai trecut la munca de jos Roberto, este? Oricum, mai bine la bucătărie decât pe preșuleț! peseu... mișto chestia aia, dar îți trece foamea până termini de gătit. N-auzi c-am pus presu-n pat...blat Hata...vreun fraier eu? Te apuci pe la pranz si il mananci seara 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2016 Ai trecut la munca de jos Roberto, este? Oricum, mai bine la bucătărie decât pe preșuleț! M-am insuraaaaaat. 8 15 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2016 Facerea de bine... =)) 3 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 13, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 13, 2016 M-am insuraaaaaat. si io m.am scos , io butonez aci imi beau cafeaua si icsulescu curata zarzavatu 6 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 13, 2016 si io m.am scos , io butonez aci imi beau cafeaua si icsulescu curata zarzavatu Curăță vreju'...? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 13, 2016 În concluzie: numaivănsuraț că tot la bucătărie ajungeț! 5 11 Link spre comentariu
discretul18 Reputație: 5415 Postat Februarie 13, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Februarie 13, 2016 si io m.am scos , io butonez aci imi beau cafeaua si icsulescu curata zarzavatu Asta inseamna sa fii mafioata! 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2016 Hint: mare atentie la ce carne de vitel luati, ca va chinuiti atatea ore sa-l faceti si apoi nu-l puteti manca...va iau toti dracii aia mari :clappFara risc bagi niste carne macra de porci sau piept de pui. Parca merge si un castravete marinat in el... M-ai bagat la idei. Sa ma trimita cineva la magazin! 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 OMG ! Mama mia omule, la cate calorii sunt acolo cred ca te tine satul o saptamana ! La ce ai pus tu acolo e "tun nutritiv" ala ! :blushing2 Oricum, felicitari, sa stai 7 ore in bucatarie e ceva 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum