Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

OMG ! Mama mia omule, la cate calorii sunt acolo cred ca te tine satul o saptamana ! La ce ai pus tu acolo e "tun nutritiv" ala ! :laugh2 :blushing2 :blushing2

Oricum, felicitari, sa stai 7 ore in bucatarie e ceva :) :hihat

Sa nu exageram...vreo 5 ore jumate am fumat, baut si dormit =))

• Like 2
Link spre comentariu

no am gatat si io mancarea :P

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t34.0-12/12735961_1103112396395088_1938312076_n.jpg?oh=8d4b0403fbd8fa9e5156652dc1e2c439&oe=56C11E0D :laugh2  :laugh2

Eu, cand ma intreaba Roberto ce avem azi de mancare, ii raspund: "iti spun eu ca nu ti-e foame!" =)) =)) =))

• Like 3
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

astea nu stiu  :unsure:  cum sa le numesc da is bune  :yummy (salam picant, cascaval , ciuperci si ketchup) in aluat de foietaj

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12696010_1103293279710333_34009371_n.jpg?oh=c1c016aa6af830b9fafe921bdcf89ab8&oe=56C229D3

• Like 11
Link spre comentariu
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Nu e cumparat, e facut de mine, am scris mai demult, in alt post, cum se face, dar retete gasiti pe net o gramada... Practic atat timp cat ai orezul nu ai nici o limita de ingrdiente... Iar orezul e simplu de facut, spalat bine, lasat la inmuiat vreo 30 minute, spalat iarasi, fiert la foc maxim pentru 3-5 minute, lasat acoperit pana absoarbe toata apa vreo 20-30 minute si apoi, cand se raceste, amestecat cu otet de orez, zahar un praf de sare si niste sos de soia. Si gata, restul e imaginatia ta.. 

• Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Nu e cumparat, e facut de mine, am scris mai demult, in alt post, cum se face, dar retete gasiti pe net o gramada... Practic atat timp cat ai orezul nu ai nici o limita de ingrdiente... Iar orezul e simplu de facut, spalat bine, lasat la inmuiat vreo 30 minute, spalat iarasi, fiert la foc maxim pentru 3-5 minute, lasat acoperit pana absoarbe toata apa vreo 20-30 minute si apoi, cand se raceste, amestecat cu otet de orez, zahar un praf de sare si niste sos de soia. Si gata, restul e imaginatia ta.. 

Nenea, ai grijă că se zice că sushi ăsta, peștele oceanic crud conține metale grele. Ai văzut ce a pățit Borcea, a devenit tată eroin!  :laugh2

Dacă tot îți place, ia de aici: 

• Like 4
  • Minus 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...